View tracker

Haha mammas sötnos. Det märks att Viola gå igenom fas tre för hon som vanligtvis är lugnet själv, gråter och skriker en del! Däremellan är hon dock väldigt glad och närmar sig riktiga skrattet mer och mer. Längtar tills det även om glädetjuten är så gulliga så.

2 veckor kvar till julafton. Slagit in julklappar idag och nu blir det lite serier då hon nattas av Gustav!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var iväg till vc idag igen och nu är remiss till kirurg skickad för mitt j*vla envisa nageltrång. Så rädd inför bedövningen haha. Föder hellre 1000 barn är tar de där sprutorna men jag är ju illa tvungen. Ska bli skönt att kunna gå normalt sen förhoppningsvis!

Jag hoppas det blir snart som de blir av med tanke på att vi åker upp till Uppsala 22 december men blir nog inte innan. Det är väl säkert väntetid.

Trots nageltrång promenerar vi varje dag. Igår gick jag 1 mil sammanlagt haha.

Likes

Comments

View tracker

Idag har varit full rulle. Började med föräldragrupp och Viola var inte alls glad. Vi hade rytmik och sång men hon var så hungrig på slutet så ammade henne istället. Blev en promenad med ena mamman runt strömmen därefter innan jag gick hem lite snabbt.

Tänkte amma Viola men hon somna efter några minuter så gick mot söder tull. Möte andra mammor och promenerade och fikade. Viola sov hela tiden haha. Så sjukt trött idag. Hon har varit vaken max 2 timmar och det är ovanligt!

Likes

Comments

Idag var det dags för bvc och det var rätt dag haha. Viola följer kurvan perfekt och ligger på 6320 gram och 62,5 cm lång. Vi har gått flera promenader idag och det märks att hon kommit in i en fas. Hon gråter konstant och ska bara vara hos mig och amma. Inget problem så Gustav fick steka pannkakorna idag.

Imorgon ska vi till Vrinnevi och läkaren och återkoppla med hennes plexusskada. Idag började vi märka att hon gör motstånd så biceps kommer sakta men säkert igång! Känns skönt men vi får se om det blir ännu bättre!

Likes

Comments

Imorgon är det BVC äntligen. Jag trodde det var i fredags så gick dit men så hade jag sett fel siffra haha... Vi ska även gå vår dagliga promenad och det känns väldigt skönt! Ska bli spännande att se vad Viola väger och hur lång hon är nu! Hon närmar sig även nästa utvecklingsfas så är lite orolig men de tidigare har inte ändrat hennes humör alls. Hon är vår glada lilla bebbe!

Likes

Comments

2 månader har redan gått. Det är sjukt vad tiden bara försvinner men varje dag utvecklas Viola och vi är så glada över att ha fått en sån underbar liten tjej. Man ser som sagt att armen inte är helt hundra och på tisdag får vi veta mer. Operation eller inte.

Likes

Comments

En promenad runt ån avklarad. Lillan matar och sover. Gustav sover. Jag ligger i soffan och kollar fotboll och vilar. Antibiotika och penicillinkurerna fortsätter men ser ingen bättring men bara att hoppas!

Likes

Comments

Vårdcentralen avklarat och antibiotika utskrivet... Varför kan inte min kropp bara få må bra ett tag? Inte så mycket begärt.

Viola sover just nu och det märktes att hon var trött. Slocknade direkt trots att vi gått 2 timmars promenad idag och hon sov då konstant! Imorgon har vi föräldragrupp så får se hur det känns. Jag måste erkänna att jag inte är jätte taggad.


Likes

Comments

Jag kör på utan socker på vardagarna så blir lite irriterad att Gustav inte kan ge upp det. På kvällarna äter jag 2 frukter och han äter chips eller äter choklad men det är hans val. Jag vill inte äta sånt varje dag och jag äter mycket mer frukt och dricker massa vatten nu så det är ju bara bra!

Viola sover än så jag kollar nyheterna och ska ta första penicillin tabletten. Hoppas hon vaknar snart så jag kan få mysa lite!

Likes

Comments

Ännu mer strul. Ingen tid på vårdcentralen så drog dit och fick tid. Mitt nageltrång vill de operera men jag vägrar. Aldrig. Hon på fotvården sa att det görs om man har haft återkommande problem. Jag fick mitt tack vare att jag hade svullna fötter i slutet av graviditeten. Penicillin är utskrivet i alla fall så nu ska jag äta det kommande veckan!

Imorgon har jag tid igen för mitt öra som jag ej hör på. Fick tiden direkt efter strul i 2 dagar, lite flyt ska man ha ibland! Frikort blev det också tydligen så nu slipper man lägga ut mer pengar och kan lägga det på min familj och spara. Lägger alltid undan ca hälften av vad jag får in varje månad. Ifall något dyker upp.

Nu ska jag gå och se om Viola vill vakna. Sovit sedan 12 då jag gick iväg till vc. Annars ska jag städa lite här hemma!

Mammas sötnos <3

Likes

Comments