Hej. Idag är både jag och Jonte lediga så idag passar jag på och foto lite bilder åt chiquelle. Fick super snygga klänning och tröja från chiquelle, De ha super fina grejer där så glömd inte kicka in och kollar på deras hemsidan.

Likes

Comments

Super snygga och fina klockor från Danielwellington Just nu har jag samarbetar med Danielwellington. Om ni ska köpa nånting där ifrån, glömd inte att använder min kod, då få du 15 % från allting. min är kord ¨ INTHAHOM¨

Likes

Comments

Hej!


Måst berättar att jag har hittar världen bästa behandling för ansikte, jag beställde de här från Åhlens. De använder jag både på morgon och kväll. Min ansikte känns mycket fräschare efter jag har använd det. De var flaskor var dyra, men det var värt att köpa.


Likes

Comments

Hej! Tråkig söndag, idag ska jag plugga, plugga,plugga sen ska jag äta och äta. Ha en trevlig kväll.

Likes

Comments

Foto, MIN KAMERAUTRUSTNING

Jag måste bara säga att jag är ganska stolt över mig själv som fotade det de här bilderna från Östersund. Jag minns att jag och Jonte var ute i flera timmar och bara fotade, för att få en bra bild och det var väldigt värt att fotade i flera timmar även om man frös ihjäl sig hehe. Vad tycker ni om bilderna?

Likes

Comments

Hej! Måst börja med säga att jag älskar våran nya soffa som vi hade köpt på mio, självklart gillar jag marmorbordet också, men det bli lätt repor, vi har inte haft det så länge, men redan nu så har vi två repor som inte gå att ta bort..

Våran lägenhet just nu är inte riktig färdigt än. Vi ska inför skaffa lamporna, men det har inte vi råd med just nu. Vi var även förbi ikea i Umeå och köpte lite grejer till lägenheten.

Likes

Comments

Några mer än mig som älskar Anastaia. Måst säga att jag hade beställt hem sminket från Anastaia hemsidan, för där kostar det mycket billigare än att köpa på kicks. På kicks kostar det ca 500kr eller 600? på Anastaia kostar det 40 US$ = 353Swedish kronor. IN HÄR och beställa.

Likes

Comments

Hej, Nu har vi fått tavlorna från Desenio! Jag bara älskar tavlorna, det är så himla fin och snygga. Jag kommer verkligen och köpa några fler tavlor sen när vi få lön!

Likes

Comments

Alltså helt sjuk, kl 10 andra gången kom det en granne och detta gången kom det en kille. Tre veckor sen så var det en tjej som kom då. Hon sa att vi ska sluta stampa och vi blev helt tyst, vi visste inte vad vi skulle säga eller vi vågade inte säga ifrån då, för vi blev chockad. Men detta gång sa vi ifrån. Iallafall Jonte pratade med den kille, han be oss att vi ska var tystare och slutar stampa. Han sa att de hörde oss där vid 3 igår natt. Vi tyckte att det var konstig, för jag och Jonte gick och la oss där vid 12 och somnar säkert det vid 1. Kan knappas tror att det var vi. Sen så sa jag och Jonte att vi hör er ALLT när ni pratar " känns som att de är i rummet bredvid oss då" För vi hör de ganska bra, när de pratar på kvällarna. Han sa att det kan vara en granne där uppe, hur kan det ens var möjligt? för det finns ingen som bor ovan för oss! Men sen insåg vi också att vi kan höra granna fram för oss, andra sidan lägenheten.

Det har gången sa vi ifrån iallafall. Vi sa att vi har betala för den här lägenheten, hyra och har rätt att bor här som alla andra. Vi ska få bor och gå och leva som alla andra. Vi bor i lägenheten, man måste kunna tåla att höra andra, för det är lägenheten vi pratar om. Annan få väl man flyttar till en hus eller skaffa sin öron proppar. Sen så stampar jag inte!! Jag gå! Be så mycket ursäkt om jag gå tung. Sen så frågade vi också om de hör oss när vi kollar på tv och sån. Han sa nej, vi hör bara när ni stampa. Alltså vi var rädda att granne ska höra oss när vi kollar på tv och sån, men det är ingen problem sa han.

Arg Yo.

Likes

Comments