Asså den här låten...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​2017 började så bra. Asså verkligen så bra. Jag fick uppleva en dröm, som jag verkligen trodde alltid skulle bara vara just det, en dröm. Men jag hade fel. Det blev till en verklighet!!!

Sommaren var lika bra den, tre semestrar, sol och bad. Allting var så bra. Sen kom slutet av sommaren och allt vände, bara sådär. Från dröm, till mardröm. På en sekund.

3 månader senare och mardrömmen är fortfarande inte över.

Jag ska berätta lite mer detaljerat. Vi gick från att ha bra med pengar, till att inte kunna köpa frukost, lunch, eller middag. Jag skojar inte. Det är sjukt hur livet kan vända bara sådär.

Jag är verkligen en som tror på Law of Attraction. Att om man verkligen vill ha något eller att något ska hända så kommer universe serve it to you. Jag vet att det verkligen funkar.  

Jag minns att jag alltid brukade se Ica-chefen åka runt i sin BMW x6 för några år sedan och jag tänkte alltid att en vacker dag ska jag köra en sån bil. Idag kör jag faktiskt en BMW X6a. Och jag kom på det här för ca 3 veckor sen och jag har kört bilen sedan juni i år. Bilen ska dock säljas imorgon, men iallafall, drömmen slog igenom utan att jag ens tänkte på det. 

Idag när jag tänker efter, så inser jag hur negativ jag har varit under den fantastiska tiden som vi hade under början av det här året. Jag tänkte alltid att jag var ensam, inom familj och vänner. Jag var hela tiden rädd om pengar och tänkte "åh nej jag måste lägga undan pengar, man vet aldrig om något illa händer och man behöver pengar". "Fyfan vad tjock jag är, ahh jag kommer inte nå mitt mål."

No jokes, the universe served me exactly that. Jag förlorade vän efter vän. Alla mina nära vänner var gone. Jag hade ingen att ringa bara för att ta en fika. Idag umgås jag max med 2 personer, knappt, typ aldrig.

Och jag som var rädd för att förlora pengar, and I did just that.

Jag har skapat min story som jag lever idag. Jag. Helt sjukt. Jag minns att jag inte ens insåg hur negativ jag var, tills min syster förklarade det för mig. Istället för att njuta av stunden så oroade jag mig för vad som skulle hända sen. 

I need a Change...


XO, goalsgirl

Likes

Comments

Så kommer vi till mitt andra mål som jag har just nu. Eller ett mål som jag haft till större delen av mitt liv. Drömkroppen. 

Och jag säger drömkroppen, för att jag tidigare alltid sagt drömvikten, tills jag insåg att vikten bara är en siffra. För ett par år sedan nådde jag min målvikt, det var första gången jag lyckades och jag kunde inte ha varit mer stolt över mig själv som jag va just då. Första dagen tillbaka i skolan efter sommarlovet, jag klev in och kände direkt hur allas blickar vändes mot mig. Till och med random folk för mig i skolan la märke till min viktnedgång. Jag bara tänkte att jag nästan gjort en hel transformation, att 10 kg kunde göra sådan skillnad. Jag fick så mycket komplimanger, jag fick höra hur duktig jag var och jag var så glad!

Tills jag en morgon vaknade upp och bara i underkläder stirrade på min kropp i spegeln. Det tog ett par minuter och jag insåg, att jag inte var nöjd. Jag hade förlorat alla mina kurver. Jag är ganska lång, så för mig såg jag bara en rak och faktiskt tråkig kropp.

Åren gick. Vikten den gick upp och ner. Och så även mitt välmående. Jag minns för några år sedan, då vägde jag cirka 10kg mer än vad jag gör idag. Nästan 16 kg mer än vad jag gjorde under perioden som jag hade nått min "målvikt". Jag jobbade väldigt mycket den tiden, minst 12 timmar per dag. Så jag åt alltid sena kvällar efter jobbet för att släcka hungern jag hade känt under hela arbetspasset. Kvällarna var alltid lugna på jobbet, vi hade tid för att prata och umgås. Medans jag står där och pratar bland nästa 7 kollegor, så hör jag två av de som stod bakom mig säga till varandra.. "Shit, vad tjock hon har blivit"..  "Aa, jag vet."

Jag låtsades som att jag inte hade hört något. Men mitt inre stannade till och det gjorde ont. Det gjorde ont i hjärtat. Och jag skämdes. För innerst inne höll jag med dem. 

Idag har jag insett att drömkroppen inte har något med siffran på vågen att göra. 

Målet är att man ska känna sig bekväm i sin egna kropp, hur man än ser ut. Och jag har nog aldrig i mitt liv gjort det. Men det är dit jag ska komma!


Xo, goals girl

Likes

Comments

Mitt första och viktigaste mål just nu, är att stå upp på mina två fötter igen.

Just nu känns det som att jag grävt min egna grav. Att allt gick från topp till underground på bara en månad, hur kunde jag vara så dum?! Hur kunde jag låta det hända?!

Jag har alltid varit duktig när det kommer till att hantera ekonomin. Men när man litar på någon och sätter sin ekonomi i någon annans händer, då kan det gå riktigt illa. Och det var precis det som hände.

Jag vill tillbaka till den självständiga kvinnan som jag var!

Just nu sitter jag här och drunkar i massa lån(som jag tagit åt någon annan), utan ett jobb. Och ärligt talat så skäms jag. Jag skäms för att jag lät det gå så långt. Jag är min egna bästa vän, hur kunde jag inte lyssna på mig själv?!

Tanken var att starta ett familjeföretag. Men det ligger på hold nu.

Jag har sökt ett jobb som jag verkligen, verkligen vill ha. Det är det första steget som jag måste ta just nu, att hitta ett jobb.
Errrday, job hunting game, it's on!!!


xo, goals girl


Likes

Comments

Det var bilden nedan, i mitt första inlägg, som drog fram den viljan och mest av allt orken till att ta tag i mina goals.

Vi har alla goals i livet, men ibland orkar man inte ta tag i de. Kanske för att man inte tror på sig själv eller tänker "ähh jag har inte lika mycket tur som andra". Eller så nöjer man sig bara med det man redan har, fastän man egentligen vill ta sig längre i livet.

Det är nog just det som jag känner, jag vill komma längre livet. Jag är inte nöjd med vart jag är i livet just nu.
Även om jag är otroligt tacksam för allt jag fått och har... så har jag inte nått toppen, inte än iallafall!!!

Jag har nått botten faktiskt, men att ge upp är inget alternativ. Jag kan om jag vill. To be a better me.
Bara jag kan styra detta, jag och him above.

Jag kan gå on and on, and I will. Följ gärna min väg mot mina mål.


xo, goals girlLikes

Comments

Likes

Comments