Hej! Nu i morse gjorde jag lite pannkakorr med fil och blåbär. Till det en kopp te med honung. Lyckad frukost!

Snart kl 14:00 ska jag åka upp till stan för att spela fiol med min fiollärare. Jag tänkte först åka in dit lite tidigare för att träna på gymmet men sedan tänkte jag att det inte är en så bra ide. I så fall efter, men gymmet stänger kl 16:00 så jag tror faktisk inte jag hinner. Det får bli imorgon istället. Men nu ska jag packa alla mina saker och ta bussen till stan. ses!

Relaterad bild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag började jag jobba kl 07:00 till 10:00. Nu är jag hemma och bara chillar. Ska laga någon lunch nu och sedan får jag väll se. Tänker att jag ska spelar lite fiol och springa en runda i skogen sen. Inget planerat :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgon. Ska snart iväg på jobb. Idag jobbar jag länge. Från kl 07-17. 10 timmar. Kommer vara helt slut efter det men vi får se. Just nu kokar jag gröt och te. Jag är hemma själv och kommer vara det ett tag till för att min familj är i Stockholm och ska också till Gotland, Älmedalen imorgon. Det kommer vara skönt att få vara ensam lite och typ göra vad jag vill. Jag jobbar idag, imorgon och på fredag sedan är jag ledig både lördag och söndag. Det är mycket jobb men så är det ju om man vill tjäna lite pengar. :)

Klänningen är från Nelly.se (gammal så jag tror inte den finns kvar)

Likes

Comments

Var precis i affären och köpte lite vindruvor, körsbär, persikor och det som fattas är jordgubbar. Jag blev så sugen på vindruvor så det var därför jag gick till affären och köpte lite frukt. Nu kollar jag på film och äter från denna fruktskålen. Sååå gott! Mums.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Idag har jag jobbat från kl 07:00 till 14:30 så det är därför . Försten, igår kl ca 22:00 var det sååå fin himmel. Jag matchade himmelen med min klänning haha ;D

Direkt när jag såg himmelen tog jag snabbt på mig klänningen och sprang ut med mamma. Vi klättrade upp på taket på vårt hus och tog några bilder. Egentligen skulle jag gå lägga mig med pyjamas på men nör jag såg himmelen tog jag snabbt på mig klänningen och fotade några bilder på vårt tak.

Inget smink, kräm i ansiktet, rufsigt hår och trött tjej som egentligen skulle gå lägga sig hamnade på taket istället. :)


Klänningen hittar ni HÄR

Likes

Comments

Nu är jag hemma från jobbet och har precis ätit mat. Ska nu ut med min hund Mocho för att sedan spela lite fiol och kanske kolla på en film. Mocho är en Japansk Chiba. Ser lite ut som en räv :)

Likes

Comments

Hej! Strax ska jag gå till jobbet som börjar kl 06:00. Vaknade kl 05:00, skit jobbigt. Jag jobbar till kl 17:00 idag så jag har ställt in ett tidsinlägg som kommer ut 12:30. Men annars hörs vi senare.

Likes

Comments