Foto, Djur

Kamera : Canon 7D

Objektiv: Canon EF 50mm f/1.4

Foto av mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Foto, Photoshop

Kamera : Canon 7D

Objektiv: Canon EF 50mm f/1.4

Foto av mig.


Här är bilderna som jag tog på Alfons, har även redigera i photoshop och blev hur nöjd som helst över det.

Om någon vill bli fota av mig är det bara att kontakt mig. Det kostar ingenting, men bilderna kommer att lägga upp på sociala media.

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit med alfons och Jonte. Vi har varit och fira alfons examen, för han gick ut 3 an.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, nu har jag lite mitt sommarlov innan jag börja jobba igen den 19 juni. Så nu ska jag bara njuta av vädret.

Likes

Comments

Hej hörrni!

Idag har jag varit i skolan och jag fick veta att jag ska göra nationella prov, Alla fick inte göra det och jag blev en av de som fick göra det, jag blev hur glad som helst, har verkligen kämpa med engelska, men jag tror inte att jag kommer att klara nationella provet, men ska iallafall göra min bästa. Jag har varit borta i Thailand så har inte hinnit plugga nånting. Men som sagt jag ska göra min bästa.

Likes

Comments

När jag och min kusin var i Thailand så såg jag den här super snygga kläder eller sett som jag köpte, det är super snygg och jag är verkligen nöjd med köptet!! 

Likes

Comments

Bild del 1.


Jag har alltså varit i Thailand i två veckor, vi var tvungen akut fara till Thailand för att min mormor var väldigt sjuk. Då for jag, mamma, min lillebror och Curt till Thailand. Det har varit jätte jobbig, för det hände så mycket medan vi var där, det hände allting på samma gång.

Det har varit kämpigt med min mamma och curt och jag var tvungen att ta hand om min lillebror hela resan för de drackhela tiden medans vi har varit i Thailand. Min mormor blev inlagd på sjukhuset, hon har tbc ( inte 100 % säkert), vatten i lungorna och förlorade en av de lungorna. Men hon fick komma hem när vi for tillbaka till Sverige. Men om jag ska vara ärligt så tror jag inte att mormor ha länge kvar... Medan vi var i Thailand så dog en av min nära vän, han var som en pappa till mig. Jag har aldrig haft en riktigt pappa, men han var den som har alltid funnit där för mig. När jag fick veta att han dog så grät jag inte ens. Jag var i chock, jag kunde inte förstår att han är borta och kan inte fortfarande förstår det..

Det jag har lär mig den här resan är att aldrig fara igen med min mamma och nästa gång kommer jag att fara själv eller med Jonte.

Men det har inte alltid varit dålig medans jag var där, det som har varit bra där, är att jag få träffar mina kusiner, släktingar och alla som jag har saknat där borta i byn, sen så har vädret varit grym bra, alltså det har varit 35 grader helt sjukt.

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Djur

    " Kamera : Canon 7D Objektiv: Canon EF 50mm f/1.4 Foto av mig. "

  • Natur

    " Kamera : Canon 7D Objektiv: Canon EF 50mm f/1.4 Foto av mig. "

  • Alfons

    " Kamera : Canon 7D Objektiv: Canon EF 50mm f/1.4 Foto av mig. Här är bilderna som jag tog på Alfons…"