Header

Har haft feber sen i lördags & det blir inte bättre, det blir bara sämre. I morgon blir det ingen skola för min del kan jag ju säga på en gång, kanske på torsdag. På onsdag så skriver jag Teoriprovet för körkort, det kommer inte gå så bra tror jag, har inte haft ork att plugga.. men vad fan, sen har jag uppkörning den 29:onde maj. Så man får väl se vilket man klarar av, något måste det bli i alla fall. Men det är bara att tänka positivt runt hela! 😊

Hade så ful bakgrund på den här bilden, så därför gjorde jag om den!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I stället för att sola solarium som både förstör kroppen, kostar pengar, att man måste åka väg & sola. Så idag köpte jag en brun utan sol från Oriflame & personerna som har testat den här har sagt att den är bra så får väl se sen, men i alla fall den hittar ni HÄR & den kostade bara 138kr med frakt.

Runt den 27 sätter jag in Nailhair & köpte det HÄR, köpte hårfärgen #2 brunt. Köper ni löshår så får ni 10% rabatt. mitt lösår kostade 450kr med frakt + att slingorna väger 1gram + att det är 50 slingor i ett paket. 

Min kille är för underbar, fick två par klackskor av honom, jag beställde själv.. för det är ju på members & det är bara en viss tid det finns produkter kvar.. men i alla fall. Skorna kostade 119kr/st, egentligen så skulle dom kosta 399kr/st  på Nelly. Så får dom nu på måndag ❤

Sen om 15 dagar åker jag till Norge, åker den 4 maj & stannar där tills den 16maj . Sen blir det skola en vecka sen åker jag till Tunisen om 34 dagar & åker den 23maj tills 30maj. Sen är det STUDENTEN om 47 dagar den 5 juni! Jag har resfeber, vill bara att allt ska gå så här fort... LÄNGTAR!!

Bild på brun utan sol, bild på löshåret & klackskorna!

 


 


Likes

Comments

Bild från igår, killen blev glad när jag kom.. Ser det ut som i alla fall! :)


  • 121 Readers

Likes

Comments

Har praktik så inlägger blir inte så långt. I går så var jag på sjukhuset från kl 09:00 till 16:00. Hälsade på killen, han har opererat bort blindtarmen. Han kommer få komma hem nästan vecka någon gång och proverna går upp åh ner hela tiden. Jag hatar att han ligger där borta, för tänker på han jämt och ständigt åh saknar han så fruktansvärt mycket. Vill ju att min prins ska må bra. Men idag är det fredag, och det innebär att de kommer bli en lång och jobbig dag. Jobbar från 13:00 till 01:00, det gör jag varje fredag. Låt denna dag gå fort. Puss puss!


  • Jobb
  • 121 Readers

Likes

Comments

Jag & killen var ute & fotade idag. Självklart ska han knäppa kort när man är ful & ofräsch. Men det blev ganska bra kort ändå, men det kunde vara bättre. Plus att han knäppte nya kort på min studentmössa. :) längtar till den 5 juni, för då smäller det.. Då är det studenten. Glad tjej! :D :DLikes

Comments

Fick äntligen min studentmössa i dag, & har även beställt en bikini till sommaren & en sak till studenten som jag tyckte var lite rolig :)Bikinin hittar ni Här
 

Likes

Comments


Vet, har varit as dålig på att blogga.. men vad fan gör det, det finns flera 1000 bloggar man kan läsa.  Har jobbat idag också. I måndags gjorde jag klart min tatuering som sitter på höften. Och det som putar ut är min rumpa och inte min mage ni som undrar., ska göra en till sen någon gång nästa vecka. Visar er den tatueringen jag ska göra när den är klar. Killen har även köpt en ny kamera #canon 5D. Själv funderar jag på att sälja min.. men är inte säker än. Nej nu ska jag faktiskt sova, Puss!

Likes

Comments

Hej på er alla fina, hur har ni det? Jag har det jättebra.. åker hem i morgon, tänkte vara hemma i två dagar, sen börjar både praktiken & jobbet igen. Ni undrar varför jag skriver detta inlägg så här sent, men det är för att jag inte kan sova.. sen blev jag så sugen på att kolla efter ett par skor. Så beställde ett par klackskor som vanligt.. hihi. Köpte även ett par klackskor idag utav en kompis helt nya, hon kunde inte ha dem, för dem var förstora. Men kan lägga upp en bild på dem två sen. Har även inga bilder på den här datorn, så får väl bjuda på en gammal bild från alla gamla inlägg. PUSS!


Klicka här, för att komma till klackskorna!

Likes

Comments