Äntligen har min dotter somnat, så kämpigt det var att ta på pyjamasen ikväll! Hon vände sig på mage så fort jag försökte dra på henne hennes kaninpyjamas. Så mycket energi i den lilla kroppen, höll på i kanske en kvart med att klä på henne.

Ska snabbt plocka undan alla leksaker och ta den sista disken så kan jag fokusera 100% på arbetet, kan verkligen inte koncentrera mig annars.

Är så glad att jag sparat mina tidningar, kommer verkligen till användning nu! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi tänkte ha en öppen bokhylla egentligen längs den tomma väggen men då vi har en liten tjej som börjat krypa och dra i allt hon hittar (haha) kändes detta säkrare och smidigare. Vi var inne på att köpa Ikea Bestå skåp, de skåpen finns i 40 eller 20cm djup. 40 blev lite för stort och 20 kändes för smalt och lite svårt att använda som förvaring.

Såg inne på Jonnas blogg (länk) att hon köpte köksluckor som heter Knoxhult (länk ) och använt på detta sätt.

De är 31 cm djupa, 120 breda och 75cm höga. Vi köpte två st och har de bredvid varandra. Är riktigt nöjd. Kommer bli ännu finare när vi hittat en planka i rätt färg att ha över då det finns skruvar som syns uppåt då det är ju tänkt att vara en del av ett kök. 549kr/st kostar dessa.

Fördelen med detta är att man kan ha tavlor och dekorationer som kan ändras fram och tillbaka utan att behöva borra massa hål i väggen.

Likes

Comments

Känns verkligen som att våren har kommit och man kan hoppas att det fina vädret håller i sig. Har saknat att gå till stranden och längtar till extra mycket till sommaren, att få gå dit första gången med vår dotter. Hon gör allting mycket roligare, att se hennes reaktion på allt som blir nytt för henne är så himla spännande för oss. Hon är så underbart nyfiken, glad och PIGG! Så mycket energi hon har, hon tröttar ut oss helt. Men skulle inte vilja ha det på något annat sätt, så länge hon är frisk är jag gärna trött och sliten.

En härlig bild från förra sommaren, hur fin är inte denna strand!?

Likes

Comments

Fick nyss mail om att Jotex har 30% på all belysning, endast idag! Dessa ovan är mina favoriter och funderar på om jag inte ska beställa lampor till fönstren i vardagsrummet. Frågan är bara vilka, mycket fint att välja mellan :)

Koden är: 171935

Villkoren: *Gäller endast idag, 2017-02-15. Gäller endast på belysningkategorin. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller endast en gång per kund. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan ha uppkommit i samband med designen av detta e-mail.

Likes

Comments

... BUT WHY TAKE THE CHANCE

Älskar denna mugg, speciellt när man har dagar då man inte orkar göra så mycket. Det är så skönt att dricka morgonkaffe och kolla på Nyhetsmorgon i soffan. Har ca ett halvår kvar av mammaledigheten så får ta tillvara på dessa lata morgnar :)

Idag blir det att göra 3 nya moodboard, 3 nya kollage, 3 nya planritningar och första gången ska jag få göra produktlista till inredningen jag väljer. Kanske den roligaste uppgiften hittills i inredningskursen.

Likes

Comments

Idag sken solen som om det var vår och jag blev på ett sådant produktivt humör och hann göra massa ärenden. Gick b la. till polisstationen och fotograferade lillan för hennes första pass. Nu måste mannen bara skriva på så ska vi scanna och maila för att passet ska börja tillverkas.

Dagsljuset var så himla fint så passade på och tog lite bilder på vår garderob som ännu inte fått dörrar. Men nu velar vi åt att inte köpa dörrar alls då det är väldigt lätt att hålla ordning och det ser oftast fint ut och nu känns det som om det bara blir bökigt att skjuta dörrar åt höger/vänster. Vi får se!

Är hursomhelst fortfarande väldigt nöjd med vår Pax, bästa köpet. Lådorna är helt underbara och älskar att smycken som jag använder dagligen inte trasslar ihop sig som de gjorde på trädet jag hade innan, haha!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mio har fått in en vas som liknar Klongs, Mios kostar 499 och den från Klong 1200. Klicka på bilden om ni vill komma till butikerna där de finns mer info om vaserna.

Likes

Comments

Både idag och igår så sken solen väldigt fint, vilket gjorde mig väldigt glad till en början... Innan jag såg exakt alla dammtussar och fläckar på fönster och dylikt. Så har städat ordentligt och sedan förevigat den nystädade känslan med lite bilder. Tycker om de guldiga ljusstakarna väldig mycket men vanliga kronljus blir lite väl höga för min smak så blev väldigt glad när jag hittade mindre variant.

Annars har jag haft en bra helg och ser fram emot en ny vardagsvecka med min underbara dotter, träning och massa plugg till inredningskursen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lite fint till sovrummet. Älskar mönster på påslakan då mitt sovrum går i helvitt och det blir så snyggt med en färgklick. Hoppas ni alla haft en trevlig helg :)


Likes

Comments

På mitt nattduksbord, köpte denna 'vas' som egentligen är en ljuslykta på Nille. Hittade även denna söta rosbukett i plast! Tycker det är så smidigt att ha det fint hela tiden.

Likes

Comments