Hej alla:) Har ni haft en bra dag? Jag har haft en jätte bra dag. Skoldagen gick jätte bra och nu sitter jag bara och lyssnar på musik.

Snacka om hur snygg Leonardo DiCaprio var i ung ålder😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla:) Jag hoppas verkligen ni har haft en super bra skoldag som jag. Jag började min morgon med att ha ett engelska prov som förvånandes gick jätte bra. Sedan hade jag ett läxförhör på kemin som jag också tyckte gick bra. Nu efter skolan har jag bara tagit det lugnt och lyssnat på musik. Mina favoritlåtar är SJÄLVKLART Shawn Mendes. Har lyssnat på hans album nu i ett år och jag tycker inte låtarna börjar bli uttjatade (konstigt). Nu ska jag bara vänta tills mamma kommer hem så får vi se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Hej. Hoppas ni har haft en bra dag:) Idag var det en ganska rolig dag i skolan fast det inte hände något speciellt. Brukar inte gilla måndagar i vanliga fall. Efter skolan åkte jag och mamma till Intersport för att jag behövde köp ett par sporttröjor. Slutade med att jag kom hem med en vårjacka också haha. Behövde verkligen en ny. Efter satt jag och pluggade till ett engelskaprov jag har imorgon. Nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen och sova. Godnatt.

Likes

Comments

​Hur fina är inte dessa Odd Molly koftor? JÄTTE SNYGGA. Dessa koftor blev en väldigt stor trend i höstas om inte jag minns fel? Själv tycker jag de är jätte fina och materialet är skönt. 

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är det söndag och det betyder att det är en dag kvar till skolan,kul. Eftersom jag missade att lägga upp ett inlägg igår så kommer det upp två inlägg senare idag. Ha en fortsatt bra dag:)

Likes

Comments

Hej. Förlåt för en dålig uppdatering men jag har bara sovit och slöat hela dagen och därför kom det inget inlägg idag. Imorgon kommer det troligen 2 inlägg. Ha en fortsatt bra kväll:)

Likes

Comments

Hej. Förlåt för att det har varit en dålig uppdatering idag. Men jag har haft fullt upp. Först var jag ju i skolan som vanligt och där gjorde vi inget speciellt. Efter skolan drog jag och några kompisar ner på stan och käkade glass. Sedan var vi på tivoli till 8.30 kanske. En ganska lyckad dag.

Likes

Comments

Hej. Idag i skolan hade vi bara chill lektioner så vi gjorde inte något speciellt. Efter skolan var jag på musikskolan och spelade gitarr, och senare ikväll blir det hockey med Thea. Det är ingen "vanlig" hockey i stan utan idag spelar tre kronor mot Schweiz här i Ljungby. Så det ska bli kul att kolla på.

Likes

Comments

Hej. Hoppas eran dag har varit mycket bättre än min. Min dag började jätte bra men sen mot slutet hände en sak som jag blev ganska ledsen för. Nu ska jag lägga mig och inte försöka tänka så mycket på det som har hänt. Ha en fortsatt bra kväll.

Likes

Comments

Hej alla. Nu har jag rast så jag passar på att blogga. Idag är det onsdag och det betyder att det är roliga ämnen i skolan. Efter skolan ska jag ut och gå en sväng med Bella. Kommer upp ett inlägg ikväll

Likes

Comments