Omg! Viola har verkligen vägrar sova trots att hon varit så trött. När hon blir övertrött skriker hon bara men inget hjälper så jag är helt slut! Tänkte att en promenad skulle hjälpa men det blev bara 30 minuters sömn för henne. Det är bättre än inget i alla fall.

En rolig sak är att hon vid flera tillfällen idag försökt få till sitt skratt. Det är så gulligt hur hon försöker härma en själv. Jag gjorde inte ens något roligt utan pratade och då helt plötsligt började hon "skratta" eller hur man ska förklara det. Mammas sötnos! 💕

Likes

Comments

Idag efter att Gustav kommit hem gick vi och hämtade ut paket. Det blev 7 stycken haha och det kändes lite skumt att säga kolli nr efter nr. Jag insåg nämligen att Viola hade massa böcker, bitringar och mjuka leksaker men inga "riktiga" leksaker. Så det blev lite nytt.

Till hemmet blev det en skänk och även en termos från Stelton i present. Så i helgen ska vi sätta ihop skänken då jag inte orkar idag. Det är snart fotboll och jag är ändå för trött.

I babygymmet ligger hennes leksaker plus att hon fick hunden från fisher price. Tror dock hon blev lite rädd stackarn.

Likes

Comments

Idag har vi haft fullt upp. Gustav åker till jobbet 06 och Viola vaknade då. Inget mig emot, gör lite te och ammar henne och ibland somnar hon om några timmar! Dock inte idag såklart. Vi hade planer och skulle träffa en annan mamma och hennes son på öppna förskolan. Det gick bra och Viola var lugn för det mesta.

Efteråt blev det en promenad och så gick vi hem till henne och åt en sen lunch. Strax efter 17 kom vi hem och prästen kom hit och vi har valt psalmer till dopet. Känns hur bra som helst. Det börjar närma sig.

Likes

Comments

Det blev en långpromenad idag med min lilla familj. Jag kan säga att trots solen var det riktigt kyligt men samtidigt skönt! När vi kom hem firade vi mig lite, jag fyller år först imorgon men då jobbar Gustav större delen av dagen. Så det blev bäst såhär.

Viola är redo för hatmötet mellan United och Liverpool. Min lilla fotbollstjej!

Likes

Comments

Japp, utan elfi så somnar Viola inte. Han ska vara över ögonen eller helst hela ansiktet för annars får hon inte ro på samma sätt. Sedan när hon somnat tar vi självklart bort honom och lägger bredvid. Så gulligt att hon håller hårt om honom när man bär upp henne från sängen eller vagnen.

Likes

Comments

Nu är äntligen labyrinthyllan uppsatt! Det känns bäst så trots att vi snart flyttar då den skulle stått i vägen på dopet! Vi bjöd på kyckling och halloumisallad och fikade lite. Mysigt med lite besök och bara ta det lugnt. 2 veckor till dopet och det lär bli lite full rulle känner jag.

Viola sover, jag har tagit en dusch och nu blir det fotboll! Tänkte även fixa lite och kolla igenom flyttlådor då vi fick några med mina gamla böcker osv. Det är ingen idé att packa upp eftersom flytten är relativt snart och ingen längtar mer än vi!

Ska självklart inte stå en vattenflaska där men Jonas stylade lite haha! Ja, en mobilladdare passar ju fint där...

Likes

Comments

Jag är helt slut känner jag. De senaste timmarna har jag kämpat med att hålla mig vaken och tänkte gå och lägga mig. Imorgon kommer som sagt familjen hit och firar mig i förväg!
Ska jag vara ärlig bryr jag mig inte ens om att jag fyller år. 25 år. Det känns inte speciellt eller stort utan är mest en siffra.

Vi ska även få hjälp med att sätta upp hyllan från bruka design och få massa flyttlådor. Moster kanske även kan lära Viola om lite dinosaurier som den expert hon är. Hoppas att de ska komma överens när V är äldre. Jasmine är lite rädd och blyg sedan Viola föddes men hon är ju bara 10 år också.

Likes

Comments

Morgonens besök hos sjukgymnasten gick bra och det går framåt. Biceps är som sagt igång och hon böjer den och har sig. Så vi ska fortsätta med hennes övningar och se till att tummen kommer ut ännu mer. Hon har nämligen en tendens att ha den inåt och hålla fast den med övriga fingrar.

Efteråt var hon rejält trött kan jag säga. Vi träffade även andra mammor och bebisar idag och det gjorde sitt, mysigt! Nu sover hon för natten och gör sig redo för besök av mormor!

Likes

Comments

Minimalt med sömn och Viola vägrade somna om när Gustav gick till jobbet. Nu sover hon dock men jag är för pigg för att somna. Ganska så typiskt! Jaja lika bra. Jag passar på att städa och plocka lite för ikväll får vi besök och ska förhandla lite om kompensation för lägenheten. Hoppas kunna flytta till nya lägenheten i mars.

Likes

Comments

Igår och idag har jag gått 2 timmars promenad runt strömmen med creepypodden i öronen. Viola sover halva promenaden och andra halvan ligger hon nöjt och kollar runt och lyssnar på allt.

Idag har hon varit vaken från 06 men somnade på mig 2 timmar vid lunch. Riktigt skönt men trots det har hon varit gnällig. Hon är inte riktigt nöjd förutom vissa stunder. Den här fasen är den enda vi lagt märke till. Nu sover hon dock. Hon somnar så fort Gustav kommer hem så de ses inte så mycket nu tyvärr.

Likes

Comments