Hey darligs

I dagens indlæg har vi forberedt vores Top 5 på de bedste film og serier på Netflix . Du kender sikkert at du scroler ned af Netfilxs hjemmeside, og leder efter en ny lækker film eller en ny spændende serie, og du bliver bare så totalt overvældet af alle de muligheder, og så ender det med den film eller serie der altid går, men man engentlig er vildt træt af. Så her kommer de!

Håber at du bliver lige så vild med dem som vi er.

1. Jane the Virgin. Vi elsker den her serie det er totalt vores yndlings serie. Det er en af de der serier der bare sider fast og man tænker på den hele tiden. Den er så sjov spændende helt hundrede et kig hver.

2. Moonrise Kingdom. En mega god og fin film det er en oplevelse i verdens klasse. Det er en af vores yndlings film.

3. The Carie Diaries er en vildt god serie om kærlighed til sin familie, venner og sit crush og selfølgelig tøj. Så hvis du er glad for mode, kærlighed, 80erne, og NYC så er det her serien for dig.

4. Coming to America! Er en totalt sjov film med Eddie Murphy i hovedrollen, så det kan jo kun være godt. Hvis du har brug for en grineren aften med vennerne er det her filmen.

5. Vi slutter af med den mest fantastiske film "Eat, pray, love. Det er en virkelig en perfekt film til dig og din bedste veninde til en hyggelig tøse aften. Det kræver god tid, nu når filmen er på 2 timer og 20 min. Men det er helt sikkert det hver.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hi honey,

Nu er der endelig et nyt indlæg på bloggen. Vi er vildt kede af at det har stået så stille. Det er primært af mangel på motivation, og vi er begge lige blivet blandet, og har nu helt nye mennesker at forholde os til, og oven i det så regner det ned med lektier, og tiden skal findes da vi ikke går i klasse sammen. Så tiden og ens evner skal prioriteres, og vi sætter måske også lidt for høje krag til vores indlæg. Så vi øver os i at små indlæg har også en plads på vores blog. Men nok om det.

Vi har et lille men fint indlæg til jer om pyjamaser. Vi er begge to MEGA STORE FANS AF PYJAMASER!!!!!. Til vores store held er pyjamaser en dejlig trend, så man kan jo have pyjamas på hele tiden. En pyjamas er personligt vores bedste ven især i vinter halv året. Fordi den er den perfekte kombination af lækker stilet og bare det mest dejlige at have på. Så hvis du er på jagt efter en pyjamas lige meget om det til en hygge dag der hjemme eller et hverdags outfit til den perfekte vinter er der lidt forslag her.

Likes

Comments

Hey darlings.

En piges kærlighed til sko er en ren og stærk kærlighed . Så i dag skal det være en hyldest til den smukke og fantastiske accessorie. Så vi har lidt lækre og opfindsome sko.

Det føreste sko brand er Katy Perry collection. Det er nogle super cool og lækre designs . Så læn dig tilbage og få lidt lækkert inspiration.

Næste brand er det uforglemmelige Moschino. Moschino er så cool og kreativt. Så de skulle selvfølgelig med.

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Møs, Sommer og Marie

Likes

Comments

Hello Kittys,

I dag står det lille indlæg på intet mindre end den søde katte pige- Hello Kitty. Det virker måske lidt crazy, men helt ærligt hvem har ikke en lille Hello Kitty obsession. Vi elsker Hello Kitty fordi hun er så farverig og sjov. Vi har fundet nogle sjove billeder af Hello Kitty som nok kan give jer lidt lyserød varme her på de kolde regnvejrs dage i September.

Have fun!

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood

Kys, Sommer og Marie.

Likes

Comments

Hey darlings. vi har lavet et super lækkert interview af den super stilede og kreative Caroline Plummer. Caroline har også en super fin blog som du kan besøge her.

Have fun!Hvad hedder du?

- Caroline Plummer.

Hvor gammel er du?

- 26, men bliver snart 27 til oktober.

Hvad er det første du gør når du vågner?

- Det er nok at gå på toilettet.

Hvilken stil er din lejlighed indrettet i?

- Jeg flyttede sammen med min kæreste for 2 år siden, så min stil har nok måtte gå lidt på kompromis. Men min lejlighed er primært domineret af planter.

Hvem synes du laver de bedste skønhedsprodukter og hvorfor?

- Jeg har lige købt Rihannas nye produkter, men ellers Glossier, jeg vil bare eje alle deres produkter!

Høje eller flade sko?

- Nok flade

Hvilken cafe er din yndlings i København?

- Jeg synes i hvertfald at Atelier September er den pæneste, men hvis jeg lige hurtigt skal have en kaffe med på farten så er det nok Original Coffe.

Hvis du skulle bruge 3 måneder et sted, hvor ville det så være?

- Helt sikkert New York.

Hvad laver du for tiden?

- Jeg arbejder på Splay hvor jeg er maneger for nogle youtubere og så har jeg bloggen Rainbow Dash ved siden af.

Beskriv din stil med 3 ord.

- Oversize og så en blanding af meget drenget og meget piget. Så kan jeg rigtig godt lide når det er lidt volumeøst med for eksempel nogle høje skulder puder så det ikke bliver for fladt.

Hvor shopper du for det meste?

- Det er meget forskeligt, jeg shopper mest på nettet, jeg synes for eksempel at Mango har nogle rigtig flotte ting og Asos´ eget mærke og så selvfølgelig &otherstories der kan man altid finde noget.

Hvad står på din ønskeliste lige nu til dit klædeskab?

- En vinter jakke fra 66 degrees north, en taske fra ATP Atelier, et par vildt fede hvide ganni bukser, et par solbriller fra Le Specs og en ørering fra Frederikke Baum.

Hvilken er din yndlings storby og hvorfor?

- Helt sikkert New York, jeg kan faktisk også godt lide Berlin, men jeg kan specielt godt lide New York fordi jeg synes det er en mega fed by at være alene i. Det lyder nok lidt mærkeligt, men det er bare super hyggeligt bare gå ind i nogle butikker og sætte sig på en cafe.

Hvilken genre musik er din yndlings?

- Det er nok RnB så noget danse musik, men jeg kan også rigtig godt lide så noget sørgeligt musik ligsom Lana Del Rey for eksempel.

Hvem er din yndlings Spice girl?

- Altså da jeg var lille var det helt sikkert Sporty Spice, men den som jeg synes har gjort det bedst efterfølgende er nok Victoria Beckham (Posh Spice).

Hvor lang tid har du intresseret dig for mode?

- Uuh, det er lang tid siden. Nok lige siden Clueless kom ud i 1996 altså da jeg nok var 5-6 år. Den er så god!

Som hvad og hvor ser du dig selv om 10 år?

- Enten i det job jeg har nu, jeg elsker den der manager funktion og så tror jeg virkelig også meget på youtube. Ellers kunne jeg rigtig godt tænke mig at lave et projekt med min lillesøster, da vi har mange af de samme idéer og så tænker vi meget ens.

Hvis du skulle have et samarbejde med en person hvem skulle det så være?

- Altså det kunne være så sejt at lave en tøjkollektion med for eksempel Balenciaga eller noget med Rihanna. Måske en dokumentar film om hende?

Hvad var din drøm om at blive da du var lille?

- Jeg tror egentlig bare det var skuespiller, altså da man var lille var det altid den der skuespiller, sanger eller model. Så var det nok for mig skuespiller.

Hvad var dit første minde med mode?

Det var nok Clueless eller Barbie. Jeg var så heldig at have en far der var direktør for Matel som ejer Barbie. Så jeg havde en HELT masse Barbie. Jeg kan også bare huske den der frustration om at dukkernes tøj ikke passede mig.

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer og Marie.

Likes

Comments

Hey cOoL CaTs

🌈 🌴

Vi har tænkt længe om hvad dette indlæg skulle handle om. Vi kiggede på en masse inspirations billeder. Det gik op for os at vores store inspirations kilder var en masse seje kvinder. Så vi besluttede os at lave en hyldest til alle de dejlige damer. Men hey, vi har fundet en super lækker sang, som hedder "Losing You" -af Solange, som også er en af de skønne kvinder vi skriver meget mere om. Giv sangen et lyt imens du læser indlægget eller ser billederne💓 🎶


1. Anna Wintour ✨

I 2013 blev hun kunstnerisk leder for det amerikanske Vogue . Hendes kendetegn er hendes sideboy bob frisure og hendes mørke solbriller (så der er ingen der kan lurer hendes meninger ). Wintour er blevet en vigtig rolle i en stor del af modeverdenen. Hun er blevet meget rost for hendes øje for modetrends og hendes støtte til yngre designere. - Vi elsker hende fordi hun er indbegrebet af stil og utrolig sej og har virkelig bygget sig en karriere. She got GIRL POWER.

2. Solange (Knowles) 🌴

Er en amerikansk sanger, sangskriver, danser, model og skuespillerinde. Solange havde en interesse i musik fra en tidlig alder. Ved 16 år udgav Solange sit første studioalbum Solo Star (2002). Mellem 2005 og 2007 havde solange flere mindre fungerende roller som blandt andet Bring It On: All or Nothing (2006) og fortsatte med at skrive musik til sin ældre søster Beyoncé Knowles-Carter og ex-Destiny's Child medlemmer Kelly Rowland og Michelle Williams.👀 ✨ - Vi elsker hende fordi hun er fantastisk og alt ved hende er bare super cool. Hun har virkelig mange talenter, og det er virkelig GIRL POWER. Vi må indrømme at vi nok høre hendes musik hver dag.

3. Chiara Ferragni 🌸

Er en italiensk forretningskvinde og modeindflydelse på sociale medier. Hun er også blogger og mode designer, der har været ansat af Guess som model. Som blogger er hun kendt som "The Blonde Salad", det hedder både hendes mode blog og hendes første udgivne bog. Nu har hun en masse ansat på sin blog og har sit eget mærke af eget navn - Tjek hendes hjemmeside ud her 💗. - Vi elsker hende fordi hun er nået så langt. Hun startede blot med en normal blog og endte med eget mærke og meget succesful blog.

4. Frida Kahlo 🌙

Da hun som 18-årig blev ramt af en ulykke der handicappede hende, begyndte Frida at interessere sig for malerkunst frem for medicin. Hendes værker omhandlede blandt andet sorg, smerte og glæde. 55 af hendes 143 malerier er selvportrætter der indeholder en masse smukke farver, grafiske detaljer og liv. Hun var desuden påvirket af den indfødte mexicanske kultur, som hun illustrerede med lyse farver, med en blanding af realisme og symbolisme. - Vi elsker hende fordi hun kæmpede selvom hun havde så mange smerter. Hun kom fra et land hvor kulturen var meget sexistisk, men alligevel blev hun så succesful og opnåede sin drøm. - Det er virkelig GIRL POWER!!

5. Diana Vreeland 👘

-Var en kendt modemagasins forfatter og redaktør inden for mode. Hun arbejdede for modetidskrifterne Harper's Bazaar og Vogue, som var chefredaktør for Vogue, og som specialkonsulent på Costume Institute of Metropolitan Museum of Art. Hun blev udnævnt til den internationale bedste klædte i Hall of Fame i 1964. - Vi elsker hende fordi hun skilte sig så meget ud og var super kreativ og det var helt vildt de ting hun fandt på. Hun var indbegrebet af GIRL POWER.

6. Iris Apfel 👀

Er en amerikansk forretningskvinde, indretningsarkitekt og modeikon. Iris´ kendetegn er hendes fantastisk store briller og hendes vilde stil. - Vi elsker hende fordi hun er så farverig og modig det er super sejt og inspirerende.

Vi håber I kunne blive inspirerede og kunne lide indlægget (...selvom det var lidt langt) 😉


Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer & Marie.

Likes

Comments

Hey darlings, vi er taget til en lille ø, med det meget kreative navn- Ærø ;).. Ærø er en skøn ø, hvis du er i humør til en fem timers tur, elsker vand, lavloftede huse og blomster på hver et gade hjørne.

DEN BEDSTE MÅDE AT REJSE PÅ:

Lige meget hvor du tager hen, er det altid godt at rejse med en god ven, et mode magasin og et lækkert kamera. Så om du tager til Skagen eller Dubai så husk fede oplevelser er = Et godt selvskab. Tilføj lidt god musik og noget lækkert mad så køre det hele på skinner.

Vi har taget nogle lækre billeder, som I kan bruge som inspiration til den skønne sommer 17.

​​Vi nyder nu den danske sommer på Ærø med masser af cola og tyggegummi ;)..men snart går turen til Fyn, og I skal selvfølgelig med ;).

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer & Marie.

Likes

Comments

Denne blog er dikteret af to modeglade piger fra Københaven. Som begge to har mode på hjernen.

Jeg hedder Sommer, jeg er en af de to piger bag YoungSkin. Jeg elsker modeformidling og alt hvad der har med æstetik og skønhed at gøre. Mode er en primær del af min hverdag, og det er også det jeg bruger det meste af min tid på.

Jeg hedder Marie, jeg er en af de to piger bag YoungSkin. Jeg elsker at kigge i modemagasiner og drømmer selv om at lave mit eget magasin engang. Jeg kan godt lide at være kreativ når det kommer til mode med collager og farver.

Kys, Sommer & Marie.

Likes

Comments