Finaste Balthasar är nu såld. Idag skrev vi på kontraktet och passet överlämnades.
älskade fina B. han kommer få det super, stallägaren köpte honom så han får gå kvar i samma flock, i samma stall som förut. Perfekt 💙 

Nu ska alla islandshäst saker och mindre utrustning plockas i ordning o säljas.. suck så mycket jobb haha. 😝

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

5 Månader har gått sedan du kom till världen. 5 hela månader. Det är så intressant hur man är så mycket i nuet med bebis. Man tänker aldrig bakåt och inte så värst mycket framåt heller utan håller sig här och nu.
Du är så himla glad hela tiden, folk förundras över dig där du sitter och skrattar åt dem. Älskade lilla kille vad ska det bli av dig!

Den här månaden har vi lärt oss:

  • Mat är spännande, du vill mer än gärna smaka på allt! Du skakar i hela kroppen och spänner dig, spänner blicken i maten och gör ett Ooo ljud.

  • Två små framtänder i nedre käken har nu tittat fram. Sylvassa och du bits mer än gärna och skrattar när man säger Aj.

  • Fötterna är super roliga, du håller gärna i dina fossingar när du sitter och ligger ned, börjar även föra stortårna mot munnen.
  • Du har fortfarande inte greppat helt att rulla runt från mage till rygg, men däremot från rygg till mage vänder du dig dagligen. Även benen skjuts in under rumpan och så gungar du lite.

  • Du har börjat sträcka ut armarna för att jag ska plocka upp dig och håller dig gärna fast när vi traskar omkring i famnen.

  • Höga ljud är läskiga, hästar med gäll gnäggning, pappa som nyser eller kolsyrepatronen. Blir lite bättre när du får kolla på vad det är som låter. <3


  • Du sitter inte helt själv ännu, men några sekunder klarar du av själv. Men snart så!

  • Du skiner upp nu när pappa kommer hem från jobbet och blir glad, även reagerar du på andra människor både om du känner dig tveksam eller om du tycker att dom är okej.

  • Favorit sånger just nu är: Bumbibjörnarna, En liten båt, imsevise spindel och "En elefant balanserade".

Likes

Comments

Jesper tog med sig Leo och åkte iväg en stund. Lämnade mig och Balto hemma. Det var så otroligt svårt att se Leo åka iväg, herregud mamma hjärtar blöder och skriker. Men jag vet ju att han snart är hemma igen, och efter noggrann uppläxning av sambon om vad han inte får göra så går det nog bra (oja något överdrivet, jag litar fullt på att han kan sköta honom, men med mitt kontrollbehov..).

Nu har jag städat lite här hemma, hade väl helst legat i sängen och blundat, somnat och ta igen de saknade timmarna. Men jag är så stressad över allt jag vill hinna med att göra när jag får någon timma helt för mig själv.
Det känns så otroligt mysko, och kommer väl inte ha gjort något vettigt förutom städningen när han kommer hem igen, haha. Så dumt att man inte bara kan släppa allt och bara passa på att lyssna på ingenting alls.

Mina tre killar, en bild från igår.

Likes

Comments

Ett enkelt sätt att piffa upp frukostgröten - i med en msk kakao. Simpelt, nyttigt (kakao/choklad i sig innehåller mycket bra saker, och utan sockret stor tumme upp). En lyxig lördag helt enkelt.

I natt var ännu en natt med minus på sömnsidan, Leo som aldrig vaknar upp gråtandes har nu gjort det två dagar i rad, varannan timma. Så jag känner mig lite som en levande zombie med sömnbristen. Men nu har den lilla tanden på andra sidan också kommit upp "till ytan", spräckt tandköttet - så nu borde det lugna ner sig. Två små sylvassa tänder i underkäken. Tänk nu kommer jag aldrig få se det där tandlösa leendet igen!

Nu blir det kaffe för hela slanten, passa på att skriva lite på min framtida bok och dricka ytterligare en kopp innan Leo vaknar från sin morgon vila. Och vi ska ut med vagnen. Tjo!

Likes

Comments

Ansikten är så intressanta att känna på just nu. Gärna upp i näsan och in i munnen för att känna på tänderna. Slita o dra i kinder,näsa o öron är också roligt 😚

Likes

Comments

Herregud var tar tiden vägen? Söndag (igen?!)..
Idag hängde vi först i stallet o motionerade hästen, pratade med människorna osv. Han sover faktiskt bra i stallet.

På eftermiddagen var vi sen bjudna på middag till min farmor o farfar (vad kallas det för Leo egentligen, måste ju vara g.farmor/g.farfar? elller?).. Hela tjocka släkten var där med resp. (pappas sida). Och fick träffa våran charmör. Mycket trevligt var det i alla fall! Leo verkade stormtrivas av all uppmärksamhet!

Slocknade för natten gjorde han direkt när vi kom hem och sover gott. Vilket jag också ska försöka göra nu 😴

Likes

Comments

Såå här gott är det med den lilla gröt som ges, allt annat smakar inte lika bra.. haha.
Köpte en banangröt till Leo från 4 månader nu, tänkte att vi ska utöka lite eftersom han bara vill ha mer, mer, mer hela tiden så idag fick han ca 1/2 tsk. Mycket hamnar ju runt om så vet inte om det kommer ner så mycket i lilla magen.

Han är verkligen ett litet matvrak den här lill-killen. Ska bli såå roligt att fota en "smash the cake" när han fyller 1 år.

Likes

Comments

Igår åkte jag o Leo till hans mormor o morfar (mina föräldrar). Kände att jag behövde lite sällskap o pappa jobbar hemifrån så passar på att störa  😉
Blev en utflykt till orhem o lång promenad.

Vi sov även över en natt så vi är fortfarande kvar i storstan. Blir rätt ensamt om dagarna hemma och spec nu när Leo är ledsen på grund av tandsprickning (misstanke att den andra är på g) Så behöver man lite ny energi o plats byte helt enkelt.

Nu är det även klart att hästen ska flyttas till ett stall mycket närmare = gångavstånd.. helt perfekt. 👌

Likes

Comments