Header

I will never be completely at home again cause part of my heart will always be elsewhere. This is the price you pay for the richness of loving and knowing people in more than one place.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

Jag har inte bloggat så bra som jag tänkt och hoppats på under detta året tyvärr. Nu står jag här med en vecka kvar i USA, California, Oakdale. Den lilla staden som jag älskar så himla mycket men samtidigt inte kan vänta att komma bort ifrån. Jag längtar bort ifrån dramat och alla regler, både skriva och oskrivna. Men oj vad jag älskar att bo här, jag kommer på mig själv att självmant sätta på country musik på spotify, när hände det? Var det inte jag som hatade det? På något sätt har jag kommit att älska det på samma gång, det finns en sådan charm med USA. Speciellt en småstad som denna, en stad med ett high school, en stad där man dyrkar vårat football team som att de vore gudar. Det är speciellt, konstigt men också väldigt underbart. 

Jag är väldigt redo för att komma hem, jag saknar alla massor och är sjukt taggad på att bara få göra allt jag vill med de jag älskar. Men ja självklart suger det att jag om en vecka lämnar detta lilla paradis, jag har upplevt allt under detta år. Jag har blivit kär för första gången i mitt liv, fått mitt hjärta krossat för första gången, skrattat mer än någonsin men likaså gråtit mer än någonsin i mitt liv. Det finns inget jag ångrar med mitt år. Jag har varit mig själv, jag har stått upp för min åsikt men samtidigt håll tyst ibland för att undvika onödig konflikt. Vissa gånger har jag verkligen sagt vad jag tycker när något varit fel. Jag är verkligen samma Ylva, bara en bättre version. Jag har fått större perspektiv på livet och börjat förstå saker på ett annat sätt. När jag först kom hit och insåg att om man har pojkvän är det helt oacceptabelt att få sova tillsammans. Jag som kommer från Sverige tyckte ju det var sjukt och hatade det men nu såhär 10 månader senare kan jag väl inte säga att jag håller med dem. Men jag förstår, jag har en annan syn på saker.

Likes

Comments

Oj vad mycket som har hänt senaste tiden , men det största är ju ändå GRADUATION! Är så glad över att min skola låter oss utbytesstudenter uppleva detta, det var så coolt!
Likes

Comments

I fredags träffades vi i skolan kl 5 på morgonen för att gå på våra 5 bussar, i princip alla seniors åkte. Redan tog ungefär 6-7 timmar. Sov i princip hela vägen så det var väldigt skönt. Vi var där från kl 2 på dagen till 2 på morgonen. Efter klockan 10 stängdes Disneyland adventure av för allmänheten och det var bara en massor av seniors där inne från sjukt många skolor runt om i California! Der var sjukt kul!


  • USA

Likes

Comments

Jag skriver mer om hur själva prom var lite senare men här kommer massor av bilder!!

Likes

Comments


  • USA

Likes

Comments

Prom is coming up! Har ju prom på lördag, är så nöjd för de matchar min klänning perfekt!!!


  • USA

Likes

Comments

Okej nu ska jag berätta allt om hur jag/ vi blev frågade till Prom idag. Jag blev så överraskad, rädd , glad, allt haha!

Visste sen tidigare att denna kille Garrett skulle fråga mig och han visste även att jag skulle säga ja men han ville göra det memorable vilket var super gulligt! Så jag kommer till skolan och vi blir "pulled out of class", alltså en campus monitor kommer och hämtar en från klassrummet, då har du mest troligt varit in trouble... Så jag och min kompis Jillian var svin rädda och helt knäpptysta. Vi blev tagna till vår rektors kontor och när vi står utanför säger hon "girls I need to talk to you right now" "I can't believe you two are involved in this" hon är helt seriös och jävligt skrämmande när hon är arg. Då ber hon oss gå in till hennes kontor för att prata med henne. MEN då står dessa sockertoppar och frågar oss till prom.
Vi ska gå i en grupp + Clare och hennes date!
  • USA

Likes

Comments

Precis såhär är det
Har fått lite frågor om varför jag inte skrivit om Joe på länge. Och alla som borde veta vet att vi gjorde slut för ca 3 veckor sen. Har inte riktigt kunnat skriva om det tidigare, har helt enkelt varit för jobbigt. Jag har superkul och njuter massor av att vara här, men sjävklart suger vissa dagar. Det är ingen ide att skriva massor av frågor om honom. När jag är redo kommer jag skriva om hur det är att ha pojkvän på ett utbytesår. Kan även svara privat på Facebook, för såg att någon var i samma situation och ville ha hjälp, så absolut! Kommer inte gå in på detalj, men vi gjorde inte slut pga vi inte är kära längre utan pga situationen vi är i. Har varit väldigt väldigt väldigt ledsen, det är jag fortfarande vissa dagar. Men jag har det även grymt. Vi pratar fortfarande, fortfarande vänner, ses varje dag. Nu vet ni! Kramisar

Likes

Comments