Jag är äcklad av mig själv. Jag är äcklad av andra och jag är äcklad av denna absurda och meningslösa värld.
För det är vad livet är, för mig. Meningslös. Vår illusion bryts sakta med säkert ner, och det är för att makt styrs med pengar, framför ramen av kunskap som varje människa borde veta.

Jag känner att det är tur att döden är oundviklig. Jag har känt på mig nu att många ignorerar det faktum att alla någon dag kommer att dö. Det kan jag förstå, döden är något som hemsöker och räddas av en försvarsmekanism i hjärnan, men när ska vi ta och verkligen sätta oss ner, tänka för oss själva och se på världen, vad kan jag "den lilla människan" göra innan jag dör?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det enda som jag verkligen har en riktig passion för är konst. Det är något som får mig att känna mig underbar, ledsen och fundersam på något vänster.

Men den senaste tiden har jag tappat det. Jag går från glad - till ledsen - till deprimerad - till att sitta stum. Jag har ingen inspiration och när jag väl sitter framför tavlan som en gång i tiden fyllde mig med en gnutta hopp är borta. Det slutar oftast med att jag sitter där, gråter och är förtvivlad. Antingen så lämnar jag tavlan, eller färglägger den svart. Det brukar bara ta stopp.

Jag är så rädd för att jag ska sluta känna att något kan skänka mig en gnutta lycka. Något som faktiskt gör mig glad ibland.

För jag behöver något i denna illusion som saknar substans att kunna luta mig tillbaka till.

Likes

Comments

Jag hatar mina känslor. Jag hatar dina känslor och jag hatar denna illusion som jag lever i. Som vi lever i.

Personer har försökt att övertala; "men om du anser att du lever i en illusion, gör det till din illusion, gör det du vill!".

Den bittra sanningen, den mest irriterande sanningen är att jag inte kan. Jag kan inte göra det jag vill. Hade jag kunnat göra det jag ville, så hade jag inte varit här. För jag har svårt att acceptera vad som är rätt och fel, för jag har svårt att se vad jag gör här.

Vi lever i en illusion som saknar substans. Folk går runt och säger att man ska vara lycklig över det man har, men finns ens lycka om man ska vara helt jävla petig?

Jag vet inte.

För att citera Sokrates: "Visast är den som vet vad han inte vet." Lägger jag mig ned, för att ännu en gång inte göra något produktivt, för att stänga mina ögon, för att ännu en gång tona ut till inget.

Likes

Comments

Det är alltid lika underbart att vara ute med sin dotter när solen kommer fram. Jag gillar inte solen, men min flicka gör det och inget gör mig lyckligare än att se henne lycklig.

De senaste dagarna har jag känt mig tom. Fick reda på att en man som jag träffade och hade lite roligt med för några månader sedan helt plötsligt gillat mig under hela denna tid.

Vad vill du mig och varför sa du inte det tidigare?

Det hade varit så mycket enklare. Efter allt du fick mig att känna, glad som skitarg, lycklig samt ledsen bortom länder. Berätta vad du känner.

Speciellt innan hon kom in i bilden. Hon som du sa fick dig lycklig. Rör mig inte. Jag tänker inte vara ett andrahandsval.

Jag är så glad att jag inte tror på sann kärlek längre.

(Eller det kanske jag gör? Fast då är mannen jag älskar inte du, utan han gav jag mitt hjärta för länge sedan, för att enbart krossas.)

Likes

Comments

Hur många av er har känt er misslyckade? Räck upp en hand.

Jag tänkte väl det.

Det vägskälet har jag kommit till just nu. Ingen tror på mig, även fast min själ endast eldar för att uppnå min dröm.

Vad är det för dröm?

Det kommer ni få se senare i livet. Tillslut. Min dröm är kanske svår att nå, det kanske kommer att ta år, men jag kommer att nå fram.

Om det finns något som verkligen stör mig så är det folk som står i vägen för vad man verkligen vill göra. Vad gör du här? Vad vill du mig? Att vissa kan må så dåligt av sig ibland, det förstår jag inte.

Jag tänker tillbaka till en engelska lektion som jag hade för ett tag sen, om en kvinna vid namn Amy Cuddy som pratade om en vinnarposition. Via denna position kommer du att känna sig mer överlägsen än vad du gjort innan, "fake it til' you make it" säger dem, och det är exakt det jag kommer att göra.

Denna resa kommer ha upp och nedgångar, som vilken annan, men det kommer att vara värt det. Följ med mig.

Likes

Comments