Blandat, Bloggen, Tävling/sponsring

I samarbete med Mimou är det dags för en till tävling! Denna gång utses två vinnare, som vinner varsin poster från Mimou, London Mood och Colour Smudge.

För att delta behöver ni bara svara på frågan; Vad är deras handgjorda posters gjorda av för material?
Kommentera svaret nedan! Psst, svaret hittar ni kanske HÄR

Vinnarna utses 31/1 klockan 12.00! Lycka till!

Likes

Comments

Flickorna, Blandat, Vardag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Det har vi och det är mer regel än undantag😍 Duktigaste tjejerna❤️ Dom sköter sista måltiden strax innan 20 och somnar direkt efter rapen, vilket ofta blir runt 20.20, men dom sover alltid innan 21! Sen vaknar dom och äter 07.00 för att sen somna om till 09-09.30!

Idag ska jag försöka fixa massa hemma. Ganska lugnt med andra ord! Imorgon blir det ut till föräldrarna samt stallet och en promenad på landet🙌🏼
Men nu, sova lite till🙈

Gostjejer efter gårdagens dusch💕

Likes

Comments

Blandat, Inköp, Tävling/sponsring

Vi fick alla VIP-bloggare äran att få fyra paket Libero Touch gratis för att prova och recensera. Så idag köpte jag fyra paket, både vanliga och byxblöjor, så tanken är att jag recenserar båda typerna och skriver om både för- och nackdelar på bägge!

Blöjorna finns från 2kg - 20kg och passar därför alla barn!
Är ni intresserade kan ni läsa mer om Touch HÄR

Från och med imorgon kör vi enbart Touch här hemma och en vecka framåt, så onsdag den 25e januari kommer ni kunna läsa recension! Stay tuned!

Med dubbla barriärer för att minska risken för läckage!

Likes

Comments

Flickorna, Blandat, Inköp

Igår beställde jag lite kläder till tjejerna från Next som jag berättade om. Idag kom dom. Idag! Helt galet vad fort det gick😱 Superbra ju!
Här är resultatet av det lilla shoppandet😃 Söta va?!

Likes

Comments

Familjen, Flickorna, Studierna

Godmorgon! Flickorna sover middag och eftersom Saga sover på mig kommer jag ingenstans😳 Så jag sitter här och kollar på Grey's Anatomy😃
Natten var bra som vanligt men jisses så trött jag var ändå! Blir en tidig kväll ikväll!

Det känns som allt går som planerat för tillfället och det kunde inte vart bättre! Snart anmäls Grace och Rally till årets första utställningar, jag kämpar på med plugget, vi får förhoppningsvis ungar innan sommaren, flickorna ska döpas, vi flyttar snart och alla planer ser ut att gå i lås!😍
Flickorna gör framsteg hela tiden och jag är jordens lyckligaste och stoltaste mamma❤️

Idag blir en lugn dag med packning, städning och pluggande. Och som vanligt, bara massa bus och gos med mina flickor❤️

Likes

Comments

Blandat, Mammarollen, Framtiden

Det här med motivation är ju inte alltid något som finns närvarande. Ta plugget som exempel, jag vet att jag måste, det är jobbigt och vissa ämnen (som nu matte) är svåra vilket gör att motivationen springer ifrån en.
Jag tänker alltid positivt, alltid. Självklart kan jag också få en svacka där jag tänker att "nu ger jag upp", men dom två sekunderna som den tanken håller i sig, går snabbt över och jag peppar mig själv till att tänka positivt. Varför? Inget löser sig av att oroa sig och tänka negativt!

Men hur hittar man då tillbaka till motivationen som försvann där ett tag? För mig är det ett enkelt svar på frågan. Jag tänker på framtiden. Tänker jag på hur framtiden kommer se ut, hur jag planerat vårt framtida boende, jobb, vårt liv helt enkelt, då kommer istället motivationen springandes mot mig!

Nu vet vi ju att allt inte alltid blir som planerat, men jag har vår framtid planerad in i minsta detalj, och den enda som vet hur den ser ut är min kära mor. Vi tar alltid promenader tillsammans och pratar om framtiden, för mig blir allt enklare då. Jag vet hur jag vill ha det, och då fixar jag det! Där är min envishet väldigt bra, för jag lyckas alltid med det jag vill!
Så ta nu plugget som exempel igen. Jag hatar matte, kemi, fysik, ja, dom ämnen jag läser med andra ord. Men hur tråkigt det än är just så vet jag att det blir roligare när jag börjar plugga vidare, och jag vet att om jag betar av alla dessa ämnen så är jag ett steg närmare den framtid jag och mina tjejer ska ha!
Så ett tips, motivera er själva hur jobbig situationen än ser ut, allt löser sig! Tänk positivt och blicka framåt!🌸

Likes

Comments

Flickorna, Framsteg/utveckling, Inköp

Idag hämtade jag ut flickornas medicin mot reflux som dom ska börja få nu. Dom får sura uppstötningar och kräks upp magsaft hela dagarna vilket man märker är superjobbigt för dom, och det vet man ju själv! Jag ville gräva ner mig när jag hade sura uppstötningar under graviditeten! Det var förjävligt!
Så nu håller jag alla tummar på att det blir bra och att dom slipper det där nu!👍🏻

Flickorna har nu lämnat storlek 50 på kläder bakom sig och övergått till storlek 56, och jag insåg nu att dom inte har några kläder alls i 56😱 Två pyjamaser i 50/56 som dessutom börjar bli för korta då det är med fötter på och fem bodys! Byxor har dom dock! Men hur klarar man sig utan kläder när man har två kräkbarn som nu dessutom börjat med smakportioner?! Det går ju inte! Så jag klickade hem tre tunikor och fyra pyjamaser från Next så dom har lite, så får jag kika på lite till på Kappahl! Älskar kappahl och Next🙈
Bilder kommer sen!

Likes

Comments

Blandat, Vardag, Bloggen

Har ju skrivit förut att jag tänkt lämna Nouw snart för att starta egna äventyr, och nu börjar det bli dags! Tanken är att starta by, egen blogg, och alltså inte blogga för någon annan, alltså som i detta fall Nouw.
Bloggen blev så mycket större än jag någonsin kunnat drömma om, och jag kommer alltid fortsätta blogga då det jag bloggar om alltid kommer finnas att skriva om. Flickornas uppväxt, hur man jobbar för att komma dit man vill, tackla tonårsproblem som kommer när flickorna växer upp, recept på barnmat och bakning som dessutom är mjölkfri, och så vidare, så därför vill jag starta nytt och eget!

Nu är dock problemet att jag inte vet vad jag ska döpa bloggen till! Nu går jag ju under Youngmom vilket alla förknippar mig med, men om några år är jag ju inte "Young" längre. Vad passar då? Något som man kommer ihåg, som alltid passar in! Har ni några tips?
Det är inte dags riktigt än, men jag hoppas ni vill fortsätta följa oss även när vi bytt!💕

Likes

Comments

Flickorna, Blandat, 0-3 månader

Hej på er! Har inte funnits tid att blogga under förmiddagen då vi setat på barnakuten sedan imorse.
Flickorna är som jag berättat väldigt förkylda och hostar väldigt mycket. Speciellt Saga. Och imorse efter flickorna ätit somnade Fia snabbt om som vanligt, men Saga hade det väldigt jobbigt med snuvan, hostan och andningen. Pratade med 1177 som sa åt mig att åka in vilket vi också gjorde.

Vi mötte upp mamma där och fick komma in snabbt. Det vanliga kollades och dom vägdes även, Fia 5060g och Saga 4800g. Näsorna spolades ur och sen kom läkaren. Hon undersökte och tog prover som inte visade på något, vilket var lättande! Dom fick inhalera och sen fick vi som tur var åka hem! Däremot måste jag hålla koll på andningen så den inte blir sämre men båda är sig själva igen vilket är så skönt!❤️
Så nu ska vi köra som vanligt med koksalt och även nässug vid behov, och kolla så inte andningen blir påverkad.
Älskade barn💕

Efter sjukhuset åkte vi hem och åt alla fyra. Just nu sover flickorna på mig och mamma åkte precis för att hämta brorsan på skolan! Blir en lugn dag idag🌸

Smågrodorna fick smaka potatispuré igår❤️

Likes

Comments

Blandat, Flickorna, Vardag

Är det bara jag som tycker det är mycket preparat att ge barnen? Jag vet att dom behöver det, så det är inte det, utan mer att det är så många att hålla koll på och mitt minne är ju helkasst sen jag blev gravid och fick barn😂

Idag fick vi äntligen medicin utskriven mot reflux! Dom har hela tiden tyckt vi skulle vänta eftersom det kan bli bättre med tiden, men dom ska inte ha det så här! Så på fredag hämtar jag ut det då jag får pengar, och håller tummarna att det blir lite bättre iallafall!
Att små barn kräks är ju varken en nyhet eller ovanligt, men att kräkas upp magsaft stup i kvarten är ju inget man vill. Man märker verkligen hur jobbigt dom tycker det är.. Jag bet ju själv hur jobbigt det var när jag var gravid! Nej fy! Men det är tur vi har vår läkare! Han är toppen!

Imorgon ska jag ringa dietisten om fler recept på Neocate samt även gröt, så jag kan börja introducera gröten lite nu😊 Dom blir så stora så fort!💕 Stoppa tiden!!

Likes

Comments