Trött och totalt utmattad efter veckoslutet. Har haft såå mysit me Rolle, ätit god mat, shoppat, sett på film och alltmöjligt annat!
Charlotta var ju på besök med brorssönerna Ivar och Alvar på fredagen. De var roligt att träffa dem, vi lekte hela halva dagen och gick till och med en sväng till centrum! Gusonen Alvar har växt igen helt otroligt mycke och Ivar också 😍
Nästa veckoslut är jag påväg ti Borgå så får ja träffa alla nära och kära igen, kan inte väntta!! Men nu ska jag fortsätta skriva på min och Joannas uppsats!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela veckan. På tisdagen var det Vasaloppet!! D.v.s. att man går runt till allas lägenheter och alla bjuder på något smått och gott! :) Vi gick runt i 13(?) lägenheter och alla bodde såå fint!! Efter det var de Ollis som gällde.( som vanligt...)
Imorgon kommer Ivar & Alvar på besök, så idag är det bakning och städning som gäller!
Rolle kom också igår upp till Vasa och ska stanna hela veckoslutet, blir ett myys veckoslut!

Likes

Comments

Idag är dagen då mitt sommarjobb har avslutningsfest å va gör jag den här fredag kvällen? Jo jag sitter på kurs.. Harmar otroligt mycket att jag missar en unik kväll me underbara människor.. Hoppas jag nästa år har bättre tur med tajmingen på avslutningsfesten!
Imorgon har jag igen kurs hela dagen så de blir int nåt veckoslut för mig.

Likes

Comments

Alltså herregud.. kolla dom påsarna jag hade under ögonen igår.. Märks väl att man inte hade sovit så bra den natten + tidig väckning där på.
Igår var annors en tung dag med studier närmare sagt hela dagen.. man har blivit så bortskämd med att ha endast en 2timmars föreläsning 3 gånger i veckan så man är inte alls van att hamna gå till ÅA varenda dag nu. Idag har jag sovit ända till 14.00 så nu bord jag inte ha några påsar under ögonen i alla fall 😀 Ska snart dra mej till universitetet för att börja en öpu kurs, så vi hörs senare!

Likes

Comments

Tänkte försöka startta om bloggen igen! Mycket har hunnit hända sen våren, sommaren har varit & farit, studenten är förbi, har flyttat upp till Vasa, skaffat första egna lägenheten, börjat studera socialvetenskaper på Åbo Akademi, träffat massa härliga människor och mycket annat! Det har varit en mycket stressig men fantastisk tid kan jag verkligen påstå! Vad annat har hänt.. jo jag och Roland lever just nu i ett långdistansförhållande, det har varit en berg och dalbana men här är vi fortfarande tillsammans, we can do this!
Jag ska försöka hålla igång bloggen för min egen och alla vänners skull, känns hemskt att vara ifrån alla gamla vänner och på det här sättet kan ni endå läsa om min vardag fastän jag inte är där och berättar om den..
Tänkte lägga in lite blandade bilder från både sommaren och hösten.

De blev visst en hel massa bilder!😂 Och dom är inte i rätt ordning.

Likes

Comments

Är så desperat av pengar nu.. men imoron får jag lön, har en massa att köpa till studenten ennu..
Sitter just nu på jobbet, har jobb till 5 idag. Min stamkund som aldri köper någo kom här för en stund sen och höll mej sällskap i typ en halv timme. Har också lyckats bli förkyld men ja får skylla mej själv då ja på fredag kväll var och simma i sondby..
Hahaha ja lyckades igår skära ett ganska djupt sår i fingret me en sax på jobbe. Ja sku öppna en chokladsås burk och saxen for rakt in i fingret.. nå int kund ja så mycke annat än stänga kiosken eftersom blodet bara rann och rann.. de såg ut som om ja hade mördat nån :'D
Bilder från senaste:Likes

Comments

Endast lite på en vecka kvar till studenten,är helt nöjd med mina vitsord sku förstås ha kunna gå bättre men inget att klaga om! :)
Var igår i Helsingfors och skriva ryska inträdesprovet, visste ingen annan som sku skriva de men på plats träffa ja både Ida å Fine som å sku skriva de. Vi alla 3 skrev klart på en halvtimme eftersom frågona va så böbiga t.ex. "Vem är rysslands nuvarande president?" .. Efter provet gick vi ti subway å åt och efter de kom dom med min bil tibax ti borgå. Va rolit att catcha upp lite me dom två! :)
Annors har ja bara njuti av solen förfullt och jobba som en myra!
Lägger upp några bilder från senaste veckan börjar med några från vasa.


Likes

Comments

Ska nu börja starta från Åbo mot Vasa. Första provet avklarat och har helt okej känsla av de. Mycke lättare än ja tänkt mej iallafall, de va bara abc frågor. :) Men ja e nog såå arg på gymnasiets studiehandledare... Ja ha länge villa söka ti både psykologi och logopedi, de sku ha vari mina 2 första alternativ men, NEJ inträdesproven till båda ämnena var på samma dag alltså idag så studiehandledaren sa flera gånger ti mej att "Nej, du kan int söka till båda eftersom urvalsproven är på samma gång". Å va fick ja int veta nu när ja skrev psykologi inträdesprovet, JOO att de flesta som skrev idag skrev provet till båda ämnena samtidigt.. -.-
Iallafall, efter provet for jag en sväng å hälsa på mina kusiner i Åbo, vi for på en glass till ån.Likes

Comments

Imorgon 5 på morgonen sätter jag mig i bilen och kör upp mot Åbo där jag skriver mitt första inträdesprov. Efter provet börjar jag köra upp mot Vasa var jag blir en natt på hotel och skriver nästa inträdesprov på onsdag. Är nästan helt oförbered så ja förväntar mig absolut inget! Sen har ja några dagar på mig att läsa igen och nästa måndag har jag igen ett prov i Helsingfors. Efter det blir de en längre paus med proven, resten är först i början av Juni.
De senaste dagarna har gått ut på jobb på dagarna och grillning + fiskning på kvällarna. Morsdagen började med kaffe på sängen åt mamman min och efter de blev de skumvin & paj på terassen som följdes av kaka. På dagen var det morsdags kaffe hos min moster som också fyllde år samma dag och på kvällen var det hästarna som fick min uppmärksamhet!
Har också lyckats bränna mej första gången i år och nu lossnar allt mitt skin......
På bilden syns en av borddukarna från hemtex jag köpte mamma till morsdagen!Likes

Comments

Som rubriken säger var de storkalas igår för mommo fyllde 80år. God mat och många bekanta så en lyckad kväll!
Annors ha ja bara jobba nu på sistone men igår hann ja faktiskt vara å fiska också efter kalaset. Känner mej extremt stolt av mina 4 fiskar! ;)
Idag stängd vi lite tidigare eftersom de ösregna ute så de ble en lite kortare dag viket va helt skönt nog! :) Nu ska ja fortsätta läsa på inträdesproven som börjar nästa vecka för min del i Åbo & Vasa!

Likes

Comments