Better Blogging Nouw

newbie

det bästa med att ha en kompis som är en beauty & make up-junkie är att så fort man söker efter något som man behöver så vet hon oftast exakt vad jag vill ha & behöver. om inte så får man ofta många bra tips! senast hyllade hon (elin) ett nytt märke, som vi i helsingborg (av alla ställen) fått ta del av. zoeva, ett tyskt märke som säljs på make up center (make up stores gamla lokal). jag var i stan igår så då passade jag på att besöka butiken, ut kom jag med en stor, platt foundationborste. jag använder bara mac när det kommer till borstar så det ska bli kul att gemföra dem båda. enligt både elin & muan ska dessa slå mac på fingrarna. prismässigt gör dem det i alla fall!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

unicorn

jag har alltid avskytt att sova med någonting på mig, får panik & känner mig instängd. men jag har alltid älskat pyjamaser så köpt på mig en del, använt dem, men sedan klätt av mig när det är dax att sova. men på senare tid har jag verkligen börjat vilja sova i pyjamas. & i livignio vill jag verkligen ha en! ska kolla på barnavdelningen när jag ändå är på H&M imorgon om dem har denna inne, jag vill sova i en unicorn pyjamas!!!! 

meningen med livet

imorgon är jag tillbaka på jobb.. säga hejdå till mina kollegor, hämta hem min ipad som jag glömt kvar & lite så! sedan åker jag ner till stan för att fixa några sista ärenden, sola en sista gång (viktigt). sedan ska jag hem & packa, städa, laga middag då pierres föräldrar kommer över då dem ska bo här & även passa hundarna. sedan blir det att pilla med packningen resten av kvällen, så himla mysigt! älskar kvällarna innan man ska iväg någonstans, man är helt taggad & fylld med lyckorus. att resa är verkligen meningen med livet. nu ska jag bre en macka, hälla upp ett glas chokladmjölk & se på lite vänner på datorn innan jag somnar.

 

jag rånade dem

idag fyndade jag verkligen! på en sorgsen liten reastång hängde ett litet skinnstycke som inte såg så mycket ut för världen, men när jag trädde den över rumpan blev den magisk. jag pratar om en fantastisk liten skinnkjol som idag blev min. att jag fick betala 50:- för den känns ytterst löjligt! 

skintastic

idag innan ett läkarbesök smet jag in på H&M där jag bland annat testade shortsen nedan. men antingen var dem för små, eller kass passform (jag vet faktiskt inte riktigt) så det blev inget köp. jag hann inte springa & leta upp storleken större innan jag skulle vidare, men jag tänkte att jag skulle springa förbi imorgon efter jobbet en snabbis & testa dem igen. det är något med läder, dragkedjor & hög midja som tilltalar mig!


 

unisex

en morgonrock med leopardfläckar & små öron är ju något jag tycker att ALLA borde äga, oavsett kön!!!
jag älskar i alla falla min väldigt mycket. ett litet kap från barnavdelningen på H&M


 

knits

två stora mysiga knits fattas mig!!!
(men inte länge till)


 

simple and sexy

jag äger en hel del soft bras, med andra ord: bhar utan bygel. jag tycker att det är det absolut bekvämaste & sexigaste valet många gånger! ni frågar lite då & då vart jag köpt mina, men många av dem har försvunnit ur sortimentet & säljs inte mer. men misströsta inte, det finns massor utav fina soft bras. bland annat H&M får in lite godbitar emellanåt. så håll utkik! men tills dess kan ni kika in mina sex favoriter just nu, allt ni behöver göra är att klicka på bilderna för att komma till rätt webshop & vara.

 

out of stock

mitt största crave just nu är ett par new balance 996 suede gold trainers. men självklart är dem out of stock!


 

a little too comfy

det är livsfarligt att äga UGGs, för helt plötsligt är alla andra skor väldigt obekväma & inte alls sådär varma & gästvänliga. vilket man snabbt glömmer när man slänger ett par, men som man lika snabbt blir påmind om när man köper ett par nya. till alla sina outfits börjar man tänka: "ja men visst passar det väl med UGGs till detta?" mina kom med leverans igår, jag var lite orolig att jag inte skulle gilla mini-modellen då jag bara ägt dem "klassiska" tidigare. men gud vad jag älskar dem, genast känns UGGs inte så klumpigt längre.


 

Instagram: charlyyork

kontakt: charlybogren@hotmail.com