Denna blogg kommer att användas för egen dokumentering av mitt sökande på den "rätta". Jag kan kort börja med att presentera mig själv.

Jag är en tjej som alltid varit väldigt passionerad för den där äkta kärleken som vi alla söker. Den fria, trygga och underbara vänskap som är full av kemi, respekt och attraktion. När man bara vill göra någon lycklig och tillåta denna att göra samma för mig. Men åt vilket håll jag än tittar så ser jag aldrig den där relationen jag vill ha.

Jag har varit i osunda, ikke fungerade, svartsjuka och emotionellt nedbrytande relationer som fått att tappa mig själv som efter många tårar och hjärtesorg i slutändan gått totalt åt helvete, och jag har varit i passion och lustfyllda, genomträngande lyckliga kärleksrelationer med 100% tillit som bringat mig så mycket kunskap om mig själv som människa som även dessa har gått åt helvete.

Så nu står jag här, totalt förvirrad av alla frågor och förväntningar på en relation och vad man egentligen realistisk kan drömma om och nu har jag alltså bestämt mig för att ta reda på vad det är JAG vill ha och verkligen försöka bryta mig ur den här samhällsbilden av hur en relation SKA byggas.

Det kommer att funkar på så sätt. Jag kommer skriv ner ett Emotionellt CV. Vad jag vill ha, vad jag behöver och vad jag förväntar av en man och en relation. Jag kommer utforma 10 frågor som representerar mig och det jag söker som ska besvaras av samtliga Offer ;)

1 date i veckan och allt kommer att dokumenteras här.

Likes

Comments