Idag är det universal som gäller. Jag har en sovande Viola här utanför Hogwarts och de andra ska åka en karusell. Hur nice som helst och det känns väldigt skönt att hon är så glad hela tiden. Så otroligt lugn och glad trots tänder!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lunch på hardrock cafe. Egentid med lillebror på escspe hotel, vi valde temat daycare. Först förstod vi inte riktigt men tillslut så klarade vi det nästan. Bara en liten uppgift kvar... Höll dock på dömd början när vi börjar läsa och under en filt kommer en blodig tjej fram, helvete vad jag skrek.

Nu är Gustav och Linus på bio och jag ska snart sova. Viola sover sen 17 så det är skönt. 2 bajsolyckor och nerbajsade kläder. Imorgon blir det universal så hoppas på bra väder!

Likes

Comments

Konstant trött på ett annat sätt en från avsaknaden av sömn. Illamående och blir lätt spyfärdig. Idag spydde jag efter frukost och jag har börjat bli extremt svullen i nedre delen av magen och då äter vi inte särskilt onyttigt här borta. Får testa mig hemma sen. Spännande och samtidigt lite läskigt och det skulle vara positivt. Efter förra förlossningen är jag verkligen inte sugen på en till!

Bajsolycka och noll ombyte, vi har aldrig behövt de. Så Gustav är med V på hotellet och jag letar kläder. Hittade lite på forever21!

Likes

Comments

I skrivande stund så är Violas morbror i full färd med att köra upp hit till Los Angeles. Han kommer vara framme runt lunchtid och då kommer Viola bli glad. Vi ska nog bara shoppa mer idag, jag ska väl också få något? Gustav har shoppat loss på Lacoste och Viola fick massa på Ralph lauren, gap osv. Vi ska nog även käka något gott ikväll innan de ska på premiär av pirates of the caribbean!

Likes

Comments

Viola vaknade till för lite övningar och somnade om direkt. Har ammat henne en snabbis men hon var inte ens vaken tror jag. Öppnade inte ögonen så hon är rejält trött. Hon har redan sovit 7 timmar och nu ska jag göra henne sällskap! Det sköna är att hon inte får för mycket intryck av att åka framåtvänd, längtar dock till vår Viking och att se henne mer än genom fönstret i suffletten!

Likes

Comments

Startade morgon med museum men istället för att gå runt i lugn och ro så blev Viola jätte ledsen. Det var massa skolklasser som skrek och hade sig, som barn gör helt enkelt. Hon bara grät och grät så vi gick efter en timme tyvärr. Åkte då till farmers market och gick loss på affärerna. Typ 50 plagg till Viola och 1 till mig. Billigt är det i alla fall!

Vi somnade på hotellet och får se om Viola sover för natten, redan sovit 2 timmar. Tycker inte alls denna fas varit jobbig än och hon har fått i sig nästan 3 klämmisar idag, bättre än inget.

Likes

Comments