GIVEAWAY

En lycklig vinnare vinner en valfri Sippy Cup.

Följande regler:
Följ mig @jemppazz & @twistshakebaby
Tagga 2 vänner som du vill tipsa om tävlingen
Varje kommentar räknas så ju fler kommentarer, desto större chans att vinna

Till er som inte kan vänta på priset så får ni en rabattkod – använd koden jemppazz20 och få 20 % på hela @twistshakebaby’s sortiment!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 110 readers

Likes

Comments

Hejsan hejasan😊
Idag ska jag Vanessa åka på efterkontroll som jag ska på. Efter det ska vi hem till min mamma Alltså Vanessas mormor. Det kommer släktingar dit så vi ska Hälsa på dom och så ska jag färga och klippa håret😍 För den 30/4 är det Vanessas dop och då vill man ju va fin i håret😜 ska ljusa upp håret till min egna hårfärg och sätta i blonda slingor.
Hade så förut och tyckte verkligen om det för då behövde jag inte alls ofta färga håret på Nytt 😊
Man kan se på bilden Hur det ungefär kommer Att se ut. Dock så har mitt hår växt ut där på bilden så det ser inte lika fräsht ut 😂
Vet inte Hur kort jag kommer klippa om jag sen klipper kort 🤔 får se haha😄
Men Nu ska jag fixa mej för om 1,5h ska vi åka iväg.
Pusspuss😘

  • 186 readers

Likes

Comments

Här är några bilder på min tatuering som jag Tog igår😘
Det är plast på tatueringen för tillfället men jag får ta bort det ikväll😍👌🏽

  • 227 readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan. Nu har jag inte bloggat på ett bra tag.
Jag har haft fullt upp med dop planeringar och massa annat.
Min lilla trollunge bara växer och växer. Igår hos barnmorskan mätte vi och vägde vi henne hon va 56,5cm och vägde 4650g.
Hennes hår bara växer men har blivit mycket ljusare.
Hon är fortfarande väldigt lugn och snäll fast hon är vaken mer på dagarna, hon har dessutom börjat andvända napp för ett tag sen.
Imorgon blir hon 6veckor gammal redan😱 tiden går så himla fort hinner knappt med😅

Idag ska jag tatuera mej😍 kommer lägga ut en bild på Instagram och på bloggen troligen idag.

Men Nu ska vi fixa oss vi måste åka om ca 30min, pusspuss😘

  • 275 readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan!
Imorgon blir min lilla prinsessa redan 3 veckor nästa vecka är hon liksom en månad😱 Herregud vad tiden går fort. Hon har vuxit så himla mycket också!
Hinner knappt med haha😄
Ammningen går super bra fortfarande😍 Haha det bara sprutar mjölk så ibland får jag städa golvet och tvätta hennes ansikte när hon släpper taget😂
Hon har haft en jätte stark nacke enda sen hon va typ 3-4 dagar gammal och hennes hår bara växer och det känns som att det bara blir tjockare och tjockare haha😄
Men vi ska åka iväg snart och möta upp mamma (hennes mormor) så det blev ett kort inlägg.
Pusspuss😘

  • 650 readers

Likes

Comments


Tack för utmaningen @Ronjaalexandras 🙌🏼

Fem Saker

... jag inte kan leva utan

1. Min dotter
2. Min familj!
3. Mat
4.mat
5.pengar

... Jag vill göra i mitt liv

1. Skaffa körkort
2. Börja jobba igen. (Med något jag tycker mer om)
3. Resa utomlands
4. Få en bättre kropp
5. Lära mej att spara pengar 😂

... Jag är värdelös på

1. Att ta tag i saker som tex träna o sånt😂
2.
3. Spara pengar
4. Hålla mina humörsvängningar under kontroll
5. Berätta om mina känslor

... Jag är bra på
1. Ta hand om min dotter
2. Tänka på andra
3. Slösa pengar
4. Visa kärlek
5. Äta

... Jag är rädd för
1. Att dö eller att någon i min närhet ska dö
2. Att bli lämnad helt ensam (att jag inte kommer ha någon i min omgivning)
3. Att få panikångest attacker
4. Mörker
5. Clowner

Jag utmanar följande bloggare att göra denna utmaning: @Josefineenell @EmmaTherese

  • 690 readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan! Idag är det lördag så Alltså imorgon har vi vart hemma exakt en vecka och idag är Vanessa en vecka och en dag gammal.
Det har gått jätte bra här hemma hon är super snäll och lugn och hon är jätte lätt att ta hand om. Så jag har det ganska lycigt😉
Första nätterna Vaknade hon med 1h mellanrum då hon Sov breve mej men förra natten o h denhär natten testade jag ha henne i sin egna säng och förra natten Vaknade hon bara först vid 9 på kvällen sen ca 12 halv 1 på natten sen ca halv 4 på natten och sen vid halv 7 sen efter det Sov vi till halv 10.
Fast hon Sov så bra på natten så Sov hon endå lika bra på dagen. Vaknar med ca 3h mellanrum och vill äta och byta blöja👌🏽
Igår fick jag min första promenad med vagnen också, det gick super bra, Vanessa Sov hela vägen. Vi gick Alltså från mej till min mamma. (Ca 2km) och sen fick vi skjuts hem.
Idag kommer mamma och Vanessas blivande gudmor och hälsar på. Det ska bli super mysigt. Vi ska äta lunch här hos mej och bara prata❤️

  • 989 readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan! Nu är min lilla prinsessa 4dagar gammal🙊
Tänkte berätta lite om min tid på sjukhuset och min förlossning.❤️

Det började med att jag hade en tid till kontroll på sjukhuset som man gör när man gått över med 10dagar. Det Var på onsdagen 22/2 kl. 10.30.
Det visade sej att det fanns för lite fostervatten kvar och jag Var tvungen att bli igångsatt.
Det började med att jag fick medicin shottar onsdagen 22/2 och torsdagen 23/2 Jag skulle egentligen få ett förlossningsrum redan på onsdagen och få drop så att allt skulle sättas igång men alla förlossningsrum Var fulla.
Jag hade väldigt starka värkar som började av medicinshottarna så på onsdag till torsdag natt Sov jag typ en halvtimme.
På torsdagen så fick jag veta att jag ska få ett förlossningsrum och att allt skulle sättas igång. Jag fick ett förlossningsrum men fick inte drop för att dom sa att det är för fullt på förlossningen.
Dom skulle ta hål på hinnorna också på torsdagen 23/2 men när dom skulle göra det Märkte dom att mitt vatten hade redan gått av sej själv. Jag har inte märkt när mitt vatten har gått.
På torsdag till fredag natt så försökte jag sova med jätte starka värkar men Sov i typ 30min igen. Så på två nätter hade jag sovit i ca 1h.
På fredag morgon 24/2 kommer dom in och berättar att jag ska få drop så att allt ska sättas igång. Vid 8 tiden tror jag att det Var så kom dom och satte i drop. Och värkarna började bli starkare och starkare.
Har ingen koll på tiden. Men efter en stund Var jag öppen 7cm och hade inte tagigt något smärtlindrande utan försökte kämpa med att andas igenom värkarna.
Jag började bli lite tröttare och bestämde mej för att ta värkmedicin. Dom sa till mej att jag kan börja med lustgasen och hade redan kunnat gjort det innan också men jag Ville inte ta. Efter 30min kommer dom in igen och frågade om jag är säker på att jag inte vill ha lustgas så jag svarade att jag är säker först och förklarade att jag är lite rädd över att ta det för att jag är rädd över att jag kommer spy.
Men så berättade dom att jag kan sluta direkt om jag känner mej illamående. Så jag bestämde mej för att ta lustgas.
Efter några timmar kanske så kom dom in och kollade och jag Var öppen 8cm och hade jätte jätte jätte starka värkar dom frågade om jag Ville ta epidural men jag Tackade Nej för jag hade tänkt att försöka föda utan epidural.
Till slut Var jag så himla trött och fick lite panik av värkarna och kunde knappt kontrollera mej själv och kände att om inte det släpper kommer jag få en panik attack.
Jag vågade endå inte ta epidural föränn jag pratade med min mamma och jag bestämde mej att ta det. Jag Var fortfarande 8cm öppen och fick epidural och Sov en stund. Det Var så himla Skönt att sova kändes som att jag inte hade sovit på evigheter.
Efter ett tag kände jag att hon kommer och kände att jag Var tvungen att krysta så dom kom in och kollade Hur öppen jag Var och sa att det är en liten kant kvar till 10cm så jag får inte börja krysta än.
Efter ett tag kände jag att Nu kan jag inte hålla in längre och fick börja krysta. Minns inte Hur många gånger jag behövde göra det men det Var nog inte många gånger.
Efter en kort stund såg dom huvudet och när jag skulle krysta kom halva huvudet ut och så slutade krystvärken. 😄
Sen när nästa krystvärk kom började jag krysta igen och efter en kort stund Var min prinsessa ute. Det Var den bästa Känslan som jag någonsin har haft att få se min skatt.
Dom som jobbade sa att jag är ett perfekt exempel på en perfekt förlossning.
Att jag skulle vara ett perfekt exempel till förstföderskor och till och med till såna som fött barn tidigare också. Att jag är född till att föda barn.
Blev så himla glad av att höra det och vill verkligen föda barn i framtiden också. Det Var något helt underbart!
Jag sprack ingenting men fick 2 jätte jätte små sår som egentligen inte behövde stygn men dom frågade om jag Ville ha stygn för att med stygnen skulle såren läka lite snabbare. Så jag valde att ta 2 stygn 😊
Hon föddes Alltså på fredagen 24/2 2017.
Hon vägde 3310g och Var 47cm lång.

Efter jag hade fått duschat och dom hade kollat till bebisen så åkte vi upp till våning 8 där vi Sov när vi inte hade ett förlossningsrum. Dom sa till mej att jag får åka hem på måndagen 27/2.
Jag Sov så himla dåligt på sjukhuset. Jag kunde inte änns sova fast min lilla prinsessa Sov. Kunde inte sova på dagarna heller. Orsaken Var att hon jag delade rum med Sov hela tiden hon snarkade så himla högt så att jag kunde inte sova Hur mycket jag än försökte. Så på söndagen 26/2 pratade jag med en som jobbade där och frågade ol jag får åka hem redan den dagen för att jag verkligen inte kan sova på sjukhuset.
Hon svarade att jag har inte haft några problem på sjukhuset och att hon ser att jag är redo att åka hem och sa att jag får åka om inte doktorn säger något annat. Ca 12-13 tiden kom doktorn och kollade om allt såg bra ut och det gjorde det så han sa att vi får åka hem.
Kl 16.00 kom mamma till sjukhuset och skulle hämta oss. Jag tvättade av mej lite snabbt bara, bytte kläder, ammade och åt.
Vid 17.00 tiden började vi åka hemåt. Resan tar ca 1h och min prinsessa Sov hela bilresan! Så himla duktig är hon.
Idag är det tisdag 28/2.
Det har gått jätte bra här hemma hon är så snäll och lugn.
På nätterna från ca kl 22.00-06.00 vaknar hon med ca 1h mellanrum och vill äta men sover annars bara. På dagarna sover hon för det mesta om hon inte är vaken och Kollar runt och är nöjd en liten stund. Men hon brukar bara sova för det mesta och vaknar med 3h mellanrum och vill äta. (Från ca kl 06.00-21.00).
Trodde verkligen att det skulle va mycket jobbigare men jag är så himla lycklig att allt går bra och det känns så himla bra att vara hemma med henne.

Om ni vill veta något mer så får ni gärna kommentera eller skicka pm!
Ni får gärna följa mej på Instagram: Jemppazz där det kommer massor med bebis bilder ❤️

Ps. Till er som ska födas tänkt på att andas djupt och Lungt det Hjälper verkligen jätte mycket! Kunde inte fatta Hur mycket det på riktigt Hjälper innan jag testade.

  • 1172 readers

Likes

Comments

Sorry för lite dålig uppdate. Men har legat inne sen i onsdags sovit 1h på två nätter för att jag har haft så starka värkar.
Men idag! Idag Var det min Tur Äntligen! Min prinsessa kom till världen! Kommer skriva en förlossnings berättelse där jag berättar om min förlossning men den gick jätte bra!❤️
Här kommer några bilder på min prinsessa ❤️

  • 1354 readers

Likes

Comments

Hejsan Hejsan! Igår skrev jag Inget inlägg om mina tankar om förlossningen, Glömde att skriva om det och sen när jag kom på så det så va det redan natt och då orkade jag inte skriva.

Igår så va jag hemma hela dagen. Min lillebror kom o hälsade på och sen lite senare på kvällen kom min mamma och hälsade på. Annars satt jag och prata med min bästavän Emelie från sverige i 4h i telefon🙈

Jag har suttit och Kollat på förlossnings videos och Läst andras förlossningsberättelser typ hela tiden. Jag är väldigt nervös inför förlossningen men samtidigt är jag så himla taggad😍
Om jag börjar tänka mycket på förlossningen och att det är skit nära så får jag alltid lite småpanik. Är nog ganska rädd. Jag är jätte nervös för alla sprutor och nålar haha😂
Jag vet faktiskt inte vad jag är rädd för när det gäller förlossningen🤔
Om jag tänker på det mycket och får lite ångest så brukar jag läsa andras förlossningsberättelser för det lugnar typ ner mej för jag brukar tänka då att "om dom har klarat av det så gör nog jag också det"
Det Hjälper iallafall mej att lugna ner mej.😊
Men det Var lite kort om mina tankar inför min förlossning!

👉🏼Ge gärna tips på Hur man får bort ångesten och paniken jag får när jag tänker på det! Hur gjorde ni för att inte ha så mycket ångest tex. 🙈 Tack i förhand!
Ni kan antingen kommentera här eller skicka pm eller Snapchat, puss😘

Instagram: jemppazz
Snapchat: jemppa1

  • 1602 readers

Likes

Comments