Header

ett inlägg ni aldrig trodde jag skulle skriva kanske... men jag har börjat se det negativa i stora bröst. storleksmässigt rent estetiskt älskar jag dem. jag har verkligen en storlek jag trivs med. jag har inte freakshow stora bröst, men jag har ett kilo i varje, vilket har bidragit till två problem. 1. jag har sedan efter operationen ständig värk i rygg & nacke. 2. stora implantat kommer tyvärr inte undan tyngdlagen. stora implantat kommer med åren att bli hängiga. det är liksom en fakta som man inte kan kringgå. mina första implantat satt på precis samma ställe & precis lika högt upp ett år efter operation. men dem jag har nu, har sjunkit betydligt mycket mer. helt naturligt, då dem är tyngre. men defenitivt inte snyggare! att ha stora bröst till varje pris var något som var otroligt viktigt för mig. men nu när man levt med det ett tag så är bröst liksom inte ens intressant. ju större bröst, ju hängigare. jag är absolut inte missnöjd med min andra förstoring, jag älskar mina bröst. men jag tycker att fasta & lite mindre är betydligt finare än bonanza big & hängiga. nu låter det som att mina hänger ner till knäna, så är självklart inte fallet. jag ville bara dela med mig av nackdelarna som kommer med stora implantat. för ett år sedan var storleken det viktigaste för mig, idag är andra grejer viktiga. t ex att leva hälsosamt & träna sig till en sund kropp.

jag är inte emot plastikkirurgi, tvärtom, plastikkirrurgi är en fantastisk möjlighet. men man måste kunna dra en sund gräns! & det går inte att komma ifrån att ett hälsosamt liv & träning alltid kommer vinna över plastikkirurgi. jag är långt ifrån sund, men jag har kommit till insikt.

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

jag är helt slut. kroppsligt & psykiskt, bara helt slut. varit inlagd akut ett flertalet gånger det senaste & blivit påmind gång på gång om hur min kropp inte orkar mer. jag är en person som lever ett liv där det ständigt händer saker, livet förändras, nya människor kommer in & andra lämnar, så som det ska flyta på. men för mig går det alltid lite för fort. jag har inte lyssnat alls på min kropp & hur den varnat mig. det är mycket runt omkring mig nu dessutom, mycket jag inte klarar av att hantera. så jag måste prioritera, jag ska avsluta bloggen, den är inte något roligt för mig längre utan bara något som stressar mig. jag kommer koppla bort mig från sociala medier & bara fokusera på mig själv. jobba & ta det passivt ett tag framöver, vara med det som betyder mest: familjen.

Likes

Comments

jag hade en ganska stor önskelista när det kom till smink & skönhet. men jag hade is i magen & avvaktade då jag visste att vi snart skulle ut & flyga. mac's transparenta finishing powder är verkligen hyllat, så hyllat att självklart jag också var tvungen att köpa hem en burk!

Likes

Comments

framme i italien, har ätit en sanslöst god middag med fina vänner & delat en flaska rött med mina
tjejer. nu ska jag sova, imorgon börjar äventyret på riktigt. ni förstår inte hur mycket galet vi har planerat in.Likes

Comments

det bästa med att ha en kompis som är en beauty & make up-junkie är att så fort man söker efter något som man behöver så vet hon oftast exakt vad jag vill ha & behöver. om inte så får man ofta många bra tips! senast hyllade hon (elin) ett nytt märke, som vi i helsingborg (av alla ställen) fått ta del av. zoeva, ett tyskt märke som säljs på make up center (make up stores gamla lokal). jag var i stan igår så då passade jag på att besöka butiken, ut kom jag med en stor, platt foundationborste. jag använder bara mac när det kommer till borstar så det ska bli kul att gemföra dem båda. enligt både elin & muan ska dessa slå mac på fingrarna. prismässigt gör dem det i alla fall!

Likes

Comments

jag har alltid avskytt att sova med någonting på mig, får panik & känner mig instängd. men jag har alltid älskat pyjamaser så köpt på mig en del, använt dem, men sedan klätt av mig när det är dax att sova. men på senare tid har jag verkligen börjat vilja sova i pyjamas. & i livignio vill jag verkligen ha en! ska kolla på barnavdelningen när jag ändå är på H&M imorgon om dem har denna inne, jag vill sova i en unicorn pyjamas!!!!Likes

Comments

imorgon är jag tillbaka på jobb.. säga hejdå till mina kollegor, hämta hem min ipad som jag glömt kvar & lite så! sedan åker jag ner till stan för att fixa några sista ärenden, sola en sista gång (viktigt). sedan ska jag hem & packa, städa, laga middag då pierres föräldrar kommer över då dem ska bo här & även passa hundarna. sedan blir det att pilla med packningen resten av kvällen, så himla mysigt! älskar kvällarna innan man ska iväg någonstans, man är helt taggad & fylld med lyckorus. att resa är verkligen meningen med livet. nu ska jag bre en macka, hälla upp ett glas chokladmjölk & se på lite vänner på datorn innan jag somnar.

Likes

Comments

idag fyndade jag verkligen! på en sorgsen liten reastång hängde ett litet skinnstycke som inte såg så mycket ut för världen, men när jag trädde den över rumpan blev den magisk. jag pratar om en fantastisk liten skinnkjol som idag blev min. att jag fick betala 50:- för den känns ytterst löjligt!Likes

Comments

idag innan ett läkarbesök smet jag in på H&M där jag bland annat testade shortsen nedan. men antingen var dem för små, eller kass passform (jag vet faktiskt inte riktigt) så det blev inget köp. jag hann inte springa & leta upp storleken större innan jag skulle vidare, men jag tänkte att jag skulle springa förbi imorgon efter jobbet en snabbis & testa dem igen. det är något med läder, dragkedjor & hög midja som tilltalar mig!


Likes

Comments

Instagram @charlyyork

kontakt: charlybogren@hotmail.com


Better Blogging Nouw