Hej!

Vill bara säga att min uppdatering på bloggen kommer variera, så ni vet om det. Jag skriver endast när jag har lust för att skriva i bloggen, haha.

I vilket fall så var jag på stan i söndags och fick med mig lite produkter hem. Tänkte dela med mig av det, haha.

Jag köpte den där underbara foundationen jag tidigare skrivit om lite i bloggen, Estée Lauders Doubble wear foundation. Och den köpte jag endast för det var 20% på foundations, concealer och puder på Kicks. Det passade även jätte bra då jag hade planerat att köpa en concealer. Jag är inte så bra på bra concealer så jag köpte bara Maybellines FIT me concealer i den ljusaste nyansen jag kunde hitta, då jag är otroligt blek och ljus.

Jag gick även till Kicks för att köpa en ny mascara. Jag beslutade mig för att köpa Loréal paris Double Extension Beauty Technology. (På grund av dålig dator kunde jag tyvärr inte få upp en bild på den)

Sedan köpte jag även tjocka tofsar till håret för jag har inte kunnat ha uppsatt den senaste tiden för min hårbotten har varit så öm. (dom funkar förresten jättebra) Tofsarna köpte jag på Glitter.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  • bareMinerals originals

Det första jag vill tipsa om är en löspuder foundation från bareMinerals. Jag blev första gången jag testa denna chockad över hur bra den täckte, för detta trodde jag inte om en foundation som var som ett löspuder. Men det var jätte bra täckning tyckte jag som även har akne och mycket röda partier i ansiktet.

  • LORÉAL PARIS, TRIPPLE ACTIVE FRESH, NORMAL TO COMBINATION SKIN

Den här ansiktscremes gelen använder jag varje dag efter jag tvättat ansiktet och ska sminka mig. Jag älskar formulan på cremen då det snarare är en gel och eftersom min hud både är torr men också mycket fett funkar den här jätteba för mig. Skulle nästan säga att känslan av den påminner lite om en primer och jag älskar att den är svalkande på ansiktet. Jag tror den här skulle passa utmärkt för de med lite fetare hy och inte riktigt för de med den torra.

  • Rituals, Touch of Happiness, rich, nourishing body cream

En väldigt tjock och otroligt återfuktande kroppskräm. Jag som är väldigt torr älskar den här krämen. Dock är denna lukten inte min favorit men tycker den påminner lite om krämerna på spa i lukt.

  • Estée Lauder, Double wear foundation

Det här är den absolut bästa foundation jag testat! Jag med akne och mycket röda partier har ofta svårt att hitta foundation som täcker det men jag har också en tendens att bli väldigt fett om mitt ansikte under dagen vilket den här foundationen sköter perfekt. Det här är en fulltäckande foundation som ger en matt sammetslen känsla efter applikation. Den ligger på lite högre pris än andra foundations jag brukar köpa, men kan säga att om ni vill ha en matt fulltäckande foundation är det värt det. Skulle rekommendera denna till de med fet hy och inte torr.

Likes

Comments

Hej, kul att du hittat hit!

Eftersom detta är mitt första inlägg hade jag först och främst tänkt göra en relativt kort presentation av mig själv.

Jag heter Johanna (som ni kanske förstod direkt ni kom in), är 19 år och vänster feminist. Jag bor med min familj som jag älskar mer än allt annat och är heeeeeeeeelt ny på det här med bloggandet. Jag har två diagnoser som jag kanske skriver lite senare om i bloggen.

Designen i bloggen är by the way förfärlig för jag har ingen aning om hur jag skulle få till det snyggt. Jag tror jag lämnar det på sidan så länge för än så länge har jag lagt mycket tid på ingenting, haha.

Ni kommer lägga märke till i mitt skrivande att jag har svårt att hålla en röd tråd som det kallas och jag kommer hoppa från ämne till ämne nästan hela tiden.... men hoppas jag lär mig med tiden hur man skriver på ett bra sätt, men om det inte sker så är det inget jag tvingar fram.

Generellt sätt i vilket fall, kommer bloggen handla om skönhet, mina diagnoser och mitt liv och mina åsikter i princip. Eftersom jag är ganska virrig av mig som person så kommer nog de flesta inläggen också vara det haha. Det här kommer vara min fristad och jag kommer inte lägga ner tid på att mitt skrivande eller mina inlägg är perfekta så ni vet det.

Men vill ni ge tips om design eller något annat gällande bloggen så kommentera gärna! Jag tror åtminstone att man kan kommentera hahhahah.. we´ll se.

Likes

Comments