​Jaha. var ju inte meningen att detta skulle vara nån slags jäkla deppblogg. Men på sistone har jag varit tokdeppig. Vaknat på morgnarna och bara känt mig helt jävla under ytan. Har egentligen ingen aning om varför det blev så. Nu har jag återgått till mitt vanliga sätt att hantera ångest. Tempo. Göra grejor hela tiden och träffa människor.  Finns ju alltid en jäkla massa att vara deppig för å andra sidan en hel massa att vara glad för också. Så på ett sätt är det väl bara att välja sida.

Shejk har fullt upp med sitt jobb och reser runt i världen. Känns som att jag missar något viktigt var gång han är borta. Att vara med honom. Är tokig i den mannen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jaha. Nu har det gått 15 dagar, borde vara på topp, men känner mig fortfarande genuint missnöjd. Till och med heldeppig. Ligga i sängen, gråta och bli omhändertagen är väl det som känns  mest lockande just nu. Karlsson erbjöd sig att ta hand om mig. Snällt. Skulle kanske stannat hos honom. Eller inte..

Har tänkt och tänkt. Vad är det med mig? Varit på vårdcentralen och tagit prover, så trött hela tiden. Eller är det bara att det är för mycket hela tiden och jag liksom bara försvunnit i alltihop och gjort det typiskt kvinnliga att sätta alla andra i första rummet. För tillfället bor jag i källaren...

Snart kommer Shejk hem. Måste prata med honom. Hatar att prata om sånt som är jobbigt.

Likes

Comments

​I vanliga fall älskar jag att leva i denna röra av yllebarn som kommer och går. Shejk som förvirrat och kärleksfullt tar sig an vardagen. Men den här veckan har varit hemsk, jag har bara velat slippa dem allihop. Har kommit fram till att Shejk är helt hopplös och att mitt liv varit bättre om vi gjorde slut. Vill jag verkligen vara ihop med någon som är så ego som han. Ser han mig överhuvudtaget? Och barnen. Som aldrig låter mig vara i fred, som kräver och kräver, snor mina grejor och låter bli att tömma diskmaskinen. Står inte ut! Funderar på seden att isolera kvinnor, som har mens, i en liten hydda, där de inte får träffa någon. Ge mig denna hydda! Hade varit underbart att få tillbringa en vecka isolerad med mina böcker och spotify.

Likes

Comments