Lunchen idag tillsammans med mami o papi på bryggeriet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Mat

Likes

Comments

Senaste från Snapchat storyn (ylvaatm)

Sitter just nu inne på biografen tillsammans med Becca, Tuva och Julia för att strax se uppföljaren på filmen now you see me (stor favorit hos oss alla) ska bli kul att se om den till och med är bättre än första filmen ;) Kramar.

Likes

Comments

Dagens lunch

Hej på er, våran sista dag här spenderades först vid poolen, och på kvällen åkte vi in till stan för att gå runt lite och äta, blev dock inga bilder från maten för hade inte med mig kameran så det blev endast en bild från mobilkameran på vad vi hittade att äta till efterrätt. Efter stan åkte vi bara tillbaka till hotellet för att packa och spela lite kort, hoppas ni har haft en bra dag, kram!

  • Mat, Vardag

Likes

Comments

Såhär såg våran eftermiddag/kväll ut med mat och glass. Vi gick mest bara runt på gatorna och kollade runt i några mysiga butiker. Vi var dock bara ute i totalt 2-3 timmar då vi är rätt så trötta efter en lång dag i solen, dessutom vill vi vila upp oss till imorgon då vi ska in till stan efter lunch vilket ska bli skitmysigt och spännande! Så det ser vi ut som. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, puss & kram!

Likes

Comments