Hej fina fredag ♡

Än så länge har dagen bestått av en powerwalk i skogen och ätit lunch hos min syster. En bra start på dagen helt enkelt!

Försöker vänja mig av vid mitt kära kaffe.. Har börjat få så ont i magen det senaste av det. Beror mycket på min magkatarr som kommer fram och tillbaka, så drygt!
Men får se det positiva med det, blir istället att jag dricker mycket mer vatten och försöker lära mig gilla te istället.

Får se lite vad resten av denna dagen består av, en perfekt fredag ändå när man inte har något planerat alls!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite mer bilder på vad jag fick i julklapp. Fina grejer som ska användas flitigt när det är dags att skaffa eget. 

Åh vad fint det ska bli!


Likes

Comments

Varför är det alltid så att när man väl får ett litet sug av att börja röra på sig igen, ut på en powerwalk eller kanske till och med ett riktigt svettigt träningspass så börjar det spöka i halsen. Vill inte, kan inte, får inte bli sjuk nu.
Så en massa te och citron får resten av dagen bestå av nu.

Men ikväll tänkte jag också testa på Rituals meditation och yogaövningar. Testade en utav avslappnings-övningarna, i 5 minuter fick jag bara slappna av och fokusera på olika delar av kroppen. Det var faktiskt ganska härligt, men behöver göra det några fler gånger för att på riktigt kunna slappna av helt och hållet.

Likes

Comments

Sitter vid köksbordet och har ätit en sen lunch och dricker nu te samtidigt som Therese Lindgrens röst fyller rummet. Det är hennes senaste bok som jag lyssnar på.

Hon är en person som verkligen inspirerar mig. ”Bara” en sån sak som att man inte mår bra alla dagar och man vill inte gå upp ur sängen men som man senare får dåligt samvete över för att man inte åstadkommit ett skit på hela dagen. Då känns det åtminstone en smula bättre när man vet att man inte är ensam och att det är okej.

Likes

Comments

En bästa vän och jag bestämde oss för att fixa en fruktig brunch häromdagen, måste säga att vi fick lite feeling när det var dags att inhandla godsakerna, räckte till mer än oss två om man säger så haha. Gott var det!

Likes

Comments

H&M levererade dessa två fina plagg som jag fick i julklapp. Det fina sammetstyget går alltid hem. Dessutom har jag letat efter ett par randiga byxor i.. Ja jag vet inte hur länge. Men länge i alla fall. Dessa blir perfekta och älskar den höga midjan. Alltid kul med något nytt i garderoben!


Likes

Comments

Emil Jensens röst i min lurar, hans vinterprat i P1 är fint. Speciellt harmoniskt blir det när han blandar fantasi, komik och samhällsfrågor. Samtidigt som regnet faller där ute och solen som aldrig gick upp idag.

En kopp te i handen och ska krypa ner i sängen framför datorn och titta på Fröken Frimans Krig, avsnitt två. Hög mysfaktor denna onsdag!

Likes

Comments

Ibland, eller rätt ofta. Så känner jag på kvällen att jag kan planera hela morgondagen till att göra en massa positiva grejer. Man tänker att man ska gå upp i tid, äta en stadig frukost. Skära upp gurka, tomat, avokado och toppa med lite havssalt och till ett glas vatten med en fräsch citronskiva i.

Det låter ju bra ellerhur? Men så vaknar man dagen därpå och det är kallt utanför täcket och tanken på att ens gå upp utan att snooza i 45 minuter känns nästan helt orimlig.

Okej 45 minuter kanske var en aning överdrivet.. Men det är som när man vaknar på den där söndagsmorgonen och är bakis, man säger att man aldrig ska dricka igen för man vet ju att man kommer ligga och svära och klaga i 22 timmar framöver om hur onödigt gårdagens festande var. Samma folk på krogen som pratar om samma saker. Det där paret som alltid bråkar för att någon blir svartsjuk, den killen som alltid blir för full och vill starta ett bråk. Tjejgängets snack inne på toaletten om vem som ska gå hem med vem. Likadant varje helg. Heja småstaden. Eller.

Då längtar man ju bara till den där avokado-frukosten med havssalt. Kanske till och med kan klämma in en löprunda innan lunch...


Likes

Comments

Här tänkte jag nu inta platsen för kvällen, i sängen med tända ljus intill mig och snart en kopp te, om jag orkar kliva upp ur min varma säng med de nya linne-lakanen jag fått i julklapp. Det är fint, grått är en favoritfärg det måste jag säga. Sovrummet sprider en sådan värme och ett försök till avkoppling och trygghet. Fast kroppen och tankarna gärna vill fara iväg till.. Ja egentligen raka motsatsen till det ovannämnda.

Ibland önskar jag verkligen att jag var en sådan där person som kan sätta sig i princip var som helst och meditera, komma bort från vardagskaoset, bakfylle-ångesten på söndagarna och helt enkelt allt jobbigt som far omkring i huvudet. Som tyvärr är större delen av dygnet.

Men jag tänkte att jag ska börja någonstans, testa på något annat. Att komma till en trygg plats där jag får skriva av mig, utan att bli avbruten, i lugn och ro. Där jag kan skriva ner allt istället för att bära på allt själv. Kanske finns det någon där ute som känner igen sig i något jag tänker skriva, så kan man vara två istället för en.

Det kan bli något fint.

Likes

Comments