Hej!

Idag är det torsdag och det har varit en jättebra dag. Dagen började som vanligt med skolan, i skolan idag blev jag vald som elevrådsrepresentant vilket jag tycker är superduper kul. Dessutom spelade jag Saboon (habbo) som jag alltid spelade när jag var liten, nostalgi på hög nivå!

Idag fick jag också min första fråga på instagram som löd: Hej Johanna, vilken är din favoritlåt?

Min favoritlåt är Mandy Moore och favorit sångare är gruppen Hov1. Jag tycker bara att deras låtar är så himla bra och texten är så perfekt!

I går (Onsdag) hade jag utvecklingssamtal. Det var såå pinsamt:) Eftersom att jag precis börjat högstadiet så skulle vi hålla i samtalet nästan helt själva. Så några dagar tidigare skrev vi på våra datorer om vad vi skulle ta upp om vad som var lätt och vad som var svårt. Samtalet tog typ 5 minuter men sen skulle vi prata en massa om vår fritid:/ Hahah jag har ingen fritid, eller jo om att ligga i sängen och lyssna på Hov1 är en sport så är jag nog världsbäst, haha. Aja det var ganska kul med samtalet antar jag:)

Dessutom vill jag bara berätta att jag mår jättebra nu. Som ni kanske inte vet så mådde jag skit på mellanstadiet men nu mår jag faktiskt riktigt bra på högstadiet<3 Och till alla er andra som börjat i en ny skola eller bara i en ny klass.

Lycka till<3

Nu är klockan 20:40 och jag ska poppa popcorn och sätta mig vid tvn med familjen och titta på Wallgrens Värld

Johanna<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu är det äntligen helg!! Det var har varit en jobbig men rolig vecka men jag är jättetrött. Vi slutar ganska sent, ca 15-16 varje dag så ibland kommer jag inte hem förrän 17:00 och sen läxor på det. Men hela nästa vecka så har alla lärare utvecklingssamtal så alla 7-9 har utvecklingssamtal då. Så lärarna har inte tid med oss så vi slutar 12:30 hela nästa vecka och det kommer att vara så skönt. Dock kommer vi ju att ha flera läxor varje dag men det är lätt värt det.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit hemma själv så jag passade på att göra en kladdkaka som var jättegod. Nu sitter jag och myser med vår stora hund, Felix

Johanna<3

Likes

Comments

Hej!

Idag började skoldagen med Spanska, där vi hade ett glosförhör. Detta var mina allra första glosor och jag tycker att det gick riktigt bra.

Efter maten hade vi Idrott och vi skulle orientera. Jag var helt själ i min grupp medans alla andra var i grupp. Detta på grund av att jag har mycket enklare att fokusera när jag är själv och att det inte blir en massa prat. Vid kontroll 3 så var det en stor nedförsbacke full med lera eftersom att det hade regnat hela dagen. När jag skulle ner till min kontroll så halkade jag och satte mig rakt ner i en stor lerpöl. Jag blev helt blöt och jag hade då mer än halva banan kvar. Resten av banan gick faktiskt relativt bra. Jag trodde att jag var typ sist för jag gick ju näst sist och det hade varit så många som var före mig men när jag kom fram till min lärare visade det sig att jag hade varit snabbast och att jag var först i mål.

Ikväll börjar mitt favoritprogram på tvn igen, Wallgrens värld. Jag har tittat på hela första säsongen och jag tycker att de är så roligt!

Nu ska jag vila och titta på en film<3

Johanna

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Johanna, jag är 13 år och bor i Skåne. Jag går i klass 7 och ni ska få följa mig genom mitt bloggande! På fritiden älskar jag att rida. Jag har en egen islandshäst som heter Faxi, han är jättesnäll och jag har haft han sedan 2016. Jag har dessutom två hundar, Felix och Tesla som ni kommer att få se mycket av! Jag kommer att lägga upp så mycket som jag orkar, jag har precis börjat högstadiet så det är mycket läxor och vi slutar sent!


Johanna<3

Likes

Comments