Header

11/5/15
Idag skulle vi haft vakt men som tur va var det en utflykt inplanerad. Vi naturare skulle till BIOS, ett maritimt center, och snorkla på korallrev.
Två stycken rev stanna vi vid, båda sjukt fina och så simmade de runt massa fiskar. Vissa av fiskarna kom asnära, en gång vände jag mig om och så va en rätt så stor firre som guppade runt & chillade där bara några decimeter ifrån mig! Fett coolt va de, och hela grejen liksom också!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

10/5/15
Idag har vi tagit oss igenom halva Bermuda! Vi började längst ut och skulle till en strand som hette church bay. Vi gick en bra bit men hoppade på en buss efter ett tag. Därifrån gick vi till en utkiksplats. Där träffade vi en gammal gubbe, han jobbade där och tyckte det va tråkigt att jag inte köpte nån souvenir så han köpte en mugg till mig... Ja han va trevlig!
Sen gick vi till den kändaste stranden på Bermuda som är horseshoe bay, & på vägen dit plockade jag och Ellen lite aleo aera.
Asså de va så fint överallt verkligen, typ tumblr irl! Nästan svårt att ta in, eller a, det va de! Önskar att man kunde ha stannat här lite längre.

Likes

Comments

9/5/15
Nattvakten i morse va total kaos! Vi gjorde pizza, vi blev 10 min sena, nästan halva arbetsstyrkan hjälpte oss att hugga loss pizzan från plåten och i allt detta cuttade jag upp min tumme... ja, de va kaos.
En av kockarna fyllde år idag, på uppställningen hade det fixats en maffig kaka, ett väldigt roligt och personligt kort och lite annat smått och gott. Sen hade någon kommit på iden att sjunga ja må hon leva med fast med melodin från ryska nationalsången istället... Det gick vell sårdär, då det bara va typ 6 av 35 som kunde den. Men hon blev iallafall väldigt glad för överraskningen, och det va det som räknades!!
Senare på morgonen anlände vi äntligen till Bermuda!! Som tur va hade jag frivakt idag och efter lunch kunde jag sticka iväg och utforska delar av ön med många andra av mina klasskamrater. Vi va säkert 20 stycken som gick tillsammans och försökte hitta en speciell strand, som jag inte kommer ihåg vad den hette. På vissa av trottoarerna, gatorna och typ överallt här är det väldigt smalt. Så ibland va vi tvungna att gå en och en på led och det måste sett lite kul ut för det var var extremt många som kollade konstigt på oss. Vi gick så över ett övergångsställe och då va de en tant i en bil som började skratta...
Till slut hittade vi den här stranden och det va sjukt vackert där!!! Turkost vatten, vit sandstrand och det va jättesoligt och varmt.
När vi kände oss klara gick vi för att hitta ett bra ställe att käka på. Satte oss på en asiatisk resturang nära hamnen i Hamilton, där fick vi ett rätt så enormt bord där alla 14 fick plats. Asså maten va så otroligt jävla god där!! & efteråt fick alla också var sin lyckokaka!
Efter det drog vi oss tillbaka till båten och resten av kvällen bara tog jag det lungt. Fortsatte att läsa på Harry Potter, chillade lite på däck och klättrade runt lite på båten fast man inte får (badass, i know right...)
Fett långt inlägg men men, det hände väldigt mycket kul saker idag!

Likes

Comments

8/5/15
Idag var det den segaste morgonen jag nånsin varit med om i hela mitt fucking liv! Det gick verkligen inte att vakna, jag märkte inte ens av att det va helt kaos i våran hytt. Fick veta efteråt att det va en som kom in i våran hytt och bankade med kastrull och att folk typ skrek...
På vakten va det högläsning, igen. & jag somnade, igen... Nej denna vakten va inte den bästa, fast lite roligt hade man ju såklart ändå!
Efter frukosten somnade jag och vaknade inte förens vid halv ett, då vi hade lektion.
Andra vakten var jag backis. Det blev oväder och regnade fruktansvärt mycket så det kändes faktiskt väldigt skönt att vara i byssan då.
Hela kvällen nu har jag kämpat med min labbrapport i kemin. Det har ändå gått bra, trots helt fuckade mätvärden... Det är t.ex. ett värde på salthalt som alla har tagit från varandra & ingen vet typ hur, när, vem eller nånting om det. A men duktigt.

Likes

Comments

7/5/15
Blir bara tröttare och tröttare varje morgon jag ska upp nu, borde man inte vänja sig eller nåt? Aja, det ska bli så skönt att byta vakt efter Bermuda!! 4-8 till 8-12.
Inte nog med att jag va trött som fan efter vakten, fick också ett mail om att Sverige hade förlorat mot Kanada igår... fett segt.
Det har ändå hänt väldigt mycket kul grejer idag!! Hade en rätt så speciell lektion om hur man målar. På vakten hade vi en tävling, i typ allt som vi lärt oss på båten, det va fan på liv och död! Det tacklades en hel del och en blev till och med biten... aa.
Några av oss har också gjort en bucket list med grejer vi ska göra på atlanten. Eller a, de är typ mer som utmaningar, vissa av dom mer intressanta än andra...
Nåt mer..? Vi är framme på Bermuda om mindre än två dar, det kommer bli fett kul! Vi ska te.x. grilla en av dagarna också snorkla på ett korallrev, så det blir nåt att se fram emot!

Likes

Comments

6/5/15
Ja, idag va det samma sak om igen, ända skillnaden va att det regnade och att jag sov mer...
Idag har också varit den första gången som jag faktiskt haft hemlängtan.

Likes

Comments

5/5/15
Vakten i morse va det än en gång högläsning och knopande, för vi hade än en gång inget att göra.
Fick tjockpannkaka med bacon i till lunch idag, en bra bit ifrån torsdagspannkakor men men... det är som det är.
Lektionerna idag va väldigt flummiga och andra vakten lika så...... lol
Tvättade bort smuts och sånt uppe i masten. Såg en sköldpadda och massa delfiner där uppifrån!!
Resten av vakten sjöng vi lite Disney låtar och flummade ännu mer.

Likes

Comments

4/5/15
Så i morse va det ba rise and shine klockan fyra, sen dags att jobba. Fast det fanns inget att göra, så vi låg bara på däck och hade högläsning... knöt också lite knopar och städade. Fett chill vakt!
Efter vakten satt jag och Frida och pysslade lite, gjorde armband och sånt med små tampar.
Sen va det lika som igår, sov på den tiden man va ledig, vaknade för att äta och sen sov igen. Känner sig så lat asså!!
Vakt igen klockan 16, fortfarande inget att göra typ. Langade massa toalettrör som luktade skit och lite andra prylar...
Tränat lite nu på kvällen, och snart är det dags att sova igen😝😴

Likes

Comments

3/4/15
I morse började vi klockan fyra som vanligt. Jag va i byssan istället för en annan som hade blivit lite sjösjuk. Det gungade sjukt jävla mycket och det lät som om hela byssan kraschade varje gång det kom en våg, trodde det skulle se ut som project x sen när det va dags att gå in och plocka upp... Men riktigt så farligt va det inte som tur va!
Det värsta va att efter ett tag blev jag fett sjösjuk... inte kul alls!
Så resten av dagen sov jag för att inte må mer illa, vaknade bara när de va mat sen gick jag och la mig igen.
Nu efter andra vakten idag satt jag och tig det lite lugnt, drack te och åt lite kvällsmat. Vakten efter oss skulle städa och så va det en lucka i durken som va öppen. Och så smidig som jag är va jag såklart tvungen att halka ner i den här luckan... aa..
asså det va ju ganska halt där för dom skrubbade och så. Sen har jag också vart halvt borta på grund av sjösjukeplåster, man blir typ lite hög av dom....
Men nu ska jag sova igen, godnatt

Likes

Comments

2/4/15
Idag åker vi från Charleston och kommer inte fram till Bermuda förens om en vecka. En hel vecka med konstant gungande och utan internet...
När vi åkte ut ifrån hamnen klättrade jag och två andra upp i masten. Så jävla fint va det där uppe!! Man såg rätt så mycket av Charleston, massa fina båtar och annat kul!

Likes

Comments