View tracker

Hej på er!

som ni vet så kollade jag på filmen if i stay tidigare idag. Den filmen ..😭😭😱😢😥😳.... omg!

Jag gråter så sjukt mycket till den så att det inte är sant. Jag har lärt mig något från denna filmen och det är att man inte ska ta sina vänner och familj för givet.​ En dag så kan det hända att ens familj hamnar i en olycka och sedan så kanske ingen klarar sig. 

Jag och mina syskon bråkar jämnt. De är fåtal gånger som vi är trevliga och snälla mot varandra. Men denna film har verkligen fått mig att tänka och fundera om. Tänk om det skulle hända mina syskon något.... något som gör att jag aldrig mera kan få träffa dom igen. Det skuklle vara hemskt om det hände något och vi presic har bråkat. Då kommer jag få leva med det resten av mitt liv, att sista stunden som jag hade med mina syskon var att vi bråkade.Jag skulle seriöst må jätte dåligt då.

Om det skulle hända något med mina föräldrar...... jag vet inte om jag skulle kunna orka leva då. Dom betyder så sjukt mycket för mig. Dom finns alltid där och stöttar mig, säger att man är duktig och ger mig beröm, tröstar mig när jag är ledsen. Ger en kramar och säger att dom älskar mig. Det finns inga bättre föräldrar enligt mig.

Jag ska börja med att sluta att bråka med mina syskon. De kan ju vara lättare sagt än gjort, men. Jag vill inte att de ska hända dom något och så får jag leva med de sista minnet av dom och de är att vi bråkade. Jag hoppas att ni kollar på filmen if i stay. Blir du lika berörd av den filmen som jag blir, gråter du till filmen, vad är dina tankar om den? Fick du också denna tanke att man inte ska ta famljen och vänner för givet?

Jag hoppas att hare bra, och att ni tar hand om era nära och kära. För man vet aldrig hur länge man har dom. Man vet inte när döden står bakom dörren. Jag önskar er all en god natt. Hoppas att ni sover gott!

LoVe, Amanda


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Allmänt
Jag kollade på en till film idag beacuse why not. 
och då så kollade jag på filmen if i stay, som mina kompisar hade rekomderat. Jag vill bara säga att hjälp vad jag grät till denna film. Denna film är så himla bra, jag älskar den verkligen. 
Den är så himla fin och jag gråter så himla mycket till den. Jag rekomenderar denna film väldigt mycket.
Jag tycker att den här filmen är lite lik the fault in our stars. Jag grät lika mycket till båda filmerna och jag älskar båda filmerna något extremt mycket. Om ni kollar på denna film så skriv vad ni tyckte/ tcker om den.
 
 

Likes

Comments

Allmänt
Nu har jag presic kollat klart på filmen Maze runner. Omg!!!!
Säger jag bara, bästa filmen någonsin. Om du gillar hunger games eller divergent så kommer du att älska denna flm. Det är en mix av dom båda två filmerna typ. Jag kan lägga in trailern här till er så kan ni få se den.
Jag gillar verkligen denna film. de har spänning, sorg och även lite humor i sig. Vilket är en perfekt film för mig. Så denna film rekomenderar jag verkligen till er!!
 
 
 
 

Likes

Comments

Allmänt
 
 
Hej!
Nu kommer det viktig info, jag vill att ni kollar på denna video som finns ovanför texten. Lyssna på texten, jag vet att det finns så många där ute som råkar ut för dessa Mean Girls. jag är en av dom som har blivit utsatt. Det är så fruktansvärt jobbigt att bli behandlat dåligt. Ingen lyssnar, alla skrattar åt en, ingen bryr sig. jag vet hur jobbigt de kan vara. Men jag lovar er, de kommer bli bättre. Allt kommer att ordna sig till slut. Jag står bakom er, jag vill att ni ska må bra. Jag kommer alltid att finnas här för er. Jag vet hur jobbigt det är, man vill bara gå under. Smärtan som man utsätts för  är olidlig, det gör så fruktansvärt ont ibland.
Men ge aldrig upp, jag finnas alltid här för er om ni behöver någon att prata med.
Jag hade tänkt att jag ska skapa en  #  mot mobbning. Men vad ska den heta??
Har ni några förslag så  kan ni kommentera det här nedanför  i kommentarerna.
men jag Hoppas att ni alla mår bra!
Mycket kärlek till er alla!
 
 
 

Likes

Comments

Likes

Comments

Allmänt
Alla kommer komma till den tiden då allt är värdelöst ,allt är skit, alla kan rent ut sagt dra åt pip skogen. Jag tror jag har kommit till den tiden nu. Jag  har haft väldigt mycket upp och ner gångar på sista tiden. Asså det har inte hänt något allvarligt eller så men det är bara en jobbig tid.
Jag går i 9:an och snart är det dags för nationella proven och jag är seriöst livrädd för det. Jag är livrädd att jag ska misslyckas totalt och faila så mycket så att jag får F i alla ämnen och så kan jag inte komma in på dom ämnena som jag vill.
 
Jag ska också välja gymnasium nu, jag kollar på olika gymnasium och har och ska gå på öppet hus på olika skolor och det scares me to Death, jag kommer inte gå i samma skola, samma klass längre . Mitt liv kommer ändras totalt, jag ska börja på gymnasiet, ny skola, nya klass kompisar och allt nytt.
Jag tänker på detta med nationella proven och gymnasiet valet  i stort sätt hela tiden, de kan liksom inte gå ut ur huvudet utan det är inne i huvudet och gnager mig till vansinne. Jag vet inte vad jag ska göra. Om någon av er som läser detta har gått i 9.an eller går i 9:an och har samma tankar och åsikter som mig, så vill jag gärna veta hur du försöker att lugna dig eller hur du har gjort med nationella proven och valet till gymnasiet, och vad tänkte/tänker på när du gjorde dina val. Jag känner att jag inte orkar ha denna lilla klumpen i magen lägre i magen som bara blir större och större ju mer dagarna går, och ju närmare dagen man kommer då det är dags att skriva proven och skicka in sina gymnasie val.
 
sedan finns det andra saker som har fått mig deppig och fått mig att må skit. Så som att de är rätt så skit i skolan, känner mig stressad and so on...

Ibland känner jag mig ensam och värdelös. Jag kan till exempel inte prata med mina närmaste vänner om mina problem för att de känns som om dom inte lyssnar eller så kommer dom att slänga en kommentar åt en. Det känns som om du inte förstår mig längre,  det är en kompis som jag litar på till 100%,  hon och jag träffas inte varje dag men vi träffas iallafall varje vecka på grund av att vi jobbar på samma jobb. Hon är den enda som jag känner som förstår mig. Henne kan jag bara sitta och prata med om alla problem. Så de känns bra att jag har en vän som jag litar på till 100%.

Jag ska inte gå in på så mycket detaljer för de vill jag inte,  men det är så mycket som händer så just nu är jag så jävla gråt färdig. Det är vissa saker som har pågått under en lång tid och dom i klassen kanske har märkt att jag är deppig ibland och dom har säkert sätt mig att jag har tårar i ögonen. Men jag vill ändå inte berätta något varken för mina föräldrar eller kompisar. Men idag brast det, så nu har jag suttit och pratat med mamma o pappa och då kom allt upp, allt som jag har hållit inom mig i veckor. 

Jag är en sådan person att jag vill att alla i min omgivning ska må så bra som möjligt och jag bryr mig om alla, men sen när de kommer till mig själv så kan jag må hur dåligt som helst. Jag struntar i hur jag mår,  jag vill bara att alla andra ska må bra och vara glada o ha ett bra liv. Men jag vill inte ens prata om mina problem med mina kompisar eller föräldrar för att jag vill inte belasta dom med mitt skit som jag går och bär på inom mig. Jag försöker hjälpa dom som mår dåligt, jag försöker prata med dom, få dom på andra tankar o få dom glada. 

Ja, jag vill bara att ni alla ska veta, att om jag kanske är deppig, frånvarande eller så. Så finns de anledningar till de. Jag hoppas att alla ni mår bra, och förlåt för ett dåligt inlägg men jag vill få ur mig detta, jag vill gråta men jag vill ändå inte visa mig "sårad" eller nu vad man ska säga.

Jag önskar er alla all kärlek i världen! ??? 

Likes

Comments