​Minns ni denna trenden som ägde rum förra året, då dessa borstar verkligen var en hit. De är ju uppskattade nu med, men inte ett lika stort hype över dem. Jag bestämde ju mig för att testa ett par, då klickade jag hem ett flertal stycken i alla möjliga storlekar. Kan säga nu att jag inte är särskilt imponerad. De stora borstarna gillade jag, då de gör sitt jobb. Men dem lite mindre var ju sisådär, skulle inte riktigt byta ut de mot de vardagligare borstarna jag använder från Real Techniques. Alltså, dåliga är dem väl inte, men som sagt, det finns bättre alternativ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är nu ännu en gång dags för en Veckans blogg Tävling, där jag utser 1-3 vinnare som jag känner uppfyller dessa mål jag utgår ifrån: Potential att framföra ett inlägg så speciellt, unik design, viljan att framföra något, kvalitén, variationen och hur mycket tid som sätts på bloggen.

Reglerna är väldigt simpla, allt ni behöver göra är att Följa mig här på Nouw, (om du bloggar från en annan bloggportal så går det lika bra att följa mig på Blogkeen eller Instagram) gilla detta inlägg och sedan kommentera att du är med. Gärna med en kort beskrivning om vad din blogg handlar om. Det är allt ni behöver göra, lycka till!

Likes

Comments

Detta superfina och extremt effektiva locktångs settet från Pozehair är utan en överdrift det absolut bästa jag testat. I detta fina paket (som dessutom kommer gulligt inslaget) kan du välja mellan fem olika skaft för att uppnå den maximala stilen du är ute efter. Skapa olika looker för olika tillfällen. Locktången sätter du på genom att välja vilken temperatur mode du vill ha, välj mellan 1 eller 2 beroende på hur naturligt du vill att lockarna ska vara. Stylern värms upp efter ca 5 sekunder, vilket gör att du aldrig behöver vänta mer. Skönt va? Nu slipper du den där evigheten av väntan. Och inte nog med det, du slipper även den jobbiga brännan, med detta sett får du med en värmeskyddande handske. Kan det bli bättre?

Just nu har Pozehair 30% rabbat på denna produkt, så se till att inte missa detta!

Här nedan testade jag stylern på min kompis, vi valde det näst minsta skaftet och fick till dessa otroligt fina lockar på enbart några få minuter.

Jag vill även tipsa om ett mjukgörande och vårdande läppstift. Pozehair har ett stort utbud av färger, både matta, skimriga och även glansiga. Jag valde detta skimrande läppstiftet i färgen Shot Nude 533, vilket är en nude aktig färg med inslag av rosa. Jag applicerade detta läppstift på torra och spruckna läppar. Fascinerandes överraskades jag en stund senare, när jag några minuter senare insåg hur mjuka och släta läpparna kändes. Detta är nog ett av dem absolut bästa läppstiften jag testat utan tvekan!

Likes

Comments

Tänkte ta och svara på era frågor som ni tidigare skrev, haha även om de allra flesta var rätt så oseriösa... Valde iallafall ut några roliga och rätt så gulliga.

Beskriv din barndom med ett ord.

Händelserik!

Vad heter du?

Haha kan tänka mig att det blir rätt så förvirrande med tanke på vad jag heter på mina sociala medier, men mitt namn är faktiskt Yosra. :)

Lägg ut en bild på dina betyg.

Antar att du syftar på mina gamla, från sommaren då. Känner inte riktigt att jag vill ta upp det offentligt då betygen är personliga, men kan säga att jag absolut inte blev nöjd, och bara skojade bort den terminen. Därför ska jag ta denna termin på allvar.

Skulle du hellre ge liv åt en seriemördare eller döda någon själv?

HAHAAH sjukaste frågan jag fått hittills, wtf? Men hade valt att döda någon, skulle skicka iväg ett jetflygplan med bomber som släpps på terrorgrupper, duuh?

När började du med smink och varför tycker du om det än idag?

Jag var nog 9 år då jag testade att ha det under ett tag, men då jag började bära lite smink "regelbundet" var nog som 12 åring. Det började med lite i taget och utvecklades allt mer och mer, därför har jag även blivit bättre på att skapa looker och få kreativiteten att flöda. Det är liksom det som får mig att vilja fortsätta.

Hur började du med smink och vad var den första sminkprodukten du hade? T.ex foundation, läppstift eller vad? Hahahah.

Jag fick upp ögonen för smink redan som liten, då jag alltid älskat att rita och måla, liksom utföra konst. Dessutom var mina mostrar stora inspirationskällor, som fick mig att ta nya tag och prova mig fram. Det allra första jag började att använde var nog concealer och mascara.

Vad har du tänkt att göra med din talang?

Haha tack så mycket, glädjer mig att få höra det på det visset! Ingen aning egentligen, förhoppningsvis kan jag fortsätta blogga och jobba med det jag älskar i fortsättningen, dessutom skulle det vara en fantastisk möjlighet att  få jobba som makeup artist senare i livet. Har inga konkreta framtidsplaner just nu, tanken är att låta det gå som det går.

Hur kan du överleva din egen flawlessness, om det ens går.

Haha gud vad ni är söta!


Likes

Comments

På sista tiden har jag blivit helt käääär i dessa "curry coats" som de kallas, alltså väldigt tjocka och värmande "jackor" eller vad man nu ska kalla det. Ingen aning, allt jag vet är att det är ytterkläder, och att de är väldigt snygga såklart hehe.... Dessa på bilden kommer från ivy Revel, Men även Lovelyofsweden har ett par riktigt snygga i ett flertal färger. Måste försöka hålla fingran i styr för att inte råka beställa hem nån, särskilt med tanke på hur pass mycket jag shoppade i Glasgow.

Vad tycker ni om denna nya trend?

Likes

Comments

Heej på er! Som ni antagligen märkt så har jag inte hunnit publicera ett inlägg tidigare idag, det beror på att jag varit ute iprincip hela dagen. Så för en stund sedan kom jag äntligen hem och fick koppla av. Gjorde i ordning en lättare variant av en Smoothie bowl, fick bli en massa gott med bland annat valnötter, passionsfrukost, hallon och lite blandade torkade frukter. Nu ska jag svara på lite mail och sen avslutar jag dagen med en varm dusch och till sist någon bra film.

Likes

Comments

Vad passar bättre till frukost än en smarrig och vitaminrik acai Bowl. Mina personliga favoriter är frysta purér från Macacos som bländas i mixern tillsammans med en halv banan och lite honung. Dessutom hade jag i deras acerola och acai pulver, vilket gör den ännu mer rikare med vitaminer och antioxidanter. Som topping hade jag granatäppelkärnor,mango,skivade jordgubbar,linfrön,hallon och banan. MUMS!

Likes

Comments

Tillbaka till senaste inläggen