Header

Dagbok

Kan jag bara börja det här inlägget med att säga att inlägget om resultatet av mitt hår kommer på måndag då jag behöver samma ljus och lockar som jag hade på "före" bilden.

Så idag så var jag på konfirmationsträff. Vanligtvis så träffas vi på tisdagar men tre gånger den här terminen så ska vi träffas på söndagskvällen. Idag var en av de gångerna.

Idag så körde vi 5-kamp då vi var tre lag som tävlade i följande grenar:
(Vårt lag kom sist..)

1. Transportera äpplen
I den här grenen så fanns det en stor bytta med vatten och sedan halva äpplen och en bytta med vanligt vatten. Vi skulle men munnen ta upp äpplena från den ena byttan och sedan förflytta från ena byttan till den andra. MAN FÅR INTE ANVÄNDA HÄNDERNA!!

2. Hur många steg?
I den här grenen så fanns det två linjer som man skulle gå emellan. Man skulle gå baklänges från ena linjen så nära den andra linjen som möjligt men man fick inte gå över den linjen heller. Man fick inte kolla eller skrika när någon annan körde heller.

3. Vad målas?
I denna gren så gick en person fram till en white-board tavla och ta en lapp från en skål. På lappen så står det något som man skulle måla och sedan så skulle lagen gissa vad man målade. Man fick inte skriva bokstäver eller kommunicera till något lag på något sätt.

4. Chubby Bunny challange
Man får massa marshmallows som man en efter en ska stoppa in i munnen tills man inte kan säga orden "chubby Bunny" längre. Mellan varje marshmallow som man stoppar in i munnen så ska man säga "chubby Bunny" och som sagt, när man inte kan säga det längre eller spottar ut allt så är man ute.

5. Frågesport
Det var 10 vanliga frågor och sedan en stjärnfråga som man fick extra poäng av. I denna gren så är det helt random frågor i olika kategorier och man skulle bara svara på dem.

Efter 5-kampen så gick vi in i kapellet och hade en liten bön på 10 minuter och jag passade även på att tända ett litet ljus i kapellet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haul

Hej!
Jag hade tänkt att jag skulle prova balsammetoden en månad för att jag har hört att schampoo inte skulle vara bra för håret. Jag började därför forska om det och kom fram till att jag i alla fall ska prova det en månad och sen bestämma om jag vill fortsätta med det eller inte.
Jag köpte därför sista-tvätten schampoo, tvättbalsam, vårdande balsam och hårmask till detta. (Köpte endast basprodukter)

Sista-tvätten schampoo
Coop ~ 13 kr

Tvättbalsam
Coop ~ 13 kr

Hårmask
Maxi ~ 47 kr?

Vårdande balsam
Maxi ~ 20 kr

Såå.. jag kommer att slinga mitt hår i lite ljusare slingor. Färgen är nära min naturliga hårfärg fast ett steg ljusare och jag kommer troligtvis att slinga håret idag så ni får antagligen se resultatet imorn.

Hårfärg
Färg - 555, mörk gyllenblond
Maxi ~ 63 kr

Aluminiumfolie
Maxi ~ 15 kr

Likes

Comments

Dagbok

Hej!
Som ni vet så dog mina kaniner för drygt en vecka sen och då gav mamma och pappa varsin kanin till mig och Michelle. Ingen riktig kanin utan en lampa som såg ut som en kanin som för i övrigt är så söt och jag älskar den! Tack mamma och pappa!!

Min mamma blev även sjuk och fick sedan vara hemma från jobbet en halv vecka. Därför tänkte jag överraska henne med något fint så jag köpte rosa rosor till henne 💕💐

Likes

Comments

Haul

Knästrumpor
HM ~ 99 kr

Tights
HM ~ 79 kr

Nike inneskor
Sportringen ~ 449 kr

Kalender 2017
Dillbergs ~ 159 kr

Pennskrin
Dillbergs ~ 69 kr

Sudd
Dillbergs ~ 5 kr

Stickad tröja
New Yorker ~ 179 kr

Likes

Comments

Kaninerna

(Skrev detta igår, söndag) Vi var precis ute och begravde Snövit. Det är hemskt att se när en av dem som man älskar mest ligger helt still och är död. Man är van med att se dem andas, röra sig och leva så det blir lätt att man tar det föregivet.

Vi begravde Busen i fredags och de dog med bara några dagars mellanrum. Jag tycker på något sätt att det var bra att Snövit dog när Busen väl hade dött så att hon slapp va ensam. Det är absolut inget jag skulle velat men när man tänker efter..

Vi har gjort en liten gravplats för alla kaniner som vi har haft men som sen dött. Så graven är för Busen, Snövit och Kiko. Vila i frid alla tre 💕💕 Vi kommer sakna er 😔💖

Vi tror att både Snövit och Busen dog av en kanin sjuka då jag hört att kompisars kaniner har dött så.

Likes

Comments

Dagbok

Hej!
I fredags åkte jag till Allégården i kastlösa tillsammans med Elsa för att vara på konfirmationsläger. Vi hade förväntat oss väldigt mycket trafik i och med skördefesten på Öland och att det var konstnatt.

När vi anlände in i stugan så packade vi upp, bäddade osv för att kort därefter gå till kapellet som var precis intill tjejernas stuga. Killarna bodde i några rum på vandrarhemmet.

Vi lagade sedan tacos och åt. Vi gick sedan för att grilla marshmallows men de hade tagit bort grillplatsen vi skulle grillat på så vi kollade på stjärnorna en stund. Efter det så gick vi till kyrkan och sedan vidare till kapellet där vi sedan hade kvällsbön.

Dagen därpå så gick vi och åt frukost och sedan så hade vi morgonbön i kapellet. Efter det så delades vi upp i grupper för att lära oss om Gud och Jesus.

Senare kring lunch så åkte Elsa och jag hem från lägret p.g.a. att Elsa var förkyld och jag orkade verkligen inte vara på lägret och hade troligtvis feber. Jag var jätte trött och utmattad redan när vi kom och så sov vi inte förrän klockan 11. Jag brukar vanligtvis på helger sova klockan 9 för att jag är så trött så ni kanske förstår hur trött jag var. Jag skulle inte orkat en till sån kväll med andra ord så jag åkte hem istället.

Likes

Comments

Haul

Rosa tröja
New Yorker ~ 99 kr

Kjol
HM ~ 99 kr

Grå stickad tröja
Gina Tricot ~ 199 kr

Vitt linne
Gina Tricot ~ 79 kr

Likes

Comments

Dagbok

Hej!
I fredags så åkte jag med familjen till Växjö, främst för att shoppa på Grand Samarkand men också för att bada i simhallen där.

På fredagkvällen så gick vi till Grand Samarkand och shoppade och åt middag. Vi åt en kinesisk buffé, gick till Gina Tricot och redan där så tröttnade Michelle och pappa på att shoppa och gick till hotellet som låg på andra sidan gatan. (Scandic)
Mamma och jag shoppade vidare i en del affärer. Jag köpte saker från Gina Tricot, Nee Yorker och HM. De sakerna får ni se någon gång i veckan i en haul.

Innan vi skulle tillbaka till hotellet så köpa mamma och jag varsin smoothie. Jätte goda 😋

Dagen efter (igår) så åkte vi till Växjö simhall där de hade forsar, rutschkanor, simbassänger och hopptorn. Det var jättekul där. Jag älskande rutschkanorna men däremot så var en av strömmarna väldigt starka så det var väldigt lätt att man slog sig.. Man höll dessutom på att drunkna i slutet för att strömmen tryckte ner en och man slog i kanterna etc.

Likes

Comments