View tracker

En kväll som nästan vi alla tappade rösten​, tanterna bakom blev irriterade och lämnade pga att vi dansade och sjöng. Men även en kväll som var den bästa och som vi kommer minnas länge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej alla! Tänkte nu göra en tag för att ni ska få liten uppfattning av oss som håller i den här bloggen:)

1.Vem skulle flytta utomlands av oss 5?  Förmodligen Freja, antingen pga. hennes smarthet och typ plugga/jobba, eller för att hon är snygg som fan,ursäkta språket (mer om det sen,kanske.)

2.Vem är smartast i skolan? Jodu, måste nog såga Freja igen och Amber,som vann årets stipendium för bäst betyg i våran årskull. Dock fick Freja också stipendium för sina fina betyg. Vi andra kämpar på;)

3.Vem slösar pengar/sparar? Under slösa kategorin måste jag nog sätta mig själv (Ellen) & Ella, när jag får mitt barnbidrag är oftast ej min första tanke spara, snarare shoppa!! Spara är dock definitionen av Amber vår egna lilla Ove Sundberg hehe.

4.Vem är äldst? Alla vi är född 2001 men Freja drar längsta strået och är äldst (och längst) om någon bryr sig. 

5.Vem är "gruppens mamma"? Tror att det är jag (Ellen),kan inte hjälpa ta hand om mina fina vänner (typ.)

6.Vem är kortast? Maja, dock är hon ej yngst;)

7.Vem är kaxigast? Haha,random question men lätt Ella. Vet ej varför men när hon är igång är hon all in och ganska aggressiv. Det gäller att ta avstånd.

8. Vem har bäst musiksmak? Lätt jag (Ellen,) följ min spotify lista elan.moberg. Enjoy:)

Kram & hej.


Likes

Comments

View tracker

Hej våra älsklingar, oj det kanske var för mycket att skriva på första inlägget? Jaja hej iallafall och välkomna till denna oklara men bästa blogg, hoppas ni ska trivas.

Vi heter Ellen Moberg, Ella Färlin, Maja Liljeby, Freja Nygren och Amber Lindblom.Krångligt va? Men ni kommer lära er.

Vi har varit vänner alliohopa i 6 år och har hållit ihop sedan dess. Ingen av oss har tidigare haft blogg men vi är ready och vi hoppas att ni också är det.

Innan ni klickar ut för att det har blivit för tråkigt så ska vi bara dra lite kort fakta så att ni har lite koll iallafall. Vi är 14 och 15 år, alltså född 01. Vi är ganska basic tonåringar med alla starka åsikter och viljor, och nu hoppas vi att ni är lika taggade på detta som vi är.

Puss och kram skumbanan

Likes

Comments