Livet i rullning men inte i under kontroll. Har många beslut som jag behöver ta ställning till angående min framtid. Vad vill jag? Vart vill jag? Är jag nöjd? Min lgh i Göteborg? Kalla Sverige som jag inte är redo för än? Så mycket frågetecken utan svar. Literally lossning it.

För att jag ska ta tag i mina lifegoals behöver jag bra underlag. Med andra ord, nya anteckningsböcker, pennor, förslag på upplägg av planering. Allt detta tar över så i slutändan har inget egentligen planerats. Idag ändrar jag på det. Är riktigt peppad med min nya "kalender" (är inte alls en kalender men denna dam var så kräsen att jag köpte en superfin anteckningsbok som heter "My Special notes" där jag skapar min egen kalender), mitt fina anteckningsblock där jag ska skapa mitt mood board med lifegoals. You know what i`m talking about, the GOOD stuff!

Sitter på mitt absoluta favorit cafè. Åt en rejäl tallrik gröt innan jag gick hemifrån med jordgubbar, nötter & ett ägg så nu står jag mig till det är dags för middag. Detta kan ju inte bli annat än succé - RIGHT!

Ha en superfin lillördag och var rädd om er. Puss

Likes

Comments

Bovetegröt, yummie! Så gott och samtidigt fantastiskt mättande måste jag säga! Detta och ett ägg så står man säg kan jag lova. Så gott med gojibär, pumpafrön och valnötter.

La till en liten clementin, dem är så fantastiskt goda men fyller nästan ingen funktion måste jag säga. Alltså ingen mättnad men söt och god. Bra frukost! God frukost!

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig redo för aeroporto sedan ikväll blir det CHILL. Tisdag eftermiddag uppskattar jag så otroligt mycket att bara vara. Då har jag jobbat kväll sön & mån och dubbelskift söndagen. Kommer hem tisdagen helt färdig och vet om att jag inte ska jobba kväll. Bästa känslan hela veckan. Ikväll ska jag göra veckoschema då det är mycket på min "to do list" inför framtida projekt. Vart ska detta sluta och framförallt var?

Hoppas ni får en fin tisdag och massa kramar på ER! Puss Boo

Likes

Comments

Måndag morgon. Välkommen, välkomna! Lite ägg, kaffe och avokado. Då kör vi! Efter en helg med kalas, massa jobb och festival invigning startar jag denna vecka. Bilden får representera mitt liv just nu! Dessutom en av presenterna till festen ihelgen, nivån på humorn är HÖG!

Best monday guys!

  • 55 readers

Likes

Comments

Detta är mina absoluta favorit armband. Never go anywhere without them (plus en massa mera bling bling eftersom jag ÄLSKAR det). Förutom på gymet förvisso. Men annars, stuck for life! Tycker dem matchar så him bra med min tattoo också!

Kaffe, nyhetsmorgon, ägg & yoghurt. Nu jobb 8:30-18 innan 50-års fest ikväll. Tema: retro. Högst oklart men sjukt taggad!

Kicking it off, have a nice one! Ciaoo

Likes

Comments

Okej, vi tar detta steg för steg. Köpte ett par jeans från H&M. Dem har många i denna modell jag redan skapat men jag ville att jeansen skulle vara riktigt svarta och det fanns inte i den "trashiga" stilen som jag för övrigt älskar. Så jag tänkte "what the hell"! Boo can do that!

Började med att klippa av jeansen vid fotändan, först lite, provade och sedan mer. Eftersom jag vill ha den där lite "trashiga" looken var det inte viktigt att det skulle vara en rak linje utan snarare tvärtom. Därför fanns det inga begränsningar och jag körde på fri hand - så jäkla nöjd!

För att få till knäna tog jag på mig jeansen, klippte ett litet hål vid knäna. Sedan drog jag i hålet tills jag fick den storlek jag ville ha. På ena knät drog jag tills hålet nådde sömmarna på jeansen och det andra knät lite mindre. Det som är så överjävligt grymt är att effekten av att dra ut hålet gör det "casual" på ett snyggt sätt. Hålet ser helt random ut med trådar och fransar. Rockigt och som sagt så SNYGGT!

Bara lite fredags tips en dag som denna. Hope you enjoy it!

Igår kväll hade jag och mina underbara brudar vår torsdagsmiddag, blev som jag nämt innan indiskt och det var så rackarns gott alltså. Kommer inte ens ihåg när jag åt indiskt sist!? Kan varmt rekommendera om det var ett tag sen.

Idag är jag LEDIG! Ska göra en massa ärenden, pricka av checklistan och hänga med Sis! Ikväll blir det lugnt med någon god middag och ett glas rött. Ha en superhärlig fredag peeps!

Puss Boo

Likes

Comments

Jag vill så gärna vandra längs dessa gator, stressa runt i trafiken med handens vinkande efter närmsta GUL taxibil. Hur ljuvligt att alla taxibilar är gula. Älskar!

Att få njuta av alla barer, små butiker, blommor och den där riktigt grisiga New York maten. Som föder USA.

Som att fly, inte alls! Bara leva life. Att en del av vår stora värld är så mäktig. Det är svårt att greppa. Att jag vart här en gång, hur lyckosam är inte jag.

Jag lovar er, inom en snart framtid kommer jag åka, stanna och leva life - HÄR! Jag ska det. Jag ska det.

Idag ska jag mysa med Emilia den fina igen och ikväll tjejmiddag igen - bästa dagen på veckan! Ikväll satsar vi på Indsikt. Ha en splendid dag och tro inte att jag hittar på - New York, I` m Coming For You!

  • 111 readers

Likes

Comments

Igår när det faktiskt var alla hjärtans dag blev jag så sjukt saltsugen på affärn. Blir typ aldrig sugen på chips (alltid choklad) men igår hände något. Köpte en liten påse och titta vad jag skådade. Ser inte det ut som en scream mask? Ni bara måste hålla med mig, right?! Haha!

Jaja, exciting, I know! Iväg och hålla i morgonpass sen är det jag och Emilia för hela slanten och ikväll alla hjärtans dag mys med livespelning. Ha en fin onsdag!

Kram!

  • 124 readers

Likes

Comments

Valentine. Inte en jättestor dag för mig men en fin dag. Njut av livets goda, bli inspirerad av mat och dryck, fira nära och kära. Dem du tycker om, dina idoler, inspiratörer och främst dem som alltid finns där för dig ❤

Ta ingen, inget eller någon för givet - då har du förlorat fotfästet!

Puss

Likes

Comments

Not any sky but this sky is the limit! Ojoj. Vackert, vackert. Dags för att göra sig redo för kvällspass på Vintersol. Värmen är så välkommen och solen bara strålar, har haft spanska och handlat på min favorit grönsaksaffär. I kväll blir det Boule innan middagen och spelkväll efteråt. Rätt okej faktiskt.

Ha en skön måndagkväll och värna vardagsglädjen - Ciaooo!

  • 157 readers

Likes

Comments

Wake up and smell the coffee. Dags att piska mina kunder på stranden but first: COFFEE! Idag bjuder dagen också på spanska och jobb. Men nu är det bara morgon än så länge, GOOD MORNING!

Likes

Comments