View tracker

Ego pics

Hej! länge sedan man klicka in här på bloggen. Gårdagen kväll var helt okej. Jag kan väl börja med, att jag total missförstå att vi skulle ha fest i Kusmark, så jag körde dit, tog 40 minuter dit, passa på och hämtar jasse, för jag trodde att jag ska liksom förbi ändå. Men då fick jag veta att vi skulle vara i kultmark. Blev så himla besviken på mig själv, för det tog så mycket bensin! Då var vi tvungen och köra tillbaka. Men vi for iallafall på festen och där träffade vi våran vänner! Gud det var länge sen vi såg sen sist, så det var väldig trevlig och träffa mina vänner. Festen var inte så rolig, Jag var nyter så var det inte så kul för min del, våga riktig inte var mig själv haha, Men alltid rolig att träffa mina vänner. Vi var där 1 timme på festen, Sen skjutsade Jasse hem och efter det for jag tillbaka till min och vara med min älskling resten av kvällen.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

MODE

Hej just nu sitter jag hemma hos min mamma och håller på och kollar lite kläder på internet medans jag väntar på Jonte. Jag har suttit och kollat ett tag nu, har hittat super fina och snygga kläder. Men just nu har jag ingen jobb eller nu till veckan ska jag börja jobba och då få jag ingen lön förrän nästa månad, så i månad blir det inte shopping, eller förresten så fick jag lite lön igår, så igår då passade jag på att beställa hem lite grejer för 1000 lappar. 

Likes

Comments

Foto

Idag har jag varit hemma som sagt och har inte gjort nånting alls, Tog med min kamera och gick ut lite på ett kort promenad och fotade lite höstbilder. 

Likes

Comments

View tracker

inspiration, INREDNING

​Här få ni ser lite bilder från vårt lägenheten, idag har jag varit hemma och städa hela dag. Nu sitter jag bara ta det lugnt och hoppas att Jonte kommer snart.

Likes

Comments

I helgen så har jag och Jonte varit och sovit i lägenheten, det var ett tag sen vi var där. Vi har inte varit i lägenheten på på länge nu, för att köket och toan var inte färdigt, så nu har Jonte och hans pappa fixat allting färdigt. Nu är det bara att flyttar in. Vi har bott i Böviken alltså i stugan hela sommaren och gör det fortfarande och det har varit jätte mysig. Idag så gjorde vi tacos till middag, kändes att det var ett tag sen vi åt det, det var riktig god. Nu ska jag sitta vid dator och spelar lite sims sen bli det att sova.

Likes

Comments

Mina vardagar

I fredags så bjöd jag Jasse hit till stugan, vi satte oss ute, drack lite vin och kollade på stjärnorna och pratade massor om livet. Måst säga att det var super mysig att sitta ute med masskor med tända ljus! Vi satt ut väldigt länge, som tur så hade Jasse med sig sin värmefilt. Måst verkligen göra om detta det var super mysig!

Likes

Comments

Mina vardagar

När vi hade kommit hem så gav Jonte mig masskor med rosor sen sa han att jag skulle gå upp till rummet för han skulle fixa maten, senare ropade han på mig och jag gick ner. Där log det rosor på golvet och masskor med fina rosor, frukt, godsaker och masskor med tända ljus i rummet. Det var så mysig och jag blev så glad och lycklig, för jag visste att han ska göra det idag, jag såg det på honom, jag såg att han var jätte nervös och inte var sig själv. Men jag ville inte att han känner obekväm eller nervös så jag försökte göra allting som vanligt. Efter ett tag så tog han mitt hand och gick ner på knä och frågade om jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med honom,vi såg på varandra, tårna ran och självklart sa jag ja! jag kunde inte tänka något annat än så! Det kändes helt fantastisk att jag är förlovad och att han ville vara med mig. Känns helt fantastiskt att få bära denna vackra ring och att jag få vara din fästmö. Gud jag är så lycklig ❤

Likes

Comments