Idag vaknade vi redan vid 07 och strax efter 8 gick vi med lite ömtåliga saker till lägenheten. Lägenheten är så fin och jag längtar tills vi får fixa den! Nu däremot ska en övertrött Viola få sova lite för annars kommer hon vara jätte arg vid läggdags.

Likes

Comments

Alltså hur söt får man bli. Mössan från mini rodini är ju aningen stor men hon är ju så fin i den. Dock så åkte andra kläder på då nalledräkten är för liten och alla andra är nerpackade. Hon fick nämligen sitta i bärselen idag då jag tvättade vagnen. Så nu är den ren och fin inför flytten!

Likes

Comments

En bra natt äntligen. Viola sov från 17-00 och vaknade för mat igen vid 05. Tack för sömnen, det behövdes för snart hämtar vi ut nycklarna. Snacka om att vi längtat en massa!

Så vi ska till lägenheten och slå på kyl och frys och gå över med vissa ömtåliga saker själva. Först tänkte vi däremot äta en god brunch på stan.

Likes

Comments

Inatt sov Viola inte många timmar. Jag låg vaken 02-06 och innan dess var hon vaken 23-01 men jag är relativt pigg. Det är febern som stoppar mig. Trots det har jag packat ner 3 lådor och ska fortsätta med köket nu tänkte jag. Med andra ord blev det ingen promenad idag men det tar vi nästa vecka.

Jag passade även på att höra av mig till en gammal vän, något jag länge tänkt göra. Vi får se vad som händer men skönt att då prata ut och få lite klarhet i saker. Man växer upp och det var ett bra tag sedan. Alla gör misstag!

Likes

Comments

Mammas söta älskling som är glad trots att jag mår skit idag. Jag är glad över att Gustav är hemma och hjälper till. Jag har fått sova ca 4 timmar och jag behöver nog knappast säga hur mycket jag behövde det!

Idag hade vi planer på att gå promenad med en annan mamma men det blev inte så. Vaknade upp till snö och vagnen blir otroligt svår och trög att köra då! Så vi får se om det är bättre väder imorgon.

Nu ska jag dricka upp mitt te och natta Viola. Hon har återigen börjat somna 17 då hon knappt sover under dagarna. Vi försöker men hon vägrar. Om man har tur sover hon en stund på morgonen men that's it!

Likes

Comments

Igår pratade jag med Linus ett tag och vi har bokat resan till Los angeles. Hotell är bokat i Hollywood och vi längtar! Jag ska även beställa vagnen tänkte jag!

Idag är jag sjuk. Noll sömn pga halsont och rinnande näsa. Feber och allmänt seg så idag ligger jag i sängen. Gustav är ute med Viola så hon får sova lite längre!

Likes

Comments

Vi hade tänkt stanna hemma idag men i sista sekund gick jag med Viola till babysången. Det var mysigt och väldigt packat idag om man jämför med de senaste gångerna. Riktigt trevligt att få prata av sig lite med mammorna från "vagn gruppen". Tog en promenad till strömmen och fick sällskap en bit av vägen och nu är vi hemma igen. Viola sover och det är bra då hon varit vaken hela dagen.

Så jag ska börja fixa inför middagen och städa lite här hemma. Jag känner mig mer taggad på att packa och fixa nu när jag fick komma ut och slippa detta kaos. Längtar så till måndag eftermiddag när vi är klara med flytten!

Likes

Comments

I maj alternativt juni så åker vi till Los Angeles. Vi ska bara kolla med Violas morbror om han har tid att träffa oss där. Så det ser vi fram emot jätte mycket! Det betyder även att en resevagn ska införskaffas och det blir nog en yoyo+!
Hotellet är bokat och vi kommer bo i Hollywood till en början för att sedan förflytta oss till Santa Monica.

Nu sitter jag här med min soyayoghurt, nuduschad och kollar ut på snön som faller. Gustav är med Viola trots att hon höll oss vakna mellan 02-04 så är vi båda pigga. Det var dock lite läskigt för hon låg och stirrade på mig inatt utan att ens blinka så blev lite rädd först!

Likes

Comments

Dessa faser är ju så roliga.

*Viola matvägrar mer eller mindre. Hon kan ta tag i bröstet och äta någon sekund och så släpper hon och gallskriker...

*Vägrar ligga själv, man ska bära henne konstant, tom på toan

*Sover knappt om dagarna och på nätterna vaknar hon varje timme och vägrar somna

*Skriker mer eller mindre konstant och inte ens vagnen duger längre

Hon har dock små perioder när hon är glad och skrattar. Humöret ändras så fort och man har lärt sig knepen. Hon älskar att flyga, sitta på våra axlar och gå runt i lägenheten och att kolla på sig själv i spegeln. Hon lyfter upp överkroppen och benen/rumpan och försöker ta sig fram. Hon kan dra sig fram och snurra runt på golvet. När hon blir sur sparkar hon med benen och "hoppar" fram lite mer för varje gång. Vår lilla knasboll som förgyller alla dagar även om det är påfrestande nu.Likes

Comments

Flytten närmar sig och om exakt en vecka har vi fullt upp med flytten. Flyttfirman kommer hit 07... Så idag när Gustav är hemma så ska jag packa mer. Det skulle gå fortare om han hjälpte till men mitt kontrollbehov skulle inte tillåta det. Jag måste veta exakt vart allting är plus att hans logik är lite sisådär. Han kan lägga Violas saker i en kökslåda...

Likes

Comments