Isabelle Boström, Sofie Jansson, Jonathan Östlund, Jennifer Koch, Sandra Franzen & Paulina Agorander.

Det här är personerna som verkligen lyser upp mina dagar när jag inte tror att jag kommer se ljuset igen.
På mina bästa & värsta dagar så är dom alltid där, lyssnar på allt jag har att säga. Om jag känner att jag bara vill försvinna är det dom som erbjuder sovplats, dom som åker till mig mitt i natten om det skulle vara så.
Det jag älskar mest av allt med dom här är att dom säger i mot om jag har fel, om jag tänker konstigt. Dom ger mig fler sätt att se på saker så att jag hittar rätt väg. Om jag är en fkn bitch mot dom så säger dom till mig att hålla käften och kommer ner på jorden lite. Det är sånt jag behöver, och dom behöver inte ens försöka för att ge mig det. Dom här 6 personerna ger mig allt jag behöver. Och var och en har lite mer av det andra som inte den ena har. Så det jämnar ut sig ordentligt. Men oavsett är det dom underbaraste vännerna som finns.

Isabelle, förklarar vad som är rätt & fel så jag förstår perfekt vad hon menar. Hon har sina brister men det gör henne bara till människa. Men för mig är hon ärligt perfekt. Vi har varit vänner i flera år nu, hon är inte den vännen jag känt längst men hon kommer definitivt vara en av dom sista som står där. Skulle aldrig klara mig utan Isabelle i mitt liv. Förstår inte hur jag orka innan jag träffa henne.
Men leendet hon har gör mig vardag till en mycket bättre plats, och om inte hon är glad är inte jag det heller.
She's fucking awesome.

Sofie, min egna lilla sprätt som inte behöver säga ett ord, men jag vet att hon lyssnar. Vi har aldrig direkt haft ett riktigt deeptalk, men när jag hör av mig skriver hon "ska jag komma å krama på dig?" Och bara att höra dom orden för mig genast bättre, att veta att någon skulle ta sin tid för att få en annan människa att må bättre.

Jonathan, han vet hur han ska hantera mig oavsett vilket humör jag är på. Han vet dom rätta orden att säga när han ska få mig att skratta, han vet vad han ska säga när jag är som mest ledsen. Och det är inte alls många som vet det. Så grattis ;)
Våran vänskap är en av dom sjukaste som finns, alltså svär, ni ska bara veta.
Men det är det jag älskar, att den är annorlunda, att du är annorlunda på ett bra sätt. Jag trodde aldrig att vi skulle komma såhär nära varandra. Men det gjorde vi och det är jag sjukt glad över.
Utan dig hade jag inte fått samma leende om dagarna. Tack för allt.

Jennifer, en tjej som vet ALLT om mig, finns inget som hon inte vet. Tror jag iaf...
Hon är tjejen som rycker upp mig, tjejen som får mig att vara the bad bitch I am. Nejdå men vi två kan prata om exakt allt, vi har så sjukt mycket gemensamt och är så glad över att vi blev vänner. Kunde valt vem som helst att träffa, (eftersom vi hittade varandra på twitter) men valde dig för vi klickade så bra.
Min motherfucker <3

Sandra, henne vet jag att jag kan komma hem till när som helst. Hon erbjuder alltid en plats. Hjälper mig oavsett om det handlar om ett mattetal eller ett mord. Har känt henne i ungefär 6-7 år. Och ibland har vi tappat kontakten och inte pratat på 1 år men vi får alltid upp kontakten igen vilket jag är glad över. För en sån som dig skulle alla behöva ha i sitt liv.

Paulina, grymmaste tjejen jag träffat. Känner mig från insidan till utsidan och kan se bara genom att titta på mig vilket humör jag är på. Och hon är inte rädd för att fråga, om hon ser att det är något så tar hon upp det för hon inte vill att jag ska gå runt och tänka på det och inte ha någon att säga till.
Hon har sina stunder men det är inget vi inte klarar av tillsammans, vi finns vid varandras sidor oavsett vad och det har vi bevisat för varandra väldigt många gånger. En vän för livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter den här veckan har jag insett hur mycket en person faktiskt kan betyda för en. Att det finns personer i livet som får dig att andas. Utan dom finns det inge syre att ta upp. Man tar det som en självklarhet att dom alltid kommer att finnas där, alltid vara samma som dom alltid varit. Men oavsett hur mycket dom förändras så kommer alltid luften vara tjock och svår att andas utan dom.
Oavsett hur mycket skit dom slänger på dig så kommer du alltid vara där och ta i mot det. Alltid bara lägga det åt sidan och gå vidare bara för att ha kvar vänskapen lika stark som den alltid varit.
Bristerna är många, för många just nu. Så många att jag inte tror att jag faktiskt klarar att vara med längre. Det är en tunn mark jag är ute och går på just nu, jag tog ett kliv tillbaka för 1 vecka sen typ. Fick lite fast mark igen, men inget syre att andas. Så jag klarar mig verkligen inte utan den personen.
Jag vet att jag får mer skit än vad jag förtjänar just nu, och att hon inte ens märker det. Men alla runt omkring gör. Säger att jag ska sluta gå tillbaka hela tiden och få skiten. Men ändå gör jag det om och om igen. För utan min bästa vän så kan jag inte andas. Kanske är svårt att förstå, men det är faktiskt så.
Åren är MÅNGA, och hatar känslan att dagarna framför oss verkar få. Jag klarar inte den känslan mer. Men det finns inget att göra. Oavsett vad jag gör så kommer det inte lösa sig. Jag vet inte vad som hänt. Men våra tankar har blivit för olika. Våra dagar tillsammans har blivit för få.
Jag saknar henne, mer än någonsin faktiskt. " Men träffa henne då?" nej de är inte så lätt, för det är inte hon.
Helt ärligt, tårarna bara rinner. Kan inte andas ordentligt utan henne. Jag saknar min bästa vän, men mest saknar jag att va mig själv, med dig.

But we'll make it through.

how can you be so sure?

Because we always do.

Likes

Comments

Ska verkligen försöka att komma igång med bloggen igen men eftersom jag inte är van att blogga så är det lite svårt att komma ihåg det.. Men jag ska försöka mitt bästa!!


Likes

Comments

Längtar även sjukt mycket efter nyår.. Så sjukt jävla taggad. Har inga planer alls än men ändå så sjukt taggad 😁
Likes

Comments

Fyfaaaan vad jag längtar till julafton!
Allt är så perfekt å mysigt, och maten är för god!👌 sjukt hur mycket jag faktist längtar, och i år kan jag även köpa julklappar till mina närmaste! Underbart 😁
Likes

Comments

Vill bara skriva ut det här har någon anledning, men har verkligen träffat världens sötaste tjej, Sofie! hon är verkligen en av få, sjukaste humorn & vi skrattar åt nästan allt, definitivt alla faror ;) känns som om jag kan dela alla dagar med henne, bra som dåliga! 
Gillar den här bruden sjuuukt mycket, vi kommer dela myyycket dagar ihop nu. Kunde inte blivit bättre! ;)

puss :*

   
Likes

Comments

Funderar starkt på att tatuera den här, har funderat väldigt länge på det så hoppas att det blir så! :)


Likes

Comments

Igår så började vi vid 12 å hade bara en lektion å det var gympa så jag och Sofie gick till gymmet och gymma lite! Kan ju säga att det känns i benen idag.. Sen hände det väl inte så mycket mer den dagen, jag åkte hem. Jo justde jag gick å mötte Lizette, Martin & Erik för att va med dom lite :) sen gick jag hem å la mig för att orka upp till skolan men blev ändå ingen skola för hade så sjukt ont i huve när jag vaknade.. Jaja nu ska ja kliva upp ur sängen å göra nått att äta :) goooodbyyye


Likes

Comments

Spenderade min lördagskväll hemma hos Martin med han, Lizette, Felix & Erik! Riktigt värd kväll, dock gjorde vi typ inget.. Men bra sällskap är nästan allt som behövs. Och måste säga att Felix har väldigt go röv att ligga på😏 bara så alla vet liksom..😏
Vi pratade mest & kollade runt videos på youtube! Mycket skratt där haha!
Sen slängde sig nästan alla i sängen å jag låg underst så började Martin kittla mig så jag fick ju panik 😂 allt ja hörde va typ "jag kommer snart få en fot i ansiktet!!" Av alla 😂 men jag kom loss tillslut..
Men kvällen var rolig så nu lägger jag mig i sängen å ska snart sova :) fyfan inte alls taggad för skola på måndag.. Men jaja, godnatt 😘
Likes

Comments

Precis städat rummet å nu ligger jag å bara tar det lugnt i sängen, sen blir det att dra ut en stund å träffa några kompisar :)

Godaste chokladen btw 👌
Likes

Comments