Njut!

Namaste❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åh vad jag blir pigg och glad av solen! Speciellt nu efter många gråa och mörka dagar. Jag vill bara ut och njuta av den härliga dagen och tanka lite solljus.

Mycket sådana här kort i min telefon just nu;) Kan inte låta bli, det är ju så fantastiskt vackert! Försöker stanna upp och verkligen ta in allt det vackra och jag känner tacksamhet över att få vara i stunden. Glad, frisk och omgiven av min familj. Känner mig tacksam. Denna hösten har varit tuff med lång sjukhusvistelse för familjens minsting och även för min stackars farfar, mannens morfar och svägerskans sambo men nu är alla hemma igen och jag är så lycklig över det! Samtidigt så har jag inte riktigt samma energi som vanligt eftersom all oro har dränerat mig på det men jag börjar komma igen. Dagar som denna ger mig massor med ny energi!

Att ställa mig på min älskade matta är också något som ger mig både glädje och ny energi. Älskar att det gör mig stark. Fysiskt och psykiskt. Älskar att vara ett med kropp och andetag. Att vara jordad. Att vara HÄR. Idag fick jag med mig min mellanson. Han rullade fram sin matta och ville göra som mamma. Minstingen hade jag längst fram på yogamattan på en mjuk filt. Otroligt mysigt. Jag blir så väldigt glad när någon av dem vill vara med och yoga:)

Namaste❤️

Likes

Comments

Hösten idag bjudet på det mesta när det gäller vädret idag. Det blåser ordentligt, lite skyfall då och då och sedan sol däremellan. Regnjackan är på och promenad blir det ändå. Avkopplande och skönt.

Namaste❤️

Likes

Comments

Åh! Jag är kär i den här fina yogamattan! Behöver nog en till att ha på nedervåningen eller nått;);) Finns på groundedfactory.tictail.com

Texten kommer ifrån deras hemsida.

Trevlig helg!

Namaste❤️

Likes

Comments

Det är så vackert ute just nu! En solig höstpromenad som bjöd på vackra sprakande färger blev det idag efter att äldste sonen gått till skolan. Lillen sov i vagnen och mellansonen sparkcyklade. Underbart!

Titta här! Kul idé!var med och yoga live med yogobe! Så himla roligt! Ville tipsa om det ifall någon är sugen.

Ha en fin dag och ta hand om dig.

Namaste

Likes

Comments

På promenad och njuter av den vackra höstdagen. Det var så vackert att jag var tvungen att stanna till och riktigt se allt ordentligt och inte bara gå förbi. Passade på att andas ordentligt och även yoga lite;) Trädets position kändes ju passande exempelvis. Det är livskvalité, att njuta av solen. Stanna upp , lyssna till naturens ljud, andas och känna kroppen slappna av.

Namaste❤️

Likes

Comments

Vi har blivit utskrivna ifrån Neonatal och håller på att landa hemma. Det är helt ljuvligt att ha lilleman och våra två andra prinsar (och mannen förstås) nära och bara vara tillsammans och njuta av varandras sällskap. Saknaden var stor när jag och mini var på sjukhuset så länge! Ska försöka skriva mer om tiden där någon gång men just nu finns inte riktigt tiden.

Mellanprinsen kör gärna lillebror i vagnen.

Promenader och stopp på lekplatser har det blivit varje dag. Vädret är ju helt fantastiskt. Man vill ju vara ute och tanka d-vitamin och frisk luft så mycket som det bara går. Så ser dagarna ut just nu..kärlek❤️

Namaste❤️

Likes

Comments

Ställ dig på mattan och landa. Grunda fötterna och slappna av. Börja med några solhälsningar. Och fortsätt sedan med denna yogasekvens. Börja med höger sida och när du är klar med alla rörelser så börja om men på vänster sida. Flöda igenom rörelserna och håll varje position minst fem djupa andetag in och ut genom näsan. Jobba med andningen och fokusera på den. Glöm inte de fina djupa andetagen och slappna av i käkarna. Avsluta i savasana.

Namaste❤️

Likes

Comments

Titta vad jag hittade för smarrigt när jag scrollade igenom mitt flöde på mobilen på Facebook. Ser ju supergott ut. Dessutom enkelt att slänga ihop. Det ska testas snarast sen när vi blir utskrivna och får komma hem. Jag brukar ju göra eget liknande godis av just dessa tre ingredienser men detta var ju så smart och såg dessutom väldigt lockande ut;)

Namaste❤️

Likes

Comments

Sliten och trött men glad av bebisgos! Dag sjutton här på neonatal men händer det inget oväntat verkar det som att vi får åka hem imorgon! Otroligt efterlängtat. Får skriva mer om den här tiden i ett inlägg när tid finns.

Här är han! Vår tredje son. Eddie heter han och han var är en liten go plutt som vägde 2305 gram när han föddes och var 48 cm lång. Liten och helt underbar. Det har varit en jättetuff start men nu mår han äntligen bra❤️

Ta hand om er.

Namaste❤️

Likes

Comments