Denna veckan har vart en av de jobbigaste veckorna på länge, med begravning och mycket tankar, men nu är de y vecka och nya tag!

Det posetiva med begravningen vart att jag fick träffa ALLA mina finaste kusiner. Bilden nedan är tagen för, ja jag vet ej hur många år sen men ett bra tag sedan. Och bilden därpå är tagen i Fredags den 27/1-2017.

Er tycker jag mycket om!

Ja är utskriven från Capio!! Jag är sååååå glad verkligen. Återigen asså vilken resa, viken hjälp jag fått, vilka underbara människor jag träffat!! Isabell, Liza, Lina, Emelie, Alva, Jenkan, Mathida, fyfan va grymma alla ni är! Kommer sakna er något jävul*kt mycket! Ni är underbara och de finaste människor man kan önska sig. Alla borde känna er. Tack till Patrick, Pernilla, Mikael och alla ni andra för er underbara hjälp och allt ni gjort för mig! Det här är en resa jag mer än gärna skulle vilja dela med mig av allt, men ni fick bara vara med en bit. Men fy tusan vilken bra resa det vart! Så himla värt det verkligen!!! Men ALDRIG i hela mitt liv vill jag komma dit igen. Ska aldrig sjunka dit igen, nej nej nej! Alla finisar som lider av en ätstörning eller vilken sjukdom om helst egentligen, glöm inte hur underbara ni är! Just du är så sjukt fin på ditt egna vis.

Bilden under är på en av mina finaste och bästa vänner. Jag älskar den knaspottan!

Jag har gått igenom så jävla mycket och jag är liksom bara 14 år. Inte ens det ännu. Jag kanske inte har någon erfarenhet men det här är verkligen inget man vill leva med! Jag har bara erfarenhet av min egna skit, och den e inte rolig asså! Resan hos Capio är så himla värd som jag skrev, men det är väll klart att ingen vill gå igenom de eller behöva komma till ett behandlingshem..? Men det är det BÄSTA jag gjort, ärligt. Nu ska jag leva mitt liv till fullo och aldrig mer slarva bort det! Livet har bara börjat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En lätt bildbomb på ett par styckna som jag gillar lite extra.

​Gott Nytt år alla finisar!🎇 2017 kommer till att bli ett hej dundrans bra år, och det sa jag se till. 

Ätstörningen ska helt bort och livet ska få komma tillbaka på riktigt. Jag skulle ljuga om jag sa att allt är bra, för det är de ej. Min mammas fina morbror har gått bort. Så en stor tyngd läggs av att han ej finns mer. Han var sliten det kan jag e säga emot. Men det är orättvist att du skulle gå bort. Du kommer vara saknad❤

Jullovet är snart över och skolan börjar om två dagar. Ska både bli kul och inte. Vill absolut träffa en saknad vän igen. Jag längtar även till att få ha tyska igen, dock har man glömt en hel del under lovet.. Men det får man träna upp igen.

Jag skriver inte så mycket om min ätstörning egentligen längre, och det är för ja som sagt ej vet vad man ska skriva om den längre. Att säga att allt är prima och går som smort är även det en lögn. Men jag kan inte heller säga att det går dåligt. Min vikt ligger ungefär på samma, men den går saka neråt. OCH DÄR kommer problemet, att lägga "till". Annars är jag frisk. Om jag få säga det själv. Men det får jag jobba på.  Och det gör jag, absolut.

Likes

Comments

Mina favorit presenter i år var HELT klart min dator och den senaste och förmodligen sista Harry Potter boken "Harry Potter och det fördömda barnet" Så mycket som jag läst (ca 7 kapitel) så är den enormt bra, dock hoppar den mycket fram och tillbaka. Helt plötsligt handlar det om Harry och näst sekund om en av hans söner, Albus. Men den är en bra bok och jag tycker att man borde läsa den. Kanske inte köpa, men i alla fall låna för den är verkligen super. J.K. Rowling i sig är en underbar kvinna med många talanger, den bästa är ju ABSOLUT Harry Potter böckerna. Filmerna tycker jag själv, är SÅÅÅ mycket bättre. Men alla tycker man olikt.

Det var i alla fall ett tips för er som gillar Harry Pooter böckerna sedan innan, den är ENORMT bra återigen haha.

Ett inlägg som ni ser i beskrivningen troligen var lite onödigt så för att göra det lite mer upplysande. Jag har slutat med näringsdrycker. Efter jag vet inte hur lång tid. Ska ta en vikt imorgon fö att se om den hålit sig, vilket vi hoppas på💪 Sen så vet jag inte så mycket mer om vad man kan säga om vad som händer i mitt liv, med ätstörningen och annat. Men jag har det bra, dock har man ju mindre bra dagar. Inte så man visar det utåt men, inombords, då gör det väldigt ont att hålla det för sig själv. Så släpp ut det nu har för er själva, låt er själva få hjälp med det svåra. Jag är inte alltid bra på ord själv, men så vitt jag vet, så bör man ge bort lite mer av sig själv till andra för att dom ska kunna förstå just DIG, för du är en stjärna precis s som DU är och det kan inte någon ändra på bara för att du har berättat något🌟 Jag har själv sådana svårigheter så jag vet hur det är, varje dag dras jag med att försöka berätta för nära ochkära om vad jag tänker på. Och det är svårt, det är jobbigt, men om man inte går emot det jobbiga så kommer det ALDRIG gå över. Det är precis som med en ätstörning, om man inte börjar äta igen så kommer det alltid vara lika jobbigt.


Ha nu en fortsatt God Jul, om man nu kan säga det fortfarade och Gott Nytt år på er alla fina där ute🎇🎆🎉

Likes

Comments

Återigen kommer jag skriva hur tacksam jag är över alla fina människor som hjälpt mig på Varberg Capio Ätstörnings Center. Är så enormt tacksam över att jag sa ja till detta.

Det är julafton, asså julafton. iden går så fort när man har kul, eller ja. Tiden har gått sjukt fort det sisa i alla fall. Jag fyller snart fjorton. Känns så overkligt att lilla jag ska bli fjortis. Men, men. Min julafton? Går inte att beskriva hur glad jag är över allt jag fått. Hur glad jag blev, och lycko tårarna som kom då jag fick min alldeles egna laptop. Dem senaste Harry Potter boken, och massa massa mer! Och inte nog med det så fick jag vara med min underbara släkt och famlj. Som dom betyder för mig.

Ätstörningen finns kvar. Man kommer inte frisk ifån ett behandlingshem, det är omöjligt att vara helt frisk när man kommer där ifrån. Man måste göra mer jobb hemma. Ddet här är ingen sjukdom man bara kan leka bort, det är fullt allvar. Det finns inte någon som kan göra detta åt dig. Så alla ni underbara människor som kämpar där ute. Ni är så sjukt gryma, glöm inte det. Man får såklart stöd och hjälp av nära och kära. Men oj så fel man har om man tror att DEM kan göra jobbet.

Hoppas alla fått en underbar jul i alla fall och att den fortsätter så!

"Veckorna är absolut långa och jobbiga. Men man måste kämpa igenom dom" Så måste man atid tänka. När jag började i Varberg var jag bara helt lost. Men efter ett tag där började jag förstå, och tillslut så blev det helt enkelt en vana. Att veckorna får vara långa och tråiga. Men ldrig att jag ska tillbaka till det sjuka jag var. Ja, jag har en bit kvar att vandra men så sjukt långt har jag kommit. Och det är ingen annan som har gjort det åt mg, utan jag MÅSTE göra det själv. Och lika så den sista lilla biten som jag har kvar att komma igenom.

Jag är så glad att jag tog den här chansen.

Likes

Comments

this is were i belong

de BÄSTA vännerna man absolut kan ha🙃

det har hänt så mycket det senste så jag har aldrig i mitt liv velat skriva på bloggen!! Mitt liv håller äntligen på att gå mot det bättre och friska. Dock var det enormt länge sedan jag skrev...

Jag har fått de underbaraste vännerna, fått tillbaka gamla och allt är as nice.

Jag har bara två veckor kvar på Capio. Tiden har gått så sjukt fort det senaste. Jag har fortfarande mycket kvar. men gud så lågt jag kommit. Tack till alla fina personer på Capio, alla fina familjemedlemar och släkt, vänner, nära och kära. <3.

Jag är så sjukt glad att jag träffa dig, min finaste Amanda. Åtta fkn år har gått, oh jag älskar dig bara mer för varje dag min finaste bästa vän. "Vi har känt varann i hundra år men det känns om vi mötes igår" -Vår låt, nu och föralltid. Ily<3

Likes

Comments

Det är väll nästan självklart att jag tänker tillbaka då jag var överviktig. Eller?

Jag må va finare idag en vad jag var, men det är väll klart att man saknar sitt gamla jag, ibland? Då man åt mat för ett nöje, en livsstil, en festlighet. Utan några angrepp och kostigheter av spökena i huvudet. Men på ett sätt är man ju alltid glad att man gjort denna resan, i alla fall jag

Bilderna här under är sedan jag var som sjukast, för dem som ej tål det kolla inte. Men det är vad jag gått igenom, jag tyckte jag var fet hur kunde jag?

ABSOLUT! Att nu i efterhand tycker jag så sjukt annorlunda, Det är VERKLIGEN inte normalt att se ut som jag gjorde. Vem skulle egentigen tycka om en sådan person? Efter allt jag gått igenom så har det bara förbättras och förbättras. I sommras såg jag ut så här:

Inte heller då såg jag "normal" ut. Vad nu normal är.

Men nu är jag så nöjd med min kropp så jag vet inte vad! Absolut har man sina dåliga dagar och tänker bara dåligt. Men vad gör väll det? Det viktigaste är att vi ALLA får det bra i slutändan!! Men det var väldigt svårt att tänka så då jag vart som sjukast. Nu är det ALLT jag tänker på! Dock har vi alla dåliga dagar och vad hjälpe det med att svälta sig själv? INGET.

Nu har jag massa saker att se fram emot också, kille, skolan, vänner, läxor? JAG LÄNGTAR EFTER LÄXOR? Vad är det med mig, haha.

​En Q&A vill jag göra. Skriv frågor om sjukdomen om min, skolios, allt. Våga!

Fortsätt alltid att kämpa vad som än händer, det är ni värda!!! <3

Likes

Comments

Nu har jag vart hemma i nästan 1 vecka. Uppdateringen suger och allt e bäst. Som jag tror jag sakt innan skriver jag bara när jag, vill/kan. Och det sista har jag inte vart så pigg på att skriva. 

Men lite uppdate kan man väll göra. Jag har i alla fall nu börjat 7B. En okej klass som jag inte ville gå med egentligen men japp. Det är fett mycket jobbiga killar OCH tjejer. Vi är värst. Har oxå klart som tusan blivit kär. 

Ja, väldigt kär.

Men det jobbigaste är nog att alla frågar redan efter två lektioner varför jag inte är med på gympan.. Och jag vill inte berätta för folk som jag känner, i allafall inte bara sådär. Det. Är en sak om dem är nära. Men nej. Därför skriver jag här för då kan alla läsa och jag vet inte vilka dem/ni är. 

Klart jag kommer berätta för personen som jag kanske blir ihop med eller bra kompis med. Men jag får fortfarande tankarna om stt jag inte räcker till. Bara för han kanske inte vill vara ihop med en som har anorexi? Jag vet inte. Men man ska tänka posetivt. Det måste alla göra.

Likes

Comments

Nu har jag varit i Varberg i snart två dagar igen, jag tycker värkligen inte om att vara här men jag måste ju.

Varje måndag vägs man och fyfan va jag hatar hen som tog vikten idag, USCH.

Nu sitter jag och pappa och kollar på argasnickaren och pratar med min fina "brorsa" eller ja. Han känns som det🤔

På fredag ska jag hem i 2 och en halv vecka!! Så glad!! Skolan börjar och en HELT ny klass. Känns sjukt weird men så KUL. Vill inte heller gå med någon som jag gillar men endå. Jag får la hoppas på det bästa endå. Det blir väll bar tillslut endå. Troligen... 🙄

Dagens tips. Mandalas, eller som jag. Lugnande böcker att måla i, det hjälper mycket tycker jag.

Idag har jag haft näringsdryck i 8 veckor. Och på dom veckorna har jag inte gått upp mycket alls... 😫

Likes

Comments

äntligen fick jag komma hem en snabbis igen efter drygt en vecka i Varberg.

Söndag ska jag tillbaka igen, sedan ska jag vara där Söndag-Fredag. Och efter det, HEMMA i 2 veckor!! Och ska då börja skolan och lite sådant. Så det ser jag fram emot.

🤔🤔

Sedan ska jag och mamma kanske åka på en liten runda nästa fredag efter hon hämtat mig😏

Denna veckan har vart långsam, snabb, långsam, snabb och så vidare. Min finaste bästa kompis kom till mig i onsdags och sov över till torsdag. Det var mysigt och jag blev mycket gladare direkt!!!! Jag har haft lite svåra stunder men det mesta, underbar. Snart är jag klar från den här skiten....

Fuck anorexia👊🏼

Ett litet snabb tips, LÄS denna boken! Så sjukt bra, årets favvo lätt🤗

Likes

Comments

Jahopp, då var man framme i Varberg igen. Det första jag gjorde var att springa bort till världens bästa personal o krama om han!

Efter det fick jag gå ut till lägenheten där jag och pappa ska bo och äta lunch. 🌭

​Känns absolut konstigt att komma hit igen vilket jag visste att det skulle men sånt är livet. 

Dock kan jag inte fatta att jag har vart här i 11 veckor... Hela sommarlovet kommer gå.🤗

Men det är SÅ värt det, fuck anorexia.

Likes

Comments