Hej hörrni!!

Hur har ni haft det eran påsk lov? Själv har jag och Jonte tagit det ganska lugnt. Jag har även jobbat lite, gjort mina skol uppgifter och blev äntligen klara med det! Jag har just läsa och har lyssna klart två boker den senaten 3 veckorna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här är min sänglampor från clas ohlson, har haft skit mycket ångest vad jag ska ha för lampor men hittade tillslut! Jag blev jätte nöjd och tyckte att det passade väldig i våran sovrummet.

Likes

Comments

MAT & GODSAKER

Idag har Jonte provat göra lite smoothie och jag kan säga att det var faktisk god, men jag skulle inte äta det jämt hehe. Idag är det söndag och då passa jag och Jonte på och städa lite. Nu ska jag göra engelska läxor sen ska jag bara chillar hela kvällen.


Likes

Comments

Mina vardagar

Hej!!

Nu tänker jag berättar vad jag använder för produkter till mitt långa hår.

Moroccanoil heter produkter jag brukar använda och olja in håret efter jag har duschat. Måste säga att det är riktig bra och en sån flaska håller rätt länge. Jag brukar ta jätte lite, alltså pumpa från flaska två gången och sen olja jag in håret. Man behöver inte ta så mycket olja.

Jag har använda det i flera år nu och jag verkligen rekommendera Moroccanoil .

På gymnasiet så brukade jag ofta platta mitt hår hela tiden! vilket gjorde att mitt hår blev så torr och slitet. Sen börjande jag använda Moroccanoil, klippa mina topparna oftare och tvätta håret 2-3 gången i veckan, man ska absolut inte många tvätta håret så många gången i veckan" vad jag har hörd" iallafall.Likes

Comments

Mina vardagar

Hej!

Idag har jag alltså varit i skolan och har kollat på fotboll för första gången på jätte länge alltså, Jag kanske ska börjar träna fotboll igen, men kommer inte att vågat spela matcher än. Vi få ser hur det gå. Jag längtar verkligen att få träna igen efter 2 år.

Likes

Comments

Mina vardagar

Ny kollektion dam klockor från Daniel Wellington CLASSIC PETITE är alltså ny kollektion för kvinnor! I love it! jag älskar att det är just för kvinnor ❤och att klockor är jätte fina.

Klockorna kommer med mesk band. Använda min rabattkort! min rabattkort är fram till 15e april. använda "INTHAHOM" Du får 15% rabatt allt på www.danielwellington.com @danielwellington #danielwellington #dwclassicpetite

Likes

Comments

New in

Hej!

Livet rullar på, men just nu händer det inte så mycket i mitt liv, jag pluggar på och ska försöka klara det så snart som möjligt, men det ser inte så ljust ut för mig...


Iallfall nu Idag har jag fått min smink från Anastasia Det kostar bara 357 kr, men på kicks kostar 595 kr. Jag var först på kicks och frågade men sen in såg jag att det var mycket billigare att beställt från deras hemsidan som tur.


Likes

Comments

inspiration

Hey!

Idag har jag varit i skolan och haft engelska i några timmar senare for jag hem igen och vilade. Där vid tre for jag och hämtade Jonte sen for vi på stan och köpte små grejer till lägenheten. Lägenheten är inte riktig färdigt än, det fattas taklampor och köket kommer vi att göra om till sommar. Jag längtar verkligen tills allting är färdigt! Jag kommer att ta bilder när allting är färdigt.

Just nu sitter jag och Jonte och ser på anime serie "one piece" Måste säga att det är riktig bra och rolig serie. 9/10

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE, outfit

Hej. Idag är både jag och Jonte lediga så idag passar jag på och foto lite bilder åt chiquelle. Fick super snygga klänning och tröja från chiquelle, De ha super fina grejer där så glömd inte kicka in och kollar på deras hemsidan.

Likes

Comments