Header

Viola , Vardagsprat, Studier

Jag har börjat rensa och fixa inför helgen. Det känns som att jag inte kommer hinna med annars. Imorgon är det föreläsning, plugg och så ska jag och V hänga med en kompis! På fredag ska allt inhandlas, vi kör helt sockerfritt och jag är inne på 2 veckor utan socker nu. Tänker fortsätta med det för det blir dubbelmoral mot Viola annars.

Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att läsa inför nästa veckas seminarium!

Kurslitteratur överallt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Viola och jag har varit uppe i snart en timme. Ätit frukost tillsammans och nu ska hon välja en bok. Hon är väldigt duktig på att förstå saker och om man ber henne hämta en bok kommer hon med en bok. Nu är det även nära att hon börjar släppa taget och gå själv. Hon ser så söt ut när hon staplar fram försiktigt!

Likes

Comments

Studier

Då är den tredje och sista loggen klar. Jag kanske ska lägga till några rader men vi får se. Annars ska jag bara fixa till refereringen och så ska den skickas in. Det känns så skönt att nästan vara klar med detta! Då blir det fokus på att läsa inför nästa veckas seminarium och inför grupparbetet. Vi har redovisning 2:a oktober!

Likes

Comments

Studier, Vardagsprat

Suttit uppe med plugg i 2 timmar. Gustav är i vanlig ordning på öppna förskolan med Viola. Nyttigt att de får egentid och umgås själva. Så kul att han nu också har bättre koll på hur det går till.

Jag sitter och fixar med sista loggen. Jag har fått ihop en del så ska renskriva det på datorn och se hur det låter. Ska nog småfila på det under veckan. På fredag 18.00 ska allt in!

Min fina älskling.

Likes

Comments

Viola

Det märks att Viola är slutkörd efter kalaset. Hon har krupit omkring överallt och stått och röjt överallt. Så när vi gick mot tåget nu så slocknade hon. Man såg hur hon kämpade men tillslut så stängdes ögonen haha.

Likes

Comments

Nyduschad och något piggare än när jag vaknade. Viola härjar i sitt rum och jag dricker en Nocco vid bordet. Så skönt att hon är så självgående. Hennes nya grej är att öppna och stänga dörrar. Kan sitta i 20 minuter med det haha, så fascinerad!

Idag ska vi i alla fall iväg till Violas kusin i vikingstad på kalas. Eftersom det var lite kort varsel måste vi även förbi stan och köpa present! Nästa helg är det Viola som firas.

Lite dekoration till när vi firar vår snart blivande ettåring. Galet vad tiden går fort!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En dag utan plugg! Jag är klar med 2/3 loggar och de ska in först om en vecka! Så jag har fått en heldag med Viola. Vi mötte upp en kompis och hennes son och drog till mirum. Hittade äntligen en tunika på lindex till V som jag väntat på i flera veckor! Blev även en ny pyjamas och leggings till Viola. Handlade även bananer och klämmisar till lilltjejen.

Hemma så har hon lekt med duplo och ätit mest. Hon somnade på 10 minuter så nu ska jag kolla tv eller kanske plugga. Jag gör hellre klart saker tidigare än är ute sista sekunden. Vid 20 slutar Gustav, lyxen!

Så onödigt att ha på skor och strumpor för Viola kastar bara av sig allt.

Likes

Comments

Idag är inte en bra dag utan ännu en besvikelse. Jag förstår inte hur svårt det ska vara att göra sin del av arbetet. Det är därför jag ogillar grupparbeten för jag är ofta en av de som gör mest för ingen annan gör något. Så nu har jag suttit flera timmar i onödan för helt plötsligt byter vi inriktning. Så det gäller bara att börja om.

Nu har vi inte föreläsningar förrän på tisdag så blir mycket fokus på Viola. Jag ska även börja på sista loggen så den är påbörjad och på söndag ska vi iväg. Violas kusin fyller år, så vi ska dit och fira henne. Skönt att få komma iväg lite.


Likes

Comments

Idag har varit en hemmadag och fokus på Viola. Hon fick bla måla med fingerfärg för första gången. Vi kan konstatera att hon inte var impad. När det blev för kladdigt började hon gråta istället. Vad hon fått det från vet jag inte haha, kanske Gustav?Likes

Comments

Jag har haft fullt upp med plugg och föreläsningar idag. Vi satt även med gruppen några timmar. I alla fall så fick vi tillbaka första uppgiften och det kunde inte gått bättre. Jag är så glad över att det gick så bra som det gjorde då det är mycket saker att tänka på. Särskilt när det gäller refereringen.

Annars har jag och Viola lekt med hennes duplo, läst böcker och hon har övat på att gå. När hon väl skulle sova tog det 5 minuter så sov hon. Skönt men samtidigt synd då jag trodde vi skulle få gosa lite mer. Nu är det plugg som gäller innan idol och fotboll!Likes

Comments

Vilken bra dag vi haft! Jag fick 3 timmar att plugga, städa och fixa samtidigt som Viola härjade på öppna förskolan. Sen så har vi lagat matlådor, hon har ätit upp typ alla grönsaker som finns. Förstår inte vad hon fått det från? Hon kan äta allt och hon verkar aldrig bli nöjd? Hon äter och äter och då är hennes portioner redan stora!

Jaja, när hon somnade så fixade jag inför imorgon. Beställt all kurslitteratur för resten av året. Så nu är jag redo! Imorgon är det föreläsning, workshop och grupparbete mellan 08-15. Därefter är det Viola som gäller till läggdags. Synd att vi ses så få timmar vissa dagar!

Likes

Comments

Idag var det min tur att gå upp med Viola. Lika bra eftersom jag har föreläsning redan 08 imorgon. Hon brukar sitta i sitt rum 30 minuter varje morgon och leka själv så man hinner vakna upp. Därefter gör vi hennes övningar, byter blöja och äter frukost.

Gustav och Viola ska snart till öppna förskolan så jag ska passa på att plugga. Jag ska dels läsa barnkonventionen och då ska jag leta upp didaktikens kunskapsformer. Jag behöver även kolla igen böckerna efter en till referens till logg 2.

Likes

Comments

Viola står nu helt själv utan stöd. Hon har gjort det tidigare men nu kan hon stå flera minuter. Det märks att hon börjar bli stor! Vi har hängt vid lekparken och hon fick öva på att gå och det går lätt när det finns massa intressanta saker att titta på!

Likes

Comments

Nu är amningen nästan helt över. Viola vill inte amma längre och verkar nöjd så idag hoppade vi över det. Jag kan tänka min fortsätta om hon vill men vi får se vad hon vill. Visar hon inget intresse så är det väl slut.

Idag har vi haft seminarium och suttit med grupparbetet. Jag har kollat igenom 2 böcker sedan Viola gick och la sig och ska snart sätta mig med skrivuppgiften.

Min fina stora tjej. Hon springer fram när man går med henne haha. Om man inte är beredd så slår man halvt ihjäl sig. Hon tog mina händer och sprang iväg och jag snubblade för hon brukar inte gilla att gå runt med oss! Hon föredrar gåvagnen.

Likes

Comments

Öppna förskolan var kul idag förutom att Viola blev trött på slutet. Så vi gick hem ganska tidigt så fick hon sova. Annars har dagen flutit på och hon somnade väldigt fort. Dock ringde pappa mitt i nattningen så hon blev jätte energisk och skrattade, pruttade på mina ben med munnen och lekte tittut. Mitt bustroll haha, som jag älskar den lilla tjejen.

Plugget är även gjort och jag är redo inför morgondagens seminarium. Annars får vi se. Just nu är livet lite på paus. Vad visar framtiden? Förhoppningsvis goda besked men tills dess väljer jag att ta vara på allt. Ta ingen föregivet för folk kan försvinna bara sådär. Jag håller alla tummar att det inte visar något farligt!

Likes

Comments