Håll varje position i ett par djupa andetag in och ut henom näsan. Gör höger sida av kroppen först och sedan vänster. Njut.

Namaste.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ett år sedan gick mitt lilla kusinbarn bort i sviterna av mässling endast 11 månader gammal. Han bodde inte i Sverige utan i ett annat europeiskt land.  Mässlingen är en farlig sjukdom som är extremt smittsam. Vaccin finns och barn ska inte behöva gå bort av något som man kan vaccinera sig emot. Via Unicef har jag köpt vaccinpaket mot mässling och polio och det gör mig varm i hjärtat att få ge bort detta i julklapp. De har såklart även andra viktiga och värdefulla gåvor du kan ge bort och i december dubblar de dessutom varenda krona. In på deras hemsida och köp en livsviktig gåva.

Namaste.

Likes

Comments

Hur fint är det inte när snön ligger vit på marken?! Jag och minstingen var ute och lekte lite innan och han fick åka lite pulka. Brorsorna är i skolan men var överförtjusta över att det kommit ännu mer snö. Tänk om det kunde få bli en vit jul! Det har vi inte haft på flera år. Håller tummarna.

Namaste.

Likes

Comments

Grönkålschips. Gott och snabbt att slänga ihop. Jag bröt bara itu grönkålen i mindre bitar. Sköljde i kallt vatten och torkade sedan torrt. Därefter la jag den på en ugnsplåt med bakplåtspapper och masserade in olivolja ordentligt. Kryddade med havssalt och peppar. In i ugnen på 150 grader tills det blir lite krispigt. Minst 10 minuter eller mer. Sedan är det bara att njuta!

Namaste.

Likes

Comments

Uppe med tuppen (eller innan tuppen till och med) på grund utav morgonpigga barn;) I alla fall två av dem, den äldste sonen sover fortfarande.

Frukost har vi ätit, brasan har vi tänt och det sprakar och värmer så härligt. Julgranen höjer verkligen mysfaktorn och när vi tittade ut hade det snöat och snön låg vit på marken!

Jag ska rulla fram mattan här vid elden och yoga så gott det går med barnen omkring mig;) Mini gillar ju att klättra på mig under tiden eller kasta bollar mot mig som han tror att jag kan fånga trots att händer och fötter är upptagna med annat... får testa att fånga med tänderna..haha:)

Namaste.

Likes

Comments

Jadå! Det fungerar utmärkt. Ställ dig i duschen och njut. Jag älskar tanken på att man duschar av sig sådant man vill göra sig av med. Stress, negativitet, oro, ilska, rädda eller vad det nu må vara. Föreställer mig hur det sköljer av mig och rinner ned i avloppet. Jag har alltid gillat att duscha. Det är avkopplade och värmer mig som ofta fryser och med denna meditation känner jag mig som ny efteråt. Testa du också.

Namaste.

Likes

Comments

Ok, idag släpptes biljetterna till Yogagames 2018 i härliga Göteborg! Jag har bokat in mig på en massa roligheter hela lördagen från morgon till kväll;) Jag ska få yoga och lyssna på föreläsningar med bland annat Malin Berghagen, Karin Björkegren Jones, Cecilia Duberg och Matt Giordano! Jippe och hurra!

Hade egentligen planerat att gå tillsammans med två vänner och stanna över natten på hotellet så att jag kunnat vara med hela söndagen också men tyvärr fick båda två förhinder. Nu ska jag alltså gå helt allena och därför nöjde jag mig med att gå endast på lördagen. Tyvärr, känns lite tråkigt men kändes som det räckte med en dag bara nu när det blev så här. Är dock väldigt glad och förväntansfull! Tjiiihoo! Passa på att boka nu innan alla populära lektioner/föreläsningar blir fullbokade så blir det lite billigare med early bird-rabatt.

Namaste.

Likes

Comments

Idag har vi klätt granen och glädjen var stor här hemma. Tre glada barn som glittrade glädjestrålande med ögonen. Lille mini var ju förstås tvungen att testa hur hållbara julgranskulorna var om och om igen..haha.. Det blir väldigt hemtrevligt när julgranen flyttar in och julgransljusen lyser upp lite extra i vintermörkret.

Sen blev det lite bråttom för mamman skulle åka på yoga. Say yes to you! Yogan är min oas där jag finner styrka och ro men också lekfullhet och utmaning. Yogan är en present som jag väljer att ge mig själv eftersom jag mår så bra av det. En investering i min psykiska och fysiska hälsa och i mitt välmående. Den hjälper mig att bli den bästa versionen utav mig själv.

Namaste.

Likes

Comments

Ett tips till den som är trött på vanligt potatismos; variera med vitkålsmos ibland! Ser kanske inte så frestande ut på bild men överraskande gott och dessutom lättlagat.

Skär vitkål i bitar. Inte för smått. Koka i vatten och salt i ca tio minuter. Det ska inte vara genomkokt utan ha lite tuggmotstånd kvar. Häll av vattnet. Ha i smör (inte för mycket för då blir det för löst, prova dig fram) och krydda med salt och peppar. Mixa med stavmixer till lagom konstisens och voilà! Jag serverade lax och grönsaker till. Så gott!

Namaste.

Likes

Comments

Jag har sådan tur! ;) Min yngste älskar att organisera om i våra kökslådorna! Vet inte om det är särskilt praktiskt då matlagningen tar längre tid på grund av att jag aldrig hittar det jag behöver..haha! Han är så näjd och glad när han går där och koncentrerat plockar i och ur alla skåp och lådor så jag låter honom hållas. Att vara glad och nöjd är så mycket viktigare än att ha pedantisk ordning i lådor och skåp, inte sant?

Namaste.

Likes

Comments