Barnakuten igår. Akuten idag. För min del då mitt ben domnar bort ibland, varmare än vanligt, gör ont att gå/ligga på och rör man benet så gör det ont. De trodde på blodpropp men är ischias. Ska ta kontakt med en sjukgymnast!

Nu ligger en trött Viola och sover bredvid sin nyduschad mamma. Pappa är i duschen nu och vi ska fortsätta packa lite om ett tag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår hittade vi en knöl och jag har inte känt den innan. Så ringde 1177 och fick tid på barnakuten idag. Det är en fettknöl men bvc ska hålla koll så den inte blir större. Hennes arm med plexusskadan reagerar inte alls så jag tror det blir operation men får se vad de säger på onsdag. Mammas älskling, vill att du ska må bra nu!

Såhär sur kan man vara när man knappt hinner få mat innan sjukhuset. Slutade med att hon spydde ner mig och sig själv på barnakuten haha. Stackarn!

Likes

Comments

Igår fick Viola bada för första gången och det blev en succé. Hon låg där lugn medan jag tvättade henne. Vi var snabba med att ta på handduken efteråt så inga ledsna miner där inte!

En liten läskig sak var dock att när jag skulle gå med henne till skötbordet så snurrar det till. Jag har mått så konstigt. Huvudvärk, illamående och sämre syn. Jag tänkte att jag druckit dåligt men igår drack jag mer vatten än innan så jag får väl se om det fortsätter. Vill ju inte tappa henne om det händer igen!

Likes

Comments

Besviken. Förbannad. Så trött på att folk inte kan låta ens grejer vara. Hela kvällen har gått åt till att prata med polisen och göra anmälan. Alla mina vinterkläder plus en massa skor är snodda. Mest så är jag sur över att Gustav är så korkad att ställa sånt i förrådet. Hur dum
får man bli!? Less på så mycket med honom och den här lägenheten.

Jag är så redo att flytta till Stockholm och slippa denna skit känner jag. Det får räcka nån gång!

Likes

Comments

Jag har svårt att njuta på riktigt och känna den där lyckan. Visst, jag älskar henne så mycket och är glad men samtidigt är det svårt att vara positiv. Jag klandrar mig för att hennes arm är som den är. Särskilt nu eftersom den blir sämre. På onsdag ska vi till sjukgymnasten och jag är så orolig. Vill bara att det ska bli bra nu...

Jag vet att det inte är mitt fel men ändå känns det så. Det är ju jag som fött henne och jag som haft henne växande inuti mig. Känns som att det är mitt fel att hon mådde dåligt och de var tvungna att använda sugklocka. Jag vill bara få njuta utan att oroa mig för om armen kommer bli bra...

Likes

Comments

Idag är det 2 veckor sedan Viola föddes och idag har hon inte varit nöjd. Varit vaken sedan 09 och sovit kanske 10-20 minuter ett par gånger. Däremellan äter hon och vill ligga på mig och kolla runt en massa. Prövade med napp och då sov hon ett tag men napp är inget jag vill ge henne egentligen.

Ammade henne inför promenaden men nu sover hon haha. Så det blir ingen promenad för jag tänker inte väcka sötnosen. Så jag ligger här bredvid och vilar och känner mig så lycklig som får spendera mina dagar med det finaste jag har.

Likes

Comments

Sen jag blev gravid och ännu mer efter att Viola föddes har familjen och släkten hört av sig mer. Vi har haft besök av mamma, Jonas, Linus och Jasmine och i helgen som var av pappa, Jessica, farmor och farfar. Det är så mysigt och jag är så tacksam att min dotter har en sån fin släkt som hjälper till och är helt underbara.

Båda besöken har vi fått fika, presenter till Viola och även lite till mig och Gustav. I helgen fick vi även kaffe och godis och det är ju guld! Nu däremot så är det godis en dag i veckan. Slut med socker flera dagar i veckan!

Massa fint som Viola fått. Hon har även fått en massa pengar så nu har vi beställt hem möbler till hennes rum och en bärsele. Hoppas hon gillar den! För resterande pengar lär det köpas kläder och en summa ska sättas in på ett sparkonto vi ska öppna upp!

Likes

Comments

Idag gick Gustav tillbaka till jobbet och jag och Viola tog en sovmorgon. Gjorde en kopp te och ammade framför Nyhetsmorgon. Därefter sjöng jag för henne och hon somnade och då kunde jag fixa frukost.

Efter lunchtid gick vi ut på en promenad och nu har jag ätit en sen lunch och hon sover än. Så idag har det gått ganska bra men det kan nog ändras ganska fort.

Inviger sin nya adidas onepiece. 😍

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp i tron om att klockan var runt 02 och Violas första matning skulle börja. Så fel jag hade... Klockan var 05 och jag kan säga att mina bröst inte varit så hårda på länge. Så blev att ge mat direkt för att få ner det värsta. Hon sov ju 6 timmar i sträck och det brukar bli 3-4 timmar mellan matningarna så inte så konstigt.

Nu sover hon för andra gången och jag ska ta fram kläder och städa lite. Idag får vi besök av min pappa med fru, farmor och farfar. Kommer bli riktigt kul! Får hoppas Viola är vaken denna gång. Förra lördagen sov hon bara, bajsa ner hela skötbordet och sov ännu mer haha. Så ingen annan har hållit henne än.

Likes

Comments

1 oktober: sover ca 3 timmar och vaknar upp 04 och går på toa. Väl i sängen igen börjar jag få värkar och har ett par på några timmar så somnar inte om. På dagen har vi besök av familjen och går även till nya lägenheten och lämnar lite saker. Det är helt klart hanterbart även om det blir värre av promenaden hem.

2 oktober: Värkarna har fortsatt under natten och vid 08.30 åker jag mot förlossningen för igångsättning. Gustav är iväg för att fixa med flytten. Jag kommer in och får göra en ctg-kurva och det tar 2 timmar pga att bebis är lugn osv. Sedan ska de kolla hur öppen jag är och jag är öppen 3 cm. De bestämmer sig för att eftersom det kommit igång av sig självt får jag åka hem efter att ha fått en hinnsvepning. Senast på tisdag sätts jag igång om inget händer men det tror hon det kommer göra.

På dagen har jag några värkar och vi åker på kontroll på kvällen och jag får sovdos då inget mer hänt. Fortfarande 3 cm öppen och nästan utplånad tapp. På bussen hem börjar jag dock få hemska värkar. De kommande 5 timmarna har jag 5-6 värkar på 10 min. Det gör så ont så jag kan inte röra mig alls under värkarna. Jag får verkligen dra mig ur sängen för att komma upp och gå på toa. Sovdosen hjälper inte alls...


Likes

Comments