Header

Viola , Studier, Föris

Idag var första gången Viola skulle vara lite längre på förskolan, närmare bestämt mellan 9-14. De var på utflykt och åkte spårvagn och under sovstunden sov hon 40 minuter. Det har ALDRIG hänt att hon sovit inomhus sedan hon blev större... Så de ska de ha beröm för. Dock åt hon inte lunchen men hon hade fått en smörgås i alla fall.

Här hemma har vi lekt och hon sover sedan 1,5 timme. Jag har blivit förhörd och de engelska begreppen har äntligen satt sig. Imorgon blir det en plugglunch efter seminariet med en kompis. En vecka kvar till tentan!

Duplo är en av Violas favoriter!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Viola , Föris, Träning

När jag hämtade Viola hade hon ätit lite. De fick lov att mata henne, något som knappt jag och Gustav får göra. Hon hade även målat en Bibbi och var helt gul!

Stoppade ner henne i vagnen och gick 1 timme, både runt strömmen och runt vårt kvarter. Hon sov hela vägen och jag lyssnade på mordpodden. Perfekt eftermiddag!

Likes

Comments

Viola , Föris, Träning

Om ca 30 minuter ska vi hämta Viola. Hon ska sova direkt så jag tänkte ta en pw runt strömmen. Jag gick där igår när jag skulle till campus och det var så tyst och skönt. I vanliga fall har jag alltid på mig hörlurarna men denna gången struntade jag i det. Kändes riktigt skönt!Likes

Comments

Viola , Föris

Idag blev jag riktigt sur över hur inskolningen gick till. Jag skulle vara med ca 30 min men det blev bara 5 minuter tillslut. Jag klädde på henne, bar ner henne på gården och fick typ gå. Så irriterad över deras dåliga bemötande!

När jag gick hem från föreläsningen säger Gustav att Violas elefant inte är med. Så får springa tillbaka med Viola men hittar inte snutten? Letade överallt för jag hade lagt den på hennes hylla. Den ligger i samlingsrummet i alla fall men så jävla dåligt att de inte kan hålla sitt ord. För de första ska hon inte leka med den och för de andra skulle de lägga tillbaka den. Så just nu känns det inte bra att ha henne där. Jag tänker ha henne hemma imorgon och på onsdag, för det duger inte.

De sätter dessutom på henne för liten blöja så det läcker. Förstår inte hur svårt det är att förstå att en 5:a är en 5:a... Nej fy, just nu kan jag tänka mig låta henne skita i förskolan för den ger henne ingenting. Hon har det bäst med mig, jag vet hennes bästa och sedan hennes arm. Den börjar redan bli stel och det gör mig nervös. Känns som operationen närmar sig...

Min fina älskling!

Likes

Comments

Viola , Resor, Foto

Guess what? Det blir New York nästa år! En vecka i sommar, hotell mitt i Manhattan och vi har bokat svit! Vi valde att lyxa till det! Tänk att gå på museum med Viola, åka upp i empire satte building, något jag inte gjorde senast jag var där. Gå runt i central park, shoppa, äta massa gott och bara njuta! Det kommer bli toppen!

Då är första året av studierna avklarat också så det blir en bonus. Viola kommer även vara större än i Los Angeles så hon kommer vara med på ett annat sätt. Ska bli så kul att visa henne en av mina favoritstäder!

Central park, februari 2014. Det här ska du få uppleva Viola men under sommaren. Museumet ska du också få besöka, dock är det långt ifrån ditt första besök!

Likes

Comments

Viola , Hemlagat

Eftersom Viola valde att hoppa över eftermiddagsvilan så ställde vi oss och bakade lussebullar. Hon satt mest och åt degen tills Gustav sa stopp. Det blev socker- och glutenfria lussebullar. Inget sånt för min lilla tjej än på ett par år!

Likes

Comments