Jag har haft en del för mig i sommar och har inte kunnat blogga så mycket. Igår hade jag iallafall ett möte med bästa Josefin:) Spännande att se vart livet leder en!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi på en salong och ska snart få stoppa i fötterna i ett akvarium fullt med fiskar! Börjar undra varför vi skulle gör det här:P
Likes

Comments

Nu har jag äntligen investerat i ett beiget läppstift! Jag har varit så sugen på det länge och Kim brukar ha ljusa läppar så man blir ju lite inspirerad;)
Jag har försökt hitta en snygg nyans länge men det har varit svårt för alla är oftast för bruna. Men nu hittade jag faktiskt en snygg nyans hos Viva la Diva!
Likes

Comments

Jag har köpt mycket saker på sistone men har inte hunnit visa så mycket. Igår hade jag på mig en långklänning från Gina Tricot. Det var ett riktigt bra köp för den är skön men man känner sig ändå fin. Till den körde jag guldsmycke och guldklocka som jag köpte i måndags.

Man kunde tro att vi hade planerat outfit igår för svart klänning med guldsmycken var ett genomgående tema hos alla tre;)
Likes

Comments

Ikväll har äntligen våran trio blivit återförenad efter att Ellinor har rest jorden runt i nästan ett halvår! Vi har saknat henne så mycket så det var kul att umgås igen:D

Hon har dessutom fyllt år så hon fick en liten present av oss<3


Mina tjejer!! Planerna tar aldrig slut, suck..;)
Xoxo

Likes

CommentsFinns det något sötare än en kille med en bebis i famnen!! Justin vet hur man smälter tjejers hjärtan iallafall;)

Likes

Comments

Skön ledig dag med fix, promenad och shopping!
Likes

Comments

Inga ursäkter.. Med getingstick under foten ger jag mig ut på en tur. När jag har bestämt sig för nått då gör jag det!!
Likes

Comments

Idag har vi inlett min systers födelsedags vecka med kalas i Stockholm. Det är iallafall en fördel med att ha fler familjer, att man får många kalas;)


Likes

Comments