jag skriver ned så mycket och kommer ibland fram till många bra saker. som nu har jag börjat skriva en låttext, men det har jag gjort flera hundra gånger innan också. det är bara det att ingen blir klar, jag ändrar mig och börjar på något nytt hela tiden. jag har alltså ingen struktur, det har jag faktiskt aldrig. det är samma sak som alla mina andra beslut, jag bestämmer mig för en sak men sedan ändrar jag mig. man kanske kan säga att jag vill ha lite av allt, men ändå så vill jag ha allt av bara en sak också. jag är lite förvirrad men som en vis person sa en gång, att vara förvirrad måste inte betyda något dåligt. jag kanske är på rätt väg trots allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag undrar ofta varför.

varför är jag såhär? varför ser jag ut såhär? varför har jag dessa känslor? varför ser jag så annorlunda ut? varför förstår inte folk? varför kan inte alla vara feminister? varför måste jag som tjej vara nedtryckt av så många pojkar? varför?

det är sjukt hur vi lever idag. men jag kan inte klandra någon om jag inte klandrar mig själv. men om jag nu inte tar upp hur det ser ut i världens utan bara i den stad jag bor. här är det viktigt att passa in, det är inte många som är emot vilken läggning man har eller vilken färg på hyn man har. men det är något som är så fel här. det är sjukt, jag har länge försökt lista ut vad det är men jag har inte kommit någon vart. nästan alla klagar på deras hemstäder men här är det verkligen svårt att komma någonstans. från folk har jag hört att denna stad är en av dom mest drogtätaste städer i Sverige. kan det vara det som gör dessa ungdomar så omedvetna? jag vet inte och jag tror det kommer ta ett tag innan jag förstår, men någon dag vet jag. jag måste veta.

Likes

Comments

Det var som att jag kunde nudda norrskenet, det kändes så nära och på 1 minut hade jag önskat mig 3 saker om kärlek. Stjärnfall åh stjärnfall låt mina önskningar bli sanna. Och om något gör mig lycklig nu så är det himlen, åh kära himmel sluta aldrig glittra.

Likes

Comments

hej till dig som läser detta, om någon ens gör det.

jag vet knappt hur en blogg fungerar men jag ska försöka. detta är då mest för att kunna skriva av mig, inte bara i den lilla bok jag har här hemma utan nu tar jag det till "next level".

okej, jag kanske ska presentera mig själv. jag är då en tjej som går på gymnasiet och tampas med problem som vi alla gör och då tänkte jag att min syn på saker och mina problem och lösningar kan hjälpa någon eller så kanske någon kan hjälpa mig. jag är då en ganska privat person och tänker då inte berätta mer om mig än så. om det skulle vara så att någon av er som kommer läsa detta vill kontakta mig får ni alltså skriva eran typ mail, snap, vad ni heter på Facebook eller vad som helst

):)

Likes

Comments