Glad Påsk allihopa!! Hoppas ni har det väldigt bra med vänner, familj eller släkt. Jag hoppas ni alla mår bra och att ni är glada. Idag är det påsk och alla förtjänar en bra påsk. Jag önskar er bara en bra påsk och en fortsatt bra påsk!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon allihopa idag är det torsdag om ni inte visste det eller såg det precis här ovanför. Idag vaknade jag kl 6.00 och jag har legat i sängen och kollat på telefonen tills nu (kl är 6.42). Jag tänkte snart gå upp och klä på mig och äta frukost men jag är sååå trött. Jag vet inte varför för jag brukar vara pigg vid denna tiden. Aja idag ska vi bada och jag vet faktiskt inte vad jag mer ska göra. Igår så uppdaterade spelet StarStable som jag spelar ( https://www.starstable.com/se/ ) , det kom nya huvuduppdrag. Jag e så glad för det. dom var inte så svåra vilket jag gillar. Jag levlade också min häst som jag rider på just nu till level 15 vilket är den högsta leveln på en häst. Jag satt och spelade nästan hela eftermiddagen igår och jag hade så roligt.

Egentligen var det allt! Jag ville bara uppdatera er lite igen så hör kanske senare eller imorgon. Hejdå

Likes

Comments

Hejsan! Idag är jag hos min pappa i Halmstad och det är påsklov.

Jag sitter just nu och kollar på film med min pappa och lilla syster. Det är "På äventyr med Sharkboy och Lavagirl" filmen. Igår så kom min fina bonusmamma hem och hade tagit upp posten. Hon öppnade ett kuvert och gav mig innehållet. Hon gav mig klistermärken som man har på naglarna, och glitter till naglarna.

Här om dagen var jag och shoppade. Jag köpte ett mobilskal från Glitter och ett ljus som jag inte vet vart det kommer ifrån. Jag gillar dom båda väldigt mycket! Ljuset luktar inte jätte gott men det var fint så jag köpte det. Det var inte så dyrt heller har jag för mig.

Imorgon tror jag att vi ska bada i badhuset i Halmstad arena. Har varit där många gånger men det här blir nog sista gången jag är där innan dom renoverar om. Har för mig att det inte var någon stor renovering men tror det blir lite nya saker till småbarn. Alltså ska dom renovera om småbarnsavdelningen. Om ni vill läsa mer om detta kan ni gå in på https://www.halmstadarena.se/bad.4.31f34f6012669955eca80004168.html . Det är hemsidan till Halmstad arenas bad. Idag ska vi äta korv till lunch vet inte om vi bara ska äta det men det blir i alla fall korv.

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu börjar jag med den där serien om att jag berättar veckans topp saker och jag har döpt den till "Veckans bästa". Då kommer det alltså ett inlägg på söndagarna kl.22.00.

Veckans bästa:
• Sportlov
• Sova över med min bonussyster (vi bor inte ihop ännu)
• Vara hos min pappa
• Freemovr
• Melodifestivalen
• Narnia
• Godis
• Att min tandläkartid blev inställd

Det var allt för mig idag. Vi hörs nästa gång. Glöm inte att följ mig på Snapchat och Instagram! Hejdå

Likes

Comments

Godmorgon!!
Idag är det fortfarande sportlov för mig och jag vaknade 10.23. Egentligen skulle jag vara ensam hemma hela dagen och så kom min familj hem på kvällen runt 17 eftersom dom skulle ha varit på fritids och jobb. Men... min lillasyster blev sjuk igår och sen blev min mamma dålig så jag är lite sur över att jag inte får vara hemma ensam, men jag tror att jag överlever!! Idag har jag inte så stora planer över dagen. Men en sak vet jag och det är att jag MÅSTE städa mitt rum. Och sen tror jag att jag kommer kolla på mycket Netflix och sånt. Men jag tror jag kommer få en mysig dag i alla fall!

Likes

Comments

Tyvär kom det inte upp något roligt inlägg mer idag, men imorgon ska jag umgå med min familj och jag kommer såklart blogga om det. Mer säger jag inte nu utan ni får se det imorgon!!

Likes

Comments

Jag hade en bra start ,ed en väldigt aktiv början. Sen började skolan och jag fick väldigt mycket att göra!

Just nu har jag sportlov och jag tänkte börja blogga igen. Jag är väldigt ledsen att jag lovade er en massa saker men att jag inte höll mina löften. Vi börjar om med att jag försöker blogga så ofta jag kan. Den här gången tänker jag inte lova något men jag kommer i alla fall försöka blogga så ofta jag kan.


Idag har jag haft en väldigt skön dag. Jag vaknade vid typ 9.30 och jag låg i sängen typ till 10.30. När jag kom upp hade min fina lillasyster gjort en maka med nutella på. Jag satte mig och åt den och kollade på Arrow på Netflix. Jag tror jag åt tre stycken makor med nutella på. En sak vet jag i alla fall säkert! Det var väldigt gott. Ända tills 14.00 ungefär så låg jag i soffan och kollade på Arrow (Jag är inte lite besatt utav den serien.). Min bonus mamma satte sig och bloggade här på nouw då kom jag på er. Så jag tog fram min dator, datormus och laddare och satte mig i soffan för att blogga och kolla på Arrow. Jag låg där i soffan kollade på arrow och bloggade alltså hade jag det gött. Min pappa lagade köttbullar och makaroner och jag var skithungrig.

Bild: Arrow & Blogg

Jag hoppas ni blir glada att höra av från mig. Jag tror det kommer upp ett till inlägg senare idag då jag antagligen är hemma hos min mamma eller i bilen på väg till min mamma.

Vi hörs av senare...

Hejdåå!!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag satt jag och tänkte vad jag skulle kunna göra på min blogg, och så kom jag på att jag borde ha en serie. Så jag satte mig och googlade en massa serier man kan göra men så kom jag på att jag inte borde ta någon annans serie utan göra en lite mer egen tillverkad (eller vad man ska säga) serie.

Så jag satt länge och kollade på folks bloggar och sökte runt, men hittade ingen som kändes så bra. Så tänkte jag att jag kanske bara borde göra något enkelt nu i början, och så kan jag bygga mig upp mot mer avancerade saker. Så jag kom på att min serie kanske kan vara att jag visar upp hur min vecka har sett ut med både bilder och text.

Och dom här inläggen kommer då upp på söndagar vid kl.18:00 då jag förmodligen typ har avslutat min vecka och ska börja på ny. Hoppas ni gillar idén i såna fall kan ni gilla eller kommentera!

Vi ses så småningom

Hej!

Likes

Comments

Nu är 2017 här, vilket betyder nytt år och nya löften. Jag är såå taggad på 2017 så det finns inte. Här är mina nyårs löften:

Inte godis förutom på lördagar

Blogga minst en gång i veckan

Som ni märker är det inte så många löften, men för att inte glömma något eller bryta något löfte skrev jag ner dom på ett papper och hängde upp dom på vägen.


Hoppas ni kommer ha ett underbart år och att ni haft ett bra år!!

Glöm inte att följa mig på Snapchat och Instagram.

Så ses vi så småningom.
Hej!!

Likes

Comments

Hej!! Jag heter Saga och är elva år. Jag är en tjej som inte har så mycket att göra på fritiden förutom att vara med mina vänner. Så då tänkte jag att börja blogga! Jag älskar att sitta vid datorn och telefonen. Sen gillar jag också att dansa och sjunga. Jag hade tänkt börja med att blogga i 2017, som det nu är och anledningen till varför jag heter Zagasliv här är för att jag heter det på Instagram. Hoppas ni kommer gilla min blogg och att jag kommer fortsätta med att blogga!!

Vi ses snart igen...

Likes

Comments