Hej alla Ylvalovers! Idag så tog jag lite bilder med alla mina hästar! Jag har då 4 hästar, 3 tävlingshästar och 1 som har gått i ´´´pension´´ som jag säger för jag rider inte den längre. Tar bara hand om den osv. Jag tänkte börja berätta om min pensionshäst, det är min starthäst och det är en Jorvikiskt fullblod tror jag, min är svart och jag kommer lägga in bilder med namn och ras! Han heter Starprincess. Min nästa häst är en frieser, jag har den svarta modellen. Den brukar jag mest träna dressyr med eftersom den går i form och är super bra till dressyrprogram, så köp den ifall ni vill ha en dressyrhäst! Han heter Wildking men ja kallar honom för kingen! Han är typ min räddare i nöden. Min favvohäst verkligen! Min nästa häst är en quarterhäst, jag har den isabella färgade. Den har jag till typ ALLT som tex terräng, hoppning, dressyr och såklart championat!! Jag blir nästan alltid placerad med den! Hon heter Partyflower men jag kallar henne Blomma! Hon rider jag nästan hela tiden pga att hon är så snabb! Nu till min sista häst! Det är en Jorvikiskponny som är svart med vita prickar lite överallt. Och den rider jag aldrig typ.. har den bara på championat och olika ponnyevent med min ridklubb! Den heter wildboy Nu kommer det bilder! Kramis kom kom

Starprincess, mörk Jorvikiskt fullblod

Wildking, frieser

Wildboy, jorvikiskponn

​Quarterhäst, Partyflower

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för jätte dålig uppdatering! Är jätte ledsen för det men har inte haft lust! Nu är jag fett glad! Jag tävlade precis i Moorland champ och jag fick en jätte bra start! Och låg 1 hela vägen! Helt sjukt! Jag är jätte glad!!! Min älskade partyflower är bäst! Här kommer lite bilder på rosetten och de ifall ni inte tror på mig! Jag är typ helt annorlunda på sso nu. Har blått hår, blå benlindor, blått träns och blått schabrak. ÄLSKAR BLÅTT! Skriver imorn igen! Puss

Likes

Comments

Nu så ska jag vara med på ett championat med andra ord en stor tävling! Jag gillar det här championatet för det är hinder och vääääldigt många brukar vara med! Jag brukar dock bara komma på 10:onde plats medans alla andra kommer 2.. Men jag har köpt en ny häst också! Det blev en Isabella färgad quarterhäst! Här är jag och en tjej på championatet! Jag har ändrat mitt smink och mitt hår så nu har jag blont hår och en mer naturlig Look på sminket! Hoppas ni får en bra Valborg! Nu kommer jag sätta ut min häst på sommarbete övernatten så vi hörs imorgon! Puss och kram

Likes

Comments

Idag så hade jag tänkt att köpa en quarter häst men jag vet inte riktigt än! Den känns jätte mysig och har en jätte go galopp! Och känns bra i både dressyren och hoppningen och den är så jäkla snabb med *__* men jag för fundera lite mer! Och jag kommer nog att köpa den Isabella färgade för jag har 3 svarta hästar haha.. Hejdå !

Likes

Comments

Heeejjj! Jag vet jag har uppdaterat skit dåligt sorry för de! Men idag så hade jag tänkt att träna lite dressyr med kingen och vi kommer mest att träna på olika vägar och skänkelvikningar! Men de kommer mer uppdatering ikväll! Det här är min outfit för idag, blåa benlindor, svart sadel, vitt schabrak, vit rosett och vitt träns!  Puss på er Ylvalovers!

Likes

Comments

Hejsan alla Ylvalovers! Idag är jag så himla glad asså!! AAHHHHH!! jag har köpt en ny häst på SSO! Jag är ju mer inriktad på dressyr än hoppning så jag köpte en riktigt fin dressyr häst, kan ni gissa vilken? Den är svart, lite hovskägg, lång man och svans som är lite vågig! Du gissa rätt! Det är en Frieser! Den kostade 990 sc och jag är så himla nöjd! Den heter "Wild King" men kommer kalla den för kingen! Här ska ni få 2 bilder! Kramis på er!

Likes

Comments

Förlåt för jag inte har gjort något inlägg idag! Men jag har inte haft tid och inte orkat! Men jag lovar de kommer ett inlägg Imorgon så håll koll! Kraaam

Likes

Comments

Heeej alla Ylvalovers! Idag så spelar jag på en Mac dator! Det är min kompis dator och jag ville gärna testa de så ja! Och jag kommer att berätta lite senare idag hur skillnaden är mellan en acer och Mac så håll koll på bloggen senare ikväll! Och alltså det är helt sjukt hur många som läst min blogg på en kväll! Det är 97 visningar på 2 timmar på två inlägg! Helt sjukt! Jag älskar er så sjukt mycket ska ni veta!

Likes

Comments

Nu har jag precis stängt ner starstable och träffa mina idoler där!! OMG! Jag träffade en tjej som heter Courtney Silverhill och Bambi Deerhill! Alltså OMG!! Jag älskar dom! Men jag hann dock bara ta kort med en:( Här är jag och Bambi! Älskar dig! Det kommer ett nytt inlägg imorgon! Puss och kram!

Likes

Comments

Heej och välkomma alla Ylvalovers haha! Hoppas ni har de bra jag har de super eftersom jag sitter och spelar SSO och skriver med mina underbara lovers! Detta inlägget blir inte långt för jag kommer bara hälsa er välkomma hit osv! Jag hoppas att de kommer vara många som kommer läsa min blogg och uppskattar det jag gör! Jag ska förbättra mig med att redigera bilder, jag lovar! Men nu så ska jag typ göra lite chill uppdrag på starstable och sen lägga mig, men ja älskar er och ni får ha de bäst! Hörs imorgon!

Likes

Comments