Header
Presentation picture
yorks
charly york, 23 år,
kontakt: charlybogren@hotmail.com

TILLBAKA!

jag är tillbaka!! men inte här utan ni får gå in på: charlyyork.se
det är där ni hittar mig.

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

hejdå

jag är helt slut. kroppsligt & psykiskt, bara helt slut. varit inlagd akut ett flertalet gånger det senaste & blivit påmind gång på gång om hur min kropp inte orkar mer. jag är en person som lever ett liv där det ständigt händer saker, livet förändras, nya människor kommer in & andra lämnar, så som det ska flyta på. men för mig går det alltid lite för fort. jag har inte lyssnat alls på min kropp & hur den varnat mig. det är mycket runt omkring mig nu dessutom, mycket jag inte klarar av att hantera. så jag måste prioritera, jag ska avsluta bloggen, den är inte något roligt för mig längre utan bara något som stressar mig. jag kommer koppla bort mig från sociala medier & bara fokusera på mig själv. jobba & ta det passivt ett tag framöver, vara med det som betyder mest: familjen.

 

Likes

Comments

finishing powder

jag hade en ganska stor önskelista när det kom till smink & skönhet. men jag hade is i magen & avvaktade då jag visste att vi snart skulle ut & flyga. mac's transparenta finishing powder är verkligen hyllat, så hyllat att självklart jag också var tvungen att köpa hem en burk!

 

Likes

Comments

here we are

framme i italien, har ätit en sanslöst god middag med fina vänner & delat en flaska rött med mina
tjejer. nu ska jag sova, imorgon börjar äventyret på riktigt. ni förstår inte hur mycket galet vi har planerat in. 

Likes

Comments

newbie

det bästa med att ha en kompis som är en beauty & make up-junkie är att så fort man söker efter något som man behöver så vet hon oftast exakt vad jag vill ha & behöver. om inte så får man ofta många bra tips! senast hyllade hon (elin) ett nytt märke, som vi i helsingborg (av alla ställen) fått ta del av. zoeva, ett tyskt märke som säljs på make up center (make up stores gamla lokal). jag var i stan igår så då passade jag på att besöka butiken, ut kom jag med en stor, platt foundationborste. jag använder bara mac när det kommer till borstar så det ska bli kul att gemföra dem båda. enligt både elin & muan ska dessa slå mac på fingrarna. prismässigt gör dem det i alla fall!

 

Likes

Comments

unicorn

jag har alltid avskytt att sova med någonting på mig, får panik & känner mig instängd. men jag har alltid älskat pyjamaser så köpt på mig en del, använt dem, men sedan klätt av mig när det är dax att sova. men på senare tid har jag verkligen börjat vilja sova i pyjamas. & i livignio vill jag verkligen ha en! ska kolla på barnavdelningen när jag ändå är på H&M imorgon om dem har denna inne, jag vill sova i en unicorn pyjamas!!!! 

Likes

Comments

meningen med livet

imorgon är jag tillbaka på jobb.. säga hejdå till mina kollegor, hämta hem min ipad som jag glömt kvar & lite så! sedan åker jag ner till stan för att fixa några sista ärenden, sola en sista gång (viktigt). sedan ska jag hem & packa, städa, laga middag då pierres föräldrar kommer över då dem ska bo här & även passa hundarna. sedan blir det att pilla med packningen resten av kvällen, så himla mysigt! älskar kvällarna innan man ska iväg någonstans, man är helt taggad & fylld med lyckorus. att resa är verkligen meningen med livet. nu ska jag bre en macka, hälla upp ett glas chokladmjölk & se på lite vänner på datorn innan jag somnar.

 

Likes

Comments

jag rånade dem

idag fyndade jag verkligen! på en sorgsen liten reastång hängde ett litet skinnstycke som inte såg så mycket ut för världen, men när jag trädde den över rumpan blev den magisk. jag pratar om en fantastisk liten skinnkjol som idag blev min. att jag fick betala 50:- för den känns ytterst löjligt! 

Likes

Comments

skintastic

idag innan ett läkarbesök smet jag in på H&M där jag bland annat testade shortsen nedan. men antingen var dem för små, eller kass passform (jag vet faktiskt inte riktigt) så det blev inget köp. jag hann inte springa & leta upp storleken större innan jag skulle vidare, men jag tänkte att jag skulle springa förbi imorgon efter jobbet en snabbis & testa dem igen. det är något med läder, dragkedjor & hög midja som tilltalar mig!


 

Likes

Comments

unisex

en morgonrock med leopardfläckar & små öron är ju något jag tycker att ALLA borde äga, oavsett kön!!!
jag älskar i alla falla min väldigt mycket. ett litet kap från barnavdelningen på H&M


 

Likes

Comments

Instagram: charlyyork

kontakt: charlybogren@hotmail.com


Better Blogging Nouw