Header

Hej fina ni,

Hoppas att ni mår bra och att veckan start på ett roligt sätt för er del.

För min del kunde den knappast starta bättre, fick igår kväll min allra första förfrågan från en blivande kund som vill hyra mitt porslin. Det känns på ett sätt ganska ofattbart då jag fortfarande inte fått hem produkterna eller lanserat min hemsida. Men sociala medier och framförallt Instagram är ett suveränt sätt att nå ut till kommande kunder.

Jag har på senare tiden funderat mycket på vad som gör att ett företag lyckas och blir framgångsrikt och jag är till hundra procent övertygad om att det handlar om rätt person på rätt plats, att en passion för något, genuinitet och viljan att alltid utvecklas sakta men säkert tar dig framåt mot dina mål. Att drömma stort och försöka föreställa sig hur företaget skulle se ut i framtiden när det nått dit du velat är också en bidragande faktor till framgång. Själv vet jag inte hur många gånger per dag jag föreställer mig mitt framtida företag och framför allt jobb. Det ger mig insikt i vad jag behöver lära mig redan nu för att nå dit jag vill, vilka personer jag bör omringa mig med och vilka som ger mig mest inspiration och kan fungera som mina mentorer.

För mig finns det inget mer inspirerande när en person berättar med glöd om sin stora passion, oavsett om det handlar om en aktivitet i privatlivet eller på jobbfronten. Så sitter du och ruvar på en dröm som du inte vågat förverkliga än? Gör dig själv en tjänst och börja prata med andra om den drömmen. Du kommer se att det tillslut blir ringar på vattnet.

Nu ska jag ordna middag och matlådor för veckans jobb på HM.

Ha en fin kväll allesammans!

Kramar Sandy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

Tänk va sommaren och tiden sprang iväg. Dålig uppdatering från min del då jag jobbat väldigt mycket och prioriterat att spendera min övriga tid med min pojkvän och vänner.

Det positiva med att tiden har gått fort är att det närmar sig leverans av det porslin och glas jag beställt. Bara 4 veckor kvar sedan kan jag äntligen fotografera allt, skapa inspirerande dukningar och lansera min hemsida, jippi!!

Jag har även anmält mig som utställare på Bröllopsmässan på Grand Hotel i februari 2018, ska bli superspännande och roligt att få träffa blivande brudpar som letar inspiration.

Här kommer ett bildregn från höjdpunkterna under de senaste månaderna!

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni,

Hoppas att ni mår bra? Jag mår fantastiskt, har semester denna vecka och är på Gotland då min kille och hans band gigar på afterbechen på Tofta. Veckan på Gotland kan vara den bästa veckan på sommaren. Det var här på Gotland som jag och Eddie träffade varann för 3 år sedan och det ger mig alltid lite extra pirr i magen att återvända hit.
Idag har vi tillsammans med två av de andra bandmedlemmarna och våra vänner varit på utflykt till Lilla Bjers gårdsbutik och café samt haft en solig dag på stranden. Helt fantastisk dag med sol, värme, musik och härliga vänner. Så lyckligt lottad!

Bilderna får tala för sig själva!

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni!

Nu var det länge sedan jag uppdaterade här, har jobbat väldigt mycket samt de senaste dagarna dragit på mig en rejäl förkylning.

I lördags hade vi äntligen möhippa för min fina vän Anna! Det blev så lyckat med skratt, gråt och glädjerus i en underbar kompott. Att planera en dag för någon annan än sig själv kan vara det roligaste som finns. Nu väntar jag med spänning på deras bröllop.

Idag kom det ett paket med DHL och inte vilket paket som helst. Utan mina prover på porslin som jag skickat efter. Jag är så nöjd med resultatet och har nu lagt en fullständig beställning. Måste nästan nypa mig i armen för att förstå att jag är så nära lansering av mitt företag nu. Det känns så spännande och skrämmande på samma gång.

Vad tycker ni om tallrikarna, är det något ni själva skulle vilja använda er av på bröllop eller fest?

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni mår bra? Jag har jobbat mitt första pass på HM idag och jag måste säga att jag faktiskt är imponerad över deras sätt att arbeta och att allt arbete man gör har noga granskas av ergonomer för att spara på sin kropp men även för att effektivisera. Det är helt klart mer påfrestande jobb än jag hade föreställt mig men det passar mig perfekt med ett fysiskt jobb. På min förra arbetsplats jobbade jag på kontor och satt långa stunder varje dag utan att röra på mig, det tycks ta hårdare på min kropp än när jag rör mig. De tre första dagarna är utbildningsdagar, sen är det bara ge sig ut och simma helt enkelt. Nejvars, det finns alltid någon där att rådfråga om det skulle behövas. Det känns hursomhelst superkul!

Det negativa med att jag arbetar ganska mycket just nu är att det inte finns lika mycket tid till att göra det jag tycker bäst om, bjuda hem nära och kära på middagar, styla dukningar och arrangera blombuketter. Men jag ser till att omge mig av mycket blommor och växter ändå i mitt hem. Det gör mig harmonisk och lycklig på något vis. Mitt absolut bästa tips för att koppla av och stressa ner är att lyssna på en bra podd, just nu lyssnar jag på trettiplustrevar, Fredagspodden, I do bröllopspodden, framgångspodden och P3 dokumentär. Under tider jag lyssnar på dessa så tar jag gärna en promenad i naturreservatet som ligger i närheten av vårt hem eller så ser jag till att pyssla om mina växter, klipper bort vissna blad, vattnar, planterar om och duschar dom till och från. Finns inget mer avkopplande för min del.

Vilka är era bästa tips för att komma ner i varv när det är så mycket roligt runt er som händer att det känns som att livet går i 220?

Kramar Sandy

Likes

Comments

Junimånad tycks ha sprungit förbi mig i farten, det är så mycket roligt som har hänt och tiden går så fort.

Juni bjöd på många kalas, fina stunder med familjen och en hel del jobb. Jag känner verkligen att jag hann landa i mig själv, ladda upp batterierna efter att jag avslutade mitt förra jobb och att jag äntligen känner mig 100% tillfredsställd med mitt liv. Det är verkligen en underbar känsla som jag eftersträvat så länge. Tänk att den inte skulle infinna sig förrän jag bestämde mig för att ge mitt allt till det jag älskar.

Höjdpunkterna under juni var att få träffa min vän Hannah och mysa med hennes bebis, fira Charlotte som fyllt 30 år, gå på Celine Dion med min mamma, ha min syster och hennes söner på besök i Stockholm och fira midsommar på landet med Eddie och våra vänner Henrik och Alexandra. Dessa stunder kommer jag leva på så länge. Det behövs då jag nu går in i en period av mycket jobb, dels mina två extrajobb jag har samt mitt företag.

Jag är väldigt tacksam för alla mina nya följare både här på bloggen och på mitt nya instagramkonto - tack snälla för alla likes och fina kommentarer.

Nu hoppas jag på att julimånad kommer bjuda på massa sol, massa härliga stunder med familj och vänner och förhoppningsvis lite avkoppling mellan allt jobb.

Kramar Sandy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

Låt oss prata om miljömedvetenhet, jag vet det är kanske inte det sexigaste ämnet men ack så viktigt.

Hur många av er köper plastglas, plastbestick och papperstallrikar till er fest, studenskiva, födelsedagskalas och så vidare räck upp en hand 🤚

Jag förstår att det är smidigt, bara slänga grejerna efter festen och slippa all disk. Kanske tror ni dessutom att det är prisvärt? Men där behöver vi tänka om. Inför min födelsedagsfest planerade jag att köpa in engångsartiklar men efter en snabb dubbelcheck från vårt närliggande uthyrningsföretag av porslin, glas och bestick så kunde jag snabbt konstatera att det blev betydligt billigare att hyra. Dessutom är det smidigt, du slipper diska allt eftersom det ingår i priset. Det är här min miljömedvetenhet kommer in. Även om priset hade blivit dyrare med hyrning så hade jag valt det ändå, för miljöns skull. Att återanvända produkter leder till hållbarhet för vår miljö och plast är en av de största bovarna i dramat.

Detta är en av anledningarna till att jag brinner för det företag jag bygger upp just nu. Att erbjuda hållbara produkter med miljömedvetenhet som dessutom är hundra gånger finare än engångsartiklar.

Så snälla ni, tänk två gånger innan ni anordnar en fest och gör det som är bäst för både er och miljön.

Peace and love
Sandy

Likes

Comments

Hej sköna bönor!

Idag är en dag fylld av roliga nyheter och glädje. Först fick jag beskedet om att jag fått jobb på H&M vilket känns superroligt och spännande. Startar redan på måndag. H&M är en av mina favoritbutiker och att få vara en del av deras team känns ärofyllt.

Den andra fantastiska nyheten är att jag har hittat en leverantör av glas till mitt uthyrningsföretag. Jag kommer förhoppningsvis kunna lansera min hemsida inom de tre närmsta månaderna och där kommer ni hitta unika produkter till att skapa en drömdukning. Jag har varit kräsen i mitt letande av leverantör och produkter då jag vill att ett glas, en tallrik eller vas ska förmedla en specifik känsla och inte vara något som ni hittar på övriga uthyrningsföretag eller butiker. Att få arbeta med något jag älskar och som är min passion i livet är verkligen underbart. Jag hoppas ni andra där ute som har en dröm vågar förverkliga den. Visst det innebär jobb 24-7 men i långa loppet är det värt det. Innan jag gav mig ut på denna resa som egenföretagare så var jag orolig för att jag inte skulle lyckas och att jag inte skulle ha någon inkomst. Men vet ni vad, känslan av misslyckande försvinner desto mer ni jobbar och kämpar och inkomst innan företaget har dragit igång ordentligt kan man lätt ordna genom att ha ett extra jobb. Se dock till att göra något som ger dig energi istället för tar då du vill ha så mycket energi som möjlighet till din stora dröm.

Här kommer en härlig sneak peek på de glas jag kommer välja att köpa in.

Ha en fin kväll nu.
Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni,

Nu var det ett tag sedan jag postade ett inlägg här, dagarna tycks springa iväg. Hoppas ni hade en fin midsommarhelg? Min var fantastisk. God mat, fint väder och underbara vänner, kan inte bli bättre än så.

När vi var ute på landet så bestämde sig även jag och Eddie för att vi kommer ha vårt bröllop ute på ön. Vi känner stor kärlek för lantstället och det passar oss perfekt i stilen. Föreställ er att vi anländer i en liten båt till bryggan där vigseln kommer hållas, sedan blir det middag ute i naturen, under tält så klart då det svenska vädret inte alltid är så pålitligt. Efter det blir det barfotadans i gräset och fullt med ljuslyktor i träden när skymningen faller på. Å jag längtar så!

Dessa bilder är vår inspiration. Men vårt bröllop kommer vara mer av en mix mellan bohem och skärgård,

Hur ser ert drömbröllop ut?

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej kära vänner!

Tänk va tiden går fort, imorgon är det redan midsommar. Har ni några härliga planer?

Jag spenderar midsommar ute på en ö i Stockholmsskärgård på min fästmans landställe. Vi är ett glatt gäng på 9 personer som firar ihop. Hur mysigt som helst med god mat, femkamp och kvällsgrillning på bryggan.

Här kommer lite fin inspiration inför morgondagen.

Ha en fantastisk midsommarhelg.

Kram Sandy

Alla bilder är hämtade från Pinterest

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni mår bra?
Jag har haft en mysig dag på Gröna Lund med min syster och syskonbarn.

Exalterade pojkar!

Vi började direkt festa på sockervadd och popcorn

Efter det blev det karuseller, lek och bus.

Vi mättade magen med våfflor från Grädderiet

Efter det blev det ännu fler karuseller och massa lek.

Vi festade till det med ytterligare lite socker! Glass i stora lass.

Nöjda och glada gick vi hand i hand genom stan med varsin Minion.

Nu har vi ätit tisdagstacos och krupit ner i soffan framför en film. Så mysigt att ha de små liven på besök. Kommer nog somna som en stock i natt dock 🙈

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni,

Hoppas ni mår bra?

Min syster och hennes barn är på besök och vi har spenderat dagen utomhus med badande, glassätande och lek i parken.

Min syster fick även hoppa i mina bröllopsklänningar och tärnklänningar, insåg verkligen hur fin min bröllopsklänning som jag tillslut valde är. Spetsen och släpet är to die for. Iallafall i mitt smak och tycke. Längtar till den dagen jag får bära den.

Jag har även hunnit med att träffa min kompis Anna som skulle göra slutjusteringar på hennes bröllopsklänning. Hon och hennes fästman gifter sig i slutet av augusti och jag har fått äran att vara hennes högra hand ( tärna ) och jag ska även göra hennes makeup på den stora dagen. Det ska bli så roligt att få se mina bästa vänner gifta sig och fira deras kärlek.

Jag kikar just nu runt efter klänning till mig själv, vill gärna ha en långklänning med spetsdetaljer eller en blommig klänning. Jag har beställt några från Asos som jag hoppas kommer passa. Vilken är eran favorit?

Jag är så himla glad för allt som händer i sommar och försöker ta tillvara på varje dag som går.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kramar Sandy

Spetsen på min klänning.

Några av klänningarna jag beställt från Asos.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni mår bra? Jag mår jättebra, har haft en helt fantastisk helg med min mamma på besök. Därför jag varit lite frånvarande på bloggen och även därför vloggen inte kommit upp än. Tänker att jag publicerar den i veckan så kan nu förhoppningsvis få lite inspiration till midsommarbuketten.

Igår såg jag och mamma Celine Dion live på Tele2 Arena! Herre gud säger jag bara, vilken världsartist. Jag har nog aldrig gråtit så mycket på en konsert tidigare. Hennes röst berör mig enda in i själen ❤️

Nu ska jag och mamma åka in till stan och äta sen lunch innan det är dags för mamma att åka hem till Östergötland igen.

Ha en fin söndag nu!
Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni,

Hoppas ni mår bra?

Idag kommer min mamma och svärmor på middag. Så jag fixar just nu med maten och tidigare idag fixade jag fredagsbuketten och dukningen. Jag har gjort en vlogg på när jag satte ihop buketten, ska ge mig på att redigera den senare ikväll, publicerar den här imorgon.

Ha en fantastisk fredag nu!

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni,

Hur mår ni idag? Själv börjar jag piggna till igen men känner mig inte helt hundra.

Idag lyckades jag fotografera 3 uppsättningar av det jag hittade på loppis. Mycket mer inhandlades men mer om det en annan dag. Det är som är så roligt med loppmarknader på landsbygden är det fantastiska priset. Köpte tillexempel en kaffeservis för 6 person för endast 40 kr. Bestick för 2kr styck, mässingsljusstakar för 15 kr st. Ja ni förstår, fina föremål för en liten peng. Det bästa av allt, pengarna går det välgörenhet.

Brukar ni handla på loppmarknad?

Kramar Sandy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni mår bra, själv är jag hängig och sjuk men hoppas det vänder snart.

Jag sa ju i söndags att jag skulle visa allt fint som jag hittade på loppis i helgen men dessvärre har jag inte känt mig pigg nog att fotografera det än men det kommer bilder inom kort.


Jag har inte pratat så mycket om mitt företag tidigare och vad det är jag jobbar med. Min idé föddes när jag och Eddie planerade vårt bröllop. Jag insåg att det saknas produkter för uthyrning som kunde skapa den Great Gatsby känslan vi var ute efter. Jag ville själv styla och deklarera våran festlokal och jag ville även göra blomsterarrangemangen själv. Så jag sökte med ljus och lyckta efter fina vaser, ljusstakar, servettringar och annat men insåg ganska snart att enda sättet att få det precis som jag ville ha det var att köpa in produkterna själv.
Där och då började jag samla på mig fin dekoration och nu har mitt produktlager utökats.

Jag har äntligen hittat en leverantör som jag ska köpa in porslin, bestick och glas från. Det känns som att de flesta bitar i företaget börjar falla på plats nu och jag är så glad för det. Jag tror och hoppas verkligen att mitt företag ska kunna underlätta för er där ute som själv vill styla och dekorera en fest, ett bröllop eller liknande. Min hemsida kommer lanseras inom kort och där kan ni hitta alla mina produkter för uthyrning. Jag har valt att konkurrera med de flesta större uthyrningsfirmor här i Stockholm och kommer hålla ungefär samma prisklass som dom men med betydligt större utbud av dekoration och unika föremål. Är så exalterad att jag snart spricker!

Utöver produkter till uthyrning erbjuder jag även tjänster inom planering, koordinering, styling och blomsterdekor. Så det finns även möjlighet för er som vill köpa en helhetslösning.

Detta är en dröm jag haft länge och jag är så glad för att jag nu förverkligar den.

Kramar Sandy

Hur fint är inte porslinet, glasen och besticken?

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni har en härlig helg?
Jag är hemma och hälsar på hos min familj i Östergötland. I fredags träffade jag min vän Hannah och passade på att mysa med hennes två månader gamla bebis Bianca, så gulligt när bebisar börjar skratta.

Igår var jag på 30-årsfest hemma hos min vän Charlotte. 80- och 90tals tema var det på festen, hur kul som helst!

Idag är det kalas för mina syskonbarn. Firande hela helgen lång helt enkelt.

Jag har även passat på att besöka en hel del loppmarknader nu när jag varit hemma och hälsat på. Utbudet här är så mycket bättre än det som går att hitta i Stockholm. Bilder kommer på bloggen imorgon.

Ha en fortsatt fin söndag.
Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en härlig fredag? Jag är hemma hos min familj i Östergötland och hälsar på. Väldigt mysigt att träffa alla syskonbarn och mina kära vänner.

Då mitt inlägg om råd och tips kring valet av bröllopsklänning blev så populärt så har jag nu valt att lyfta våra kreativa designerns som vi har här i Sverige, de flesta designerna har kollektioner men även couture vilket gör det enkelt för dig att hitta eller skapa just precis den klänning du alltid drömt om.

Titta, njut och dröm dig bort!

Kramar Sandy

Likes

Comments

Hej fina ni!

Tack snälla alla ni som tittade in och läste mitt inlägg om bröllopsklänningsjakt igår.

Idag drömmer jag mig bort till ett försommarbröllop där körsbärsblomman får ta stor plats. Sverige är ju verkligen fantastiskt vackert så här års och nästintill över allt slår blommorna ut, det är verkligen ett budgetknep att välja att ha sitt bröllop på våren/försommaren. Det går att hitta så mycket fina blommor ute i naturen vilket gör att inköp av blommor och blomsterdekor inte behöver bli så dyrt. Vad föredrar du, bröllop på försommaren eller sensommaren? Eller kanske till och med hösten och vintern? Alla årstider har verkligen sin charm.

När jag väl gifter mig i framtiden så kommer det definitvit bli ett försommarbröllop, det är min favoritårstid och en speciell känsla infinner sig då. Lyckan över sol, blommor och grönska får gå i symbios med lyckan för kärleken och det kommer garanterat skapa magi.

Nästa vecka kommer ett inlägg om för och nackdelar med de olika årstiderna, sett ur bröllopssynvinkel.

Önskar er en fantastisk kväll!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Vilket ruggit väder vi har här i Stockholm idag, efter gårdagens fantastiska väder så hade jag hoppats på att sommaren skulle stanna på riktigt denna gång.

Idag tänkte jag tipsa er om saker som kan vara bra att tänka på när ni är på bröllopsklänningsjakt.

  • Budget - Det är viktigt att redan innan veta på ett ungefär hur mycket pengar du skulle kunna tänka dig att lägga på en bröllopsklänning. Det är en fråga som du garanterat kommer få i varenda butik du besöker. Prisklasserna varierar men vanligast är att de flesta köper en bröllopsklänning som ligger mellan 10.000-15.000 kr. Vid ditt första besök för provning av bröllopsklänning tycker jag dock inte du bör säga vad din budget ligger på, utan be att få testa så många olika klänningar som möjligt i olika prisklasser.
  • Ha ett öppet sinne - Om det är första gången du testar klänningar så kan det vara en bra idé att testa olika modeller, allt för att du ska få en bild av hur de olika modellerna sitter på dig, sjöjungfrumodellen kanske inte alls får dig att se större ut som du innan hade föreställt dig. Askungeklänningen kan snarare förstora dina höfter istället för att dölja dom som du tidigare trott. Så testa testa och återigen testa tills du hittat din modell. När du väl hittat den modellen du trivs bäst i så fokusera endast på denna modell. Det gör det lättare i ditt letande.
  • Ge dig själv tid - Det är få personer som hittar sin drömklänning på första försöket och första butiken. Boka därför in max två butiker på en och samma dag så att du får tid till att smälta allt och ge dig själv tid till eftertanke.
  • Var realistisk - Du har antagligen sparat en och annan bild på Pinterest som inspiration och kanske har du hittat just precis den klänningen som du vill ha. Bilder och inspiration är verkligen jättebra och kan underlätta i ditt letande. Men bli inte besviken om klänningen på bilden inte finns i de butiker du besöker, eller att de inte sitter så som du hade hoppats på.
  • Prisklass - Har du testat en klänning i 30.000 kr klassen som du förälskat dig i men inte har råd med så behöver det inte betyda att du inte kommer hitta en klänning i 10.000 kr klassen som är precis lika fin. Självklart skiljer det sig i kvalitet på både tyg och hantverk men det är få som ser skillnad på en klänning för 10.000kr och en för 30.000 med blotta ögat.
  • Passform - Något som är A och O för mig är att klänningen ska sitta bekvämt, att jag kan andas ordentligt, röra mig ordentligt och kunna sitta i klänningen större delen av kvällen. Bli inte förskräckta över att klänningen inte sitter som ett smäck när du testar den i butik, det behövs alltid göras justeringar för att den ska sitta perfekt. Det är även bra att veta att storlekarna varierar ganska mycket i butikerna men det ska inte hindra dig ifrån att testa en klänning som är aningen för liten eller för stor. Återigen, ha ett öppet sinne.
  • Känslan - NEJ det är långt ifrån alla som exakt vet när de har hittat sin klänning och alla gråter inte av lycka när de väl gjort det. Det är fullständigt normalt och det är inget fel på varken dig eller klänningen.
  • Ta bilder - En bild säger mer än tusen ord.

Har du en snäv budget och inte riktigt vill lägga tusentals kronor på din bröllopsklänning? Jag förstår det, bröllop springer oftast iväg i pris och du kanske hellre vill lägga pengar på det som ligger dig närmre om hjärtat. Jag har vänner till mig som köpt deras klänningar online för runt 2000-3000 kr som varit jättefina. De skiljer sig dock kanske mycket åt i både passform och kvalitet gentemot de klänningarna som säljs i butik. Ett tips är att besöka sajten Etsy där kreativa egenföretagare lägger ut produkter till försäljning, dessa klänningar är oftast unika då de endast görs efter beställning och de är designade och sydda av en och samma person. Det är flertalet personer som säljer sina bröllopsklänningar på Blocket efter att de gift sig. Här kan du verkligen fynda. Jag köpte en bröllopsklänning från Maggie Sottero på blocket av en jättesöt tjej. Jag betalade 5000kr för både klänning och en 3 meter lång slöja. Nypris för klänningen var 22.000 kr.

För att underlätta i ditt letande så kommer är en lista på de butiker som jag tycker att det är värt att besöka i Stockholmsområdet.

Milagro ligger på Karlavägen i Stockholm. Har varumärken som Pronovias, Allure Bridals, Enzoani, Menbur med flera. Detta är min favorit butik. Trevlig personal, massa olika klänningar och accessoarer.

Stockholm Brud och Fest ligger på Hornsgatan i Stockholm. Har varumärken som La Sposa, Zetterberg Couture, White One med flera. Trevlig personal och stort urval av både bröllopsklänningar och tärnklänningar.

Lilly ligger på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Har endast deras egna varumärke och främst spetsklänningar men kan vara värt ett besök om du är ute efter just spets.

Princessa i Södertälje. Har varumärken som Demetrios, Mori Lee, Maggie Sottero, David Tutera med flera. Trevlig butikspersonal och bra urval av olika prisklasser. Här hittade jag tillslut min klänning som jag köpte. Se bild på klänningen här . Enda minuset är att det inte är tillåtet att fotografera.

Ett sista tips är att besöka våra grannländer i Östeuropa som Estland, Lettland och Litauen. Där kan ni hitta riktigt fina designklänningar för ett lägre pris. Dock tillkommer ju kostnader för resa, boende och liknande. Men har du redan planerat in en weekend i någon av deras större städer så kan det passa perfekt att gå på en bröllopsklänningsjakt.

Lycka till med letandet!

kramar Sandy


Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en fin nationaldag? Själv har jag varit en aning seg då jag och Eddie var på en födelsedagsfest hos våra vänner Milla och Henric igår. Det var en underbar kväll med massa god mat, härliga människor och en magisk vy över Södermalm och Mosebacke från deras takterrass,

Jag har de senaste dagarna haft en känsla av mina drömmer och idéer jag vill förverkliga är så långt borta. Allt känns så STORT och onåbart på något vis. Det hindrar mig inte från att fortsätta jobba mot mina uppsatta mål, att lära mig allt jag behöver lära mig och fortsätta utvecklas, både som egenföretagare men även som person.

Jag har flertalet förebilder som trott på sina drömmar, jobbat hårt för att uppnå dom och som trots detta fortsatt att vara ödmjuka med fötterna på jorden. Något som jag verkligen uppskattar är kvinnor som stöttar andra kvinnor, de som ständigt visar att man kan nå toppen utan att behöva armbåga sig framåt eller trampa över lik för att nå dit dom vill. Jag tror på att dela idéer med andra, ta den hjälp man erbjuds och ge tillbaka med de medel man har. Jag har dessvärre insett att alla inte är på detta vis, det finns dom som tror att enda sättet att nå toppen är att göra det själv, oavsett hur mycket man sakar på vägen. Dessa personer verkar dock inte vara varken ärliga eller ödmjuka.

Om jag når dit jag vill och lyckas bygga upp det jag drömmer om så vill jag kunna hjälpa andra, dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra till att tro på sig själva. Framförallt kvinnor, vi tycks så många gånger tveka, inte riktigt våga ta plats eller vara stolta över det vi åstadkommit.

Med det sagt hoppas jag på att ni som finns där ute med en dröm och en önskan om att starta eget företag vågar ta steget, att ni vet att ni inte är ensamma och att det alltid finns någon i din omgivning som haft samma tankar som dig, tänk om, hur ska jag få in pengar, vart börjar jag osv. Jag tror att det helt enkelt bara handlar om att våga satsa. Allt annat löser sig på vägen.

Så imorgon är det jag som fortsätter att beta av min to do list och tar ett nytt steg mot drömmen. Jag vet att ni hejar på mig!

Kramar

Sandy

Likes

Comments

Får jag lov att presentera bohemlyx från den Israeliske designern Alon Liviné . Bilderna är tagna i Tel Avivs hamn av bröllopssiten Wedding Inspirasi, följ länken för att se fler fantastiska bilder.

Visst är klänningarna något över det vanliga? När det är dags för mig att gå på klänningjakt igen så kommer jag definitivt se mig om efter märken som fortfarande inte finns på den svenska marknaden, allt för att verkligen kunna hitta den perfekta klänningen.

Vilken stil på bröllopsklänning föredrar du?

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni har en fantastisk helg hittills? Min helg kan nog inte bli bättre. Efter en härlig dag utomhus igår så har jag lyckats få början till en bränna och jag ser en aning fräschare och piggare ut redan. ( självklart använde jag solskyddsfaktor, spf 50 till och med. Skönhetsjunkien inom mig)

Idag plingade det till i min telefon, det var mina tjejkompisar som smsade och spontant bjöd in sig själva på middag hemma hos mig. Vilket jag så klart inte tackade nej till, det finns inget bättre än tjejsnack, plockmat och bubbel. Nu har jag precis gjort mig i ordning och sippar på ett glas Cava. Snart gör brudarna entré, HURRA!

Önskar er en fin lördagkväll!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni har en fantastisk fredag. Som återkoppling på mitt förra inlägg så tänkte jag visa buketten jag band på blommor som jag hittade ute i naturen. Syrén finns oftast bara i trädgårdar och är planterade men jag hade turen att hitta några buskar som stod i närheten av skogen så passade på att ta med mig några hem. Hundkex växer i stort sett överallt nu och likaså gröna blad.

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw