Header

Hej, så nu har det gott fyra dagar sen jag gjorde första inlägget på den här bloggen. Så vad har hänt nu då? egentligen har inget hänt. I måndags fick jag köra runt pappa då han skulle lämna i bilen på verkstad och sen runt 11.36 stod det att jag skulle lämna in min bil på service ca 30 min i från mig så vi åkte dit när jag väl kom dit så hade det inte kommit någon boknings bekräftelse till dem så de var bara att åka hem igen då. 

igår så skulle jag på möte med en handläggare på Arbetsförmedlingen men handläggare ringde upp och sa att jag skulle gå på folkets park där det var en mässa av något slag som kallas stöd och matchning i ditt jobb sökande.

och idag har jag inte gjort ett skit förutom att passa pojkvännens syster och väntar på att sebbe ska komma hem från skolan så jag ska väl börja med middagen


Kram Yvonne

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Yvonne och är 20 år. Jag bor i en liten stad som heter Kramfors i Västernorrland. Det här med och blogga vet jag inte vad jag ska tycka då jag egentligen ha gjort det här för kanske 4-5 år sen. Eftersom jag gör absolut ingenting om dagarna nu mera sen jag vart klar med gymnasiet i slutet av Maj och sökt en hel del jobb under sommaren och inget har hänt förutom att jag fick jobba en vecka på hemtjänsten i närheten av där min ''syster'' bor och jobbat 4 dagar på subway men ägaren ville inte satsa mer pengar på mig än 4 dagar då han sa att jag inte har utvecklas under den tiden men det är svårt att utvecklas snabbt under 4 dagar som dyslektiker så om jag skulle vilja jobba där och utvecklas så var arbetsförmedlingen tvungen och bidra med det men kände att det inte var något för mig så jag valde att sluta så tänkte jag testa på det här igen.

så om mig nu då? bor med mina föräldrar men bor för det mesta med min pojkvän Sebastian. Jag har två äldre syskon som bor i Luleå och har min älskade Gud syster här i närheten av mig som nästa månad fyller 11 år, shit asså hon blir 11 och om två år börja hon högstadiet, vad åren flyger iväg.

Välkommen till min blogg och häng med mina dagar om vad jag gör och lär känna mig.

Kram, Yvonne

Likes

Comments