Fick till lunch en jättefin dikt av min allra bästa vän här i livet. Jag blir alldeles rörd av dem när jag får dem. Jag kanske är fånig när jag sparar alla, men jag har verkligen inte mage att slänga dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag blir bara så rörd av min älskade bästa vän när han skriver sånna här dikter till en. Dessa två fick jag av honom i fredags plus massor av rosor (dock i text form) men det är väl ändå tanken som räknas tycker jag. 😍

Likes

Comments

Det känns så rätt att vara med dig
Det känns så rätt att prata med dig
Det känns så rätt att krama dig
Det känns så rätt att busa med dig
Det känns så rätt att pussa dig på kinden
Det känns så rätt att kyssa din hals
Det känns så rätt att bli buren av just dig
Det känns så rätt att ha allt de här med dig
Det känns så rätt att mina känslor för dig växer sig starkare men det är på samma gång skrämmande.

Likes

Comments

Dessa är några få jag fått av min älskade vän. Som jag tror i dagens läge vill mer än bara vara vän. Vi har varit och kollat lite bilar och provkört några och jag har kommit underfund med att vi har nog mer gemensamt än vad vi trot. Och när han pratar så pratar han om vi/oss och inte sig själv.

Men jag har så grymt roligt med denna grabb att jag känner mig på nyfödd igen. Speciellt då jag och gubben är i en dålig snurra just nu. Jag får den där uppmärksamheten som jag vill ha och känner mig sedd.

Likes

Comments

Om jag sluter mina ögon just nu
Så kan jag se dig framför mig
Dina linjer så ljuvligt vackra
Din doft så berusandes god
Kom till mig i nattens ljus
Värm mig en stund i din famn
Vi ska göra allt som är härligt
Vi ska synda lite försiktigt
Sen när vi byggt upp allt
Blir vi som två vilda bestar av åtrå
 
~~~~

Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.
Men i mörkrets skugga jag viskar:
"Jag orkar inte mer."

Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar.
Men i mörkrets skugga jag undrar:
"Varför är det ingen som fattar?"

Jag är olycklig, även om jag ser ut som jag är glá.
Men i mörkrets skugga jag tänker:
"Är det så här det ska vá?"

Jag är död, även om mitt hjärta slår
Men i mörkrets skugga jag gråter:
Varför är det ingen som fattar hur jag egentligen mår?

~~~~

Du är min skräck, men jag bryr mig inte för jag har aldrig varit såg hög, så snälla följ mig genom mörkret när jag behöver det som mest.

Min tankar vandrar mot dig, du är mitt sken som gör det lättare för mig att ta mig förbi.

Du är min stråle just nu, du får mig att skratta så jag nästan brister ut i garv.
Du bör nu kunna se världen du snurrat till liv.

~~~~~~~~

Jag önskar jag kunde förklara med ord hur jag känner för dig, men när jag ens försöker så kommer det inget alls, det blir bara så otroligt tomt i mitt huvud.

Mina fantasier om att få hålla om dig, kyssa dig, och få hålla din hand, tar aldrig slut. Varför ska allt vara så komplicerat?, jag kan inte säga hur många gånger jag ställt mig själv den frågan.

Med dig i mina tankar kan jag inte koncentrera mig som jag borde, men det gör inget, jag bara rycker lätt på axlarna och ler.

Varje natt möts vi i våra drömmar, som förr varit tomma, och jag vill aldrig vakna upp.

~~~~

Det är inte så lätt som du tror.
För varje gång jag möter dig.
Vill jag bara krama om dig och bara visa hur mycket jag tycker om dig.
Vill bara att du ska veta att jag inte vill förlora dig min vän!

~~~

Ett halvt år med dig, och du har blivit min bästa vän och det hoppas jag du känner.
Du måste förstå att du är nåt speciellt, du är min alldeles egna ängel. Du är den enda som får se mig svag, skulle du dö skulle jag försöka ge dig mina andetag.

Du kommer alltid att stå mig nära, i din hand kommer du alltid att få bära en del av mitt hjärta. Jag tänker på dig ofta, tänker på dig under dagen, tänker på dig under natten och kan inte få en blund så kan man få en bättre vän? Det tror jag faktiskt ej.

I vänskapsbandet finns en låga som aldrig kommer att brinna ut, dig ska jag ta till vara på min lilla skatt.

~~~~~

Att få känna dina armar hålla om mig, det gör mig trygg.
Att få känna din närhet, din värme, din doft, det gör mig ännu mer trygg.
Att få veta, att du alltid finns här, det gör mig tryggast.

~~~~~

Jag ser dig var dag.
Jag kan säga att det inte är ett obehag.
Jag vill inte mista dig.
Jag vill inte att det vi har ska brista.
Jag vill inte att du för alltid ska försvinna.
Bara att få se på dig, att få kasta förbjudna blickar, betyder mycket för mig.

Du betyder mycket mer för mig än vad du någonsin skulle kunna tro.
Jag vill för alltid i ditt hjärta kunna bo.
När du ser på mig ser du den människa jag föddes till. När du ser på mig ser du den människa jag innerst inne är. Jag trodde inte att det fanns någon som du. Jag trodde inte att jag kunde känna så som jag känner just nu för dig min älskade vän! ❤️

~~~~

Du är det finaste, Du är det underbaraste, Din blick, Dina ögon och ditt leende gör mig mållös. När vi bråkat känner jag mig tom. När vi kramas känner jag mig stark. För du är en vän som betyder allt. Utan dig, så finns det inget jag. Älskar dig min vän! ❤️

~~~~

Att ha den känslan jag har när jag ser, känner, hör eller tänker på dig skulle du behöva få känna. För jag kan inte förklara den. Jag skulle med lätthet från mitt hjärta kunna säga jag älskar dig varje dag.

Du kom in i mitt liv med full storm och tog plats nummer ett. Jag skulle bli förkrossad om du försvann ur mitt liv det kan jag lova.
Du kommer för alltid vara i mitt hjärta och du kommer att få bära en bit av mitt.

~~~~

❤️ Tycker om dig så mycket att det gör ont i mitt hjärtat. Att få krama dig är så grymt mysigt. När jag måste släppa din kram så gråter jag inombords, då jag inte vet när jag får se dig eller höra din röst nästa gång. Jag tycker verkligen om dig så mycket att jag ej kan förklara till hundra procent. Vet inte om de tre magiska orden skulle kunna förklara tillräckligt mycket hur jag känner för dig min älskade vän.

Likes

Comments

Jag gjorde ett test under kvällen bara för rolighetens skull för jag och en av mina kollegor (M) pratade om hur min och min andra kollegas (D) relation är. M har nämligen sett att det finns något hos mig som D drar sig till. Jag var tvungen att säga som det är att jag har konstiga känslor för D också som jag inte kan förklara. Men det är tur att jag och D har så bra vänskap att vi vet vars vi har varandra. D har sambo och jag har min make och Dotter så där är det inga konstigheter. Men tror kanske vi drömmer oss bort i varandras famnar.

Test!
Har du hittat din själsfrände?

1. Du känner en dragning som inte bara är instinktiv utan även ögonblicklig.
Svar: Ja

2. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion, mer en känsla djupt inifrån.
Svar: Ja

3. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar.
Svar: Ja

4. Ju mer du lär känna personen desto starkare bli känslan.
Svar: Ja

5. Du känner dig oförmögen att förklara dina känslor men också att förneka dem.
Svar: Ja

6. Det känns som om du djupt inom dig redan känner den andre.
Svar: Ja

7. Ni kan tala med varandra i veckor utan avbrott.
Svar: Ja

8. När ni rör vid varandra upplever du en dimension som du aldrig gjort förut.
Svar: Ja


Resultat: Ju fler ja-svar du har desto troligare är det att du träffat din själsfrände.


så tydligen är han ändå min själsfrände.. Ja hur säger man, vad ska man göra?

Likes

Comments

Varje dag i veckan sitter jag med minst en kollega från annan del av jobbet och käkar lunch, just för att slippa prata mitt jobb på på min lunch. Men igår åkte jag och en av kollegorna som jag brukar äta med iväg för att äta. Förvisso blev det simpelt och enkelt BK.

Vi åkte i väg i hans bil då han har motorvärmare så den var varm. Satte mig i bilen lite smårädd, då jag oftast är åkrädd när jag åker med någon ny människa jag aldrig åkt med tidigare. Men när jag hade satt och spänt fast mig, började han backa ut från parkeringen och jag får en märklig känsla redan där. Jag blir lugn och känner ingen stress över åkturen. När vi åkt ut genom grindarna och ut till första korsningen så känner jag bara hur rätt det är att åka med honom. Hans stil och hållning hur han sitter bakom ratten säger så jäkla mycket. 

Vi kommer fram för att käka och sitter och pratar och helt plötsligt kommer vi in på köksknivar då denne person har kockutbildning i grunden. Visade sig att när han flyttade ihop med sin tjej så diskade hon alla knivar i diskmaskinen och gör det än idag. Han blev helt tokig på henne, och det förstår jag fasten jag inte är utbildad inom yrket. Jag sa då som så, att lek med tanken om det hade varit mig du var tillsammans med istället så hade du fått ha en kniv-väska med dina egna kockknivar. För det är så grymt stor skillnad att arbeta med slipade kockknivar och "Svenssons" knivar. Men jag sa även att det bara skulle varit hans och ingen annans. (Ja jag tycker också om att laga mat, så har lärt mig en hel del) Han tyckte att jag lät som en dröm när det gäller arbetet i köket, för han skulle vilja ha det så i sitt hem för att han verkligen älskar att laga mat. Jag gillar att laga mat med de som kan laga mat och han tycker om att laga mat med andra, tyvärr så gillar inte hans tjej det, utan snabb och enkelt ska de vara jämt. Men det tycker jag är tråkigt. Veckorna ja helger nej! 

Likes

Comments

Då har det hänt mig också.. Ligger hemma nedbäddad i soffan och mår allt annat än bra kan jag lova. Tror att det kan vara någon form av magsjuka då jag har ont i magen, bak åt njurarna och sätesmusklerna. Men jag får i mig mat (lite, 5spagettin och 1köttbulle till middag) Till frukost 3klunkar nyponsoppa och lunch ca 3msk makaroner. Inget jag fått i retur så att säga. Men kan bero på operationen. Får i mig Pepsi Max iaf som flytande vätska. Så blir att stanna hemma i morgon och hoppas att magen är med mig på Onsdag. Jag vill verkligen inte vara borta från jobbet, jag verkligen trivs jättebra. 😃

Likes

Comments

Mitt största val här i livet har nog varit att göra min gastric bypass operation.

När jag började med att gå på dialyser m.m. för att bli godkänd så var jag uppe i en vikt på 140kg. Med andra ord så hade jag ett BMI på 45.7. Idag har jag ett BMI på 27 och jag går fortfarande ner i vikt.

Jag gjorde denna operation 18 Mars 2013. 4 månader senare visade sig att jag var gravid med min dotter, och jag sa att jag vägrar göra abort och det är nog också ett av mina bästa val här i livet. Jag gick igenom graviditeten med både upp och nedgångar. När jag blev gravid vägde jag runt 120kg. När jag 9 månader senare fött dotteran så vägde jag 97kg, jag var även nere på 95kg ett tag innan förlossningen. Sedan stod jag stilla på 97kg över 1 år. Blev då gravid igen, dock denna gång så gick det inte så bra. Fick missfall i vecka 8 men det upptäcktes inte förens i vecka 12 då jag skulle göra ett kubultraljud. Det var en jobbig tid kan jag lova. Men vi arbetade oss igenom den tuffa tiden.

Efter det missfallet började jag rasa ner i vikt igen. Detta är drygt 4 månader sedan och jag har gått ner från 97.2kg till mina dagens 82.8kg, det är ändå 14.4kg. Det är rätt så mycket. Slår man ut allt så har jag totalt ca 3.6kg i månaden. var på det så är det ca 0.9kg per vecka. Men det är nog kroppens sätt att säga att nu är jag igång igen efter första graviditeten så nu kan jag fortsätta gå ner i vikt så du kan må så bra som du ska göra. Jag vet inte. Men något var det som hände där i alla fall, så jag är glad att min operation började göra sig påmind igen.

Jag har även börjat träna innebandy sedan 1 år tillbaka. Men det hände inte mycket av att jag tränade heller utan jag bygger muskler så fort jag rör mig. Det var då vad min läkare sa när jag var tillbaka på återbesöket för 2års kontrollen av magoperationen. Även då vägde jag 97.2kg. Jag vart redan då godkänd för att få en bukplastiksoperation. Jag kan lova att jag verkligen längtar efter den. Men jag vill ha ett barn till innan den, för som många av er vet så stänker en graviditet ut skinnet på magen, och skulle jag göra den operationen och sedan skaffa barn, kanske jag inte skulle vara lika fin på magen igen som just efter en bukplastik. Så nu jobbar man på att få ett barn till. Så jag kan få göra den där operationen någon gång. Jag kan inte sluta tänka på den. Den ligger och gnager hela tiden i bakhuvudet och gör då att det känns lite mer "Bråttom" med att skaffa ett barn till, då jag vill ha rätt tätt på mina barn (om vi lyckas vill säga), så de har någon nytta av varandra. 

Likes

Comments

Jag har 3 personer i mitt liv som får fram barnet i mig. Min make, min älskade lilla dotter och min kollega. Med dessa tre personer kan jag verkligen komma fram med vem jag egentligen är. Det tycker jag är riktigt skönt kan jag lova.

Idag annars har vi tagit det lugnt då gubben inte mått så där jättebra, var på jag one heller mått toppen så middagen blev ett mellanmål från barndomen. Nyponsoppa med glass och mandelbiskvier. Mumma säger jag bara.

Likes

Comments