Hej, idag har jag varit med alfons och Jonte. Vi har varit och fira alfons examen, för han gick ut 3 an.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, nu har jag lite mitt sommarlov innan jag börja jobba igen den 19 juni. Så nu ska jag bara njuta av vädret.

Likes

Comments

Hej hörrni!

Idag har jag varit i skolan och jag fick veta att jag ska göra nationella prov, Alla fick inte göra det och jag blev en av de som fick göra det, jag blev hur glad som helst, har verkligen kämpa med engelska, men jag tror inte att jag kommer att klara nationella provet, men ska iallafall göra min bästa. Jag har varit borta i Thailand så har inte hinnit plugga nånting. Men som sagt jag ska göra min bästa.

Likes

Comments

När jag och min kusin var i Thailand så såg jag den här super snygga kläder eller sett som jag köpte, det är super snygg och jag är verkligen nöjd med köptet!! 

Likes

Comments

Bild del 1.


Jag har alltså varit i Thailand i två veckor, vi var tvungen akut fara till Thailand för att min mormor var väldigt sjuk. Då for jag, mamma, min lillebror och Curt till Thailand. Det har varit jätte jobbig, för det hände så mycket medan vi var där, det hände allting på samma gång.

Det har varit kämpigt med min mamma och curt och jag var tvungen att ta hand om min lillebror hela resan för de drackhela tiden medans vi har varit i Thailand. Min mormor blev inlagd på sjukhuset, hon har tbc ( inte 100 % säkert), vatten i lungorna och förlorade en av de lungorna. Men hon fick komma hem när vi for tillbaka till Sverige. Men om jag ska vara ärligt så tror jag inte att mormor ha länge kvar... Medan vi var i Thailand så dog en av min nära vän, han var som en pappa till mig. Jag har aldrig haft en riktigt pappa, men han var den som har alltid funnit där för mig. När jag fick veta att han dog så grät jag inte ens. Jag var i chock, jag kunde inte förstår att han är borta och kan inte fortfarande förstår det..

Det jag har lär mig den här resan är att aldrig fara igen med min mamma och nästa gång kommer jag att fara själv eller med Jonte.

Men det har inte alltid varit dålig medans jag var där, det som har varit bra där, är att jag få träffar mina kusiner, släktingar och alla som jag har saknat där borta i byn, sen så har vädret varit grym bra, alltså det har varit 35 grader helt sjukt.

Likes

Comments

Jag kommer att saknar dig ❤

Medan vi var i Thailand så dog en av min nära vän och det är han som är på bilden. Han var som en pappa till mig. Jag har aldrig haft en riktigt pappa, men han var den som har alltid funnit där för mig. Jag respektera han mest och jag ser verkligen upp till han. När jag gifter mig då är det han som ska gå med mig och överföra mig till den mannen jag gifter mig med, ja ni förstår. vi lovade varandra att fara och käka tillsammans med mig, jonte och han..

Jag kan inte förklara med ord hur ledsen jag är att han är borta, han har lär mig så himla mycket. När jag fick veta att han dog så grät jag inte ens. Jag var i chock, jag kunde inte förstår att han är borta och kan inte fortfarande förstår det..

Jag kommer saknar dig.. finns ingen ord.. Förstår inte hur såna så fin person som dig kan ha så kort tid i livet. ❤

Likes

Comments

Nu har jag alltså varit i Thailand 6 dag och det är som man plågas och det är som jag är ren i helvete.

Allt började med att min mormor är dålig så vi var tvungen att fara tillbaka till Thailand

Jag är livrädd för att fara tillbaka till Thailand på grund av massor med grejer som händer förr, men då var mamma jätte snäll, helt annan person jämför med det jag kommer beskriva. Jonte pratade med henne att hon ska ta hand om mig och Alfons och hon lovade i hans ögon att hon ska ta hand om oss.

Ja allting verkades bra och vi alla var taggade, vi sågg fram emot våran resan till Thailand .

Vi åkte till Thailand vi fyra. Styvpappa Curt som jag verkligen HATAR, för han är dubbelmoral, han är livrädd för mamma och han är liksom min mamma lilla slav hund. Han har alltså ingen egen åsikter och en feg fitta han också, han dricker väldig ofta, enligt mig och min kille är han en alkoholister Sen jag, mamma och min lillebror Alfons. Som for till Thailand. Är fortfarande i thailand.

Allting verkade bra och det förändras sen var när min mamma sätte ner fot i Thailand:

Först så trodde jag att min mamma har förändras till en bättre person för hon har bott länge i Sverige men nej, jag hade väldig fel. Hon har alltså håll sin ilska inom sig efter alla dessa i Sverige, efter jag har sagt till soc att hon har slagit mig m.m så blev hon arg på mig. Men kunde inte göra nånting i Sverige då.

Nu tar hon alltså ut allting och passa på när vi är i Thailand. Nu är hon som hon var en gång i tiden, den jävla idiot som jag HATAR och den elaka häxa som bara hotar att slår mig. Jag har blivit slagen 1000 gånger om i Thailand, men jag minns en gång att det var en helvete dag och jag kommer aldrig att glömma det. Den gången hade min mamma slagit mig med ett plast hängare tills, alltså att hängare blev en 8, hela min rygg var full av sår och blå märke, och det kändes verkligen som jag nästan blödde i ryggen... det var hemsk!!

Nu när vi har varit i Thailand så har alltså min mamma och henne kille druckit. Hon har alltså druckit tills hon sommar och när hon vakna så dricker hon till hon sommar igen.. jag sa att hon måst sluta dricka och spara pengar till maten istället, då skrek hon igen vi började bråkade

Alltså hela resan är som ett plågeri för mig

Varje dag har jag ståt ut med henne. En gång när hon skrek åt mig och jag skrek tillbaka så vände hon sig om och BÖRJADE gråta fram för alla😱.. jag skrattade inom mig, för det såg ut som en ett åring, jag trodde att hon skämtade som i Sverige men jag hade fel. Hon vände våran släktingar mot mig.. de säger att jag borde inte göra så min mamma? Vilket jag inte förstår vad jag gjorde. Jag sa att jag gjorde ingenting, jag bara skrek tillbaka. Men ändå så fick jag skiten från de. Men jag sa ifrån ändå mot mina släktingar. Det säger att jag är Thai jag måst komma ihåg vad jag är i från, man kan inte göra så mig sin egen mamma, de är som Gud m.m

Då sa jag att hon är en mamma och hon är en människa precis som mig och alla andra. Vi är jämlika men de säger ifrån m.m.

Varje dag har hon alltså skrikig på mig och varit jävla förbannat för ingenting på mig och alla andra vågar inte vara nära henne. Varje gång jag försöka skydda någon här i Thailand och säger ifrån eller nånting så blir hon förbannad och väder alla emot mot mig.

Jag är den enda som vågar säg emot och står upp för mig själv, alla andra är jävla fegisar som inte kan står upp och är livrädda för henne. Varje gång jag försöka skydda eller säga emot Så är släktingen på henne sidan och skyddar henne.. jag gråter varje dag för jag orka inte. 💔

De säger att jag måst ta skiten från min mamma och bara ta det.. jag säger nej, jag har tagit jävla skit från henne hela mitt liv och jag tänker fan inte mår dålig på grund av henne någon mer. De säger att jag är en dålig person och kommer brinna i helvete. Jag sa att jag inte är buddis länge för jag tror inte på nånting. Men jag tror på karma.

När mamma och curt min styvpappa har druckit så har jag tagit hand om min lillebror från dag till kväll och natt till morgonen. sen så är min lillebror rädd för min mamma för hon har slagit min lillebror, vad han har sagt till mig och min kille. Så min lillebror vågar inte vara med mamma i Thailand och Curt han gör ingenting utan bara ser på och låsas som ingenting händer eller hade hänt.


En gång så klöste mamma Alfons" Curt sa " man måst tjatar på Alfons så mycket det därför hon gjorde honom illi. Jag säger att det ska fan inte spela någon roll. MAN SLÅR ELLER MAN SKA ALDRIG GÖRA ILLA BARN!

Hur dum i huvud är inte Curt!!? Kan inte ens skydda sig egen barn.

Han blev som tyst och ta henne sidan.

Min lillebror började bli stor och nu börjar han säga till mig vad mamma har gjorde. Mitt hjärtat gå sönder.. jag förstår inte att hon gör om der igen för det som hände med mig sist. Jag flytta från mamma och henne kille för de var så elaka mot mig. Jag för väldigt illa så jah flyttade.. Jag trodde mamma hade förändras men nej..

Iallafall så Alfons har bara varit med mig hela tiden!! vi kommer hit Thailand för att träffa mormor.

Jag måst bara berätta att jag bor på annan ställe för jag känner mig säkert dit. Jag bor alltså inte hos min mormor för där känner jag mig inte säkert.

Iallafall jag och Alfons bor hos Na nan heter hon. Så jag och Alfons brukar ta cykel till min mormor och brukar ta 5 min att cyklar dit. Vi far alltså till min mormor morgon och kväll, ibland far vi mer än 2-3 par dag och hälsar på. Min mamma bor med min mormor som tur.

En gång när vi var på stan så skrek hon så alla tittade på oss. Hon skrek åt oss att Alfons är varm, enligt henne så är min lillebror som Gud. Han är kille och han är svensk. Men hon gör illia som ändå, förstår inte.

Enligt min kunsin så sa hon att mamma bara bry sig om sin son, som hon bara ha ett barn och det är han. Och det stämmer väldigt bra.

Iallafall Jag orkar inte står emot och skrek tillbaka att vi måste vänta på alla andra. DÅ kom det hot! Hon skrek att hon ska slå mig om Alfons kommer bli sjuk. Att jag ska aktar mig..

I Thailand tycker man att det är okej är slå barn och kan behandlar ens barn hur som helst. Så alla bara tittade på. Jag sa varför hon ska skrika och om hon inte skämmas . Hon har sagt flera gången att jag ska aktar mig.. det kan betyder mycket. Men ofta så menar hon. Om jag inte aktar mig så kommer jag får konsekvensen.

Senare kommer släktingen och säger alltså bara massor skit om religion, jag är Thai, jag är född i Thailand, jag är buddisk, kommer hämmar i helvete. jag sa att jag bry mig inte att om kommer från Thailand. Hon ska fan inte behandlar mig hur som helst. Och att jag inte är buddisk. Hon fick alltså släktingar att vända sig mot mig.

Jag har fundera att ta flyget hem imorgon, men jag tycker så himla synd om min lillebror. Han grät jätte mycket när jag sa att jag måste fara, han säger att jag är han enda säkerhet om jag försvinner så kommer han inte känns sig säkert. Jag förstår han efter allt som har hänt! Han är alltså 9 år och känner sig inte säkert hos hans mamma & pappa Jag försöker verkligen förklara att jag är i fara att jag måst fara. Men han bara grät så hög och så ledsen.. Han bad mig stannar och han bara gråt. Då bad jag Jonte att han ska prata med min mamma om Alfons ska följa med. Men hon är som hon är.. han försök prata lugn men hon bara la bort telefonen och säger nej att Alfons fick inte följa med.

Det jag inte förstår varför han inte fick följa med. Jag försöka att det är henne barn men hans förändras har alltså inte tagit hand om Alfons, varför ska han stannar kvar. Jonte bad mamma men det gick inte.. så Alfons bara grät.. alltså jag har fan ingen utväg. De som är på min sidan ( inte släkting) de säger " tyck synd om Alfons, vem ska ta hand om han, han vill bara vara med mig och han följer med mig vars vi ens ska. Och jag är han ändå säkerhet om jag försvinna så kommer han inte känna sig säkert.

Jag vill bara fara och ta med mig min lillebror. Men jag kan inte.

Curt( styvpappa)" du få inte ta med dig han, för han är min son" du vänder Alfons mot hans mamma"

Jag blev så himla förbannand och arg, så sa Alfons helt plötslig " NEJ" jag har alltid varit rädd för mamma, han har slagit mig.


  • Curt nej, det visste inte jag
  • Alfons jo det såg på, medan du skäller på mig samtidig.
  • Curt Ingen svar..


Jag sa till Curt att han vet ju hur hon är, för hon slå ju Curt i Sverige. Han ba nej det var jätte länge sen. Jag sa minns du inte, innan vi kom till Thailand så slåg hon dig, sä att jag och Alfons var tvungen att gå emot er.

  • Curt ingen svar..

Jag hatar både min mamma och min styvpappa men jag älskar min lillebror. Om jag är han enda säkerhet så jag att måste står ut och vara där med honom.

När min lillebror är med mig så är han fri som en fågel

När han är med hans föräldrar så är det som han sitter i fängelse. Hans förändrar dricker och låter han inte gå ut så ofta, håll honom instäng fram för dator medan de dricker öl och bli fulla.. vad ska jag göra, jag har försök prata med de men nu går det inte.

Gud! Jag sitter väldig i skiten jag kan inte göra nånting här, jag vill bara att min lillebror ska ha det bra, inte lika dålig som han hade som mig när jag var liten. Jag kan seriös inte göra nånting förutom bara står ut.. jag försöker spela tuff medan entligen är jag är livrädd för att bli slagen och bli misshandel..

Man tror alltid att man kan förändras någon och när man försöker ge de chans på chans att de ska hålla det de säger! men nej..

Likes

Comments

Nya inlägg

  • pizza dag

    " Hej, idag har jag varit med alfons och Jonte. Vi har varit och fira alfons examen, för han gick ut…"

  • Sommar

    " Hej, nu har jag lite mitt sommarlov innan jag börja jobba igen den 19 juni. Så nu ska jag bara nju…"