Jag har så många hjärtan i mitt liv, så dagens utmaning till #maxarnasfotoutmaning blev inte enkel. Jag valde dock denna bild som är på mig och mina döttrar. Helst hade jag velat ha en bild med alla mina hjärtan, men nu har jag inte de. Med denna bild vill jag visa kärleken mellan en mor och hennes döttrar. Kärleken förblir stark och stor. Trots att barnen blir stora och flyttar hemifrån så finns alltid kärleken där som ett band som aldrig kan försvinna. Kärleken till barnen känns starkare när man ser att dom har vuxit upp till starka individer som har dom största hjärtan av dom alla. Bättre hjärtan kan man inte få

❤❤❤

Dessa hjärtan gör mig så stolt. Två stora hjärtan som har så mycket kärlek att ge och så nyfikna på livet.
Tänk att mitt hjärta har skapat dessa fina vackra underbara och helt perfekta hjärtan.
Mitt hjärta känner den absoluta stoltheten över dessa hjärtan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar hotellfrukost. Bara att ta sin tallrik och samla på sig av sina favoriter och gå till bords.

I morse blev det lite av varje. Lite melon, lite grapefrukt, lite bröd ja lite av allt möjligt.

Promenaden till frukostbordet bjöd på ögongodis av en massa färgsprakande blomster.

💛💛💛

Likes

Comments

Igår besökte vi Aquapark i Maspalomas. Vi togbussen från Playa Feliz till vattenlandet i Maspalomas.

Isac höll stadigt i Rasmus hand.

Solen strålade inte med sina varmaste strålar idag. Men luften var varm och värmde gott i nacken.

Alla stora och små åkte allt som tilläts med längd och ålder!

Jag och Fredrik höll oss till dom mer lugna aktiviteterna.

Vi avslutade dagen med att hämta ut lite kort som tagits av Aquaparkens personal. Här sitter Isac med sin pappa och kollar på just dessa kort, under korkeken ❤

Likes

Comments

Jag är så glad och stolt över mina fina döttrar. Dom ger så mycket kärlek och värme till dom som finns i deras hjärtan. Min äldsta dotter gav oss världens överraskning här om dagen. Hon och hennes pojkvän bokade i hemlighet en resa till samma resa som mig och min familj under samma dagar och dom fanns redan på plats när vi anlände. Hur fint är inte de?
Här ovan är en bild på dessa godingar ❤
Jag är så glad att dom finns i vårat liv ❤️

Likes

Comments

Ännu en dag full av sol och värme.

Solen är väldigt stark här och jag har bränt mig på flera ställen på kroppen. Men vad gör de. Jag har längtat så efter sol och värme.

Vi har badat i poolen och slappat idag. Här ligger min förstfödda och min yngsta på luftmadrasser och lapar sol.

Här simmar min kärlek med våran son Elias.

Lite blandade bilder från dagen.

💛💛💛

Likes

Comments

Här är en bild på mig å mina barn. En saknas och vi önskar att han vore här. Men han jobbar för fullt där hemma.

Likes

Comments

Igår var vi vid Anfi-stranden. Sanden är importerad från Bahamas. Nästan vit och alldeles underbar. Igår var det den varmaste dagen här på Gran Canaria för i år. Solen värmer så gott här och vi har det så härligt.

Nathalie Rasmus Michelle tog med småkillarna ut i en trampbåt.

Här blir Elias nergrävd av storasyster Nathalie.

🌴🌴🌴

Likes

Comments

Igår lämnade vi hemmet och min äldsta son flyttade hem till oss för att inte våran lilla Hugo 😻 som ska vara ensam där hemma nu närbild är på Gran Canaria. Resan hit gick jätte bra trots 6 timmar på planet. Vi är så förundrade varje gång att vi var så duktiga barn. Inget bråk och tjafs om något, utan bara nöjda och förväntans glada barn. Vi lyfte från Svensk mark kl: 09.00 och landade på GC kl: 15.10.

Vi landade i värme och en underbar sol.

Vi fick världens bästa överraskning när vi kom hit. Min äldsta dotter och hennes pojkvän var här och möte oss med kramar. -Vi hade ingen aning om detta, så vi blev sååå glada. Bästa överraskningen någonsin. Hon och hennes pojkvän bor i Norge så vi träffas inte så ofta. Men nu ska vi få dagar av värme och en massa roligheter ihop ❤
Här ovan är en bild på min två älskade döttrar ❤

Blomster blommar och allt är så grönt och fint här.

Killarna badade länge i poolen och vi fick knappt upp dom till kvällsmaten.

Vi har valt halvpension här, vilket innebär att vi äter frukost och kvällsmat här på hotellet. Vi valde så för att vi antagligen kommer att röra oss på dagarna.

Efter kvällsmaten gick vi på bazar och handlade lite! Kvällssolen värmde så gott. Vi har det bra här, och nu väntar en ny dag med sol och värme.

Likes

Comments

Denna bild är från förra sommaren då vi var på besök hos min äldsta dotter i Norge. Bilden symboliserar ordet "Gult" som är dagens ord i #maxarnasfotoutmaning
Jag brukar försöka att klä mina yngsta söner i starka färger och i lika plagg när vi är på äventyr. Färgstarka kläder som jag lätt kan fånga upp med mina ögon, så att jag kan ha ständig koll och lika klädesplagg på båda som gör det lätt för ögat att notera var mina juveler är. Gult är en stark och lockande färg för ögat, så min bästa barnpassar färg är gult, och det får bli mitt bidrag till dagens ord.
💛💛💛

Likes

Comments