Love <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min gosigaste !


Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag var här och skrev lite samt la ut lite bilder så tänkte nu får jag fan köra igång igen!

Likes

Comments

Hej Droger, beroende heter jag!
Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm

Jag bor hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera.
Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta.

Men med MIG glömmer du

Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig , ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det , du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du hade kunnat sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg,och kommer att hålla din hand ända ner i träsket.

Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av..

Likes

Comments

Jag vet ej hur många gånger jag suttit där med ** i handen bara för att komma bort.. slippa tänka på allt och ja älskar när känslorna bara försvinner.
du hjälper mig att döva mina känslor, så ja slipper tänka för mycket, du hjälper mig att sova och jag slipper vara så dampig. jag älskar dig men jag behöver hitta tillbaks till mig själv. för med dig vid min sida är jag aldrig normal. jag lever i min bubbla där allt bara är.

 

Likes

Comments

nice to nice to know ya! lets do it again, how we did it on a one night stand. girl i wanna be more then a friend ..to ya.
Likes

Comments

 

jag antar att ni har det bra där ni e nu, på eran "semester" även om vi tre är på två olika ställe. för tillfället!

jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar er! men vi ses snart igen, iallafall du och jag lita! dock kommer de ta ett tag till innan ja får träffa hugen :( men det kommer en vacker dag och då ska jag krama sönder er mina bästa föräldrar, haha 

jag saknar er och våran tid i spanien så det gör ont, bästa vänner <3  

Likes

Comments