Hoppas på ett lika fantastiskt 2018 som 2017 givit oss, snart ett år med denna prins som förgyller mina/våra dagar.. Vad gjorde jag innan du fanns? <3

Likes

Comments

Det är lite frånvarande här just nu, mest för att jag håller på att bygga upp en ny blogg, på en annan portal, och håller just nu på med designen. Tanken är att den ska "slå upp portarna" 1/1-18. :)

Likes

Comments

Något som jag tycker hör Julen till, är just Binglottos uppesittar kväll! Sjävklart har vi även köpt lotter, och kommer avnjuta en riktigt smarrig kladdkaka med grädde för att verkligen "mysa" in julafton!

Likes

Comments

Trots att det bara är ca 2,5 dagar kvar till julafton så har jag inte någon som helst "christmas spirit" vilket känns så himla tråkigt! Och jag vet inte hur jag ska få tillbaka den?! Vi har pyntat hemma, med gran och allt, lussebullar är bakade och julmusik spelas då o då.. Men nej den vill sig inte.

Längtar dock till julafton, med traditioner och god mat i trevligt sällskp! Leos första Jul dessutom!
Men jag vill ha lite mer känsla helt enkelt.. Får hoppas att den infaller sig den 23 på uppesittar kvällen helt enkelt!

bildkälla Tumblr.

Likes

Comments

Äntligen har Leo lyckas somna... Övertrött älskling som varit gnällig sedan 8, och somnade i min famn för tio minuter sedan. Däremot tyckte han mycket om min Smoothie .. Och åt upp nästan hela.. Sötnosen!

Nu tänkte jag börja göra mig i ordning, för att så fort Leo vaknat åka iväg till Stallet, så blir det mellis där (beroende på när han vaknar). Hoppas på att ridbanan går att använda idag bara..
Eftermiddagen blir det städning för hela slanten.. Balto fäller något enormt just nu och det är hår överallt...

Likes

Comments

Det är ett under att jag faktiskt är med på bild..Jag känner inte igen mig i den kroppen jag har just nu.. Från stadig viktnedgång till en liten uppgång, för att jag helt enkelt inte har mått så bra på sista tiden och slarvat ordentligt med mat och motion.. Samtidigt som jag inte vill låta det hindra bilder med mig och Leo, han är ju bara så här liten en gång!

Yogan har nu hittat tillbaka in i mitt liv, och den är mer än välkommen. Behöver att komma in i ett lugn, få bort stressen och släppa kraven och de negativa tankarna. Har även löst det med sambon och jag planerar att börja jobba tidigare än tänkt.. att vara beroende av andra är verkligen inte sunt för mig.. Och nu när mamma dagarna nästan är slut, så är det inte många kronor som fås ut varje månad. Vilket för mig blir en enorm stress som inte är sunt.

Likes

Comments

Glad Lucia!
Nu är det inte långt till jul, elva dagar.. Sinnes! Nu börjar nedräkningen på riktigt!
Idag blir det en hyffsat lugn dag, Valle får vila, så stallet kommer gå snabbt .. Passar även på att ta lång prommisen med hunden där.. för att sedan ta mig till huvudstaden hem till Leo's mormor och morfar - lämna in mobilen på lagning och klippa håret!
En helt okej dag faktiskt!

Likes

Comments

Valliant har haft lättare sadeltvång sedan jag bytte hans breda sadelgjord (hopp med magplatta) mot en "vanlig". Därav beslöt jag mig för att köpa en Eric le Tixerant dressyrgjord i tidig julklapp åt mig själv. Och igår invigde jag den, och WOW vilken skillnad.

Man såg verkligen på honom hur han först spände sig för sadelgjorden, för att sedan pusta ut och sänka huvudet och bli lugn. En helt annan häst alltså!
Så jag måste ju medge att detta var nog det bästa jag köpt, i hästväg. För vilken skillnad.

(Sen blev det ett pannband dessutom som såldes billigt (100kr), på facebook.. Så snyggt!)

Likes

Comments