Hey bae

Så er vi kommet godt ind i december og det er jo snart jul, yay. Nu når vi er to piger på denne blog, havde vi tænkt os at I skulle have hver vores ønskeliste.

Her kommer nogle af Maries ønsker:

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Marie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

¡Hola

Jeg (Marie) er fløjet til Málaga i Spanien. Det er skønt her. Nogle dage er det lidt koldt, og nogle dage varmt. Men ihvertfald, maden er god, jeg har mødt en masse palmer på min vej, været ved en masse kulturelle spanske seværdigheder og shoppet løs! Så lidt billeder skal I da ikke gå glip af!

Have fun!

Turen går desværre hjem i dag, men jeg kommer helt klart igen!

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Marie og Sommer

Likes

Comments

Hey honey,

Vi har i dag et helt nyt indlæg + en ny kategori! Der kommer til at handle om alle de lækre items en kendis har på, men så oven i købet også på et budget, med links osv! Det er jo bare ikke altid at vi alle har råd til Gucci, Chanel, Balenciaga osv. Nogle gange har man også brug for bare lidt inspiration til et helt normalt hverdags outfit. I dagens indlæg har vi taget udganspunkt i den altid stilede Pernille Teisbæk.

Let´s start!

Første outfit er det cool denim sæt!

Vi fandt en lækker jakke dog uden "pelsen" på indersiden. Link her

Bukser, link her

Vi fandt en sweater lignende, bare lidt mere grovt strikket. Link her

Sneakers´ne var lidt sværere at finde på et budget, men vi fandt 2 par, begge til under 2000kr. Link her & herNæste outfit er det EKSTREMT seje sorte sæt med de røde detaljer!

1. Vi kunne ikke rigtig finde sådan nogle "tynde" solbriller som på billedet, men vi fandt nogle lignende her

2. Øreringene kan købes fra en masse sælgere. På instagram findes der f.eks rigtig mange fine par. Der to bud på smykke/perle profiler her & her .

3. Vi fandt den her lækre (og billige) blazar, dog uden guld knap detaljerne. Link her.

4. Link til et par lignende bukser, her .

5. Link til en lignende taske, her

6. Tørklæde (rundt om tasken), link her

7. Sneaks´ne er de samme som i det første outfit. Link her & her


Sidste mega fine outfit:

1. Solbrillerne er oprindeligt fra Acne Studios, men her er en "kopi" fra Amazon til en meget lavere pris. Link her

2. Guld halskæderne, link her.

3. Lignende stribet skjorte, dog i rød. Link her

4. Det var lidt svært at finde en nederdel der lignede den på billedet. Men vi fandt lidt, dog uden farverne som på hendes. Link her

5. Vi fandt disse par "sandaler", som vi syntes lignede mest. Link her.

Håber I kunne lide indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer og Marie

.......pssst - hvis I kunne tænke jer at se mere fra denne serie så like indlægget!😘

Likes

Comments

Hey love

Jeg, (Sommer) har været i Paris. Jeg elsker skønne Paris, da det er som mit andet hjem. Jeg har tilbragt nogle dage (2 uger) her, med at drikke Mocca (varm cacao med kaffe) og gået rundt i de forskelige smukke, skæve og mærkelige bydele mm. Jeg håber at der er lidt inspiration til en drøm om Paris her.

Have fun!

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys Sommer og Marie.

Likes

Comments

Hey honey,

I dagens indlæg har vi forberedt en farve guide. Her til vinter kan det være lidt svært at skifte sit syn om i garderoben. Men bare fordi dagene bliver mørkere behøver alt tøjet da ikke også blive det! Men selvfølgelig skal der være plads til de mørkere farver. Så her kommer der lidt forslag til en lækker garderobe.

1. Gul. Gul er et fint og lækert pift til de grå og kedelige vinter dage.

2. Brun pels er en klassiker der skal hives frem fra skabet.

3. Orange nuancer, er lækre varme farver som er dejligt at varme sig på.

4. Lyserøde farver fungere godt hele året.. Især hvis man parrer det med en lækker varm farve som rød.

5. Blåt denin. Denim er noget der altid skal være i ens garderobe i alle årstider. Det er så fint og passer til næsten alt.

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer og Marie

Likes

Comments

Hey dear,

Vi elsker at julen nærmer sig med julestemning og hygge, men kulden og de mørke dage er vi ikke store fans af. Derfor har vi fundet 5 MEGA gode bøger som I bare må læse! Så frem med et varmt tæppe og en kop kakao og så er vi klar!

Den første helt fantastiske bog, er ANNA OG DET FRANSKE KYS! Den her bog er klart en af vores favoriter! Den handler om Anna fra USA der bliver sendt på kostskole i Paris. Der møder hun en dreng som hun bliver vanvittigt forelsket i. Bogen er en rigtig pige-bog. Som du må læse!

Den anden bog er den uforglemmelige DRESS SCANDINAVIAN, lavet af den sejste Pernille Teisbæk. Bogen er vildt inspirerende og mega sej. Farverne fejler heller ikke noget og så er der nogle vildt gode outfits i bogen. Helt klart en favorit!

Næste bog er den mega seje bog, HOW TO BE PARISIAN! Den her bog er mega cool der handler (sjovt nok) og hvordan man er en rigtig pariserinde. Bogen handler om kærlighed, stil/mode og dårlige vaner. Bogen er sjov og flot lavet. Vi er begge to store fans!

Fjerde bog er den mega saje og inspirerende bog - COCO CHANEL. Bogen er en slags bilede -bog, men dog er der lidt tekst. Selvom bogen er på engelsk, er den så fin og den har nogle vildt flotte tegninger. Bogen handler om Coco Chanels liv og hendes barske barndom. Sådan en fin bog og klart en favorit!

Den sidste bog er den vildt fede bog - IT. Bogen er skrevet af den sejeste kvinde Alexa Chung. Bogen handler om mode, erfaringer og Alexa Chung selv - mm. Bogen er helt klart en favorit, som bare skal læses!

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer og Marie

Likes

Comments

Hey darligs

I dagens indlæg har vi forberedt vores Top 5 på de bedste film og serier på Netflix . Du kender sikkert at du scroler ned af Netfilxs hjemmeside, og leder efter en ny lækker film eller en ny spændende serie, og du bliver bare så totalt overvældet af alle de muligheder, og så ender det med den film eller serie der altid går, men man engentlig er vildt træt af. Så her kommer de!

Håber at du bliver lige så vild med dem som vi er.

1. Jane the Virgin. Vi elsker den her serie det er totalt vores yndlings serie. Det er en af de der serier der bare sider fast og man tænker på den hele tiden. Den er så sjov spændende helt hundrede et kig hver.

2. Moonrise Kingdom. En mega god og fin film det er en oplevelse i verdens klasse. Det er en af vores yndlings film.

3. The Carie Diaries er en vildt god serie om kærlighed til sin familie, venner og sit crush og selfølgelig tøj. Så hvis du er glad for mode, kærlighed, 80erne, og NYC så er det her serien for dig.

4. Coming to America! Er en totalt sjov film med Eddie Murphy i hovedrollen, så det kan jo kun være godt. Hvis du har brug for en grineren aften med vennerne er det her filmen.

5. Vi slutter af med den mest fantastiske film "Eat, pray, love. Det er en virkelig en perfekt film til dig og din bedste veninde til en hyggelig tøse aften. Det kræver god tid, nu når filmen er på 2 timer og 20 min. Men det er helt sikkert det hver.


Likes

Comments

Hi honey,

Nu er der endelig et nyt indlæg på bloggen. Vi er vildt kede af at det har stået så stille. Det er primært af mangel på motivation, og vi er begge lige blivet blandet, og har nu helt nye mennesker at forholde os til, og oven i det så regner det ned med lektier, og tiden skal findes da vi ikke går i klasse sammen. Så tiden og ens evner skal prioriteres, og vi sætter måske også lidt for høje krag til vores indlæg. Så vi øver os i at små indlæg har også en plads på vores blog. Men nok om det.

Vi har et lille men fint indlæg til jer om pyjamaser. Vi er begge to MEGA STORE FANS AF PYJAMASER!!!!!. Til vores store held er pyjamaser en dejlig trend, så man kan jo have pyjamas på hele tiden. En pyjamas er personligt vores bedste ven især i vinter halv året. Fordi den er den perfekte kombination af lækker stilet og bare det mest dejlige at have på. Så hvis du er på jagt efter en pyjamas lige meget om det til en hygge dag der hjemme eller et hverdags outfit til den perfekte vinter er der lidt forslag her.

Likes

Comments

Hey darlings.

En piges kærlighed til sko er en ren og stærk kærlighed . Så i dag skal det være en hyldest til den smukke og fantastiske accessorie. Så vi har lidt lækre og opfindsome sko.

Det føreste sko brand er Katy Perry collection. Det er nogle super cool og lækre designs . Så læn dig tilbage og få lidt lækkert inspiration.

Næste brand er det uforglemmelige Moschino. Moschino er så cool og kreativt. Så de skulle selvfølgelig med.

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Møs, Sommer og Marie

Likes

Comments

Hello Kittys,

I dag står det lille indlæg på intet mindre end den søde katte pige- Hello Kitty. Det virker måske lidt crazy, men helt ærligt hvem har ikke en lille Hello Kitty obsession. Vi elsker Hello Kitty fordi hun er så farverig og sjov. Vi har fundet nogle sjove billeder af Hello Kitty som nok kan give jer lidt lyserød varme her på de kolde regnvejrs dage i September.

Have fun!

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood

Kys, Sommer og Marie.

Likes

Comments