True Match foundation- L'Oréal Paris

Telescopic Mascara- L'Oréal Paris

True Match Powder- L'Oréal Paris

Invisible Deo- Nivea

The Big pony collection nr 2- Ralph Lauren

Jag tycker alla produkterna är väldigt bra och passar bra för min hy, deon lämnar inga märken eller någonting och parfymen luktar sött utan allt det blir för kemikaliskt sött. Färgen på pudret och foundationen är inte dem jag använder om någon blev lite misstänksam eftersom det är stor skillnad.Likes

Comments

@Perfectsayings

Perfekt konto för dig som gillar härliga och roliga citat som passar in på en själv.

@Berriesandlove

Tror att personen bakom det här kontot är bröllopsfotograf för här uppdateras det dagligen med härliga bilder från bröllop, Vilket ger bilder på brudparet, på maten, på omgivningen och allt möjligt.

@conniemaisie

Ni som tidigare har varit tveksamma till vegetarisk mat kommer sluta vara det nu. Detta konto är fyllt med nyttiga, fräscha och vegetariska recept/bilder. Recepten fungerar lika bra för dig som inte är vegetarian.

@hayden_williams

Lite modeinspiration behöver ni också, Hayden Williams ritar otroligt fina skisser och framför allt har han en väldigt bra stil och smak. Framtida/nutida designers, titta hit i fall ni vill ha inspiration.

@thisisahappypage

Ett systerkonto till "perfectsayings" men ändå riktigt bra, inspirerande, härliga och roliga citat som vem som helst kan känna igen sig i.

Delta gärna i min veckans blogg-tävling och kommentera massor, kram.

Likes

Comments

Jag tycker det är väldigt kul med tävlingar så jag tänkte ha en "veckans blogg"- tävling.

Regler: Det enda du behöver göra för att delta är att kommentera "Jag är med", vinnaren kommer dras på måndag så ni har fram till kl. 23.59 på söndag att delta.
Likes

Comments

Hittade fyra snygga, basic svarta klänningar. En svart klänning är nästan ett måste i varje garderob, så enkel att klä upp/ner. Perfekt till vardags eller om man ska bort, kommer komma till användning åtminstone en gång. Klicka på collaget för att se hur mycket dem kostar samt var man kan hitta dem.

Likes

Comments

Indiska har lanserat en kollektion med doftpinnar, doftljus och rökelse med olika dofter.  Jag tycker doftpinnar är trevligt att ha i badrummet eller i hallen. Det finns fyra dofter bland doftpinnarna (vad jag vet) ​Lavendel, Passionsfrukt, Bomull och Spicy mist​, min favorit är ​passionsfrukt ​för den luktar så fräscht och inte för starkt.

En "flaska" kostar 99kr och dem finns på Indiska.

​KRAM!

Likes

Comments

Älskar verkligen ponchos, det är så snyggt och om(när) man har svårt att bestämma sig för vad man ska ha på sig så är det bara att slänga på sig ett par jeans, en basic tröja och sin poncho. Perfekt. Om ni klickar på collaget så kan ni se andra outfits jag har satt ihop,


Glöm inte att kommentera frågor eller funderingar, 

Kram på er och ha en superbra lördag.

Likes

Comments

För att få igång bloggen så tänkte jag göra en 30 day blog challenge som ni säkert har hört talas om förut. Vi kör igång direkt, för ni behöver lite uppdatering så att ni vet om det är värt att stanna här. :)

Likes

Comments