Header

Kontrakt är skriver och jag har sålt min första lägenhet!!!
Jag är så tacksam och glad att det har gått så himla bra, det har gått snabbt och smidigt. Är super nöjd det kunde inte ha blivit bättre!
Så i slutet på februari kan ni kalla mig för Huddinge bo och jag lämnar Södertälje.
Och planen är väl också att inte återvända heller men man ska aldrig säga aldrig så jag låter bli det.
Så snart ska jag och Mathias ut i bostadsmarknaden och köp en gemensam bostad.
Hoppas det går lika smidigt med allt runt omkring det också.
Så flyttkartonger ska införskaffas och tömning av lägenheten sker inom snar framtid. Så underbart!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är storstädning hos Mathias nu inför fotografering. Detta känns super stort och jätte läskigt.
Att flytta ihop.
Det är inte något man bara får för sig, krävs tid och planering.
Jag har bott ihop med både fd pojkvän och vän. Med vän gick det ju bättre men de kanske var för vi aldrig var hemma samtidigt haha!
Men de känns ändå bra. Som att allt vänder och börjar bli till det bättre.
Jag längtar till våren och sommaren nu.

För vart kom denna snö ifrån? Visst de är januari, en månad där det brukar komma snö. Men what? Det är ju mer här än typ Norrland? Helt sinnes.
Men snart är vi inne på februari och sen kommer mars som vi slipper, halva mars. Sen kommer våren där i april!

Längtar!!!!
(Smoothie på det)

Likes

Comments

Nu är vi inne i säljbanan, vi var på våra första visningar idag. En i Huddinge centrum och den andra var grannen till Mathias så vi gick bara rakt över haha! Men vi skrev på intresseanmälan på båda. Men de är ju en ganska liten chans att vi får någon av dom. Vi måste ju sälja först innan. Mathias har inte ens börjat än. Så det är ju lite segt.
Så nu är det kul att börja koll inredning och skapa sitt tillsammans. Jag hoppas 2018 blir ett bra år, 2017 har varit så struligt. Vill ha en ny start på allt bara.
Håller tummarna på allt.

Likes

Comments

Idag kom både min familj och Mathias familj till oss. Vi hade fixat en ”brunch” typ så fick man ta lite av allt. Blev lyckat. Nu har alla träffat varandra iallafall. På Mathias mammas sida.
Så vi hade det trevligt.
Nu ska jag träffa Chinsia och Jasse, det blir en lugn lördag, jag vaknade natt vid 4 ca av att jag behövde kräkas. Trodde det var magsjuka, men förmodligen något jag ätit för det gick över och jag kände mig inte ens magsjuk. Så idag har jag mått bra, jätte konstigt.

Lite bilder från idag

Likes

Comments

Jag måste hitta snygga bikinisar, tips på snygga? Jag gillar triangel modellen då jag inte behöver push up för då står mina tuttar till hakan..hehe
För det är svårt att försöka beställa från nätet men vart går det att köpa det i fysisk butik i januari? Finns ju inte.
Måste kolla lite närmare på det.

Ser ni min utväxt eller? Det är helt stört eftersom jag var hos frissan den 20e november? Det är inte ens två månader sen men jag måste färga om det igen. Helt galet men jag har fått en hårväxt period så mitt hår växer rätt snabbt har jag märkt.
Men den 30e ska jag dit igen och då jävlar ska skiten bort.
Men nu ser mitt hår helt åt helvete.
Mår skit.

Likes

Comments

I slutet på februari så åker vi ju till Thailand och det ska bli så jävla skönt. Hoppas bara regnperioden är över, för just nu är det skitväder där nere.
Så om 47 dagar så åker vi, fatta coolt! Det var typ 107 dagar när vi bokade så känns jätte konstigt att tiden bara tickar ner.
Och fan vad jag ska dricka juice drinkar och äta massa. Sen en jävla shopping på det. Googlade lite och såg att dom hade lite shopping ställen runt omkring men ändå soft att gå och köpa ett par shorts för typ 20kr på en marknad. Går ju lika bra, sen att kvalitén kanske är lite sisådär men nåväl.

KAN VI BARA SNABB SPOLAAAAA

Likes

Comments

Jag är fan trött konstant just nu. Orkar inte ens sätta mig i bilen för att åka till Mathias för det känns för jobbigt. Orkar inte ta mig till bilen och sitta och köra den där jävla sträckan. Den är hemsk (kommer ju dock bli min vardag snart) men tar det då.

Jag tackar iaf för era kommentarer jag fått dom senaste dagarna, Thank you!
Men vad är intressant att läsa om? Storys? Lista med frågor? Inte fan vet jag, vad skulle vara kul? Hör av er gärna om de är något speciellt ni sitter och undrar, jag är inte den som är den ;)

Likes

Comments

Det är redan två månader sen jag färgade håret, helt sjukt och jag har en helvetes utväxt och innan utväxtens slut så är jag typ guldig? Inte blond? Jätte fult och ugly. Så jag letar förgäves att min frisör ska få en avbokning innan den 30e då jag har tid. För jag får panik på det här håret, helt sjukt.
Men det har växt på bra, det gillar jag. Bara att toppa det när jag ska dit igen. Men nu får det fan bli mörkare för jag orkar inte springa dit varannan månad och det går ju inte på 300 kr direkt så det känns ju lite. Så mörkare botten och kallare toner får det bli.
Skulle vilja köra på en typ brunfärg i hela håret men vet ju vilket helvete det är att gå tillbaka. Men en förändring, liten kanske man kan skapa? I don’t know?

Likes

Comments

Igår var jag ledig, jätte skönt och nu kickar jobbet igång igen efter lite ledighet.
Igår så blev de smoothie med allt möjligt i, kiwi, banan, jordgubbar, mango, vanilj kvarg. Tror de var det? Men super gott var det! Vanilj kvarg är hemligheten till en god smoothie, kanske inte super nyttigt men who cares?

Stor städning av lägenheten då det blir förhandsvisning på den idag. Jävlar vad tid det tar att städa och fixa, helt sjukt.
Så hoppas det går bra nu med allt. Tänk om man slapp visning till helgen, drömmen!

Likes

Comments