Header

Hej på er!
Någon dag sen sist och det beror på att jag är verkligen heeeelt slut i kroppen. Alla dessa nätter med Melody har verkligen gjort sitt och jag har inte haft ork till mycket alls. Varje dag när jag vaknat på morgonen har det känts som att vakna till sin egen begravning. Jag har bokstavligen fått tvinga mig själv tills kolan och vägrat ge upp igen.
Jag vet verkligen inte vad de är med Melody just nu om det är tänderna eller någon utvecklingsfas. Jag vet att även Vanilla hade en tid som såg ut som den här men inte lika intensivt och kraftsugande. Utan varje gång hon vakande till var de bara att ge henne nappen och sen somna hon om, men så är det verkligen inte med Melody utan hon vaknar till helt och vill typ leka. Och detta händer varje natt mellan 21 och 05, så ni kanske kan tänka er att sömn är ingenting jag får någonting av utan varje morgon och varje dag är jag lika utsliten som dagen innan. Har till och med somnat till ordentligt på flera lektioner den här veckan.
Någon som känner igen detta får gärna lämna en kommentar om vad jag ska ta mig till, please.

Nu till något roligt! Jag har ÄNTLIGEN hittat overallen som jag sökt efter med ljus och lykta till Vanilla. Ni anar inte hur många gånger jag suttit och googlat runt för att hitta rätt storlek! Men det lönar sig att lägga så mycket tid och energi i slutändan, hehe
Nu är denna fina och varma overallen beställd och nästa vecka ska den invigas, jippi! Visade den för Vanilla och hon utbrast "åh, mamma den är så rosa och fin" så fått även ett godkännande ifrån lilla prinsessan.
Beställde även mössan för jag älskar när allting matchar och är liksom komplett, dock behöver hon en lite mer vardaglig och tunnare mössa med, så det ska jag på jakt efter i veckan som kommer.

Nu ska jag gå och lägga mig för att få mig lite sömn förhoppningsvis. Vanilla är hos gammelfarmor tillsammans med morfar och Melody ligger och sover och har vakant till två gånger men somnat om rätt snabbt den här gången, så peppar peppar att de håller i sig hela natten för jag behöver verkligen gå in på REM-sömn.
Godnatt på er alla fina.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Första gången jag hade...

- Fest hemma hos mig. Vilket var i min farmors lägenhet i hennes lilla etta. Hade bjudit över dom närmsta vännerna plus A. Ingenting blev ju riktigt som planerat och det var midsommarafton så de var verkligen kaos. Grannen ovanför hade också fest och där slängde han ut ett par som tänkte sova under trappen. Men så packad som jag var så erbjöd jag dom en sovplats, i min farmors lilla ETTA. Sen dessutom var de redan några stycken som skulle sova över hos mig så var trångt men gick bra ändå, gjorde iallafall min goda gärning för dagen.

- Sex, det var verkligen inte som jag hade trott eller hoppats på. Jag var ganska full och ville bara bli av med oskulden. I efterhand så här ångrar jag de verkligen och önskar att min första hade varit med A. För han är ju den enda killen jag på riktigt har älskat och de hade nog blivit mer som jag hade förväntat mig om de var med någon jag älskade.

- Föräldramöte för Vanilla, alltså den känslan är nästan lika obeskrivlig som själva förlossningen. Jag som 19 åring satt som förälder åt någon annan,mitt barn. Shit, där och då kände jag mig verkligen stor och vuxen. Det var liksom så sjukt att gå på föräldramöte utan att vara "barnet". Jag vet att jag var sjukt nervös och visste inte riktigt hur man bar sig åt utan att skämma ut sig. För rädslan att bli dömd för att vara ung mamma kom väl då för första gången. Jag var så rädd att dom skulle säga åt mig att jag gjort något igen fel gällande Vanilla. Än idag är jag lika nervös när jag ska på ett föräldramöte och nu är det dessutom två stycken.


Första gången jag fick...

- Barn! Bästa som hänt mig, när jag födde Vanilla så blev även jag född på nytt. Hon formade mig till en person jag inte visste fanns inom mig. Själv upplevelsen och känslorna som jag hade då är verkligen helt obeskrivligt, man måste uppleva det själv för att förstå. För den känslan när dom lägger ditt barn på din bröst är så mäktigt att man slutar och andas för någon sekund och inser i den stunden att de hör lilla knutet är ens barn, av samma kött och blod.

- Mens, haha den här historien är rolig. Jag fick min mens när jag var 13 år om jag inte minns helt fel och jag som inte tål att se blod trodde att jag höll på att dö. Först satt jag där med mina blodiga trosor och fattade noll sen bara skrek jag rakt ut. Mamma kom in springandes och undrande vad som hade hänt. Men istället för att förklara så slängde jag bort trosorna ifrån mig och grät så tårarna spruta åt alla håll och kanter. Efter en stund när yrseln hade lagt sig och jag hade lugnat ner mig i mammas famn sa jag "mamma de kom massa blod, jag tror jag kommer dö snart"
Mamma brast ut i skratt och jag fatta ingenting. När hon skratta färdigt sa hon "du har fått din mens och blivit en kvinna"
Alltså Gud jag ville bara sjunka genom golvet jag satt på, 13 år och fått min mens men istället tror jag att jag ska dö. Ja de blir kul att se mina som flickors reaktioner när den tiden kommer för dom, haha undrar om dom blir lika dramatiska som mor sin.

- Köpa ut cigaretter själv var jättestort för mig. Felicia och A var med mig inne på Coop för att dom skulle filma det. Ja vi var riktigt töntiga och trodde att jag var typ den första i världen som blev 18 år, haha. Men det är ett roligt minne som jag än idag ler åt varje gång jag tänker tillbaka på de.

Första gången jag åkte...

- Utomlands var ju till Sverige och den resan är verkligen ett kapitel för sig. De var en lång resa och jag minns knappt någonting eftersom jag var så liten. De enda jag kommer och tänka på är dom människorna som hade tuppkam som var inne då. Jag trodde allvarligt att de var människotuppar, haha

- Till Danmark var med A och vi hade varit tillsammans i bara några månader. Vi besökte faktiskt Christiania för jag hade hört talas om ett ställe där man kunde röka på "lagligt" och trodde aldrig på de. Men tyvärr var allt som sades sant. Jag såg flera familjer som satt med barn i Vanilla ålder och rökte, även barnen fick röka. Alltså de var så sjukt att jag trodde inte mina ögon och det värsta var ju att man kunde inte ens anmäla dessa föräldrar, för polisen kunde inte komma in där. Vi var inte där länge alls utan när jag såg dessa familjer så gick vi därifrån och utforska själva staden. Åt på en resturang och känslan när man som 17 åring fick beställa öl var ju inte lite coolt, hehe

- På loppis! Jag har aldrig gillat loppisar utan börja älska de när jag fick barn, det är så kul att fynda nästan nya saker till små fjuttiga priser. Så min första gång på Kyrkheddinge loppis i Staffanstorp var verkligen dyrt eftersom jag köpte såååå mycket. Men när man tänker efter så hade jag inte ens fått en av alla dom leksaker jag köpte till Vanilla för priset för allting och då köpte jag ändå massa annat som inredning, porslin och tonvis med kläder allt de gick på cirka 800 kronor om jag inte minns fel. Så man får verkligen mycket för pengarna på en loppis.

Likes

Comments

Hej på er kära läsare!

Jag är väldigt nyfiken på vilka som läser min blogg och hur ofta. Så här kommer en frågeställning. Alla är anonyma.

Ha en underbar dag!


Likes

Comments

1. Hur gammal är du om fem år? 26 år, alltså har jag passerat drömåldern 25, hehe

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Zarina, haha. Tack vare alla våra två timmars matte lektioner.

3. Hur lång är du? Tyvärr 156 mc :(

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Nerv, riktigt bra film. Kändes så verkligt alltihopa! Rekommenderas starkt!

5. Vem ringde du senast? Syster min, som aldrig kan svara...

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Vart är du nu?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? RINGA! Men de tycker inte folket runt omkring mig.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är gifta.

10. När såg du senast din mamma? Imorse.

11. Vilken ögonfärg har du? Mörkbruna

12. När vaknade du i dag? Halv nio av Vanilla som vanligt, haha. Hon är den som alltid väcker mig genom att säga " mamma vakna nu, jag vill ha mat och vi ska till dagis"

13. Vilken är din favoritjulsång? Himlen i min famn med Carola :) blir alltid så rörd när jag hör den. Gud vad jag längtar till julen nu.

14. Vilken är din favoritplats? Hos dom jag älskar, min familj!

15. Vilken plats föredrar du minst? Nästan alla plaster som är mörka och man hör ljud som är oförklarliga.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj jisses! Jag har gått klart min juristutbildning, kanske jobbar på en advokatfirma också... har ett hus som antingen är drömhuset som vi själv byggt från grunden eller ett köpehus. Har tre barn istället för två och är lyckliga.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Min farmors läskiga påhittade historier.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag diskuterade med A om vagnen.

19. Hur stor är din säng? Oj de är en bra fråga. Det är en 120x200 tror jag.. den är riktigt stor iallafall. Love it!

20. Har du stationär eller bärbar dator? En skrutten bärbar som börjar leva sina sista dagar...

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover med "pyjamas- shorts" och ett Linné eller bara något stort och pösigt. Ska kunna röra mig hur som helst men ändå vara sval.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två och jag sover med båda. En under huvudet och en att krama om och halvt ligga på.

23. Hur många landskap har du bott i? 3 , haha och alla landskap har sina historier.

24. Vilka städer har du bott i? - Hyltebruk i Halland, Öland och alla dess små byar, Kalmar, Nybro, Emmaboda, Sjöbo och Helsingborg. Sen får ni tänka på att jag endast är 21 år gammal...

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor eller barfota. Hatar strumpor egentligen...

26. Är du social? Det kan man ju lugnt säga! Älskar att träffa nya människor och skaffa mig en stor vänskapskrets.

27. Vilken är din favoritglass? Ben & jerry

28. Vilken är din favoritefterrätt? Oj jag har förmåga verkligen för jag är en gottemänniska.

29. Tycker du om kinamat? Sådär, föredrar inte de framför typ grekiskt.

30. Tycker du om kaffe? Jajemänsan, hur skulle jag annars överlevt?

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe, energidrycker eller te....

32. Sover du på någon särskild sida? Beror på typ månen har jag börjat fatta...haha

33. Kan du spela poker? Jadå

34. Tycker du om att mysa/kela? Bästa som finns!

35. Är du en beroendemänniska? Haha lätt!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja

37. Vill du ha barn? Jag har två flickor som gör min vardag till något extra men en liten pöjk hade nog inte skadat, hehe

38. Kan du några andra språk än svenska? Azeriska, turkiska och en väldigt liten mängd engelska..

39. Har du någonsin åkt ambulans? Herregud...frågan borde varit hur ofta brukar du åka ambulans...

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet men även bassängen när man är tex på badhus.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mina prinsessor och inredning.

42. Äger du dyrbara smycken? – några stycken men inga som har någon stor betydelse...hoppas på en i framtiden...*blinkblink

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Tittar aldrig på tv men just nu paradise hotel.

44. Kan du rulla med tungan? Hur gör man det?

45. Vem är den roligaste människan du känner? Zarina utan tvekan. Och min älskade kloka och galna dotter Vanilla.

46. Sover du med gosedjur? Nopp

47. Vad har du för ringsignal? Lekdags, hehe

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja från när jag var 6-8 år typ.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min temugg

50. Flirtar du mycket? Ja när man är singel så ;)

51. Kan du byta olja på bilen? Haha, vill någon förstöra sin bil så kan jag väl göra de :)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Jag har inte körkort än tyvärr, men den dagen jag får de lär jag gå i konkurs på grund av fortkörning eller p-bot, ja u namn it.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Femtio nyanser av mörker..

54. Läser du dagstidningen? Aldrig.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Värdelöst.

56. Dansar du i bilen? Ja alltid när jag åker bil med någon, hehe.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Mix megapol för hundra år sen tror jag.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Siffror,siffror, siffror och åter siffror...

59. När var du i kyrkan senast? Ja när var det Gud?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? LINDA! Världens bästa svenska lärare!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En dag och jag höll på att dö av panik för alla kryp!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Det var längesen... önska någon kunde göra de snart igen.

63. Vad lyssnar du på just nu? Tystnaden... dock så tror jag det spökar igen för toadörren stängs och öppnas... HJÄLP!

64. Har du varit med i tidningen? Ja, pinsamt värre..

65. Vad är det konstigaste du ätit? För mycket enligt många andra.

66. Vem såg dig naken senast? Syster min.

67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa

68. Hur imponerar man på dig? Genom mina barn :) visar man att man gillar dom eller älskar dom så har man imponerat högt.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Vänner och A

70. Har du någon piercing? Öronen och naveln.

71. Din största vinst? 50 kr? Kommer inte ihåg för jag vinner fan aldrig. Den gången när jag och A trodde att vi hade vunnit en bil på Bingolotto var sista gången jag spela...

72. Civilstånd? Förhållande, hehe

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Timepool, jobb och massa andra shopping sidor.

74. Är du fåfäng? Har aldrig förstått de ordet eller innebörden så därför svara jag nej.

75. Ångrar du någonting du gjort? Allt för mycket.

76. Hur gammal är din pappa? Gammal som gatan, haha Ne han är typ 47 tror jag.

77. Vilket är ditt drömjobb? Familjerättsadvokat

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Åka till Azerbadjan med min lilla familj. Kanske blir av äntligen i december, wihoo

79. Vad har du haft för husdjur? Katt och kattungar om det räknas.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 1. Jag och A har gett vårt förhållande en chans till. 2. När jag skämtar så tar alla de seriöst och stämplar mig som elak eller bitchig. Men egentligen menar jag inget illa. 3. Jag har ingen bra relation till mat eller sömn just nu.

81. Svär du ofta? Typ varje jävla mening jag säger... måste sluta med de!

82. Sverige när det är som bäst? Ja du låt mig ta en funderare.... när Stefan inte var statsminister...

83. Kan du åka slalom? Haha nej.

84. Vad har du ätit i dag? Äggröra... sa ju att min relation till mat är sämst just för stunden.

85. Vad har du för utbildning? Ingen än så länge.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ögonen...

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Brösten, snyft... förr i tiden var jag mest nöjd med den delen.

88. Vilken är din bästa egenskap? Jag prioterar alltid mina barn före allting annat.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Att jag säger något innan jag tänkt klart, så folk tar de fel.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Seriöst? Ingen

91. Saknar du något? Ja, A

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Barnens men inte mina.. är för gammal nu.

93. Vad gör dig ledsen? Folk som ljuger, och allt ont som händer mina barn.

94. Vad gör dig glad? Mina fina prinsessor!

95. Har du varit gift eller förlovad? Förlovad.

96. Vad ska du göra i helgen? Jobba förhoppningsvis

97. Vad är det knasigaste du gjort? Det tar vi i ett eget inlägg...finns för många och historierna är låååånga.

98. Vad har du för laster? Öh?

99. Vem är din förebild? Min älskade mamma.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla dessa frågor? Ta en cigg, spela gardenesape och sen krypa ner bredvid min älskade mini gris.

Den här lilla grisen sover i mammas säng inatt så nu ska jag skynda mig på och titta på henne tills ögonen slocknar. För man får ju aldrig nog av att kolla på det underbara mästerverket man skapat.

Likes

Comments

Tänkte jag kunde göra en lista med 5 saker som jag år bra på, hoppas ni gillar de.

-
Att argumentera om min sak. Vill jag ha någonting så kan jag fiska fram riktigt bra och orubbliga argument. En sak som jag fått göra i si sådär två dagar om min snart blivande vagn.

- Att dansa! Alltså Gud jag kan verkligen dansa tills luften i stupen är slut. Och tack vare att jag alltid dansar hemma så har även barnen tagit de efter mig.

- Att läsa! Jag älskar verkligen och bara få dyka ner i en biografi, deckare eller en riktigt bra roman. Nu på senaste har jag även fastnat för ljudböcker vilket jag inte gillat tidigare eftersom jag själv vill läsa för att skapa helt egna bilder och ljud i huvudet. Men nu tycker jag att de är riktigt praktiskt när man fixar sig eller lagar mat.

- Att resa! Egentligen spelar de ingen roll vart jag reser för jag får ändå den dära adrialinkicken. De räcker med att ta tåget ner till Skåne så är jag jätte upprymd, dock inte lika upprymd när jag reser hem igen utan då vill jag bara hem för att skrika HEM LJUVA HEM! Haha.

- Att klicka mig runt på olika shoppingsidor för att antingen planera att köpa något jag vill ha eller för att köra på impulsiva Sheyla och klicka på BEKRÄFTA!

Likes

Comments

Tyvärr så blev de ingen update igår för jag gick hem till mamma efter skolan och fick mat för att sen somna där. Ibland känner man sig allt liten fast man är 21 år och har egna barn. Sen när jag vakna till liv igen så begav jag mig hemåt med syster min samt med en av barnen. Eftersom Melody har varit så konstig några nätterna nu ville mamma se om hon var likadan med henne. Och de var hon inte!
Jag börjar faktiskt tro att de är spöken eller något i min lägenhet för ingen av barnen skriker eller har mardrömmar hos mamma men när dom sover hemma så blir de ingen lugn sömn alls.
Får nog luska vidare på detta..

Men till en tråkig nyhet...
Jag är tvungen att reklamera min fina jacka för de är massa lösa trådar och de lär sluta med att jackan är sönder innan vintern ens kommer på riktigt. Men dom på sportamore var jätte tillmötesgående och de räckte med att jag skicka bilder för att få ut en ny jacka.
Så nu i några dagar lär jag ha på mig min gamla jacka tills jag får hem min nya igen. Den här gången har jag ändrat färgen till svart och storleken till XS.
Även fast jag visste att vit skulle bli skitig fort så insåg jag att all min foundation efter en dag sitter på jackan istället, haha

Nehe hörni nu ska jag in på lektion och ni går ha en fortsatt trevlig tisdags eftermiddag.

Likes

Comments

Alltså min önskan om att en dag ska gå fort har aldrig varit så här enrom. De blev cirka en timmes sömn inatt för Melody höll mig upp efter de. Så ögonen går verkligen inte att öppna helt för de svider och hjärnan är verkligen inte med idag. Tryckte på stopp knappen på bussen men glömde att hoppa av och förut när jag var påväg till bussen höll jag på att bli påkörd.
Ja den här dagen kan bara bli värre...
Fortsättning följer...

Bilden har inget med texten att göra men jag var tvungen att dela med mig av den för att jag blev så lycklig inombords av att se den dyka upp som gamla minnen på Facebook.
Alltså tiden går verkligen fort och här var hon ett år gammal och hade precis lärt sig att äta själv, så mallig som man är så ska man visa även för mamma att man är stor och kan själv.
Älskade barn varför kan man inte dra tillbaka tiden och njuta mer av din tid som bebis?

Likes

Comments

Hej på er alla nattugglor som läser detta inlägg!
Har även eran sömn försvunnit i tomma intet?
Så är det iallafall för mig, har legat i sängen sen halv elva för att få mig en gnutta så kallat sömn men icke.
Jag känner mig jättetrött och ögonen går verkligen i kors men så fort jag blundar och ska förälska sova så får jag lust att ställa mig upp och dansa ungefär.
Funderade till och med på att väcka barnen för att ha lite nattmys, inte helt friskt jag vet men vad fan gör man av så här mycket energi?

Det värsta är att varje gång sömnen beger sig ut på semester så får jag världens idé om att shoppa. Och det är ju faktiskt de absolut värsta man kan göra när man är trött och inte kan tänka klart. Inatt har jag (hör & häpna) inte klickat hem något utan inatt har jag räknat ut mina inkomster och även utgifter. De blev faktiskt förvånansvärt mycket pengar över denna månad och jag kom fram till att den här månaden är månaden då jag nig slår till med en BUGABOO WEEKENDER DOU!
Som sagt energin är verkligen överflödig speciellt om jag sitter och räknar siffror på natten.
Men om mina beräkningar stämmer så kommer jag ännu en gång vara världens lyckligaste tjej/mamma den här månaden. Tanken om att äntligen få köra en bugaboo är för ljuvlig och underbar.

Jisses nu är den halv tre snart jag måste sluta pladdra och göra ett sista försök för att få mig någon timmes sömn. Misslyckas jag även den här gången så lär jag ge fan i vad sömn heter och dygns istället!

GODNATT

Alltså jag blir ju helt exalterad av att se denna skönhet. Det är den nyaste och kallas som sagt bugaboo weekender. Priset är saftig må jag säga men jag tänker som så här att i framtiden så kanske jag skaffar mig en mini till och då är de lika bra att köpa en dou igen. Sen passar ju den här färgen mer om de skulle bli en pöjk istället för den rosa jag hade från början. Dock så älskade jag våran rosa otroligt mycket men kommer defenetivt bli lika kär i den här om inte mer. Liksom bara kolla på alla läderdetaljer och väskan, ja jisses kan inte sluta skriva nog om denna vagn.

Likes

Comments

Alltså den här dagen kommer verkligen följa mig hela veckan nästa vecka. Hur underbar dag som helst. Började med storstädning för att rensa tankarna sen kom Zarina över och bakade en utsökt äppelpaj. Jag som aldrig bekant äta äppelpaj blev helt såld på just hennes. Jag bokstavligen skrapade efter smulor i formen, haha.
Sen blev de musik, dans och massa tända ljus för att verkligen känna den dära höstatmosfären. Trodde aldrig att jag skulle kunna ha dom utan att barnen pilla men konstigt nog så pillade dom inte alls mycket. Utan var mer intresserade av att busa med Zarina.

Den här tjejen är verkligen guldvärd och jag är så fruktansvärt glad över att ha henne i mitt liv. Mådde skit idag men nu mår jag toppen efter en dag med henne.
Så därför ska jag ta tag i pluggandet idag istället och hoppas på att alla glosord sätter sig fast i hjärnan tills imon. Hoppas även ni hade en underbar söndag med massa kärlek i luften.

En morgonpigg Melody som hade bus i sängen med mamma. Man får ju passa på när storasyster inte är i närheten.

Bild tagen av Zarina och jag förstår inte hur hon lyckas ta så fina??

När Vanilla lyckas hitta mina glasögon.. Hon passar iallafall i glasögon ;)

Likes

Comments

En av dom värsta nätterna genomgick jag inatt. Melody vaknade vid fyra och bara skrek och skrek. Gav henne välling men inte ens de hjälpte, utan hon var verkligen otröstlig. Försökte med att vägga henne i famnen till sömns, lägga henne hos mig eller klia henne på ryggen. Men inget var bra nog. Tillslut pallade inte mitt psyke med så jag gav upp och la henne i hennes säng för att sen gå och lägga mig i min. Någon minut senare så somnade hon så även jag. Ja jisses jag vet inte var de var med henne inatt med något var de.

Efter en sådan katastrof natt så bestämde vi oss för att dra in till stan jag, Hadjar och Maja. De var nämligen gymnasiemässa och man blev bjuden på massa olika provsmakar alltifrån mat till dryck. Hittade några favorit och de gjorde även lilla tjejen. Vanilla åkte till mormor igår och hostan som hon haft länge nu hade blivit värre under natten. Hatar verkligen när ens barn är sjuk och man inte kan göra någonting mer eller mindre.

Hur som helst Melody charmade många och smakade på allt hon fick. Jag som brukar vara sträng med sött och liknande lät henne smaka på de mesta idag. Nån dag smått ju även vara hennes gottedag, right?

Efter mässan så gick vi runt lite i affärer och Melody fick en jättefin sen födelsedagspresent från Maja. Visar de i ett eget inlägg imorgon.
Nu är vi hemma och varit de i några timmar, ikväll ska jag ha lite egentid men även plugga allt jag ligger efter med. Sen ska jag försöka ta igen all sömn jag gick miste om inatt. Önskar er en mysig och höstlig lördagskväll.

Alltså dessa två, Melody älskar verkligen Maja. Men de är ju inte så konstigt när maja gör allt hon ber om.

Likes

Comments