View tracker

Här sitter jag i solen på terassen. Barnen (inte mina) hänger omkring, förberett sushin som vi ska laga idag. Inser hur jävla nöjd jag är med tillvaron just nu! Inte alls bakis från igår men sjukt trött efter en helt makalös födelsedagsfest! Alltså jag skojar inte, bästa bästa vännerna har jag! Vilken halleluja kväll. Kommer med bilder men om jag säger såhär, fick in Moet skumpa i hästvagn, jo jag tackar!

Ha en fin fredag. Nu ska jag pussas med dem små liven.

  • 34 readers

Likes

Comments

View tracker

Woop woop, igår fyllde jag år och gav mig själv en ledig dag från le blog. Idag firar vi med skumpa och ståt! Sjukt taggad. Började morgonen med hårinpackning för att sedan bränna av ett tabata pass med systeryster (love you). Gick och handlade lite, ska snart laga lunch innan lite shopping inför kvällen med syster igen. Ikväll har vi först bokat bord på ett ställe där Cavan ska flöda innan vi ska vidare på en klubb som heter Papagayo, sjukt fint ställe där vi bokat vipbord där ALLT ingår. Blir ca 25 pers och jag är så jävla LADDAD! Så ni förstår om jag har en bra dag, som en extra födelsedag helt enkelt.

Bilderna är under all kritik då det är mobil och ikväll orkar jag faktiskt inte bära runt med någon jävla kamera då det ska dansas till jag bokstavligen inte kan gå så mobilbilder imorrn med, aaiiight!?

Först och främst, lunch! Puss därå och ha en fin thuuuuuursday! (Känner ni peppen genom skärmen, haha)

Likes

Comments

View tracker

Okej, jag vet, jag älskar dessa kids men jag gör ju verkligen det. Ingen får mig på bättre humör en dessa underbara Bianca & Mollie! You rock my world.💗

A new shining day ahead, feels awesome. Tanken på dessa ovanför gör ju inte dagen sämre heller. Mosters älsklingar och så damn proud! Älskar faktiskt tisdagar. Det är dagen då jag får starta den på bästa sätt med ett gympass. Får åka till flygplatsen för att jobba med mina fantastiska arbetskamrater och åka hem utan att behöva stressa till nästa jobb. Underbart!

Så vad sa vi:

* Gym

*Aeroporto

*Ledig kväll, middag hemma och några avsnitt av SKAM.

Puss på er

Likes

Comments

...that makes the world a better place 💕

Jag är så otroligt jävla tacksam rent ut sagt för allt som kommer min väg. Alla fantastiska vänner jag har både här och i Sverige. Jag andas, lever och mår bra. Jag har lyxen att kunna unna mig god mat, att göra min kropp starkare och skratta över både lyckosamma och mindre bra dagar. Jag har en familj i många delar av världen och älskar er alla. Jag har jobb som jag faktiskt kämpat hårt för i ett land där språket för första gången fått mig att få förståelse för invandrare i vårt land Sverige. Tacksam för att vara vid liv helt enkelt och för att alla människor runt omkring mig.

Klarar mig inte utan er, vill inte leva utan er vid min sida och älskar er stort och kravlöst.❤

Instagram: booyohannes ✨

  • 103 readers

Likes

Comments

Godmorgon fredag och välkommen. Idag väntar en morgonpromenad med syster efter lämning på skolan. Efter det ett tabata pass följt av lite chill. Ikväll äter vi tapas i mängder, dricker vin och snackar skit med fantastiska vänner. Nu startar vi dagen!

Puss

Likes

Comments

View tracker

Alltså livets mat i den bästa form. Riktigt spicy, som eld i munnen (JAG LOVAR!) och alla smaker, snacka om att smaklökarna hade en riktig fest i munnen med dans och hela faderullan! Så smarrigt!

Beställde in så otroligt mycket mat, bland annat en pizza som inte finns med. Det var tacobröd som grund med massa färs, ost, lök guacamole och jalapeno (såklart). Jalapeno hade vi till ALLT! Drack strawberry daquiri ur kanna, smaskens vill jag lova. Första gången men absolut inte sista.

Idag ser jag fram emot att äta hemma (vilket i-landsproblem va?) Nu dags att skriva ända fram till matklockan ringer för att sedan skriva mer.

Idag är det ju torsdag tametusan, fasiken vad skönt. Nu kör vi!

Puss och ha en jättefin dag!

Likes

Comments

Här firade vi av några riktiga pangburgare igårkväll. I takt med solnedgången njöt vi av TexMex burgare, Hot Fusion, Cole Slaw och en massa fräsiga pommes med magiska kryddor. Så himla gott och trevligt ställe. Stället heter Lucky 7´s burger. Konceptet grundar sig på sju olika sorters burgare och det räckte kan jag lova, det var ett urval som heter duga. Att vi dessutom satt där med våra älskade vänner som är här på besök gjorde inte kvällen sämre, nädå. Ville inte att kvällen skulle ta slut.. Tur att vi brudar (without kids) ska ut och käka tapas på fredag. Vilka dagar och vilket flyt!

Ikväll ska jag faktiskt ut igen och käka, kanske mexikanskt. Oklart än, ha en splendid wednesday!

Love to ya all!

Likes

Comments

Kontraster i sitt liv. Ibland drömmer jag verkligen om all fantastisk inredning som man bara vill gotta ned sig i. Den gröna sammets soffan - d r ö m m e n! Stora växter, fantastika tavlor med grymma posters. Finns så mycket som är otroligt fint men här nere där sanden, solen och surfbräda är 90% av ens vardag tappar det sin mening. Finns så mycket annat av värde som inte går att värderas i saker. Upplevelser, minnen, människor och alla nya platser. Man behöver inte leva utan det andra men alla dagar i veckan väljer jag det kreativa framför det materiella. Även om jag älskar det vackra i kläder, inredning, smycken och väskor. Men kicken och den energin jag får av att uppleva - det liknar INGET annat!

Filosofiska rummet på morgonkvisten. Nu ska jag till gymet, efter det bär det iväg till flygplatsen för jobb och ikväll vankas det hamburgare på Lucky burger - LUCKY ME!

Ha en fin tisdag. PUSS

Likes

Comments

Recycle my friends. Att använda fantasin och återanvända gamla glasburkar till att skapa något nytt. Hett tips! Detta är rödbets - och olivburkar som jag återanvänt. Köpte tejpremsor med fina färger och texter på. Kände mig oerhört kreativ och miljövänlig (kors i taket)!

Sådärja, då tar vi tag i dagen. En powerwalk till stora köpcentrumet (ALLT är stängt här pga. festivalparaden igår) och köpa frukost inför hemkomsten av SYSTERYSTER! Halleluja. Nu njuter vi av fridaaaay! PUSS!

Likes

Comments

CHAOS! Inte alls, däremot är karnevalen på intågande till Los Cristianos. Det är CHAOS! Folkfest utav desslike, älskar det!

En sväng till stranden, jobb & middag ikvälll.

Let's get it on!

Likes

Comments