Idag har vi grillat i det fina vårvädret. Fåglarna kvittrade så glatt å solen sken så gott på kinderna.

I skogsgläntan bakom huset hittade vi dom första blåsipporna som vågat sig upp ur den frusna marken som sakta börjar tina upp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För ett par dagar sedan var jag ute på Ålandshav med mina systrar. Vi tog en 24-timmars tur med Viking lines Cinderella.

På kvällen satt vi till bords och åt god mat å skrattade å pratade.

Hamburgaren ser lite ledsen å hängig ut. Men den var väldans god.

Frukostbuffén är nog ändå det godaste. Bara att plocka av de man vill ha. Jag älskar frukostbufferna på kryssningar!

Stockholms skärgård är väldans vacker när solen skiner. Så fridfullt å tuffa fram på vattnet med skärgårdens vackra skådespel som rullas upp på färden.

Å att få sitta vid ett fönsterbord med god mat är inte fel.

Här är högen med godis som finns kvar efter båtresan. -Det mesta är redan uppätet. Så nu ska jag gömma undan lite av det å lägga i dom undangömda påskäggen som ska fram till påsk.

Likes

Comments

Igår hämtade jag ut lite matvaror gratis från Purina och Salakis. Jag har fått äran att vara testpilot på dessa varor! Så i helgen ska jag göra en härligt god sallad med osten från Salakis och katterna ska få mumsa på godbitarna från Purina.

Likes

Comments

Idag rockar vi sockorna! Vi hyllar våra olikheter, och att alla får vara den vi är med alla våra sidor. Oavsett tillgångar av olika slag så är vi alla unika för just den vi är. Så idag rockar vi sockorna! Häng på du med!

Likes

Comments

Vilken toppendag med vårsol och blomster som börjar spira ur den vintertrötta jorden.

Jag tog med mig hela familjen och hälsade på mamma. Vi fikade massor av godsaker i form av vetelängd och jättegoda dajmkakor. Michelle och mormor målade naglar i vårfärger och killarna tittade på film på våran padda som vi hade med.

Hittade så fina bilder på mamma från yngre år.

Älskade lilla mamma ❤❤❤

Hittade en på mamma och pappa från när dom turistade i Italien några år innan jag föddes.

❤❤❤

Efter kvällsmaten fixade jag ett fat med massor av vitaminer som vi mumsade på vid tv-soffan. Mycket godare än fredagens godis!

Likes

Comments

Idag tog vi fram våffeljärnet och gräddade våfflor till lunch. Sen tog vi fram en filt och satte oss ute i solen. Så skönt att solen tittar fram mer och mer nu. Hoppas att kroppens vinterdvala avtar nu när vårsolen äntligen har kommit fram.

Likes

Comments

Vilken härlig dag med solsken och allt! Vi blev såå glada så fort vi slog upp ögonen och mötes av solens glada strålar!

Tänk så mycket roligare allt blir med lite sol och värme!

Vi besökte skogsgläntan medans vi väntade på pappa Fredrik som skulle skjutsa oss tillförskolan. Killarna letade efter vårtecken i backen. Jag försökte förklara att det dröjer ännu ett tag innan blåsipporna kommer. Svårt att ha tålamod när man är liten. Så dom försökte på bästa sätt att finna några sippor under blad och snö. Men den som väntar på nå gott....

Kvällen avslutade vi i judohallen med våran judokille.

Likes

Comments

I går tog vi fram grillen och fixade gott kött till middag. Första grillningen för i år! -Det är något särskilt med den första grillningen varje år. Den symboliserar ett hopp om att sommaren är på väg. Att vi går mot en ljusare årstid. En försmak på sommar sol och kommande grillningar med värmande sol i nacken och jordgubbar med grädde till efterrätt. Och barn som springer barfota på gräsmattan och fåglar som sjunger i skogsbrynet. Jag älskar känslan!

Idag fick vi ett efterlängtat besök av min äldsta son och hans flickvän. Småkillarna blev överförtjusta av lycka. Elias har dom senaste dagarna haft en sån längtan efter sin storebror att han till slut sa att han skulle åka och hämta sin saknade bror.

Vi bakade morotskaka och småkillarna ville såklart sitta nära sin storebror och stora idol.

Efter en hel eftermiddag med lek å bus bland små och stora blev det en stilla stund med spel på paddan å så klart i knä på storebror!

I kväll var det Elias tur och välja saga , och då blev det "Flygplan 2 Räddningstjänsten"

Likes

Comments

I morse blev vi väckta av detta monster som var full av kärlek å kramar.

I veckan fick vi kuponger från våran Ica-butik på väldigt förmånliga priser på varor till att göra pizza. Pizza-kit för 10kr, smörgåsskinka 10kr och en påse med riven ost helt grattis. Så med dessa erbjudanden var det så klart lockande att göra pizza.

Killarna är som vanligt alltid villiga att hjälpa till med maten.

Skönt med långhelg med ledighet från torsdagkväll till måndag. Jag har mest jobbat i veckan med början redan i söndags. Avslutade med torsdagskväll och hade då gjort 45 timmar på 5 dagar. Tråkigt nog blev jag tvärt förkyld när jag kom hem efter mitt sista pass i torsdags. En väldigt konstig start på min förkylning. Var helt frisk när jag åkte från jobbet kl 21.30, men när jag stängde dörren efter mig hör hemma en kvart senare, så blev jag helt överväldigad av alla möjliga förkylningssymptom! Jag har nog aldrig blivit så plötsligt förkyld någon gång förut! Turligt nog så mår jag redan bättre!

Likes

Comments

Vi började dagen med sång och paketöppning. För idag fyllde min kärlek år.

Sen tog vi en sväng ner på stan och kollade vad marknaden hade att erbjuda.

Killarna hittade gosedjur som dom ville ha.

På affären köpte vi lite Pokémonkort som Isac så prydligt sätter i sitt album.

Elias var såå glad över sitt gosedjur som han fick nere på marken.

Till kvällen lagade vi tacos sim vi åt framför tven.

En glad och tacksam kille sim var så glad över sin dag.

❤❤❤

Vi avslutade med marsipantårta och avrundade det hela med lite gympaövningar i soffan!

❤❤❤

Likes

Comments