Gott nytt år alla! Kan inte direkt säga att i år var min bästa år. Men det börjar iallafall bra än förra året.

I år blev det att firar hos Jonte föräldrar och jag fick ännu firar en år till med min älskling.

Sen så kommer jag fara till Östersund snart och jag är redo och övertygad!

Jag hoppas ni få en bra fortsättning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste säga att det har varit jobbig utan min lillebror, men samtidigt så har det varit skönt att det blir bara jag och Jonte igen. För vi få äntligen vila och sova ut och inte behöva ta så stort ansvar. För det är jag inte redo för att vara föräldrar..

Men idag fick vi träffa Alfons igen! Har verkligen saknar honom. Det blev att vi for och åkte skidskor i två timmar sen lämnade vi av honom. Men det blir lite jobbig när vi skulle fara..

Likes

Comments

Idag är det extra jobbig dag, för idag så börjar din nya resa med en ny familj. jag önskar dig allt lycka och att du äntligen ska få ha det bra och lugnt miljön där du borde ha från början, men som sagt så kan man inte välja sin egna föräldrar. Men idag ska du få komma till en riktig bra familj / hem och jag är så glad för dig skuld. Men jag vet samtidigt att allt kommer känna jobbig och konstiga när du inte är här längre. Jag minns att du var så himla jobbig, men egentligen så var du en glädje för oss, du är så underbar på alla sätt och vis, du är så snäll och fin kille, du är så omtänksamt och fin hjärtat.

Du ska veta att kommer alltid finns där för dig och kommer alltid att skyddar dig tills du inte behöver mig mer ♡ Jag älskar dig lillebror, du är allt för mig lillebror.

Likes

Comments

Hej hej, nu är jag sjuk igen, känns som i år är det verkligen inte mitt år. I år så fick jag en sjukdom som jag måste ta medicin i 6 månader, som jag fick det när jag for utomlands och de ärt tråkiga, sen så få jag inte heller dricka på 6 månader. Man kan känna att man vill ta en glas vin till middag, men det få jag väl står över och det är inte så jobbig heller.

Nu så hoppas jag att jag bli frisk igen.

Likes

Comments

Min julafton i år var helt klart gymt! Jag fick massor med presenter och blev ganska nöjd med det, men Alfons fick alltså 17 presenter lite avis blev jag, men jag är glad för honom att han fick en julafton och tomten kom förbi oss också.

Alfons blev så himla glad att tomten äntligen kom förbi säger han. Han säger att tomten har alltså missat hans hus varje år...

Men i år blev det lyckad och vi hade det väldigt bra julafton och jag önskar god fortsättning.

Likes

Comments

I år blir det att fira julafton hos Jonte föräldrar och det ska bli så rolig för i år få min lillebror firar en riktig bra jul med mig och jonte familj. Vi kom hit sen i fredag och ska sova över tills på måndag, alltså vi ska vara här i 4 dag. Vi ska hinna baka massor med kaka och helt enkel göra massor rolig innan julafton.

I lördag så kom jonte moster och henne familjen hit, vi drack glöggen och fikade sen spelade vi spel.

Ni alla få ha en bra jul och jag önskar er en riktig julafton!

Likes

Comments

På julafton så hade jag en klänning från nelly och fixade mitt hår.


Likes

Comments

Nu så har jonte alltså fixat belysning till garderober, jag tyckte att det var jobbig att öppnade garderober när det är som mörk i rummet, men nu när jonte har fixat dit belysning det är bara att öppna dörren, så tänds det och det släcker när man stänger dörren så klart. Belysning drivs av batterier, så du behöver inte fixa någon med sladdar.


Likes

Comments

INREDNING

Gamla bilder då jag och Jonte håller på med att renovera köket för några månader sendan. Men nu är är köket nästan klart men inte riktig än. kan visar hur det ser ut, men bilderna kommer senare då jag orka ta bilder.

Så stolt över Jonte att han kan fixa köket själv och att även hans pappa finns till hand om vi har några frågor.

Vad vi har gjort är att vi har lagt golvet, byt kylskåpet, vi har bytt bänkskiva, har lagt till diskmaskin och fixade vitt kakel till köket och även sätter dit vinskåp. Jag måste säga att jag är ganska nöjd med köket, ville byta ut skåpar eller byter ut hela köket. Men när vi inte hade så mycket pengar så gjorde vi inte så mycket, men nu ser köket iallafall ganska okej ut än förr.

Likes

Comments

Nu är det alltså halv år sendan du har bott med mig och Jonte och jag är så himla lycklig och glad att du ska få komma till en bra och lugnt miljön familj.

Du förtjänar verkligen att få ha det bra, jag är så stolt att få vara din syster. Du är så duktig och stark som person, jag älskar dig. Äntligen ska du får ha det bra efter alla dessa dåliga åren med dåliga föräldrar och äntligen ska du få komma till en bra familjen.

Sen så vill jag tacka alla som har varit där för mig och min lillebror, tack så mycket.

Jag så stolt över mig själv och Jonte att har kunnat tagit hand om en unge som är 10 år, även att vi var inte redo för det, men jag tycker att vi alla har gjort det för jävligt bra. Nu till julafton ska vi få vara tillsammans och firar den bästa julafton!

Likes

Comments

Nya inlägg

Happy new year

" Gott nytt år alla! Kan inte direkt säga att i år var min bästa år. Men det börjar iallafall bra än förra året. I år blev det att firar hos…"

Återträff ♡

" Måste säga att det har varit jobbig utan min lillebror, men samtidigt så har det varit skönt att det blir bara jag och Jonte igen. För vi …"

My brother ♡

" Idag är det extra jobbig dag, för idag så börjar din nya resa med en ny familj. jag önskar dig allt lycka och att du äntligen ska få ha de…"

Instagram@yosirinan