Under sommar har det inte hänt så mycket. Alltid före sommarlovet börjar planerar man allt vad man skall göra men sen gör man bara 10% av de sakerna man planerat.. Själv har jag nästan bara jobbat hela sommaren så inte haft så mycket "överlopps" tid för annat. Det jag hunnit göra är något jag inte heller ångrar och skönt att gjort det denna sommar!

Ibörjan av sommaren var mamma och syster med hundarna till Vasa några dagar. Vi var till powerpark som är en nöjespark här i österbotten, vi var till björkö och gå med hundarna en naturstig samt till utsiktstorn.

Hunnit också spendera tid med mina vänner då vi haft samtidigt ledigt! Bara att umgås med flickorna gör en på bättre humör och uppdatera vad som hänt under tiden man inte setts.

Börjat rida igen som är jätte kul och något som jag verkligen gillar göra. Tog Ulrika med en gång och fick henne också att prova rida som var lite roligt!

Var på min första festival nu i sommar och kommer definitivt inte bli den sista! Sandra och jag åkte till Seinäjoki på SolarSound Festival, sanningen bakom allt är att vi köpte VIP-biljetter i fyllan en kväll i mars! Var verkligen lyckad festival fastän att sova i tält var inte det bästa...
Där spelade Alan Walker, Inna, Mikael Gabriel, PikkuG m.m.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Tänker inte börja bloggen med ett inlägg om vem jag är och blablabla...

Är inte det första och inte det sista försöket att blogga... Gjort detta så många gånger att vet inte ens varför jag provar ännu en sista gång, det är roligt en tid och sen försvinner det roliga från att blogga. Mest tänkte jag att skapa bloggen för att skriva tankar och funderingar samt nog också om vardagen vad som händer, skolan startar snart igen och då börjar studielivet igen. Betyder alltså massor festandet och pluggandet (kan alltid försökas) och vid sidan om studierna så jobbar jag som tar mycket en del tid av min vardag och allt annat.


Den 29.8 börjar mitt andra år att studera till röntgenskötare ett steg närmare mitt drömyrke, bara alltså 2.5 år kvar så har jag ett till yrke som är helt sjukt! Jag var personen som inte tycker om att sitta i skolan och lära sig och ingen trodde att just jag skulle söka vidare till skola 2016 efter jag blev färdig närvårdare. Bästa med hela är att få leva det unika studielivet och få känna hur det känns att dra på sig hälaren och sy fast alla märken man tjänar från olika sitzar, evenemang och annat. På bilden överom ser ni när vi första gången dragit på halaren genom att inviga den först.

Nytt läsår och nya upplevelser samt nya utmaningar!

Likes

Comments