Inne på dag 6 utan socker om man bortser från en kärleksmums jag tog igår när vi var några mammor som fikade på stan. Gustav har alltid en tendens att inte vara så hjälpsam. Jag har ätit sallad, han äter kebab. Han har massa red bull i kylen och ostbågar. Jag äter lite nötter.

Imorse körde jag styrka här hemma med Viola. Ökade på med armhävningar och pussade Viola varje gång jag kom ner. Hon skrattade och gjorde det lättare! Målet är att göra lika många som när jag gick på basket! Kanske inte 500 per dag men ni fattar. Imorgon taggar jag för att springa igen. Efter passet tar Gustav Viola och hämtar hennes nya sittdyna och sufflett!

Nocco svartvinbär är den godaste smaken!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Viola somnade utan mat. Tror det varit en jobbig dag. Vi tog en långpromenad runt strömmen innan öppna förskolan. Vi pratade om hur vi gör med våra barn i olika situationer och hur vi tänker. Det var helt okej men lite konstiga samtalsämnen. Mycket pekpinnar kändes det som. Man ska låta barnen sitta vända i vagnen mot en tills de är 2 år, ingen skärmtid innan de är 2 år osv. Nej, det var inget för mig. Kul att träffa mammorna dock för senast var i december. Våra små bebisar var så stora nu haha.

Idag är det jag som lagar middag och det händer inte ofta. Jag måste ofta amma eller natta Viola men nu sover hon ju redan.

Likes

Comments

Nästa år har vi siktet inställt på att besöka New York. Jag var där 2014 och jag älskade staden. Vi får se om det även blir en närmare resa både detta och nästa år. Jag kan tänka mig besöka tex Prag eller dylikt. Vi får helt enkelt se. Jag älskar att resa samtidigt som jag ofta får hemlängtan, lite jobbigt ibland!

Likes

Comments

En bra natt, endast två uppvak och nu sover hon på balkongen! När hon vaknar ska vi äta frukost, klä på oss och leka lite innan vi ska till öppna förskolan och gå på babysången! Det är även där vi har föräldragruppen sen men blir en promenad där emellan!

Längtar verkligen till imorgon och att få ha Gustav hemma. Vi ska fixa pass till Viola och köpa en till resväska. Det närmar sig, bara 1,5 månad kvar haha. Fick även meddelande om att jag ska köpa med massa godis osv till Linus. Jag kan nog hålla med om att chipsen i USA inte är något mot smakerna i Sverige!

Likes

Comments

Projekt läggdags Viola är igång. Hon ska få amma då mina bröst sprängs snart. Så får vi se hur lång tid de tar! Därefter blir de middag och sova typ.

Imorgon har vi föräldragrupp som jag ska gå på och sen får vi se. Blir en långpromenad oavsett väder. Får bara klä på mig lite bättre för idag frös jag kan jag säga!

Längtar såå tills på lördag då familjen kommer hit. Ska bli så kul att bara få umgås och hjälp med lägenheten. Det blir inte sämre av att det även är Liverpool derby. Perfekt lördag!

Likes

Comments

Inatt tar rekordet. 1 timmes sömn. Viola sov ganska bra men jag kunde inte somna? Hon åt varje timme dock och kröp ihop mot mig så jag hade ramlat ut om jag rört mig. Vid 05 när Gustav gick upp så orkade jag inte mer utan gick upp. Vi gjorde Violas övningar och hon fick leka. När han åkte till jobbet tog jag en dusch och nu sover hon igen. När hon vaknar blir det frukost för oss båda. Det blir te för mig nu, det behövs!

Likes

Comments

Jag velar fram och tillbaka. Just nu är Violas rum fullt! Hon fick ett tält idag som tar upp halva stället så vi får se om vi slänger gästsängen helt enkelt. Så fick komma på en nödlösning i vardagsrummet. Vi har satt dit fåtöljen så länge så kan vi läsa bok där med henne. Slipper vi krångla in oss till soffan!

Hon får även plats med babygymmet och det går även att dra ut så det blir mer plats att röra sig på. Det är som sagt inte optimalt men får duga och så får vi se hur vi fixar med allt i helgen! Äntligen ska gardiner komma upp, lite hyllor på väggarna och vår spegel. Det kommer bli perfekt! Enda saken som återstår är utemöbler men jag är så kluven. Jag hatar verkligen att vara så velig ibland och ha sån beslutsångest. Gustav är inte bättre han så vi får se. Ska ta och mäta balkongen imorgon!

Det fick bli som på andra bilden. Jag tycker att man utnyttjar optimalt med yta!

Likes

Comments

Viola sover sedan 1,5 timme tillbaka men då hade vi försökt natta i 2 timmar. Hon somnade men vaknade upp gråtandes någon minut efteråt. Hon verkligen skriker så pass att hon knappt kan andas. Vi kollade återigen i munnen och jo, det är två tänder på g. Stackaren, vi får hoppas de spricker fram snart!

Idag har det kommit massor av paket till Viola. En ny docka som Viola la händerna på direkt. Lite nya möbler till hennes rum och en skallra att träna fingrarna med!

Likes

Comments

Kaoset har fortsatt men det var ändå bättre igår. Somnade runt 19, vaknade upp 2 gånger och vid 22 så var hon vaken fram till 23. Gustav la henne i sängen och hon sov till 03.30? Då krånglade hon i ca 45 minuter med gnäll och skrik innan hon återigen somnade. Vid 05 vaknade hon men det räckte att gosa in bredvid mig för att vakna 06.30 och gå upp.

Jag är inte redo att hon ska sova i sin egen säng än men är det vad som krävs får det bli så. Hon har ändå varit väldigt självständig från start och ogillar mys och aldrig somnat på oss eller dylikt.

Hon fick även middag innan vi la henne och hon kanske behöver den måltiden också för hon ammar knappt längre. Så vi får se. Ikväll lär väl allt bli annorlunda för det skiftar verkligen från dag till dag nu. En sak är att trots sömnbristen så är jag pigg. Dag 4 utan socker och jag tror det gör sitt. Jag känner mig gladare och mer stabil i humöret haha!

Gick ut och gungade imorse igen, hon skiner upp och det är kul att hon gillar att vara ute. Nu sover hon på balkongen och jag har fått i mig lunch. Tänkte gå till affären och köpa lite mer mat till Viola och några Nocco till mig!

Likes

Comments

Vi var som sagt iväg och gungade imorse och Viola njöt! Hon log och hoppade i gungan och var allmänt nöjd. Så otroligt gullig och jag hade innan varit lite orolig att det kanske skulle vara läskigt. Vi låg även i en stor gunga men efter 2 minuter blev jag illamående, som vanligt. Jag klarar inte av att gunga!

Likes

Comments