Sa upp min fasta tjänst i Skövde, pendlandet fick mig att börja sjunka mot botten igen.. Kom hem på kvällen, barnveckan var jag hemma vid 18.30. Fixa mat, lägga ungar och mäta djur, sen sova. Inget liv alls. Lediga dagar var jag astrött.

Så jag så upp mig och tänkte att det får lösa sig. Efter en vecka som arbetslös hade jag varit på 3 intervjuer. Var iväg och provjobba på ett ställe, men det blev inget där just nu. Skrev på papper på ett annat ställe som timmis, och fick jobb som personlig assistent. Har även börjat på ytterligare ett ställe nu på ett hem för ungdomar, och väntar besked från ett ställe jag var på intervju på förra veckan. Men jag kommer tackanej där, får räcka med de jag har. Jobbade 44 timmar på 3 dagar i veckan, och nästa vecka har jag 48 sommarjobb inbokat på 4 dagar. Torsdag är ledig, än så länge.. Trivs dock sjukt bra så dagarna går fort trots att de är långa!

Jul och nyår passerade snabbt och smärtfritt i år, vi hade alla mina på jul och 3 av de på nyår, och Johans barn både jul och nyår. Barnen var nöjda med sina julklappar. 🙂 Maten var god och alla blev mätta.

Nyår var vi hos vänner, åt varm smörgåstårta och spelade kort. Trevligt! 

Förra året var ett skitår på många sätt, många tårar blev det men mkt var såklart bra oxå. Detta året blir förhoppningsvis bättre på alla sätt! 

Jag har den finaste blivande mannen man kan ha, fina ungar, underbara djur, bra jobb osv 🙂 Fina vänner som funnits med länge och som jag vet aldrig sviker 💖 

Nu ser vi framåt, allt skit lämnar vi bakom oss och nu njuter vi av allt bra! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allt börjar ordna upp sig äntligen. Vi bor perfekt, jag är löjligt kär, börjat jobba igen och djuren trivs. Rocky och Rambo har fått 2 kompisar, en liten tjej som vi har på foder tills Eva kommit ordning och en liten kille som vi tog över av en tjej.

Igår hämtade vi även 2 getter som min fina sambo köpte medan jag jobbade!

Snart är det dax dör festival i falun, boröende är fortfarande oklart men vi tar med ett tält så får vi se. Har fina vänner där som vi kan få snika lite plats av. 💖

Nästa helg får jag besök av en instagramvän, vi har följt varandra länge och nu ska vi äntligen ses! Hon och hennes barn kommer och hälsar på, ska bli så kul!

Ska även träffa en annan tjej som jag träffat via insta, vi har sjukt mkt gemensamt så det ska bli oerhört kul. Jag är så lyckligt lottad, just nu har jag allt jag behöver och lite till.

I september är det dax för det jag bävat för ett tag, jag ska kliva över 40strecket.. 😂 Skumt, jag är väl fortfarande typ 25?!? Men det ska bli kul, det kommer en salig blandning av folk från hela Sverige! Sen får vi se om det blir en kryssning framöver oxå, vet att det planeras för det! 💖

Nu ska jag krypa ner i sängen, upp tidigt i morron och köra hem älsklingens barn till deras mamma. Sen hämta ett lass hö på kvällen. 🙂

Fortsatt trevlig sommar!


Likes

Comments

Äntligen! Inflyttade i huset, blev inte som det var tänkt pga vissa omständigheter, men det ordnade sig ändå.

Jag är fortfarande sjukskriven, men hoppas att jag kan börja jobba snart.. Annars är det full fart, har barnen varannan vecka så nu är de här sen i fredags. På torsdag kommer Johans ungar, hoppas på att jag kan byta vecka längre fram så vi har samma veckor.. Lite tråkigt att de knappt träffas.

Ska försöka hälsa på mina fina vänner i Hudiksvall i sommar oxå, vi träffas ju i falun i augusti men detr långt dit.. Hoppas på att jag har tid att åka upp! 💜

Har massa annat kul inplanerat oxå, men mer om det nån annan gång!

Nu ska jag dricka kaffe och hoppas på att det slutar regna så jag kan klippa klart gräset, sen lämna tillbaks gräsklipparen och tanka.

Johan jobbar och är hemma ikväll nån gång.. 🙁 Saknar!


Åker nog dit och kollar hur det går.. 😁💖

Likes

Comments

Mycket som händer just nu, men det kommer att bli fantastiskt i slutändan! Är så äckligt lycklig, sådär som man bara ser i film annars ni vet! 😅 Förhoppningsvis så går flyttlasset inom ett par veckor till nya huset. 💖 Det kommer att fyllas med kärlek, galet mkt kärlek! 😍

Ja, jag svävar på rosa moln just nu, magen är full med fladdrande fjärilar och jag är lycklig!! 💖

Likes

Comments

Sitter på tåget, ca 1 timme kvar innan vi är framme i Oslo.. I morgon är det dags att se sabaton igen, tror det blir gång nummer 13. Såg de förra helgen, Norrköping på fredagen och örebro på söndagen, men det kan aldrig bli för mkt! Veckan som var hade vi fullt upp hemma med inspelning, nervöst men det blir nog bra! Får väl se i höst/vinter!

Annars händer inte så mkt, jag är fortfarande sjukskriven men hoppas det ändrar sig snart.

Snabb uppdatering, får se när jag får tummen ur nä nästa gång! 😎

Likes

Comments

Började jobba runt 50% efter sjukskrivningen, funkade 1 månad.. Nu tillbaks på 100% sjukskrivning igen.. Trist, men jag antar att jag måste bli helt ok innan jag går tillbaks till jobbet. Med allt runtomkring nu så är det väl kanske inte konstigt att kroppen protesterar.

Tur i oturen att jag är omringad av fina människor, går inte en dag utan att någon hör av sig och undrar hur jag mår! Jag vet att jag är dålig på att höra av mig när jag inte mår bra, så jag är så tacksam för allt! ❤

På fredag sticker jag och Alex till gbg, äta på restaurang, piercing, konsert och hotell! Ska bli underbart! Tror vi behöver det båda 2. 💙

Usch, så jäkla mkt som händer just nu, vet inte i vilken ände jag ska börja för att få ordning på allt.. Men antar att det löser sig. Det måste det göra!

Njut av det ni har, rätt var det är är det borta 💙

Likes

Comments

Ibland (rätt ofta) frågar folk hur jag orkar med allt, jobb, barn och alla djur. Inga problem svarar jag då. Jobb och familj mm är något som måste skötas, det ska göras bara. Djuren är inget man måste ha, men för mig är djuren en del av livet. Det är de som får mig att kunna slappna av, att koppla av, få lugn och ro och kunna rensa skallen. Jag ger de mat, rena boxar och ett liv de förtjänar, tillbaka får jag ovillkorlig kärlek. Att känna att de litar på mig och trivs i mitt sällskap är det bästa som finns. När någon av de lite skygga djuren kommer fram och nosar försiktigt på handen och sedan står kvar, då känns det nästan som hjärtat ska explodera. När de tuffa gässen som skäller och ger alla ett tjuvnyp när de kommer åt, kommer fram och försiktig nafsar på mitt ben och ser till så ingen kommer för nära, då smälter jag. Djuren är inget jobb eller tvång, de är en del av mitt liv. De är en av anledningarna till att jag andas, de har ingen annan så jag kan inte svika de. Ett liv utan de hade inte varit ett värdefullt liv, jag har lovat att ta han om de och det ska jag göra. 💙


Likes

Comments

Som vanligt var det en sjukt kul kryssning, träffade massa kul folk! Både gamla bekanta och några nya ansikten!

Medan jag var på havet så passade mina vänner på att föda barn, mys! Så glad för deras skull! 💙

Idag blir det bara massa slapp i soffan, energin är helt borta idag! 😅Likes

Comments

Shit vad jag trivs med livet just nu! Så jäkla kul nästan jämt, inte idag då kanske då jag legat däckad med migrän... Men annars! 👌

Torsdag imorrn, fick äntligen ordning på bilen idag så att jag kan köra barnen till dagis imorrn. Jag måste in och köpa mjölk å lite annat krafs, sen hem å greja. Förbereda mat, städa bur å så. Helgen är fullbokad med massa skoj, ända fram till måndag!

Nu fixa chiapudding tills imorrn, ge katterna mat å sen en varm dusch!

Likes

Comments

Pratat med chefen, ska börja jobba 2 dagar i veckan! Skönt att komma igång igen, saknar jobbet och mina fina arbetskamrater. 🙂 Har även pratat med nya rektorn, nu äntligen känns det som att det händer något i skolan! Det kommer bli bra!

Sån otroligt skön känsla när man känner att det vänder och bara går uppåt, finns inget som kan stoppa mig nu!


Håller på att fixa lite mat nu, soppa med kycklingfärs och grönsaker. Nybakt bröd till, ett måste till soppa! I morgon börjar skolan igen, så ikväll måste vi i säng i tid. Jag ska bort ikväll och kommer hem sent, men det är självförvållat.. 😉 Bara bita ihop och kravla sig ur sängen imorrn!

Har jag sagt att jag trivs med livet just nu?!? 😎

Nu fortsätta med maten och förbereda för ikväll!

Likes

Comments