Allting rullar på som vanligt och nu är det äntligen helg. Eller ja efter skolan idag börjar helgen! Idag blir det ingen träning men däremot har jag tränat dubbelpass nu 2 dagar i rad, det är så sjukt skönt att få träna alltså. Jag har även börjat simma lite mer, jag ska försöka simma ungefär 2 gånger i veckan. Jag tycker det har blivit kul igen, men nu har jag ingen press på mig längre och ingen som säger att jag måste träna så här. Jag kan helt bestämma själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! Igår var det en väldigt bra dag! Började med att jag var i skolan, den var väll kanske inte speciellt rolig men man ska vara glad att man är där. Jag har aldrig riktigt hatat skolan utan jag har bara mer varit skoltrött nu i 4-5 år.... iallafall skolan bestod av ganska många lektioner men inget speciellt som hände direkt utan det bara rullade på.

Efter skolan så blev det jobb/träning, jag håller just nu måndagarnas uppvärmning/landträning för simmarna i Falkenbergs simklubb, där vi kör både med trx-band och andra övningar med egen vikt.
Efter landträning var jag med i och simmade en timme och jag var helt slut efter det. Men samtidigt riktigt skönt att ta tag i träning nu.

Idag kan det bli lite gym efter skolan om det regnar, annars blir det löpträning. Nu ska jag snart gå upp och plugga lite. Ha de gött!

Likes

Comments

Hej allihopa! Har haft några vilodagar nu i 3 dagar, men nu är jag igång igen! Körde ett litet återhämtningspass med mycket bålstyrka och egen vikt. Sprang först i 5 min och resten av passet med trx och Chins.

Efter gymmet så åkte jag hem och gjorde lite ärenden, körde till Ica och hämtade ut körkortet. Sedan till bibloteket och lånade böcker till gymnasiearbetet. Sedan åkte jag hem till mormor och åt lunch!

Efter lunch vid 3 tiden drog vi upp till Varberg och jag köpte en bil! Jag är så lycklig och nöjd! Nu behöver jag inte låna någon bil längre så det är skönt!

Nu ska jag snart äta och sen ut och köra en runda! Ha de bra! 😊

Likes

Comments

Vaknade klockan 02:30 inatt och kunde knappt känna mina ben. Jag somnade om. Klockan 05:00 jag är så törstig så reser mig upp och går ner för en trappa och mina fötter går knappt att stå, efter någon minut kommer jag fram till kylskåpet, jag dricker några glas pepsi Max och äter upp ett havet paket parmaskinka. Jag somnar om och vaknar 08:00. Går och äter frukost, mycket bacon, croissant, sylt och kex. Riktigt gött, vägen tillbaka kunde jag knappt gå, en väg som egentligen tar 2 minuter tog 10 minuter.. jag har aldrig känt en sån här smärta i mina ben men...

Detta lopp var en av de roligaste jag har gjort, alltså att få vara ute och springa i perfekt väder. Glada människor överallt, rolig bana (trots mycket backar), men kan räkna med så mycket negativt också men det tänker jag inte göra, för att lägga energi på dåliga saker som gör en ledsen eller sur tar fruktansvärt mycket energi. Så kort men gott detta var riktigt roligt.

Jag var sjukt nervös innan loppet och tänkte verkligen vafan har jag gett mig in på. Ja vafan har jag gett mig in på och varför? Jag har faktiskt ingen aning, jag vet inte varför jag gör detta egentligen för jag har ju inget att bevisa för någon. Men jag älskar att ha ett mål. För utan ett mål så kan jag inte träna. Träningen blir fruktansvärt tråkig och min motivation bara faller.

Jag har känt på sistone att gymmet har börjat bli lite tråkigt, jag känner att jag behöver något nytt. Så jag har tänkt att lägga upp en ny träningsplanering, där jag fokuserar på stabilitet och kroppskontroll. Jag tänker fortfarande gymma för att hålla musklerna igång på det sättet. Men jag måste få upp konditionen igen genom att springa mer och simma. Även mer träning där man fokuserar på egen vikt och att inte lyfta så tungt.
Men nu ska jag vila resten av resan hem. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Nu är det snart över! Efter månader av träning så är jag snart klar! Jag sitter just nu och har fruktansvärt ont i ben och rygg. Lidingöloppet är avklarat och efter 1000 uppförsbackar kom jag in i mål på tiden 3 h och 21 minuter. Jag har aldrig haft såhär ont i benen, men samtidigt ett väldigt roligt lopp. Snart ska jag duscha och byta om för att sedan gå och äta! Vi hörs imorgon för en uppdatering och planer om träningen.

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen 18, jag har gjort det mesta man kan göra! Jag har fixat körkort idag, jag har solat på jobbet, jag har även varit ute på krogen! Livet är på top och nu i helgen ska jag springa lidingöloppet! Jag är riktigt taggad och känner mig knappt nervös nu när det har varit så mycket annat! Men nu ska jag bara njuta lite framför datorn! Livet är bra om du gör det bra! ❤️

Likes

Comments

Tjena mors! Det var längesen eller ja ni som nu följer mig haha. Jag har haft så mycket med jobb och träning så har helt glömt bort!

Igår blev det först ett "lekpass" på gymmet med klassen, och på ef så blev det ett bröst och cardiopass. Försöker att lägga in så många olika övningar för brösten. Men igår var det ganska fullt så kunde inte variera så mycket.

Idag blir det gym på morgonen. Lite ben hade jag tänkt. I ef blir det löpning och ett armpass.

Likes

Comments

Träningsdagar

Tjena! I början av sommaren så fick min pappa en väldigt konstig men ändå häftig ide, att simma från Vessigebro till Falkenberg. Detta är en sträcka på ungefär 15 km. Detta är det längsta och jobbigaste jag någonsin har simmat. Det tog runt 5 h, med en del pauser på vägen. Vi steg upp klockan 8 hemma och en timme senare hoppade vi vattnet i vattnet, sedan började resan mot fbg. De första kilometrarna tog hårt på mig och det var fruktansvärt tungt, men efter ett tag så började de släppa och det bara rullade på. Det var lite läskigt att inte riktigt veta vart man var någonstans. Men efter ett tag tog vi en paus och kollade på telefonen hur långt vi hade simmat, samt hur långt det var kvar på ett ungefär. När vi kom till E6ans bro över ätran så stod mamma och Linnea och väntade med lite fika. Detta var fruktansvärt gott att få lite energi. Efter detta så kände vi att vi kanske skulle ge upp, men vi hade bara 3 km kvar till vårt egentliga slutmål. Så vi hoppade i trots att det var tungt. Efter de sista kilometrarna var slut så hade det börja regna riktigt rejält och vi fick åka hem snabbt för att värma oss. Detta var ett halvt planerat mål som jag är väldigt stolt över, jag vet inte om vi var först med att göra detta, men ändå en cool sak att berätta för folk. Ha de bra!

Likes

Comments

Okej det är dags att ta detta på allvar nu, jag känner verkligen att träningen funkar så jävla bra just nu. Försöker att köra dubbelpass varje dag, så jag får ut så mycket som möjligt varje dag. Idag började jag med ett rygg och biceps pass där jag körde 2 övningar tillsammans, en rygg och en biceps övning. Detta körde jag i ungefär 45 min. Sedan jobbade jag och efter jobbet blev det ett pass med bara bröst, jag älskar att köra bröst för att det finns så många olika övningar som inte liknar varandra. Imorgon blir det nog bara ett pass för att jag börjar jobba 05:30 och hinner inte träna innan, men efter jobbet blir det ben och triceps.

Likes

Comments

Hej! I helgen har jag varit i Göteborg. Det var dags för konsert. Håkan Hellström en man som kan förklara livet på ett sådant sätt som ingen annan kan. Hans sätt att skriva historier och göra dem till låtar gör mig avundsjuk. Jag vill också kunna göra det. Håkans musik tog sig in i mitt liv för ungefär 5 år sedan. Det kommer aldrig vara över för mig var låten som gjorde mig till ett Håkan fan. Nu 5 år senare har jag varit på 4 Ullevi konserter, 1 i Scandinavium och 1 i Malmö. Trots att jag har sett honom nu så många gånger, är jag ledsen över att han ska ta en paus. Ingen vet hur länge pausen kommer att vara, inte ens Håkan själv tror jag. Men jag vet att när han kommer tillbaka så kommer jag att vara längst fram igen, sjunga med till alla låtar och jag kommer bara vara 2 steg från paradise.

Likes

Comments