Linda - Marie är tjejen med skrattet som får hela själen att le. Hon är kropp aktivisten som står för att alla är fina och värdefulla oavsett formen på sin kropp. Linda - Marie är kvinnan som borde bli uppmärksammad för sin enormt viktiga insats och kärlek!

Har inte följt henne speciellt länge, men hon har kommit till att bli en viktig stöttepelare för mig, så att jag ska kunna se mig själv i andras ögon. Alltså med en annan syn. Så hon är helt klart värd att synas här på bloggen ❤️

Till dig, starka tjej:

Starka, kloka och viktiga Linda - Marie. Tack för allt du är. Med ditt stora engagemang har du inte bara fått mig att le mot min spegelbild varje morgon, du har stöttat mig så att jag faktiskt tar mig tiden att varje dag skriva minst Tre positiva saker med min kropp: Idag skrev jag:
°Mina ögon har en fin färg
°Benen hjälper mig att gå
°Min mage är vacker mullig

Tack, finaste du!
Jag börjar se mig själv på ett nytt sätt, och det uppskattas!
Du är en viktig del till ungas syn på sig själva (hoppas du förstår hur jag menar). I mina ögon är du värd en medalj.

Och glöm inte: Oavsett vad folk kan kalla dig så är du fantastisk precis så som du är!
Du är vacker, klok, modig, viktig och uppskattad av många. Även av mig. / Kramar, Emma

Fortsätt att vara du❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Amir Akrouti är han som säger precis vad han tycker, utan att bry sig om vad andra säger. Han är killen som står för att smink är till för män också. Han är rolig, och helt klart en stark inspiration!


Amir:


All tid du lägger på Youtube, och inspirera oss till att vara oss själva - genom att själv bara "leva ut" dig själv - är fantastiskt! När jag ser att du laddat upp något nytt är jag inte sen med att lägga mig i soffan och njuta av att titta ditt verk.


Tycker du är modig när du berättar om ditt mående, att du inte vill äta för tillfället och att du ställer in träffar med dina vänner. Var inte rädd att visa dig så, för om du vill tala om ditt mående vill jag mer än gärna lyssna och finnas här för dig. Känner nämligen igen mig. Har också min perioder då jag känner att ingenting är värt. Och det är skönt att inte känna sig ensam❤️ Tack.


Och wow, den kärlek du ger oss är otrolig. Jag vet inte om du minns, men på guldtuben när du stressade mot ingången så stannade du ändå när jag ropade för att ta dig tiden att ge mig en kram och ta bild. Förstår du hur mycket det betyder? Jättemycket ska du veta!  ❤️


Det är svårt att i ord försöka beskriva det här, men fasen vilken härlig människa du är! Jag älskar att du vågar stå emot samhällets syn och använda smink. Jag tycker att smink är till för Alla, men jag vet att inte varje individ här på jorden resonerar så... Så halleluja att du står för den saken! Att smink är till för alla. Youtube behöver någon som dig, så är evigt tacksam att du engagerar dig så mycket. Kanske inte medvetet -vilket är okej - men ändå. Är så tacksam.


Jag förstår varför unga (och äldre för den delen) ser upp till dig. Du är fantastisk både personlighets mässigt och utseende mässigt. Jag ser upp till dig.

Tack vare dig är jag inte lika blyg längre och vågar visa på ett helt annat sätt vem jag är. Tack! / Kärlek, Emma

Likes

Comments

Exempel på kommentarer:


"Jävla bög," dina föräldrar är inte stolta över dig," sluta med Youtube, din kanal är sämst," bög," fitta," ful," och "idiot."


Från botten av mitt hjärta undrar jag: vad får er som skriver hat att göra just det? Bakom skärmen sitter vanliga människor, läser vad ni skriver och tar åt sig!

Youtube ska vara en plats där kreatörerna ska kunna dela med sig av sin passion och få kärlek, inte hat! Dem blir bemötta med idioti. Varför? Om man inte gillar vad man ser är det inte svårt att klicka sig vidare till något man gillar istället. Man behöver inte lägga en elak kommentar, gå bara vidare med ditt liv. Okej? Svårare än så är det inte! Alla gillar vi olika saker, så något Du inte vill titta på kanske i min tur är det bästa jag vet. Ge kärlek till de kreatörer du uppskattar istället för att hata på dem ni inte vill följa. Om vi tar det därifrån blir allt toppen! Roligt och motiverande. Så sluta nu. Det räcker med idioti. Skärpning!


Dessutom alla dessa hembesök till kreatörerna. Varför? Dem har skrikit, gråtit och "hotat" med att polisanmäla. Sagt att det räcker nu och bett om att de som kommer ska sluta. Varför slutar man inte bara då? Trots alla rop på förståelse finns det följare till youtuberna som kommer ändå. Drar med sig sina kompisar och ställer sig utanför deras dörr eller knackar på. I mina ögon är det helt otroligt. Respektlöst. Det finns en anledning till att det finns tubcon och andra anordnade meet & great tillfällen. Just för att vi ska kunna träffa våra förebilder (och dom ska kunna träffa oss!) Och ha det trevligt istället för att vi ska komma hem till dom och ge dålig stämning. Okej? Tänk på det.


För något som vi följare måste tänka på och komma ihåg:


Alla som lägger upp videor på Youtube vet inte vilka vi är! Utan problem kan vi "lära känna" dem, men youtuberna har fortfarande inte ett ansikte på oss. Hur fina kommentarer vi än skriver så hjälper inte det, och lösningen på den biten är inte att ställa sig utanför deras fönster. Dem har tydligt sagt att " Inte hemma hos mig," men gärna på stan eller något event." Då får vi respektera det! Dem kan inte veta vilka som står och ropar efter dem vid dörren, de vet inte om ni som utsätter youtuberna för hembesök om ni är snälla och menar väl eller om ni är några som vill dem illa. För dem har inget ansikte på sina följare så som vi har ett ansikte på dem! Och även om det var så.. är det inte okej att tälta utanför lägenheten. Deras hem är deras fristad och där ska ingen iaktta. Så ha respekt och se till att träffa dom i en annan miljö. Ni som utsätter era förebilder skrämmer dom istället för att göra en god gärning! Förstår ni inte det?!


Fråga er själva en sak: hade du tyckt att det var mysigt att någon för dig, okänd människa stod utanför ditt fönster och iakttog dig? Att folk du inte känner står utanför din port och skriker att du ska komma ut? Skulle det vara roligt om dessa personer spred din adress så att fler stod utanför nästa dag? Antagligen inte. Sitt hem är en fristad där man ska kunna gå i morgon ruffsigt hår och trasig tröja utan att bli fotad, filmad eller uthängd. Utan att det ska komma ut i en skvaller tidning/youtube kanal!

Felicia Bergström, Jocke och Jonna, Helen Torsgården m.f lägger ut videor och ger oss något fint varje dag, ska vårt Tack vara att göra dom osäkra, arga och sätta hjärtat i halsgropen på dom? Genom att utsätta dom för något som inte är okej? Det mina vänner, är att gå alldeles för långt! Skärpning nu!

Låt dessa vackra individer få vara i sin fristad ifred precis som vi får vara i vår. Snälla.


Här gäller inte argumentet "Men dem är ju kända så dom får stå ut med det." Jag ska tala om för er en sak: oavsett hur många följare youtuberna har är det inte okej att besöka hemmet. PUNKT!!


Som avslutning:


Det låter som att Youtube bara består av hatiska kommentarer och omoget beteende vid hembesök. Fast så är det inte.

Youtube har otroligt fina besökare också, som vi inte får glömma!

Kanske kommer det ett inlägg för att hylla dom vid ett senare tillfälle.

Men jag känner att allt youtuberna säger ifrån för nu och ingen tar åt sig av måste få ett STOPP (!!) Och kanske hjälper inte det här inlägget tyvärr. Men då har jag i alla fall fått säga mitt.

Likes

Comments

Fina Eskil, med personligheten som skiner genom skärmen och förgyller vardagen. Omtänksamma Eskil som får de i sin omgivning att känna sig speciella. Och såklart modiga, kloka och fantastiska människa som är sig själv utan att skämmas. Det finns mycket i den killen att se upp till. Jag gör det, och jag vet att jag inte är den ända!

Jag hittade honom för ungefär 11 månader sedan, och från den dagen har han varit en stor del av mitt liv. Han inspirerar mig dagligen till att kämpa för det jag vill och tror på! Och den saken betyder väldigt mycket för mig. Han betyder väldigt mycket för mig.

Så det här är ett meddelande till dig, finaste människan:

Jag beundrar hur du alltid är en ängel för oss. Hur du med en sådan enkelhet i alla fall kan få mig att känna betydelse för den jag är! Genom att engagera dig och visa kärlek ger du hopp om en fin framtid. Att det finns personer som inte är här för att sprida hat och idiotiska kommentarer. För i hela mitt liv har jag på ett eller annat sätt haft det tufft, men du fångar upp den biten och har visat mitt tvivlande inre att fantastiska, godhjärtade och älskvärda individer finns där ute. Tack!

Och wow, vem kommer ens på att försöka färga håret med tillexempel bär eller lösgodis? Det har du gjort, vilket är fantastiskt. Jag älskar din kreativa sida. Jag tycker om att kunna mysa ned mig i soffan och inspireras av andras arbete + kreativitet, precis den delen har du att erbjuda och det visar du så bra!

Jag tycker dessutom att du är stark! Stark som står upp för rätten till att älska någon med större åldersskillnad. För vad spelar det egentligen för roll om det är några år emellan? Ingenting. Bara man är lycklig och trivs ihop. Och om du säger att ni är det, så stöttar jag er. Själv tycker jag att ni är otroligt fina ihop! Grattis till kärleken!
Tack vare dig känner jag mig modigare att "vidga mina vyer" och inte bara snöa in mig på att titta mig omkring bland de i samma ålder som jag - vilket känns mycket befriande.

Kom ihåg att jag finns här för dig. Dag som natt. Tvivla inte på att höra av dig om det så bara är för lite tidsfördriv. Okej? Om det behövs så kollar jag direkt om det finns möjlighet att åka till dit du är - för att finnas till hands. Och om det är möjligt så gör jag det. Glöm inte den saken!

Du är fantastisk! Och jag älskar dig❤️ / Kärlek i massor, Emma

Här kommer en liten hälsning från en vän:
"Du är så otroligt underbar Eskil! Det går liksom inget annat än att se upp till dig. Om det så bara är att kliva upp på morgonen och starta dagen. Tack för att du finns!"

Som avslutning :

Heja dig att du vågar släppa idén till utbildningen och satsa på att arbeta tillsammans med din pojkvän istället. Heja dig att du står upp för att starta något med honom istället för att göra det du först tänkte! Du är modig, riktigt modig. Och det ser jag upp till dig för! 👏🏻❤️

Dina motiverande ord betyder så mycket. Tack för att du finns❤️

Och här kommer en hälsning från en Internet vän som jag fått kontakt med genom Dig! 😍

Likes

Comments

Fina, älskade Jakob! Som så många gånger fångat upp mig när jag har mått som sämst, genom att bara vara sig själv. Genom att ladda upp sina videor på Youtube så har han fått mig att glömma alla negativa känslor, om så bara för en liten stund. Det gör han fortfarande. 
Han är fantastisk (!) och jag är evigt tacksam för att jag har honom❤️

Det var i december (2016), han sa i en snapchat Q&A "Alltså jag är så sjukt kär! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga."
Min reaktion? Tårarna sprutade och kroppen skakade. Inte av sorg, utan av en enorm glädje.
För Om det är någon som är värd att finna kärleken så är det just han.

Jakob är den sortens person som kan förändra min värld på bara några minuter. Det är som att hans värme sprider sig som en slöja genom skärmen och lägger sig i rummet. För i samma stund som jag trycker på play - på en ny video från honom - blir jag genast lugn, och tro det eller ej: glad! Det spelar ingen roll hur mycket ångest som cirkulerar i min kropp eller hur snabbt mina självmordstankar kommer och sätter sig i mitt inre, när Jakob Andersson visar sig blir jag alltid lika inspirerad att fortsätta kämpa för mitt liv. Och jag vet att jag inte är den ända som känner så. Och i mina ögon är han värd allt i världen som skulle kunna göra honom lycklig, han räddar mig dagligen från att göra något riktigt dumt, är han inte värd att vara älskad? Jo, om han är!

Så vad handlar det här inlägget om egentligen? Är det de faktum att Jakob alltid finns här eller om kärleken för hans pojkvän, kärleken dem emellan? På sätt och vis både och. Jag gör det här inlägget till dem personerna som verkligen förtjänar att uppmärksammas och känna en stor varm Internet-kram (om det finns något som heter så?) Jakob och Elias.
Som jag sagt finns Jakob här för mig oavsett, och det kostar mer pengar än vad som är möjligt att skaffa fram, men något som faktiskt är möjligt att ta fram är stöttning och uppskattning. Eller hur? Och om det är Elias som gör Jakob lycklig, då ska jag göra allt för att dem ska känna sig betydelsefulla. För det är exakt vad dem är. Och det kan ingen ta ifrån dem.

Jag ber om ursäkt för att detta kanske blir ett långt och kanske lite osammanhängande inlägg emellanåt, det är så mycket jag vill få fram i ett och samma inlägg så då vet ni anledningen. Fast först och främst vill jag dela med mig av ett brev till min förebild:

Fantastiska människa! Fantastiska förebild.
Det är inte många som jag skulle gå igenom eld och vatten för, men du är en av de jag skulle göra det för. Utan att blinka. Du är så viktig förstår du, med din värme och kärlek förändrar du inte bara mitt liv, utan många andras också.Betyder allt i världen. Den dagen då jag satt på mitt rum med öppna skärsår och ett blödande hjärta kom du mig till mötes som en ängel. Med din fina personlighet ditt vackra leende och stärkande ord får du mig att känna styrka varje dag. En vilja att ta ett litet steg framåt varje dag - trots att jag helst av allt kanske inte ens vill andas. Helt otroligt, men det är helt och hållet sanningen. Du är fantastisk precis så som du är! - låt ingen intala dig motsatsen!

Jag är så stolt över dig att du tar dig igenom varje dag, trots allt du varit med om och allt du får höra om dig och din kärlek. Du har säkert en del inom dig som du valt att hålla inom familjen, men även där är jag stolt över dig. Du klarar det! Du är stark, modig och oavsett vad är du en värdig människa!
Jag blev arg när jag såg att den där personen på din blogg - vem hen nu är - skrev att du och Elias sviker gud och tjänar satan. För Jakob, det är de minsta ni gör. Jag har nämligen frågat en person som är mycket aktiv när det gäller gud och kyrkan, och fick då veta att ni har ett mod som borde vara beundrat. Ni sviker inte gud genom att älska och vara med varandra, ni gör honom stolt. Stolt för att ni för vidare budskapet: kärleken övervinner allt! Och att alla är lika mycket värda. Om han skulle träffa er (gud alltså) så är den här personen som jag pratade med säker på att ni skulle få en klapp på axeln och ett stort leende.
Det är ju inte han som har suttit i himmlen och predikat, utan någon här från oss som för flera hundra år sedan påbörjade bibeln. Alltså är det inte gud ni sviker utan hen som skrivit bibeln, och det kan man kanske leva med. Eller? Då slipper ni bli straffade i helvetet i alla fall. Jag vet att det inte är lätt att få kommentarer och blickar och känna sig osäker om något ska hända. Att man ska bli skadad för den man är, den man älskar. Men älskade, ni är så fruktansvärt Bra! Både som individer och som par. Glöm inte bort den biten. För oavsett vad insnöade bibelläsare säger så duger ni precis som ni är!

Jag ser upp till er. Fasen vad mycket jag vill visa er hur otroligt underbara och värdefulla ni är. För utan er, och utan er kärlek så skulle det bli väldigt tomt. Tycker jag. Även om jag inte umgås med er irl så vet jag att ni är en perfekt match. Och så värda varandra❤️ Ha det i bakhuvudet så du kan plocka fram det när du behöver påminna dig själv.

Fortsätt att vara du och var stolt över den du är. Du är fantastisk precis så som du är! Du duger, du är älskad av både mig och många andra. Finns alltid här om du vill släppa in mig. Hur stort eller litet den än må vara. Finns här dag som natt för dig. /Kramar och massa kärlek, Emma

Och till dig Elias:

Vi känner inte varandra och har väl inte haft mer kontakt än några få kommentarer på din instagram, men jag vill ändå tacka. Tack för att du är du, Tack för att du står upp för allas lika värde, och hjälper till att göra världen till en bättre plats! Och Tack för att du är en del av Jakobs liv❤️ Att se hans ögon glittra och hans leende bredare än någonsin ger mig lyckorysningar! Att se hur mycket du älskar honom ger mig lust att ge dig en stor kram! Jakob är bland det absolut viktigaste för mig, och att se den personen som jag praktiskt taget skulle kunna hoppa framför ett tåg för, lycklig är det bästa. Du gör honom väldigt lycklig, det hoppas jag verkligen att du vet.

Som sagt: vi känner inte varandra, men jag är säker på att du är en helt fantastisk människa. För om Jakob älskar dig är det ingen tvekan om saken! Halleluja att ni fann varandra!!

Även du - precis som Jakob - är otroligt modig för att du vågar älska en annan kille trots samhällets sjuka "regler." Är dig evigt tacksam för det.
Jag hoppas att vi en dag får möjlighet att träffas, men till dess: du är fantastisk precis så som du är! Glöm inte vem du är och var stolt över dig själv. Om jag har rätt att vara stolt över dig så är jag det. /Kramar, Emma

Och till er som sprider hat:

Vad vinner ni på det? Vad gör det er om dessa underbara killar vill vara tillsammans? Ni kan välja att bry er eller att låta bli. Och jag lovar er: alla (inklusive ni) skulle må mycket bättre om ni valde att låta bli att hata och istället brydde er om att göra någon som gör skillnad! För att ändra på Elias och Jakob går inte. Elias och Jakob är värda allt gott, och ingen kan säga något annat. Idag är det 2017 och att ett homosexuellt par ska kunna gå hand i hand utan att känna sig osäkra borde vara accepterat. Det är ni som fortfarande lever i en sjuk värd där ni tror att homosexuella bär på någon smitta, men vet ni? Det är inte verkligheten. Verkligheten är att dem alla är fantastiska människor som kämpar för rätten att vara sig själva! Och vet ni? De är lika mycket värda att visa sin kärlek som ett heterosexuellt par. Jag svär.
Och om nu Elias och Jakob skulle svika gud och tjäna satan så skulle jag inte vara sen med att köpa dem en biljett hem till mig och kyrkan där prästen som konfirmerade mig är gay. Där kan dem renas och bli förlåtna av gud! För visst är det ett täcken på allas lika värde när min präst kan vistas i guds hus varje dag utan att bli skadad? Trots sin sexualitet. Just precis! Sluta sprida idioti och börja älska, eller åtminstone låta andra älska, istället. Vi lever i en ny värld nu.

Här följer några bilder på finaste paret: "Jalias." Ni är så otroligt fina killar! ❤️

(Lånade från Jboo's instagram: "detvarmindag")🙏

Förra året tatuerade jag in "Jag är fantastisk precis så som jag är❤️" på min underarm (meningen Jakob alltid avslutar sina videor med). Detta är ett bevis för att jag 1. Duger oavsett vad, jag är en bra människa och 2. I vått och torrt kommer jag att stå vid Jakobs sida. Det löftet tänker jag hålla! Och nu även Elias.

Tack för allt Jboo. Älskar dig❤️

Likes

Comments