View tracker

Läxade till det med en kokoskaffe nu på morgonen. Piffade till den med kanel och kardemumma. Ta kaffe och häll i kokosolja efter smak. 1-2 msk tycker jag är lagom. Lite kardemumma och kanel om man vill. Ibland har jag ekologiskt vaniljpulver för vaniljsmak. Mixa med en stavmixer, det blir mycket godare än att bara blanda i med sked. Mixar man inte hamnar kokosoljan mest ovanpå och det blir inte så gott tycker jag.

Kokosolja höjer immunförsvaret, ökar ämnesomsättningen och gör dig mätt. Dessutom är kokosolja än av de nyttigaste oljorna.

Namaste❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Myser och lyssnar på julmusik. Två favoritsaker. Har lyckats bli förkyld så det blir lugn lugn yoga idag och meditation. Mannen har åkt på en riktig mancold och är inte pigg stackarn. Våra barn är dock superpigga;) Tack och lov för det! Hoppas de slipper bli förkylda de också. Hade tänkt åka på nån julmarknad men tror inte energin räcker till tack vare förkylningen så det blir nog lite adventsbakning ihop med barnen, mer mys och mer julmusik.

Namaste❤️

Likes

Comments

View tracker

(Bild och text ovan är en screenshot ifrån Babybjörns hemsida)

Jag har inte handlat något idag. Tappade sugen på shopping helt. Imorse när jag kollade min mail var den full utav reklam inför dagens jippo...trillat in massor med reklamsms..massor av black friday i alla sociala medier. Därför blev jag glad när jag såg detta på Babybjörn! Det är ju toppen!

Jag har lätt för att sugas in i det där och handla "bara för det är billigt" men jobbar ständigt på att konsumera medvetet och har blivit mycket bättre på det även om jag ibland faller dit. Idag valde jag bort shoppingen helt. Förra veckan bestämde jag mig för en köpstopp hela veckan. Det är lätt att slinka in i affären och köpa lite ditt och datt som man egentligen inte verkligen behöver. Detta sporrade mig till att testa en längre period nästa gång. Var en liten kick att jag klarade det även om det bara var en ynka vecka;) Man måste ju starta någonstans.

Namaste❤️

Likes

Comments

Att få andas frisk luft, rensa tankarna och få röra på sig är bra medicin mot trötthet enligt mig! Det gör också underverk för humöret;)

Att ÄTA gör också underverk för humöret😂 Här ska ätas och sen ska jag läsa lite har jag tänkt. Någon som har ett boktips? Jag älskar att läsa så det mottages tacksamt.

Namaste❤️

Likes

Comments

Jag tror ju inte att man måste "nöja" sig med en enda yogastil. Jag är allätare..haha;) Däremot möter jag många som säger att de testat yoga någon enstaka gång och att det inte var för dem. Det vill jag inte tro på..hehe.. Jag brukar säga att yoga är bra för alla och tipsa dem om att testa en annan sorts yoga. Kanske ett nytt yogaställe eller en ny yogalärare. Kanske du träffar rätt och får ett härligt möte med yogan och då kommer du vara glad att du gav det flera chanser. Så här kommer en länk till en artikel att läsa som hjälp på vägen. Lycka till.


http://www.yogaworld.se/artiklar/7-yogastilar-vilken-passar-dig/


Namaste❤️

Likes

Comments

Kan eventuellt vara så att jag tjuvstartade julpyntadet med en stjärna idag...Brukar julpynta helgen innan första advent och det är ju faktiskt nu i helgen! Första advent vill jag ju ha all tid i världen över till att bara mysa. Baka något juligt, dricka glögg, tända en brasa, lyssna på julmusik på hög volym, yoga och spela sällskapsspel. Tiden innan jul är magisk för mig. Den är varm och mjuk. Fylld av förväntan och ljus. Tänk, detta året firar vi jul som fem i familjen för första gången. Tacksam.

Namaste❤️

Likes

Comments

*idag blev familjens minsting tre månader! Tacksam för varje dag med honom och våra två stora söner också givetvis. Att se vår lille mini växa och vara så pigg och frisk gör mig så lycklig efter den jobbiga starten när han var så sjuk och vi låg på neonatal

*tacksam över att barnen, vi, övrig familj/vänner har hälsan..tänker lite extra på det nu efter en turbulent tid med dödsfall i närmaste familjen samt hjärtproblem/sjukhusvistelse hos både min farfar och mannens morfar

*att få sitta uppkrupen i vår sköna soffa, dricka te och tända en aningens för många värmeljus;)

*att vi har våra familjer nära. Mina föräldrar bor bara några gator bort. Guld värt när mannen reser mycket i arbetet

*över att höra diskmaskinen sköta disken. Så glad att jag slipper;)

*vår robotdammsugare som vi införskaffade när jag var höggravid i somras. Glad över den varenda dag! Sparar oss tid plus att det är fint och rent på golvet!

*alla fina, kloka och varma människor i mitt liv❤️

Namaste❤️

Likes

Comments

Vart tar dagarna vägen? Tycker att jag stiger upp om morgnarna och sen är det kväll lika fort;) Jag brukar om minstingen som nu har blivit två månader är på gott humör lyfta över honom till vår säng på morgonen och mysa och passa på att sträcka ut kroppen också. Underbart sätt att börja morgonen med. Idag fick jag även sällskap av vår "mellanpojk" så jag hade två godingar bredvid mig! En som jollrade och tittade förundrat på mig och en som följde mina rörelser och gjorde likadant som mamma:) Sedan var det upp och fixa frukost så vår äldste son skulle hinna i tid till skolan. Nu tänkte jag avsluta dagen med lite sköna rörelser också. Mot sängen!

Namaste🙏🏼❤️

Likes

Comments

Har blivit kär i en yogamatta igen...haha! Men hur fin!? Jag har faktiskt tänkt köpa mig en till yogamatta för min är så tung att släpa fram och tillbaka. Jag är annars väldigt nöjd men det är mer en matta som man har på plats hemma...så får fundera på om jag ska slå till.

Så här står det om mattan på yogia.se som säljer mattan:

Mattan kostar 850 kronor.

Namaste❤️

Likes

Comments

Kall dag men soligt och fint ute. Passar på att ladda upp med solljus. Det har börjat mörkna så tidigt nu det sista så jag försöker komma ut en stund mitt på dagen varje dag så man blir lite piggare. Fick med mig alla tre barn och kaffe i en termomugg;) Stannade till här och lät ansikten bli varm av solen. Lycka. Det behöver inte vara svårare än så här. Jag är som lyckligast när jag har dem jag älskar nära. Det och att vi är friska är det viktiga. Sen får man hitta saker varje dag som gör en glad och tacksam. Det är de här små stunderna som är det stora i livet. Det är ju dem som är livet. Här och nu.

Namaste❤️

Likes

Comments