YouTube
theawesomerecruit
Nouw Magazine

Förlåt.

Förlåt för alla gånger. Jag svek er. Jag har fuckat allt. Det är inte lätt när alla ser ner på mig för vem jag var förut. Min bästa kompis har lämnat mig och vi har inget kvar som vi hade förut. Detta är mitt liv. Mitt liv på text. Våran tid är över. Detta ska jag ändra, ändra för alla gånger det har gått skit. Jag ska tänka på dig. Dina känslor, dina tankar. Jag älskar dig och det kommer inget ändra på. Jag vill ha det som det var förut. Innan allt skit började. Inget våld, inget otrevligt språk. Jag vill ha en värld med dig i mitt liv. Jag tänker på dig hela tiden och jag vill inte ha det såhär. Ta mig härifrån. Ta mig tillbaka till den tiden allt va bättre, både med föräldrar och vänner. Om jag hade en tidsmaskin hade jag ändrat allt. Du skulle fortfarande vara i mitt liv. Vi skulle leva lyckligt tillsammans. Jag skulle haft det bättre och ingen hade hatat mig för den jag va. Men jag kommer alltid att försöka bättra mig. Jag kommer alltid att leta, leta efter en lösning. Vi två ska stå här mot världen. Jag vet att jag inte ens är nära just nu. Men jag ska jobba mig upp, börja nere och klättra mig upp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena, jag igen denna text handlar om pengar, och varför i vissa fall kärlek är förknippat med pengar. varför är det så, jag behöver också kärlek, JAG HAR JU INGA PENGAR… Kärlek ska vara nåt speciellt som man delar med den andra partnern. Kärlek handlar inte om pengar. Men utan pengar kan man inte bjuda sin kära på en fin middag, man kan inte köpa dyra smycken och man kan inte klä sig fint för sin partner. Är det så svårt att vinna ett hjärta efter den första ögonkontakten? Många säger åt mig “jo då Linus det kommer du måste bara vänta tills du blir äldre” men dom säger inte NÄR och HUR jag ska göra… jag är 18, så klart jag har hela livet på mig, men vem orkar vänta hela livet? Inte jag i alla fall. Och jag skulle gissa att ingen annan gör det heller. Jag har ingen erfarenhet av kärlek än att jag har varit kär i tusen olika tjejer/kvinnor, men då säger ni “Men hur kan du varit det? hur kan man bli kär så mycket?” Jag skulle skylla på min ADHD, men jag kanske är en kärleksfull person. Jag vet inte vad som pratar i min hjärna längre, är det jag eller är det min ADHD som tar över mig bit för bit? Den säger: “Kolla vilken vacker kvinna där, är du säker på att du vill gå fram och säga att hon är den vackraste du någonsin sett? Gör inte det du kommer göra bort dig, Ingen gillar dig du borde gå i ide” “du kommer aldrig få ett förhållande, du borde sluta försöka” det kan vara lätt att släppa taget och lyssna på den rösten ibland. Vad ska jag göra då, när det känns som livet är förlorat. Som tur är funkar musik och att skriva ut mina känslor för mig. Och den där känslan att det kanske blir nåt mellan oss och “jag kanske har en liten chans ändå” det är den som får mig upp på benen igen! kärlek är en underbar känsla, även om det bara är på en sida.

Jag tänkte säga att alla har rätt till kärlek och det kommer till alla. Även om det inte är nu så kommer det, ingen ska behöva ge upp i sitt liv. Jag och Vi tillsammans måste förstå att livet är jobbigt när man är Ungdom, Ingen lyssnar på oss och vi har inte samma rättigheter men vi är ändå människor och vi kan leva livet. Alla som läser detta kom ihåg att DU som individ är en jävla vacker människa och vi ska ha tur som har dig i denna värld <3


Likes

Comments

När allt är svårt och det inte finns nåt att göra finns nån där som sitter ensam och tänker på dig. Han älskar dig tills hans hjärta blöder av smärta, för att du lämnade honom att ruttna på gatan med ett brustet hjärta. Tänk dig att inte bara du har det svårt, livet kan vara grymt och svårt för oss alla. Men det är bara ett sätt av djävulen att lära oss att livet kan va ett helvete... men vi måste lära oss att kriga igenom våran smärta. Smärtan av att vara ensam i mörkret, smärtan finns i alla stor som liten, arab som svenne, muskelknutte som svagis. Smärtan av att lämnas av nån man älskar, älskar av hela sitt hjärta när hon inte ens lägger märke till dig. Jag vill inte leva i ett sånt samhälle. Vad krävs för att man ska märkas? Har ni aldrig frågat er själva det? Jag har, Jag vet hur det känns, men det räcker inte att dra ner mig på botten, jag kämpar tills döden får mig att sluta. DU borde också det. DU får världen och snurra, tack vare DIG finns det ett samhälle som får mig att vilja leva. Kom ihåg det nästa gång du känner dig ensam i mörkret, allt är inte över, tänk på att du har många fler vid din sida än vad du tror.

Likes

Comments