Jag veeeet, det var aslängesen jag skrev. Men man tappar lixom lusten ibland när det kommer för mycket annan skit i vägen! Jag har inte haft tid heller för den delen, har haft alldeles för mycket att göra denna hösten. Nu är det ju nyårsafton och det enda jag kan konstatera är att ännu ett skitår har passerat. Inget att gnälla över egentligen utan bara att konstatera att så är fallet och resa sig upp igen. En liten resumé utav de tre sista månaderna skulle väl kunna innehålla att nu i December fyllde min älskade dotter ett år! Ett år utav obeskrivlig kärlek...


Så liten och alldeles, alldeles underbar!! Och så glad jag är att hon kom till oss. Vad vore livet utan den här lilla bestämda tjejen? Som är jättebusig, jättetjejig samtidigt som hon är en pojkflicka, orädd som få.

Det bästa hon vet är att busa med hennes storebror, hästar (undra varför), och andra barn! Hon har humor också den lilla saken, fast hon bara är ett par skitar hög! Det är i alla fall en utav de två bästa sakerna jag gjort i mitt liv!

Och som vanligt i mitt uppfuckade liv så har ju massa tråkigt hänt också. Den andra utav de två bästa sakerna jag gjort i mitt liv har ju en sjukdom, Morbus Chron. Nu har den avancerat åt en tråkig riktning och han har börjat med cellgifter samtidigt som de skall operera honom i Januari. Att ge sitt barn cellgifter kan vara något utav det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Att sitta där med den jävla paketen, läsa biverkningarna och hur äckliga saker de jävla skittabletterna kan föra med sig och sen stoppa dom i munnen på det finaste man har, det är faan inge kul....allra minst för Theo.

Så mina vänner, låt oss lämna det här äckliga jävla pissåret med alla lögner, svek och annan skit som det hade att erbjuda bakom oss, och låt oss blicka framåt. Theos sjukdom ska jag förgöra, det är mål nummer ett och nummer två är att jag ska bli lycklig med min familj. Mål nummer tre är än så länge hemligt men jag kan säga såhär, det lär bli ett tufft år för vissa....

Mitt motto detta året är att bli lycklig och jag har snubblat över en så jävla bra text som sammanfattar mitt mål mitt i prick:

MIN TID – MITT LIV

Allt har sin tid och det här är min tid. Jag är inte den lilla fisken som simmar under den stora, jag skapar min egen skugga. Om inte jag tror på mig själv – vem ska då göra det?

Jag drar ett streck i sanden, här och nu. Hit men inte längre. Det som varit okej innan, är inte okej längre. Nu är min tid. Det här är mitt liv, inte ditt. Negativ energi har inget i mitt liv att göra. Jag bryter mig fri och går min egen väg. Jag litar på mig själv.

Inget som livet placerar i min väg skrämmer längre. Jag lever min dröm eller är på väg emot den, det finns inget annat. I varje situation finns ett val.

Jag är en stolt människa, ingen dörrmatta som andra kan torka fötterna på. Jag står upp för mig själv. När andra tvekar tar jag ett steg fram. När andra tittar bakåt blickar jag framåt. När andra ger upp letar jag nya lösningar. När andra viker ned sig står jag rakryggad. Bättre göra någonting än ingenting.

Allt jag varit med om i livet vänder jag till bränsle, energi och konstruktiv målmedvetenhet. Det som hänt mig har inte knäckt mig, bara gjort mig starkare. Jag går med huvudet högt.

Mitt liv avgörs inte av mitt förflutna, utan av mina val. Bättre att lägga tid på att skapa något nytt än att försöka laga något som gått i tusen bitar.

Jag har bestämt mig. Jag vill leva ett liv som jag är stolt över. Jag har styrkan att börja om igen. Jag vet vad jag vill. Underskattar du mig kommer du att få ångra dig.

Slåss med en tjur och du får smaka på hornen.

Jag ska bli det jag är född till att bli. Jag orkar, jag kan, jag vill. Jag känner energin komma. Allt jag behöver finns inom mig. Rak i ryggen. Stolt och glad.

Det här är min tid. Mitt år. Det här är mitt liv!

Fattar ni? Grym eller hur? Jag älskar't! So fuck you 2014, welcome 2015!!

Bye Bye, kompisar!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena kompisar, hur lever livet?

Med mig är det bra, inga större dramatiska händelser som utspelat sig sen sist vilket känns otroligt skönt. Har ju beslutat mig för att stänga ute allt sånt och det rullar på rätt bra faktiskt. Jag hänger med mina små korvar och det får mig att må så bra! Att en utav dom också fått insikt (på egen hand) om saker gör att läget just nu är lugnt och harmoniskt. 

Spana in dom finaste kidzen man kan ha:

Självfallet i matchande onepieces!!

Dessa två korvar älskar verkligen varandra såååå sjukt mycket!!

Det är stöööört hur mycket söta outfits det finns till små tjejer!! Ärligt talat, och jag tycker det är tvärgulligt när vi har på oss samma! Det är i alla fall tur man har söta vänner och mostrar som hjälper till att fylla på hennes garderob. Just i dagsläget har hon 22 skor! Man kan aldrig ha för många skor....här är några! 


Rudolf med röda mulen??

Ja, säga vad man vill men jag har världens finaste barn i alla fall! Den store är såå duktig, han kämpar på med sina mediciner och alla läkarbesök. Jobbar på duktigt i skolan och är snäll och väluppfostrad när han är hemma hos kompisar och leker. Det händer ofta att kompisarnas mammor ringer eller skriver på facebook när han varit där och berättar att han hjälpt till att duka fram och duka av ifall dom ätit, att han sitter och småpratar med mammorna om sin lillasyster och då måste man väl ändå säga att man lyckats, eller? Att dom uppför sig trevligt hemma hos andra är väl det viktigaste, sen får man väl deala med upproren här hemma...det hör väl till? Fast dom är ganska få...upproren alltså.

Och den lilla, jaaa....host, hon vet vad hon vill i alla fall! Just den här åldern är lite svettig. Hon kan inte riktigt gå själv än men hon vill gärna, hon reser sig och klättrar på allt! Hon drar ner dukar från borden, hon äter på ALLT och häromdagen började hon klättra upp för trappan. PHU!!! Det är tur man har haft en tio år på sig att vila sen sist för i slutet av dagen är man pretty damn slut! Beundrar verkligen de som skaffar fler än ett barn, eller de som skaffar typ 3 på en femårsperiod, ni är mina idoler! Hur faan orkar man? 

Hade ingen växel att stoppa i kundvagnen....


Grodan och Mamman....🐸Näpp, nu till lite serious business! Eller ja, jävligt patetisk business kanske är det rätta ordet. Och jag ger just nu människan som sa att jag alltid är i luven på någon i mina inlägg rätt....MEN, detta är ju en låååååångdragen jävla konflikt som handlar om en människa som är oförmögen att förstå att ifall det tog slut för flera år sedan så har man inte längre rätt till att lägga sig i vem ditt ex shaggar, lever med eller utför oralsex på! Not your problemo!!!


Visste ni att det finns en app som heter TapeACall? En alldeles förträfflig liten app som jag haft på min telefon ett år nu ungefär....Den är bra att ha när man pratar med opålitliga människor! Vi kan ta ett exempel, vi kan ta Lilludret som ni säkert kommer ihåg. Faan, jag måste döpa om henne för dom sa idag i rätten att det var fult att kalla henne det så vad fan ska hon heta nu då? Hon borde ju vara van vid det smeknamnet med tanke på vem hon dejtar/dejtat/ligger med/vem bryr sig?!?

A nickname?? Ok, vi kör på "nevöR aderB" då! Hahahaha, förste som listar ut det vinner en uppblåsbar anka! 

Hon sökte ju först skydd hos mig eftersom hennes pojkvän hade hotat henne och hon var livrädd för honom, kommer ni ihåg? Sen valde hon ju att springa hans ärenden och anmälde mig för massa bullshit som blev nedlagt. För att skydda sig själv efter hon hade anmält mig för bl.a. barnmisshandel så ljög hon ihop nån jävla story om att hon var rädd för mig och menade på att jag hade hotat henne så hon begärde kontaktförbud. Polisen som förhörde mig fick då lyssna på min inspelning på TapeACall och kunde snabbt konstatera vilket bullshit det där var, speciellt som HON var den som hotade mig först på inspelningen. BUHU!!


Vid nyår ringde hon mig och bad om ursäkt för vad hon hade gjort, hon sa att hon hade blivit hotad och tvingad att göra som hon gjorde från ett visst håll och var tvungen att välja mellan att ha mig som ovän eller 2 stycken andra som ovänner, så för att välja mellan två onda ting så valde hon att vara ovän med mig för jag var minst farlig. Jag blev gött jävla stum utav det samtalet kan jag säga! Hur faaan kunde människan med att kontakta mig efter vad hon gjort? Jättechockad blev jag, men inte så chockad så att jag glömde min kära app. Jag fick alltså med hennes ursäkt på inspelningen, plus att min bästa vän stod bredvid och hörde hela samtalet! Min syster har också massa goa inspelningar utav henne när hon sitter och berättar massa smaskiga detaljer om vissa folk, jag har inte velat använda mig utav det än men det verkar som om det nog ska lyftas upp i ljuset nu...

I alla fall så försökte hon umgås med min son i somras varpå min son förklarade för mig att han inte ville det. Hans egna ord var att han hatar henne för allt hon gjort och att han inte vill se henne. Jag upplyste om att jag tycker hon ska hålla sig jävligt långt borta från min son för han vill inte ha med henne att göra! Och för att vara så "extremt farlig" som hon påstod att jag är så har väl hon klarat sig jävligt lindrigt undan så hon borde uppskatta det istället för att skapa mer drama!

Som respons på det så är nu tydligen hennes ursäkt som bortblåst och nu ska hon eventuellt vittna mot mig i en vårdnadstvist. Jag kan inte med ord beskriva hur jag längtar efter att få spela upp hennes ursäkt till mig där hon förklarar att hon blev hotad till att göra som hon gjorde! Det blir ett trovärdigt vittne, det du! Fy faan, så bortgjort!!!! 

Och vet du vad jag tycker är riktigt jävla skitroligt? Att hon efter sååå jävla lång tid fick reda på det som vi alla andra redan visste!!!! Den första oktober förra året skrev jag ett blogginlägg som heter "Mohahaha"! Nej, men oooops?!? Skrattade vi alla åt att hon blev blåst redan då, FÖRRA hösten? Snacka om att koppla sist utav alla....

Man kan som sagt spela in många samtal med TapeACall....samtal med diverse myndigheter som är generösa med information också...men det är en annan story och den informationen ligger så fint lagrad på vissa ställen! 

Funderar förresten på mina 14 lägenheter som någon satt och sa idag i tingsrätten att jag skulle ha haft... 14??? Jag har bott på S:a Drottninggatan i Uddevalla, i Brunnsbo och sen i en 2:a i Tuve på BV och eftersom vi inte fick vara ifred där utan "någon" bara kom och gick rätt in och snodde med sig både datorer, mobiltelefoner samt slog sönder halva lägenheten så fick vi flytta till en 3:a längst upp istället....

Hursomhelst, jag får det till 4 lägenheter! Eller? Jo, jag har faktiskt kontrollräknat flera gånger nu och det blir faan inte mer än 4 hur jag än gör?!? Suck inte nog med att människan är fruktansvärt ful, räknar dåligt gör han oxå...

Usch, hoppas på ett snabbt avslut på den här skiten nu så att jag får bort detta äckliga och smutsiga problemet ur mitt liv. Brrr, det får mig på riktigt illamående!

Nu när jag fått spy ur mig lite galla och rage:at lite så känns det bättre....Imorgon är en annan dag och nu skall jag lägga mig med min stora älskling och mysa!

Och kom ihåg, står man bakom människor som är genuint elaka och som man vet har gjort folk riktigt illa bara för att man själv är rädd. Då är man en riktig jävla PUSSY!

Till ena lägret säger jag Godnatt, jag älskar er! Och till det andra säger ja FUCK OFF, hoppas ni sover skitdåligt och slår av era näsben i sängstolpen!

Likes

Comments

Hej Kompisar!

Längesen som faan jag skrev nu! Har ni saknat mig? Misstänkte det... Jag har ju inte haft en downie sen sist (som mitt sista inlägg handlade om) om ni trodde att det var anledningen till uppehållet, utan det har verkligen varit fullt jävla upp! 

När man har så mycket att göra så hinner man aldrig stanna upp och tänka efter vad man håller på med utan man följer änna bara strömmen och saker rullar på, det är inte bra....Nu har jag haft tid att känna efter, jag har verkligen känt efter, och jag har kommit fram till att ensam är bra....riktigt jävla bra till och med! Så nu är jag och kidzen i Tuve igen! Så jävla göööööttttt!! Inget jag har tänkt och älta eller jobba ner er med....finns ingen anledning, det är färdigt och livet leker! 

Jag har helt plötsligt en massa tid över för mina barn och jag tar verkligen vara på den tiden! Vi är ute på massa trevligt mest hela tiden, Öppna förskolan, Slottskogen, Actionpark, hälsar på hos folk jag har försummat mm. och jag njuter utav varje sekund! Idag, till exempel drog vi till Norge på Gatebil, jag och Korven!Vad är det för jävla väder vi fått, hörni? Ena dagen är det sommar och stekande sol och nästa dag slog hösten till med full kraft och man fick rota fram jackan igen och i helgen var det 28 grader? Fattar inget...

Fick höra en så jävla rolig grej....tydligen så har jag läsare här på bloggen som är inne och läser för att på något skruvat sätt försöka bilda sig en uppfattning utav mig. Och då har dessa läsare kommit på följande:  Alla mina inlägg är negativa och jag är jämt i luven på någon!

Hehehe.... mitt råd är, läs bloggen från början! Jag har aldrig mått så bra eller varit så glad som när jag började blogga och ett år framåt! Detta stack så otroligt i ögonen på somliga så somliga var tvungen att försöka grusa den lyckan.... 

Men skit i det nu, vad jag försöker säga är att jag bloggar endast om en liten del utav det som händer i mitt liv. Oftast känner man ju för att skriva av sig just då när något har hänt, typ som att man blivit ovän med någon eller liknande. Betyder det att jag ständigt grälar med någon? Öh, nepp! Men somliga vill så gärna se mig gå under och med alla fula tilltag som personen ifråga kört med sista åren så borde man kanske ha gjort det, men jag är tydligen utav segt virke och jag står här fortfarande... Det som ger mig tröst och det som jag vet med säkerhet är att personen ifråga ALDRIG någonsin kommer bli lycklig i resten utav sitt liv och det är väl straff nog? 

Mjaha, vad har hänt mer sen sist? Jag har jobbat lite i sommar, för att dryga ut dom stackars små mammadagarna! Serverat/stått i baren på ett ställe ute i Mollösund som heter "Knuts Brygga". Skitnajjsigt place med den mest otroliga utsikten ever! Har haft skitskoj och träffat asmycket roliga människor, med ETT undantag! Och det undantaget tänker jag inte dra upp här för då skulle jag få skrivkramp! Säger bara Fesksobba och Bebbarrot så förstår alla inblandade...

 

Har grym ångest över att snart behöva börja jobba heltid igen! Skulle lätt kunna vara hemma med min lilla "Groda" för alltid...Men tiden går och nu är hon nio månader lilla fisen! 

Jag bara frågar, finns det något sötare?

Jobbet jag började på innan min mammaledighet lockar sådär måste jag erkänna så nu ska jag ge mig på något jag aldrig jobbat med tidigare och som kan bli en otrolig erfarenhet. Vad det är kan jag inte riktigt avslöja än då det inte är helt klart och påskrivet, men det kommer bli great! Imorgon bär det iväg på möte med "Tha Boss" och så får vi se.....spännande!

Nej, men vet ni vad? Det har varit en hektisk helg och det finns inget jag hellre gör än att lägga mig mellan Korven och Grodan, så ByeBye! Vi hörs snart igen...

Likes

Comments

Urk, jag har åkt på en downie tror jag....förhoppningvis är den bara tillfällig just för dagen men jag är så otroligt trött på allt! Trött på bråk, trött på tjat, trött på sjuka barn och seriöst jävla trött på människor som tar mig för givet! 

Jag vet inte hur många gånger man ska behöva bevisa för någon att man är smartare än så men uppenbarligen fler än jag orkar! Bläh, jag har levt så förut, alldeles för länge och jag har faktiskt lite mer självrespekt these days, väääääldigt mycket mer självrespekt these days! Jag tar inte skit, inte från någon!!! 


Skit samma, orka rota i skiten lixom! Bättre att fokusera på det som är positivt. Till exempel så fick jag en Mors dag kort från Theo i torsdags kväll. Så gulligt så jag började lipa när jag läste det! Jag vet, Mors Dag är imorgon men då är han hos sin pappa så vi firade lite tidigare istället.

❤Kolla in detta:❤Fatta att jag smälter eller? Fina, fina onge! Någonting bra har man ju gjort tydligen! 😉

En annan sak som är bra är att lilla Grodan är på bättringsvägen! Hon ser fortfarande lite sjuk och trött ut men humöret är mycket bättre!

Vi var och shoppade dojjor till storebrorsan idag och hade på oss likadana kläder, hahaha! Gud, vad folk är idioter! "-Kolla, hon har klätt bebisen som henne själv!" 

Hahahaha, vänta! Skulle jag ha frågat dig, stilpolisen om tillstånd innan, kanske? 


Sicka mongosar det finns!


Fler bra saker är att jag pratade med en väldigt god vän som införlivade mig i lite kommande happenings som får mig att se lite ljust på tillvaron ändå! 

Hahaha, det får mig att tänka på förr när jag och Balboa och Brate J körde runt i vad vi då tyckte var en aaaasfeeet bil och drev med allt och alla. Vi kanske kan återuppleva dessa minnen nu igen när saker blev som dom blev....

Har verkligen saknat den tiden....fast ändå, Göteborg är ju inte som det var då. Det har verkligen blivit fucked up och Vilda Västern! Alla är så allvarliga nu för tiden och vad som hände med regelrätta slagsmål vet i faan....

Mina barn ska i alla fall inte växa upp i den stan, så mycket vet jag! Så, om någon vill byta en lägenhet i Tuve mot ett hus på landet så har vi en deal! Så jävla synd att jag aldrig köpte huset i Kungälv! Har varit där två ggr nu det sista, jag bara sitter och tittar på det och jag ångrar ihjäl mig!


Detta kortet är taget på baksidan huset vi skulle köpt! Theo och jag var där hela tiden, ända fram tills besiktningssnubben sa att man måste lyfta huset och byta ut alla balkar som bar upp huset.....projekt "fyfaanvaddetkommerkostapengar" försvann då ur mitt liv!

Faan, jag måste seriöst sluta tänka på det.... Eller hitta mig ett annat lika fint. Eller ja, med lika fint läge! Själva huset kunde ju typ kvittat, det var typ bara den öppna spisen och vardagsrummet jag gillade. Men läget.....suck!

Jaja, vad är en bal på slottet kan man undra....undrar det som allra mest när jag sitter här hemma själv med en pizza, en cola och en jävla massa godis att trycka i den redan för tighta hudkostymen! Nej då, det fanns allt alternativ att bege sig ut på denna lördagskväll men eftersom jag äter penicillin så får min säng och min TV bli mitt sällskap. 

Ska passa på att njuta eftersom min säng just idag inte är invaderad utav en helikopter (Theo) som snor alla täcken, sparkas, pratar i sömnen och skäller ut mig efter noter när jag huttrande försöker snika tbax ett litet hörne på ett täcke!

C u later kompisar, nu blir det sängläge och film!

Pözzzz!


#git_wrapper_0{width:100%;position:relative;padding-top:20px;overflow:hidden;font-family:inherit;float:left;}.engageya_case31_image{width:148px; height:100%;float:left;position:relative;text-decoration:none !important;}.engageya_case31_text{text-align:left;position:relative;font-style: inherit; font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;font-size: 13px; padding:1px;width:148px;height:100%;font-weight:bold;}.like_facebook {float:left;margin-top:5px;min-width:85px;height:20px;background:url("http://ext1.engageya.com/widget/img/facebook-counter-bg.png") no-repeat left;border:none;}.like_facebook span {float:right;height:20px;font-size:10px;font-family:Arial;color:black;background:url("http://ext1.engageya.com/widget/img/facebook-counter-repeat.png") repeat-x;border-right:solid 1px #c1c1c1;border-top: none;border-bottom: none;margin-top: 1px;height: 18px;margin-right: 0px;padding-right: 6px;line-height: 18px;}

Likes

Comments

Hej Kompisar, och Bitterf*ttor med för den delen!

Här sitter jag i solen och har det skönt! Faan, vad skönt det är nu när det slutat regna!

En kopp Java i ena handen och en cigg i andra och på med en outfit som jag bara kommer kunna visa mig med hemma i trädgården i sommar.

Det gick så bra ett tag, jag gick ner och ner tills jag hamnade i min vanliga matpsykos igen. Och nu när det grillas var och varannan dag så vände det såklart och jag har gått upp igen. Faan, faan! Varför ska jag älska mat så mycket?
Det här är ju bara såååå skönt, va? Känna gräset mellan tårna och solen steker!

Vet ni vad jag sitter här och finular på? Svartsjuka fruntimmer....och då menar jag inte svartsjuka under tiden dom är tillsammans med sin snubbe utan efteråt. Har en ganska schysst egenupplevd story jag skulle kunna dela med mig av men, nä....det är bara sorgligt.

Istället för tankarna mig till en killkompis och hans ex. Vi var ute för ett par veckor sedan, han, jag och ett par andra vänner. Han och jag har varit kompisar sen i 4:an men av någon outgrundlig anledning har vi inte kunnat umgås sedan 2001. ;-)

Vart var jag? Jo, vi var på en nattklubb i metropolen Uddevalla då vi helt plötsligt träffade på hans ex som han har barn med. Jag ser terrorn lysa i hennes ögon och rädslan i hans. Det enda jag hör honom väsa är "fuck, fuck, FUCK!!!" under tiden ruggugglan var på väg fram till oss.

"Jaha, och vem är du då?", frågade häxan kraxande. Det är ju då djävulen allt som oftast flyger i mig vilket min kära gamle vän vet och han armbågade mig lite diskret i sidan. Orden som var på väg ur min mun fick sådeles vända och jag fick smällt på ett leende som heter duga och asslicka henne duktigt genom att säga att deras gemensamma dotter är såååå fin och söt varpå hon släppte garden en aning.

Kompisen pustade ut när aset ställt alla kontrollfrågor och vankade bort från oss medan jag stod som ett frågetecken och undrade vad faan som precis hände?

"Hur i hela helvete kan hon ha så mycket med ditt liv att göra fortfarande? Det har varit slut i 3 år, du har träffat en ny, ni har köpt hus ihop och bor ihop, hur är det ens möjligt att hon reagerar som hon gör, undrade jag? "

"Amen du vet, det blir ett sånt jävla gap och skrik annars! Hon e sån!"

Jag fattar fortfarande ingenting, inte något! Jag skiter la fullkomligt i hela henne, vad faan ska jag behöva stå och förklara mig för? Sjuka, sjuka människa! Är det slut så är det slut, vad faan är problemet?

Jag skulle aldrig få för mig att sjunka så lågt, hur ont det än gjorde att se mitt ex med någon annan. Nu har jag inget ex som det gör ont att se med någon annan, jag blir mest bara glad och tänker stackare....men, men, det var ju en annan story..

Hursomhelst så retar det där med kontrollbehov och svartsjuka gallfeber på mig! Vidriga, äckliga människor som ska hålla på och bestämma vad en annan människa får lov och göra eller inte, vem någon annan får lov och hänga med eller måste säga upp bekantskapen med... Fy faan, jag spyr lite på er som håller på så!

Är ni så osäkra på er själva under tiden ni är tillsammans med någon så att ni inte tror att ni duger, eller? Och i så fall måste tvinga någon att hålla ihop med er? Och när det är slut, missunnar ni erat ex att få bli lycklig på annat håll? Har du svarat ja på någon utav frågorna så sök hjälp, för faan! Orka med er....

Fuck it, får ju huvudvärk bara genom att tänka på skiten. Det hade jag i och för sig redan innan eftersom kidzen är sjuka, båda två. Knäppt värre men dom har lyckats få öroninflammation bägge 2, på samma öra?!!
Den store är ju lätt att trösta men den lilla. Holy Hell vilka röstresurser hon har, och vilken vilja! Hmm, undrar vem hon ärvt det ifrån?? Hursomhelst, nu har hon fått penicillin och det kan ju omöjligt bli värre än vad det varit de 2 sista dagarna!

Nu ska jag åka och köpa en kebab på tal om matmissbruk! 🐷

Ta hand om er kompisar så höres vi!

Pözz och Kram!

Likes

Comments

.....way 2 much shit!😱

Seriöst! Min kära mor har ju som jag berättat flyttat från ett väldigt stor lägenhet till en väldigt mycket mindre. Hon tycker inte att hon behöver den stora nu när hon är själv vilket ju är bra tänkt, rent ekonomiskt.👍 Saken är bara den att vi ju hade ett stort hus fram tills jag var 20 typ, sedan flyttade mamma och pappa till en 4:a i stan när pappa började bli sjuk. Han gick nämligen loss på allt som var löst i huset och började mixtra och dona med bl.a värmepannan och annat så att mamma till slut insåg att det inte gick att bo kvar där för han hade förmodligen sprängt dom båda i luften en vacker dag!

Från ett helt hus med shit möblerat från golv till tak plus en källare och en vind OCH ett garage tog mamma med sig ALLT till deras 4:a. Grejjen är den att jag och mina syskon alltid skämdes när vi var små för att det var så mycket skit överallt och då kan ni ju föreställa er hur det såg ut i en lägenhet med allt inklämt från ett helt hus. "Skiten" som hon sparar på är gamla Rapid blöjlådor som hon förvarar tyger och kläder i....Annat som vår kära mor har en fetisch på är sylt och saft burkar, tidningar och Tupperware som hon förmodligen spenderat så mycket pengar på så vi skulle kunna betala hela jävla statsskulden! 😜

Vidare flyttade de sedan till en stor 3:a, and guess what? Just precis-skiten hängde på! Ni förstår, min mamma har ärvt en gammal vävstol som jag i alla mina år har fått höra att just alla dessa lådor med tyger skall användas till, alltså väva mattor. Och nu flyttade mamma vidare till en liten 3:a och först NU  har hon kommit på att "ojdå, det här går ju inte!" Hon har bara ett val nu....antingen tapetserar hon, möblerar hon och sover på blöjkartonger eller så måste skiten väck!

I mina drömmar sedan barnsben har jag i olika utföranden fått döda alla hennes jävla lådor. Jag har eldat upp dom, sjösatt dom, slängt dom på tippen mm ända fram tills idag! Idag, mina kära läsare har jag fått göra något som ALLA som känner min mamma vet har varit otänkbart. Jag har fått öppna lådorna och sorterat dom! Förstår ni vilken orgasm jag har haft hela långa dagen? Att öppna hennes jävla lådor och få slänga våra gamla 70-tals kläder som ingen jävel vet vad faan hon sparat för, det har varit så skönt så jag kommer somna med leende som efter värsta åkturen, om ni förstår metaforen!

Jag har ont från topp till tå för det enda jag gjort i 2 veckors tid är att flytta, flyttstäda och nu detta men det är så jävla värt det! Inte en endaste jävla "Rapidlåda" så långt ögat når för dom har jag slängt!  Aaaa, det är så skönt! Heheheh, sjukt va? 

Anyways, nu är jag hemma och imorgon skall jag sova lääääänge för det skall inte flyttas eller städas eller slängas ett skit mer- mission accomplished!

Nu ska jag nana bästa kompisar, är glad att jag har er för ni lyser upp min dag med era kommentarer och gulliga ord! 

Pözz från Lyllis!

Likes

Comments


Hej....fy faan säger jag bara! Vet ni hur mycket jag älskar mina kidz? Det  gör väl alla tänker ni, men idag har jag riktigt känt hur mycket jag gör det!

Lilla Grodan ville inte sova när vi andra satt ute och grillade varpå jag hämtade henne och tog med henne ut i kvällssolen. Helt plötsligt upptäcker jag massa lila prickar på hennes ben. Inte som något sår eller bett utan lila prickar inne under skinnet. Plötsligt slog det mig att jag ju tittade på programmet "Helt Sjukt" med David Hellenius då Suzanne Sjögren gästade honom och berättade om när hennes dotter blev svårt sjuk. 

Mitt hjärta började slå snabbare och jag tänkte, jag döööör! In på helvetessajten Google och knappade in "lila prickar" varpå just det jag minst utav allt ville se uppenbarade sig. Fan, fan, fan- jag ska inte bli hysterisk nu, tänkte jag varpå jag ringde 1177 bara för att få ett lugnande besked, en annan synvinkel, en annan åkomma eller vad fan som helst, bara inte leukemi. Hon sa att jag skulle trycka på prickarna, det var tydligen bra om dom gick bort när man tryckte, men nä det gjorde dom såklart inte. Du måste ta din bebis till en läkare nu ikväll säger hon....GULP! 

Ok, sagt och gjort och in i bilen och drog och jag kan lova att den sträckan har aldrig någonsin känts så lååååång! Man hinner tänka svårt mycket på en förhållandevis kort stund. Sjuka grejjer, som att man visste att det var för bra för att vara sant, jag förtjänar inte att vara såhär lycklig så det är klart att något måste gå fel, ska hon dö nu mm.


Vi fick träffa en läkare väldigt fort som tur var för jag hade seriöst dött utav stress annars. Han vet inte vad dessa prickar beror på (det ska vi ta reda på) men han sa med säkerhet att jag kan andas ut för det jag var rädd för ser absolut inte ut så...

Hade go lust att kyssa honom för jag ska lova att tyngden utav en bulldozer fullastad i sten lossade från mitt bröst! Fy faaan, säger jag bara.....fy faan! Jag har bara varit så rädd en enda gång tidigare i hela mitt liv och det var när Theo föddes och dom inte visste om han skulle överleva eller inte! 

Nu ska jag lägga mig med mina små älskade, älskade korvar och bara njuta. Shit, jag är på riktigt världens mest tacksamma människa just nu....

Over and out från en glad mamma....

Likes

Comments

Är ute på roadtrip med två utav de mest skruvade människor jag känner och tänkte bara kika in och säga hej! Hoppas ni mår bra!

Nyss var vi på en byggmarknad och skulle köpa något som inte fanns varpå det stör mina planer såpass att jag fick lite damp!Snart ska jag hem till mina fina hjärtan som jag älskar mest i världen!Kollade igenom telefonen nu, dom har tydligen tagit en selfie!


Sötisar!

Näpp, nu är jag framme där jag skall mellanlanda!

Pözzz
!

Likes

Comments

Sömnen ville ikke infinna sig, babes! Ligger och spånar över framtiden och alla mina planer som jag har. Var och pratade med en coach om min affärside och den är tydligen lika bra som jag trodde. Klart genialiskt men lite risky....Risky is my middle name så nu få jag väl spåna vidare på detta och kolla upp lite shit!

En annan sak som slår mig är ...jag skall ALDRIG skriva ut på min blogg att jag är singel igen! Skadan är ju redan skedd för denna gång och som det ser ut nu, med de erbjudandena som jag fått efter att jag skrev det, så skulle jag tippa på att statusen kommer att vara oförändrad lääääänge....hehehe, jävligt länge!

Jag är inte kräsen, absolut inte! När jag var ung så hade jag en lång jävla lista på de kriterier min Knight In Shining Armor skulle ha, här är några axplock:

*Snygg

*Bra i sängen

*Rik

*Snäll

*Barnkär

*Ha snygg bil

*Ärlig

*Ha ett snyggt hus

Seriöst, jag var nere på bara snäll och ärlig för ett par år sedan- det sket sig ju rätt duktigt det med så nu vet i faan vad jag ska hitta på? 

Jo, vet ni vad? Jag skall fylla hela jävla listan igen och den jäveln som besitter de ovanstående egenskaperna och egendomarna kan höra av sig så är allt du behöver göra att genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, hiva fram dina criminal records (innefattar dom kvinnovåld så kan du få suga min purjo),  och sen kör vi en lögndetektortest och lite annat smått och gott så är vi faan redo för första dejten sen! 😝 Du måste ju förstås genomgå en test på punkt nr 2 men det tar vi efter de föregående testerna är genomförda!

Jag veet, ni tänker att jag fiskat i fel vatten and so on....Jojo, jag vet det- men å andra sidan så är inte jag helt jävla 100 jag heller! Jag kan inte tänka mig att sitta med en snubbe vid frukostbordet kl 6 på morgonen, sen går vi till jobbet och sen kommer vi hem, äter middag och tittar på TV för att sedan om vi orkar köra en missionär på ett par sekunder! Fy faan, jag skulle dö- sån är jag! Jag har inga fördomar om ett vanligt normalt Svensson-liv, det hör ni va?

Så, om man kunde hittat något mellanting mellan helt jävla Bombad i Beirut och Sven Svensson som jobbar på Volvo vore det super! Men jag trivs bra som det är just nu, man ska nog inte kasta sig in i en ny relation för att det suger att inte "skeda" på nätterna. Skedar kan man låna och sen lämna tbx när man är klar! Mycket bättre....

Vad ska ni göra i påsk, kära vänner? På långfredagen skall jag umgås med min familj skulle man kunna säga, plus en och annan icke besläktad varelse. Och på lördag skall jag sitta hemma och virka.... 

Näpp, 2 ciabatta med parmaskinka senare är jag nu sådär gött mätt så grisen kan lägga sig och grymta en sväng! Spana in låten....

Haregötthej!


Likes

Comments

Blir helt idiot på trotsåldrar, seriöst! Min lilla korv som är så snäll och go allt som oftast har börjat i någon "brytasiglossfrånmammafas" vilket har pågått nu ett tag....Det är väl ett sundhetstecken antar jag men jag får gråa hår och det mina vänner är faan INTE sunt!!

Att en sån liten sak kan gå en på nerverna så till den milda grad att jag snart spräcker ett blodkärl övergår mitt förstånd! Inget man gör är bra, om man inte köper honom något och det är inga dåliga saker han vill ha heller. En speldator- Alienware, saken är den att han fick en ny speldator på jul. Sen vill han ha ett nytt tangentbord- han fick ett nytt i februari. 

Jag gör allt för honom som en mamma förväntas göra, jag går här och längtar efter honom när han är ute för att 3 sekunder efter han kommit hem ställa mig frågan "VAD, var det jag längtade efter?" Att få höra hur kass man är, att han aldrig får något, undrar om jag älskar honom för det känns inte så mm..... FÖR I HELVETE?!? 

Sen tar det ett par minuter så kommer han för att krypa upp i min famn, säger förlåt och så kramas vi och myser. Efter en timma är det dags att skicka in herrn i duschen and that's when it starts all over again! MTF!!! VAD är problemet nu då? "Orkar inte, vill inte, jag är trött, jag är seg, jag duschade ju igår bla bla bla bla...."

Seriöst!! Jag får sånt där tinnitustjut i öronen och tänker att jag ska vara lugn, jag ska vara lugn men tjutet blir högre och högre och till slut när jag räknat till tio ungefär 100 ggr om och det inte hjälper så blir det dusch i alla fall. Inte på ett trevligt sätt utan dusch under högljudda protester om varför jag gapar och skriker?!? Men mother of all bitches, hade du gått första, andra eller till och med tredje gången jag bad dig så hade det varit ok men efter 47:e gången så tryter tålamodet på kärringen en aning sörru, lilla hjärtat!

Är det någon vänlig själ därute som har det likadant? Faan, jag ber honom varje dag om att vi ska ha en trevlig dag, att vi ska vara ett team och påpekar hur mycket jag älskar honom. Det flyter på fram tills speltiden på datorn är slut, fight No 1 är då ett faktum. 

Jag vet inte hur andra päron gör men jag anser inte att det är hälsosamt att sitta och nörda framför en dator 24/7 och nu när det är fint väder har speltiden halverats vilket får det lilla livet att bli svart i ögonen utav hat till sin moder. Hur kan jag? Jag förstör hans liv! Jag påpekar den numera ruskigt uttjatade frasen om att "på min tid fick vi minsann vara ute och leka, det fanns inga datorer eller iPads eller iPhones heller för den delen" och då får jag till svar att det är inte hans fel att jag är uppvuxen på stenåldern. Känn på den, änna....

Antar att ni vid det här laget har förstått vår underbara stämning här hemma? Vad faan ska man göra? Jag vet att man måste sätta gränser och hålla på dom, man måste visa på rätt och fel och som vuxen måste man vara konsekvent men fy faan vad surt det är att vara förälder ibland....otacksamt lixom. Fram tills han kommer ut ifrån duschen och frågar om jag vill ha O'boy och smörgås som han gjorde nu precis.....Hahahaha, va faan? Nu kom jag ju änna av mig i mitt rage....

Antar att det är såhär på andra ställen i Sverige just i detta nu och det är väl bara att bita ihop förmodar jag. Jag tar nya tag imorgon....

Over and out från en trött morsa!

Likes

Comments