Igår var jag i Danmark och kollade på EM i simning. Sjukt häftigt. Trots att det såg så skönt ut blev jag inte sugen på att simma igen. Trots detta ska jag simma idag. Det är dags för klubbmästerskap och jag ska försöka att vinna. Lite iallafall. Jag åt även pizza igår, en glutenfri salamipizza. Väldigt god. Nu ska jag lyssna klart på Harry Potter och sova lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snön kom. Den föll. Den smälte. Det började regna. Varför händer detta varje år? Jag blir så sur. När det äntligen kommer lite snö som kan lysa upp vardagen, så försvinner den lika snabbt. Men vad gör det. Det finns större problem. Som svällt och våld. Usch. Samt att barn inte är till salu. Musikhjälpen är nog det bästa som händer varje år. Det är så fint. Och bra. Ikväll är det världspremiär av star wars. Har laddat sen jag bokade biljetterna. Hoppas den är bra.

Likes

Comments

Nu är det slut. Simskolan är över. Har nu varit simlärare i över 3 år, har gått från att vara en assistent till simskolelärare. Nästa termin kör vi lika hårt. Nu till något annat, jag måste verkligen köpa klart alla julklappar denna veckan. Om 2 veckor är det julafton. Kan inte fatta det själv alltså. December brukar vara en månad där jag bara glider fram på. Har aldrig varit såhär stressad någonsin inför jul. Men det kommer att lösa sig. Det löser sig alltid. Sov gott!

Likes

Comments

Idag är en sån dg då jag bara vill åka utomlands, lägga mig i en solstol och ta massa bilder. Istället ligger jag i sängen, det är kallt och inget är kul. Jag har varit och tränat lite idag, drack lite kaffe också. Pappa lagar mat och jag funderar på att hjälpa honom. Linnea tävlar och jag tänker tillbaka på när jag gjorde det. Saknar det lite. Att stå på startpallen och känna adrenalinet genom hela kroppen. Längtar till Vasaloppet. Längtar till nästa år.

Kanske ska ta och städa lite, men troligtvis inte.

Här är jag i USA.

Likes

Comments

Klockan är 18:40. Jag ska snart äta. Johan och jag skulle träna på hans crawl men det blev inte riktigt så. Det var folk överallt så vi sket i det. Vi bubblade och solade istället. Snackade skit gjorde vi med. Med Johan har man alltid kul. En riktig vän. Jag ska spela gitarr efter maten. Hoppas det går bra. Ska även läsa lite. Stressigt.

Likes

Comments

Om igår var händelserik så var det här dagen fruktansvärt händelserik. Började dagen med att gå upp 05:30. Åkte till jobbet för att ha lite teknikträning. Efter detta satt jag kvar och drack lite kaffe. Åkte sedan till skolan för 3 lektioner. Åkte efter skolan och hämtade Johan. Johan var min första kund i mitt UF. Jag och Johan körde ett stenhårt pass med mycket skratt. Vi ska kära imorgon med. Sen får vi se när det blir nästa gång. Johan jag tror på dig.

Likes

Comments

Ligger återigen i sängen efter en händelserik dag. Händelserik kanske inte är bästa ordet, men det blir bra. Jag körde ner till skolan, skulle egentligen ta tåget men kände inte för det idag. Det är en sån frihet att ha körkort, jag kan ta mig vart jag vill utan att behöva anpassa mig för någon annan. Det är verkligen skönt. Skolan var rolig. Typ. Lärde mig inget nytt idag men vad gör det. Efter skolan var slut åkte jag till jobbet. Jobbade. Tränade. Åkte till Ica och hämtade ett paket. Åkte hem. Åt mat. Nu ligger jag i sängen och skriver detta. Jag tänker även på hur kul det kommer bli på torsdag. Det är studentfest och jag tror att denna sista kommer bli grym. Hoppas.

Likes

Comments

God morgon! Somnade nästan direkt när jag kom hem igår. Hela dagen blev det simskola. Sjukt kul och blev så stolt över sista gruppen. Nu har jag precis öppnat mitt paket och varit och duschat. Ska ta och käka lite frulle och sen iväg till skolan. Bye!

Likes

Comments

Det är jul. Jag har längtat! Har ni längtat? Jag är så lycklig. Idag gick jag runt i skolan med min jultröja. Hoppas inte alls för många störde sig på bjällrorna. Efter skolan hämtade jag Linnea. Vi åkte hem och jag sov en liten stund. Nu e jag ensam hemma, ska se någon serie och laga mat. Jag har precis slagit in ”alla” julklappar. Iallafall de julklapparna som har kommit. Har några kvar som jag ska köpa. Vad önskar ni er i julklapp? Släng iväg en kommentar!

Likes

Comments

Dan före 1 december. Alltså imorgon är början på den bästa månaden på året. Förutom sommaren då. Men jag är så glad att julen finns. Allt är så mysigt och alla ljus och stjärnor i fönstren lyser upp vardagen. Imorgon ska jag ha på mig min jultröja. Den har bjällror på sig. Sjukt snygg. Och rolig. Får även öppna min paketkalender. Får varje år en paketkalender av min mormor, där jag får öppna ett paket varje dag. Alltid lika glad att få den. Hoppas även på att alla paket som jag har beställt kommer imorgon.
Ha en bra kväll och natt.
God natt!

Likes

Comments