Postad i: Hälsocoach

Om du önskar hjälp och stöd för att komma igång med träningen och förbättra din kost, tveka då inte att maila mig på youdecideyoubelieve@hotmail

Jag har just nu erbjudande på kost- och träningsschema för 900kr, det är individ anpassat. Önskar du få mer hjälp under en 8 eller 12 veckors period skriv det då i mailet så får du rabatt på det också.

Om du väljer att få hjälp under 8 eller 12 veckor ingår kost och träningsschema med veckoupoföljning. Allt anpassas efter dig och dina mål. Vi ändra träningen och kosten under resans gång beroende på dina resultat.

Jag finns här för dig!
youdecideyoubelieve@hotmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Träningskläder

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Glöm inte att följa mig även på Instagram, där är jag mer ännu mer aktiv med bilder, videos på övningar och händelser under dagen. Namnet där är @youdecide_youbelieve

Vore väldigt kul om ni följde med där också! Så tacksam för er läsare! Vill ni att jag ska ta upp något specifikt är det bara att ni hör av er!

Ett urval från instagram:

Likes

Comments

Postad i: Hälsa

Ni vet när kroppen känns sådär hängig men samtidigt gömmer det sig energi till det man tycker om där inne, för mig då träningen. Jag känner mig hängig men inte sjuk, så då vacklar man lite vidare du ska träna eller inte. Men jag säger alltid att du måste lyssna på din egen kropp för alla är vi olika. Men en tumregel kan väl vara om du känner i halsen så ska du inte träna eller om du känner att du har feber. Men ibland är det svårt att avgöra men då är det upp till dig själv att bestämma och ingen annan..

Jag nog samtidigt väldigt trött eftersom jag är ute på vägarna varje dag denna veckan och far fram och tillbaka. Man blir väldigt sliten när man inte är van att köra runt så mycket och dessutom skall hitta på nya ställen. Men ur en positiv synvinkel så tycker jag ända det är väldigt kul.

Men jag är verkligen så där mitt i mellan om man borde vila eller inte. Men jag har mer åren av träning lärt känna min kropp rätt bra och lyssna på dess signaler. Och en så länge känns det som go for it..

Tar du ett beslut om att träna men det känns inget vidare under själva träningspasset, då är det bara att ta sina grejer och åka hem.. Även om det är svårt när du kommit in i ett bra träningsflow.. Det är ju bättre att vila en dag än att bli sjuk och vara borta länge.

Ha nu en fortsatt fin dag i detta härliga väder! Ser fram emot en promenad med våra hundar när arbetsdagen är slut.

Förresten...älskar hur mina armar börjat utvecklats... vill bara skryta om det haha.. Det får man!!
Kommentera gärna hur det går för er

Likes

Comments

Postad i: Hälsa

Sitter här i soffan hemma, tisdag idag - dag 2 gjord på denna veckan. På jobbet känns det mesta bra, bara diskussioner om vad man är värd pengamässigt, just nu går det väl sådär framåt - konstigt att man inte tar vara på de yngre mer, och främst de som jobbat ett tag men ändå har många år kvar. Men jag är inte rädd för att klättra vidare på andra vägar, men vi får väl se vad som händer.

Träningen går toppen, jag har sällan svårt för att motivera mig till ett tufft och härligt träningspass, det är faktiskt det som hjälper mig igenom det mesta. Vet inte vad jag skulle hämta min energi annars eller få ut min frustration över när saker sker. Men ändå så känner jag mig rätt hängig just nu, inte alls motiverad när det kommer till kosten - känner att jag bara vill skita i allt och äta vad som men sen har jag ändå mina mål jag vill uppnå. Det känns lite allmänt trögt just nu. Känner mig generellt lite off. Men allt kan ju inte gå på räls jämt, man måste motgångar. Den väg du väljer i livet går inte spikrakt uppåt, det finns hinder som du måste ta dig igenom.

Jag är vid ett sådan hinder just nu när det kommer till vissa delar, så jag är glad att jag har min träning, mitt gym där jag kan få utlopp för alla känslor. Det hjälper ju inte heller att man känner sig svullen som en fotboll..och nej det är inte den tiden på månaden haha..men man funderar på om det beror på kosten..hm..

Inte det muntraste inlägget jag gjort men jag vill visa er att mina dagar är inte heller hundraprocentiga, jag har också perioder där saker känns tufft. Jag vill att ni ska se alla sidor, inte bara när det går bra. För som sagt livet fungerar inte så, det är inte skinande sol ständigt.

Hoppas ni får en fin kväll! Ta hand om er!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Natten till igår var det mest omtumlande vår lilla familj haft på länge, en av våra grabbar fick en allergiskreaktion så vi fick åka dryga 10mil till blåstjärnan, och inte bara en gång utan två gånger. Så det blev brist på sömn och mat, allt fokus låg på vår lilla grabb. Som nu, som tur är mår mycket bättre.

Prioriterade även bort gymmet igår, fanns ingen ork för detta, utan sömn och mycket lite mat. Men fick till 1 timmas konditionsträning hemma innan läggdags i alla fall, då jag tagit det lugnt ett tag och fått i mig mat. Även om man har ett schema att följa så händer det ibland oväntade saker som gör att man får prioritera annorlunda. Men det är bara att kämpa på när det är över.

Något som jag tror många eller i alla fall en del inte riktigt förstår, är att det ligger otroligt hårt arbete bakom en vältränad kropp, både kostmässigt och träningsmässigt. Precis som mycket annat här i livet så kommer det inte lätt.

Vill du träna för din hälsas skull, ja då räcker det med att träna några gånger i veckan och äta enligt tallriksmodellen och inte unna sig för mycket av det goda. Men vill du ha en fit kropp, en vältränad kropp så får du kämpa lite hårdare, speciellt till en början sen behöver du givetvis inte leva superstrikt resten av ditt liv men du kanske får tänka lite extra på vad du stoppar i munnen. Men samtidigt finns det jätte många goda och hälsosamma recept, så det behöver inte betyda att du lever ett tråkigt liv för det. Det gäller bara att vara påhittig och komma in i sina nya vanor, vilket tar tid och oftast är det tuffaste.

Men som sagt inget här i livet kommer lätt eller gratis. Du får alltid kämpa för det du vill ha! Och allt man kämpar för går inte spikrakt uppåt, utan det finns upp och ner tillfällen. Men så länge du är motiverad, mår bra och känner glädje för det du kämpar för så blir allt bra!

Jag älskar mitt fitnessliv, jag älskar att träna - det ger mig energi, kraft och får mig att må bra. Jag älskar att läsa och lära mig mer om både kost och träning. Jag älskar att göra om rätter eller bakverk till mer hälsosamma alternativ. Men jag älskar sötsaker och självklart unnar ja mig det. Men periodvis om jag har något specifikt mål så håller jag mig borta i från det. Men även jag har mina upp och ner men så länge slutresultatet blir bra, så ska du vara nöjd!

Likes

Comments

Postad i: Kost, Träning

Idag har varit en mindre bra dag, fast den har haft bra inslag som mitt träningspass och när jag får umgås med min älskade lilla familj - de hjälper mig igenom många tuffa stunder, utan dem vet jag intd vad jag skulle göra..

Har känt mig väldigt låg idag och lite smått konstig, inte att jag är påväg och bli sjuk eller så utan det har varit en väldigt skum känsla. Vaknade med huvudvärk men det försvann tillslut som tur var, sen stundtals känt mig yr och sen lite borta eller hur man ska förklara det haha..

Men det konstiga är att när det kommer till träningen så går jag jag alltid in med ett 200% fokus och kör järnet, oavsett hur jag mår. Där är jag otroligt disciplinerad och allt runtomkring försvinner. Med kosten är det annat, jag kämpar på bra där med men är en liten godisråtta och detta får jag kämpa hårt för! Förra våren gick det bra då var jag fokuserad, då jag lagt på mig lite sambokilon men nu när det är "finjusteringar" så är det svårt, speciellt när helgen närmar sig.. Men det är bara att kämpa, inget kommer lätt här i livet!

Likes

Comments

Postad i: Hälsa, Träning

Kommit in i en period då jag har svårt att somna, känns inte som att jag har så mycket tankar som flyger utan känner mig bara inte så trött. Hade gärna sovit lite längre på morgonen istället och kunnat vara vaken tills jag verkligen känner att jag är trött och kan sova..Men jag vet att jag får sådana perioder så det är inte mer med det..

Men däremot har jag en jäkla enegi på gymmet ändå, men tror till nästan 100% att jag kan tacka pwo;n från 5% nutrition. Aldrig varit med om en pwo som gör sådan skillnad, och det är ju precis det man vill! Så kan verkligen rekommendera den, och nej jag är inte sponsrad, fått den frågar förr när jag skriver om saker jag gillar. Hade däremot gärna varit det! Men skulle aldrig skriva om något här eller rekommendera något jag inte kunde stå för.

Men det är oerhört skönt att dagarna flyter på trotts att man inte får den sömn man egentligen behöver, hoppas det inte påverkar träningsresultaten alltför mycket. För ni vet väl att sömn är också en viktig del i att få en hälsosam och tränad kropp. Många glömmer detta.

Ha en fortsatt fin kväll! Glöm inte att följa mig på instagram, är lite mer flitig där :)

Likes

Comments

Postad i: Träning

Idag har det varit en väldigt lugn lördag och kommer så fortsätta resten av denna dagen, härligt med mys med min lilla familj! Det var länge sen vi hade en sådan lugn dag, varit mycket på helgerna nu detta året. Kommer så även vara lite framöver. Nästan så jag har lite svårt att koppla av när jag väl får göra det. De liksom kryper i kroppen..

Men har inte legat pall hela dagen, utan började morgonen men en löparrunda med an av mina vovvar. Det blev en runga på dryga 4km. Gick rätt trögt idag, men var ett tag sen jag sprang. Längtar till vår och sommaren då är det mycket härligare att springa. Sen har jag ju mitt lopp att träna inför, får se hur det blir med allt kring det. Men i mål ska jag i alla fall ta mig avsett vad som sker runtomkring.

Sen blir det givet ett träningspass lite senare, vi följer ju vårt programoch idag är det axlarna som skall få sig en omgång. Både jag och min sambo, han började, följer Rich Pianas diet och träning just nu, ska bli riktigt kul att se vad resultaten blir av det. Jag trodde jag tränade hårt innan men man kunde visst träna ännu hårdare haha. Som jag skrivit tidigare man behöver utmaningar, andras sätt att se på saker. Även om jag jobbar med att göra scheman och hjälpa andra med träning och kost, betyder inte det att jag behöver någon som ger mig en eller två knuffar i ryggen.

Hoppas ni har en skön lördag! Nu blir det uppladdning inför kvällens gympass och sen så skall vi ut med våra grabbar också.

Igår körde vi bröst och vader, de är rätt döda nu vill jag lova..

Likes

Comments